Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Umbar - Ěphalak îdôn Yôzâyan

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok15.04.2006 - 22:49     Umbar - Äšphalak Ă®dĂ´n YĂ´zâyan Citovať
Vitaj v Umbare a Harade
Ci si sa priplavil po mori alebo prisiel po susi srdecne ta tu privitame pokial neprichadzas ako nepriatel potom by si nam mal vyhnut.

//edit by Radeon: Názov témy zmenený na Aiwendillove požiadanie Smile

Naposledy upravil Eldar dňa 30.04.2006 - 14:01, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok15.04.2006 - 23:14     Citovať
Priatelu...
Ponukam ti pomoc pri znovuvybudovani pamatnika na vylodenie Numenorejcov, krystalovej gule, ktora bola znicena pocas nadvlady Sauronovych poskokov.
Nech je toto gesto zaciatkom spoluprace nasich dvoch narodov

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok15.04.2006 - 23:22     Citovať
KedĹľe priatelia Gondoru sĂş aj mojimi priateÄľmi, dĂşfam, Ĺľe sa medzi Umbarom a Rohanom vyvorĂ­ spojenectvo.

vala

Príspevky 874
Príspevok15.04.2006 - 23:26     Citovať
Embuck velmi rad primam tvoju pomoc a som tym poteseny a Mash samozrejme ze aj Rohan prijmeme medzi svojich spojencov

Môj blog

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok16.04.2006 - 19:27     Citovať
Ayean Dark Guard,Vladca Umbaru!

Prichadzam z Roklinky.Z miesta kde je svetlo pre kazdeho.Mozes sa o nho s nami podelit ak prijmes spojenectvo,obchodne ale aj mierove.Spojenectva medzi nasimi krajinami by mohli pomoct rozrast Umbar do velkej mocnej krajiny ,kedze by s vystavbou pomohli elfovia z Roklinky.Cakam na tvoju odpoved Dark Guard,
Vladca Umbaru!

Aredhel II.
Panovnicka Roklinky

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
vala

Príspevky 874
Príspevok16.04.2006 - 19:43     Citovať
tvoju ponuku na spojenectvo a pomoc prijmam Aredhel II
:bowdown:
ked budes cestovat do Hildorienu mozes sa zastavit na nastevu :naughty:

Môj blog

vala

Príspevky 1660
Príspevok17.04.2006 - 12:51     Citovať
Ayean Dark Guard,Pan a Kral Umbaru!

Som rada ,ze sa medzi nasimi krajinami upevnil vztah spojenectva.

Dakujem Dark Guard,Kral Umbaru.S radostou v srdci prijmam tvoje pozvanie do tvojich sieni lebo navsteva v Hildloriene sa uz blizi a rada by som si niekede oddychla pred vstupom do Hildlorienu.Pridu so mnou aj
vyborny stavbari ktory pomozu opat vystavat Umbar do plnej krasy!

- Amarante
vala

Príspevky 874
Príspevok17.04.2006 - 14:40     Citovať
takze uz aj Umbar ma home page
http://umbar.panprstenov.com/Main/HomePage
:bowdown:

Môj blog

vala

Príspevky 1660
Príspevok17.04.2006 - 14:43     Citovať
Ayean Vladca Umbaru,Dark Guard!

Prichadzam k tebe s otazkou.Ako sa robia tvoje nadherne stranky tvojej krajiny?Rada by som mala aby aj nase mesto malo stranky jemu prislusiace....

- Amarante
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok18.04.2006 - 13:10     Citovať
Zdravím Umbarskího vládcu!
Ako som sa dočítal na vašich stránkach, tak potrebujete nejakých staviteľov lodí. Ak by ste mali záujem tak naša krajina vyrába lode. Viac info tu.
Poskytli by sme vám aj stavbárov na stavanie prístavu, ale bohužial momentálne staviame dva prístavy u nás, a tak nemáme dostatočné kapacity aj pre Vašu krajinu.
S pozdravom
panovnĂ­k krajiny HildĂłrien Radeon

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Reklama
vala

Príspevky 1660
Príspevok18.04.2006 - 13:13     Citovať
Ayean Radeon,panovnik Hildlorienu a Dark Guard, Pan Umbaru.

Radeon ak chces prepoziciam ti svojich stavbarov ktory by isli do Umbaru a tak ti moze poslat Dark Guard stavitelov lodi. Smile

- Amarante
vala

Príspevky 874
Príspevok18.04.2006 - 14:11     Citovať
dakujem vam obidvom za ponuknutu pomoc :bowdown:
ajked premna je dolezitejsie vystavanie mesta a pristavu az potom obnova flotily

Môj blog

vala

Príspevky 1660
Príspevok18.04.2006 - 15:13     Citovať
Ayean Dark Guard,Pan Umbaru!

O 3 dni pridem navstivit tvoje siene ako si ma pozval a donesiem so sebou vybornych stavbarov na rozostavanie Umbaru.

- Amarante
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1722
Príspevok20.04.2006 - 22:08     Citovať
Aiwendill, vladca Romennoru a prilahlych ostrovo posiela vznesenemu vladcovi Umbaru pozdrav a zelanie vsetkeho dobreho.

Radi by sme nadviazali s tvojou risou diplomaticke a obchodne styky. cakame na tvoju odpoved, aby sme vyslali obchodnu flotilu okolo Hyarmendoru a Stredozeme s nasimi tovarmi na vymenu.

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 874
Príspevok20.04.2006 - 22:11     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
Aiwendill, vladca Romennoru a prilahlych ostrovo posiela vznesenemu vladcovi Umbaru pozdrav a zelanie vsetkeho dobreho.

Radi by sme nadviazali s tvojou risou diplomaticke a obchodne styky. cakame na tvoju odpoved, aby sme vyslali obchodnu flotilu okolo Hyarmendoru a Stredozeme s nasimi tovarmi na vymenu.

tvoju ponuku velmi rad primam a mola budu pre tvoje lode vzdy otvorene :thumbsup:

Môj blog

vala

Príspevky 1722
Príspevok20.04.2006 - 22:17     Citovať
Posielam vypravu 65 obchodnych a transportnych lodi sprevadzanych silnou doprovodnou eskadrou vojnovych lodi.

Prepravovane tovary: Zlato, Striebro, Med, Zelezo, lanove a bavlnene tkaniny, cierny a zeleny caj.

Kupujem: Kavu, fajkove listie, potraviny, umelecke predmety, knihy, artefakty, a ine tovary.

S pozdravo Aiwendill

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 1660
Príspevok21.04.2006 - 12:54     Citovať
Ayean Dark Guard,pan Umbaru!

Prichadzam k tebe na tvoju pozvanie!Pobudnem tu vsak len 1 den a hned zajtra na prelome 12 hodin pojdem do Hildlorienu.

- Amarante
vala

Príspevky 874
Príspevok21.04.2006 - 13:02     Citovať
Aredhel Napísal(a):

Prichadzam k tebe na tvoju pozvanie!Pobudnem tu vsak len 1 den a hned zajtra na prelome 12 hodin pojdem do Hildlorienu.

Vitaj v nasej skromnej krajine , cit sa ako doma :naughty:

Môj blog

vala

Príspevky 1660
Príspevok21.04.2006 - 13:07     Citovať
Dark Guard Napísal(a):
Aredhel Napísal(a):

Vitaj v nasej skromnej krajine , cit sa ako doma :naughty:
Dakujem Dark Guard za tvoje vrele privitanie.Prisli so mnou aj skvely stavbari ktory pomozu toto mesto rozkvitat Smile

- Amarante
vala

Príspevky 1722
Príspevok17.08.2006 - 12:07     Citovať
Takze z poverenia Dark Guarda, nateraz posledneho vladcu Umbaru a na jeho zelanie prebera spravu krajiny Umbar a Harad Embuck, kral Gondoru.

Take bolo zelanie vladcu Umbaru Dark Guarda tlmocene mne cez ICQ, co vam tuna oznamujem...

P.S.: Dark Guard je uz zasa Eldarom...

Reklama
vala

Príspevky 1722
Príspevok06.03.2007 - 14:20     Korunovacia noveho krala... Citovať
Zhliadnuc na smutne oci obyvatelov Umbaru a Haradu, zubozeny stav ekonomiky slavneho Umbarskeho kralovstva a dezolatny stav kedysi hrdej a mocnej mariny tohto statu, rozhodli sme sa my, Aiwendill, syn Ainanora a vnuk Aiduhora z rodu Aidethora, spravcu Umbaru, ktory bol synom Ar-PharazĂ´na Zlateho, krala Numenoru a dalsich krajin, ze osusime ich slzy a znova vybudujeme moc a silu Umbaru a Haradu a to takym sposobom, ze sa ujmeme vlady nad tymto kralovstvom. Vidiac tuto skutocnost neodvazili sa odporovat ani vladcovia ostatnych krajin Ardy a cteny kral Gondorskeho kralovstva Embuck to vyjadril jasne, ked sa vzdal spravy a regentstva v Umbare, ktore mal v drzani od odchodu krala Dark Guarda (Eldara) z Umbarskeho tronu.

Slavnostna korunovacia sa uskutocni v Umbare na namesti horneho mesta pred velkym kralovskym palacom v nedelu 11. marca tohto roku o desiatej hodine rannej. Vsetci obyvatelia Umbaru su na tuto slavnost srdecne pozvani. Po korunovacii bude veselica a budu sa rozdavat dary a pivo zdarma.
vala

Príspevky 1722
Príspevok06.03.2007 - 14:23     Citovať
Srdecne pozyvam vsetkych panovnikov Ardy na moju korunovaciu za krala Umbaru a Haradu, ktora sa uskutocni v nedelu 11. marca tohto roku o desiatej hodine rannej v Umbare.

Pri tejto prilezitosti bude otvorena Umbarska namorna akademia, ktora bude sidlit v priestoroch byvaleho hlavneho kapitanatu pristavu Umbar. Akademia otvori svoje brany od konca marca z dovodu neuteseneho stavu niektorych cvicnych lodi flotily Umbarskeho kralovstva, ktore budu pouzivane pre ucely namornej akademie.
vala

Príspevky 1722
Príspevok06.03.2007 - 16:36     Citovať
nakolko je uz znamy program korunovacie, tak ho davam na znamost vsetkym, ktori sa planuju zucastnit...

sobota 10.3.

15.00 - verejne zhromazdenie Velkej statnej rady Umbarskeho kralovstva

nedela 11.3.

09.00 - zhromazdenie pri pamatniku numenorskeho vitazstva nad mestom

09.30 - sprievod od pamatnika do centra mesta

10.00 - obrad korunovacie na namesti pred kralovstkym palacom

11.30 - obrad holdovania a skladania prisah vernosti novemu kralovi Umbaru a Haradu

13.00 - slavnostny obed pre pritomnych kralov a vladcov v kralovskom palaci a pre obcanov a ostatnych hosti na namestiach a uliciach mesta

14.30 - slavnostna prehliadka vojnovych lodi v pristave

15.30 - slavnostne otvorenie Umbarskej namornej akademie

16.00 - rytiersky turnaj pred hradbami mesta

19.00 - vecera pre vsetkych zucastnenych turnaja na poliach pred mestom, podobne aj pre divakov.

21.00 - slavnostny ohnostroj nad mestom

zmeny v programe vyhradene!
vala

Príspevky 1722
Príspevok07.03.2007 - 16:17     Umbarska namorna akademia Citovať
Umbarska namorna akademia zacne hned po svojom slavnostnom otvoreni pri prilezitosti krala Aiwendilla prijimat kadetov. na studium na skole.

Ucebne odbory:

Obchodne lodstvo:

Dostojnik rybarskeho plavidla pre pobrezny rybolov
Dostojnik rybarskeho plavidla pre hlbkovy rybolov
Dostojnik nakladneho plavidla pre pobrezny obchod
Dostojnik nakladneho plavidla pre dialkovy obchod
Navigacny dostojnik
Lodivod

Na dosiahnutie hodnosti kapitana je potrebne studium jedneho z uvedenych odborov a minimalne trojrocna prezencna sluzba na plavidle uvedeneho typu, ako aj uspesne zlozenie kapitanskych skusok.

Osobne lodstvo:

Dostojnik osobneho plavidla
Navigacny dostojnik
Lodivod

Na dosiahnutie hodnosti kapitana je potrebne studium jedneho z uvedenych odborov a minimalne trojrocna prezencna sluzba na plavidle uvedeneho typu, ako aj uspesne zlozenie kapitanskych skusok.

Vojnove lodstvo:

Dostojnik plavidla pobreznej straze
Dostojnik pobrezneho plavidla namornych ozbrojenych sil
Dostojnik namorneho plavidla namornych ozbrojenych sil
Navigacny dostojnik
Lodivod

Na dosiahnutie hodnosti kapitana, je potrebne studium jedneho z uvedenych odborov, minimalne patrocna prezencna sluzba na plavidle zodpovedajucom danemu odboru, uspesne absolvovanie Etherlordskej alebo Rohanskej vojenskej akademia a uspesne zlozenie kapitanskych skusok.

Studium na Umbarskej namornej akademii je stvorrocne prezencne. Z pochopitelnych pricin nie je mozna dialkova forma studia.

Zapis do prveho rocnika akademie je v dnoch 12. - 15. 3. tohto roku.

Teoreticka vyucba sa zacne 19.3. tohto roku v priestoroch Umbarskej namornej akademie v pristave Umbar (byvaly Hlavny Kapitanat pristavu Umbar). Prakticka vyucba sa zacne v prvych aprilovych dnoch.
Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok07.03.2007 - 19:23     Citovať
Pozdravuj noveho este nekorunovaneho krala Umbaru a Haradu, chcel by som si rezerovavat miesta na tvoju korunovaciu, pre mna, a mojich dvoch vernych priateloch a to konkretne Scarlett a Majstra. Mali by sme vyplavat uz v Piatok vecer z Minhiriathskeho pristavu v Minas Ross a poplavame celu noc a na svitani by sme uz mali byt nedaleko Umbaru samozrejme za dobrych podmienok.
Dakujem za skoru odpoved.

S pozdravom Mamut, vladca Minhiriathu

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4, 5  
Strana 1 z 5

Google