|
|
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Aiwendill

|
 10.04.2007 - 15:49
|
Fealiathovi, vladcovi Etherlordu od Aiwendilla, krala Umbaru a Haradu.
Rozhodli sme sa vyhoviet tvojej ziadosti ohladne vybudovania ambasady tvojej rise v nasom hlavnom meste. Ponukame ti lokalitu na adrese rybna ulica 75/A a 75/B, Pristav Umbar 759 35 UM. Nasi inzinieri uz rozparcelovali a vyznacili jednotlive parcely pozemkov ako aj nove ulice, kedze na tom mieste planujeme vybudovat novu diplomaticku stvrt. Stvrt je blizko pevnosti Alegrata, cize je dostatocne chranena pred napadnutim a ma vlastne pristavisko chranene dvoma starymi kamennymi hradzami, ktore sa v sucasnosti rekonstruuju. Budovy na pozemku si mozes postavit podla vlastnych planov a vlastnymi stavitelmi.
Cena za pozemok: 650,000 zlatiek fora + podpisanie zmluvy o prevzati pozemku Etherlordskou risou, aby pozemok a budovy na nom stojace mali diplomaticky status. Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB. |
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 01.05.2007 - 19:05
|
Vcera som uspesne dokoncil studium na Namornej akademii v Endovalonde. Som pripraveny plnit ulohy, ktore mi das Fealiath.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 01.05.2007 - 20:25
|
Dobre. Len co sa zajtra vratim do Minas Elenis, poobzeram sa po meste, i ked neviem ci najdem nieco na vylepsenie v tomto krasnom meste.   The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 01.05.2007 - 20:30
|
Aha prepac, ze som nepochopil. Do zajtra si pripravim hlasenie.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 02.05.2007 - 15:14
|
Tu je moje hlasenie:
Co som si tak na pristave vsimol, tak som si vsimol, ze jeho juzna cast je vhodna na rozsirenie. Tymto by bolo mozne zlepsit namorny obchod i manevrovanie lodi v pristave. Dalej si myslim, ze zem, ktora sa nachadza pred pristavom, by bolo vhodne zalesnit, bol pristav sebestacnejsi a niektore lesy by sme tymto viac usetrili. Je to pekny a prosperujuci pristav, preto si nemyslim, ze by bolo treba robit nejake ine a velke zmeny.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 02.05.2007 - 19:59
|
Nj dakujem. Stravim ho na svojom panstve na hrade Grus. Ak budes nieco potrebovat, tak tam ma zastihnes.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Aiwendill

|
 03.05.2007 - 14:13
|
Fealiathovi, vladcovi Etherlordu, Khandu a Rhunu od Aiwendilla, krala Umbaru a Haradu.
Vzhladom na nase diplomaticke aktivity by Umbarsko-haradske kralovstvo rado odkupilo pozemky v tvojej risi, konkretne pozemok v hlavnom meste Minas Elenis, kde chceme postavit novu ambasadu. Pozemok by mohol byt niekde v centre mesta, pripadne aj na okraji, ale v okruhu mestskych hradieb kvoli ochrane a mal by mat rozlohu aspon 1 hektar. Dalej sa jedna o pozemok v udoli medzi Ephel Duath a Morgai, kde chceme vybudovat reprezentacne budovy nasej diplomatickej misie pri medzinarodnych strukturach sidliacich v Minas Ithil, potom pozemky v Minas Khand a Minas Rhun, kde chceme vybudovat konzulaty nasho kralovstva v tvojej risi. Zatial tolko, Cakame na toje stanovisko k tejto nasej ziadosti. Cenu za pozemky mozeme zaplatit v zlatych tehlach puncovanych Ereborskymi alebo aj Morijskymi mincovnymi uradmi. Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB. |
|
 |
Fealiath

|
 03.05.2007 - 15:18
|
Aiwendillovi, kralovi Umbaru a Haradu od Fealiatha, pana a vladcu Etherlordskej rise
V Minas Elenis je vybudovany komplex ako stvoreny pre tieto ucely. Kedsi mal byt odpredany Romennoru, no z tohoto akosi zislo a tak ho teraz ponukame vam. Na pozemku je postavena budova urcena na reprezentativne ucely, budova pre sluzobnictvo, budova pre vojensku osadku o sile 500 muzov, sypka schopna pojat zasoby pre 1000 ludi na 30 dni , stajne pre 100 koni, studna a este volny pozemok cca 4 ha. Vsetko je to obohnane hradbou 1 m hrubou a 5m vysokou z tesanych kamennych kvadrov. Hradba je s cimburim a je tu moznost dalsieho rozsirovania, avsak len v smere horizontalnom, nie vertikalnom. Komplex je v bezprostrednej blizkosti krolovskeho palaca a palaca Risskeho snemu (cca 100-150 m).
Dalej je vnutri hradieb Minas Elenis pozemok o rozlohe 5 ha, kde je takisto mozne postavit podobny komplex podla poziadaviek kupujuceho, avsak jeho vzdialenost od palaca je cca 1000m a viac. Ak by bol zaujem o mensi pozemok, je to samozrejme mozne a so znizujucou sa rozlohou pozemku vzrasta aj pravdepodobnost mensej vzdialenosti k palacom panovnika a Risskeho snemu. Je mozne odpredat aj vacsi pozemok, no tam bude naopak so zvysujucou sa rozlohou vzdialenost od zmienovanych palacov vzrastat a moze sa stat, ze pozadovany pozemok bude pri samych mestskych hradbacha, alebo dokonca aj za nimi.
V Minas Rhun a Minas Khand su podobne komplexy, ich rozloha je vsak len 3ha ( z toho volne su 2ha), sypky pojmu jedlo pre 500 ludi na 30 dni a stajne 50 koni. Ostatne parametre ostavaju nezmenene.
Rovnako su v spominanych miestach pozemky o rozlohe 3 ha jeden na podobne vyuzitie, ako aj pozemky vacsie alebo mensie, ale plati pre ne to iste ako pre pozemky v Minas Elenis.
A co sa tyka pozemkov medzi Ephel Duath a Morgai, staci upresnit ich polohu a rozlohu a mozeme sa dohodnut kde by boli dotycne pozemky volne a pre vas zaujimave.
S pozdravmi
Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise 
Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Aiwendill

|
 03.05.2007 - 18:57
|
Fealiathovi, vladcovi Etherlordskej rise od Aiwendilla, krala Umbaru a Haradu.
Ten prvy pozemok s budovami, ktory mal byt povodne urceny nam vyhovuje, avsak udaj prosim cenu. Zatial planujeme postavit ambasadu v Minas Elenis a konzulat v Minas Khand. Do buducnosti ratame aj s konzulatom v Minas Rhun, takze tam staci pozemok...
k tomu pozemku v Ephel duath: Chceli by sme pozemok cca 200 x 600 m., ktory by sa nachadzal nedaleko pevnosti v priesmyku Cirith Ungol (severne od nej pri potoku a ceste do byvaleho Durthangu vo vzdialenosti cca. 800m). To miesto je prirodzene chranene zrazmi na dvoch stranach, ma pristup k vode a je pri ceste, cim splna vsetky parametre, ktore by sme potrebovali pre stavbu reprezentacnych budov nasej diploamtickej misie. Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB. |
|
 |
Fealiath

|
 04.05.2007 - 13:19
|
Pozemok v Minas Elenis aj s kompletnymi budovami a vsetkym ako bolo popisane je 5,000,000 EZ (Etherlordskych zlatiek), priapdne sa mozme este dohodnut. Platba by bola mozna bud v tehlickach, alebo ingnotoch zlata, striebra alebo mithrilu, pripadne v diamantoch cervenej farby.
Pozemok v Minas Khand s kompletne postavenym komplexom ma cenu 3,000,000 EZ, iby obycajny pozemok bez stavieb ma cenu 500,000 EZ (pozemok o rozlohe 3 ha). Platba mozna rovnakym sposobom ako v pripade pozemku v Minas Elenis.
Pozemok v Minas Rhun ma rovnaku cenu ako pozemok v Minas Khand (v oboch pripadoch) a su tu aj rovnake moznosti platby.
Pozemok pozadovanej velkosti v Ephel Duath sa rozklada na viacerych parcelach a to konkretne na parcelach ED 1578-1 az ED 1578-20 cena za pozemok je 300,000 EZ. Platba mozna rovnako ako pri predchadzajucich troch pripadoch.
V pripade zaujmu vam moze byt poskytnuty pomocny personal na stavbu o sile 30 robotnikov.
S pozdravmi
Fealiath
|
 |
Fealiath

|
 11.05.2007 - 21:02
|
Fealiath, pan a vladca Etherlordskej rise Melherucormovi, panovi hradu Grus a pozemkov k nemu patriacim, velitelovi osobnej straze panovnika, rytierovi Etherlordskej rise cierneho radu a absolventovi ENV.
Mam pre teba po skonceni tvojho volna ulohu. Pojdes do Lindonu lodou z Endovalonde spolu s konvojom vojnovych a nakladnych lodi. V Lindone zacina zurit vojna proti ohyzdom a preto som sa rozhodol poslat ta tam ako velitela vojska, ktore tam ide bojovat. A preto dostanes svoju osobnu straz, ktora je uz na ceste na tvoje panstvo na hrade Grus. Ocakavaj ich dnes v noci o pocte 300 muzov. Odchod do Lindonu je v pondelok na poludnie Etherlordskeho casu z Endovalonde, bud prosim presny. Odovzdaj prosim moje pozdravy panom Lindonu, dohliadni na vylozenie zasob a vylodenie jednotiek. Raz tyzdenne (alebo ak bude treba aj castejsie) mi podaj hlasenie. Budem sa snazit sledovat spravy no aj tak je lepsie mat to od niekoho, kto tam priamo posobi. Zalozte tabor a podniknite vsetky kroky, aby ste znicili ohyzdov operujucich v Lindone aj kde to bude len mozne. O ukonceni akcie sa rozhodne neskor, zatial je to na dobu neurcitu. Nie je vylucene ani postupne zvysovanie bojovych sil nasho kralovstva, ktore zasiahnu do konfliktu...
S pozdravmi
Fealiath
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 11.05.2007 - 23:38
|
Dakujem za prejavenu doveru a je mi ctou stat sa velitelom vojska, ktore ma pomoct Lindonu znicit ohyzdov i za osobnu ochranku. Uz som dost dlho nebojoval, musim si teda oprasit brnenie a nabrusit mec aj dyku. Budem sa pripravovat na veci, ktore maju v nasledujucich nastat, aby som nezahanbil nase kralovstvo. Ked tam teda uz prideme, nech sa ohyzdi vzdalia co najdalej od nasich zbrani, inak najdu smrt!
S pozdravom
Melherucorma, obcan Etherlordu a verny sluzobnik Jeho pana a vladcu Fealiatha.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Fealiath

|
|
 |
|