Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Rohan

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3190
Príspevok13.09.2006 - 12:33     Citovať
Kráľovná Rohanu oznamuje, Ĺľe 1. oktĂłbra sa bude konaĹĄ slávnostná prehliadka ozbrojenĂ˝ch sĂ­l Rohanu na pláĹ?ach pri Edorase spojená s oslavou ukonÄŤenia prác na obnove VeÄľkej Západnej Cesty, ktorá spája Rohan s Gondorom.

Srdečne pozývame všetkých priateľov Marky.

Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 205
Príspevok14.09.2006 - 14:55     Citovať
Královná Rohanu prosím vás o občianstvo v marke a dakujem za dar.
admin

Príspevky 3190
Príspevok14.09.2006 - 15:11     Citovať
Tvojej žiadosti s radosťou vyhoviem. Za dar nemusíš ďakovať, snáď Ťa potešil.

Takže Faramir vitaj v Rohane, ako každý občan aj Ty sa môžeš rozhodnúť ktoré z troch najhlavnejších miest Marky sa stane Tvojim domovom. Edoras - sídelné mesto Kráľovnej, Helmov žľab - majestátna pevnosť, alebo Aldburg - mesto vzdelanosti.

admin

Príspevky 3190
Príspevok14.09.2006 - 15:16     Citovať
Oznam pre obyvateÄľov Rohanu.

Je možné si dať do podpisu Rohanský štít a tým ukázať všetkým do ktorej krajiny patríte. Samozrejme, pokiaľ nechcete nemusíte. Je to dobrovoľné.

V prípade záujmu stačí toto skopírovať do podpisu.
[img]http://forum.panprstenov.com/shop/images/Rohan%20shield.gif[/img]

S pozdravom Her Royal Majesty mashishka, Queen of Rohan, 1st Marshal of The RiddeMark.

vala

Príspevky 205
Príspevok14.09.2006 - 17:02     Citovať
Dakujem vyberiem si Edoras

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok21.09.2006 - 20:57     Citovať
Vladkyna a pani Rohanu mashishka,

viem ze tu sa asi o spojenectve hovorit neda, kedze ja trvam na spojenectve s Etherlordu a ostatnymi krajinymi trvam. Vedz vsak ze nic zle proti Rohanu nemame a vieme, to nie je zla krajina. Preto by som ta chcel aspon poziadat o mier medzi nasimi krajinami. Ak vsak niekedy budes potrebovat moju pomoc ak to bude v mojich silach splnim to.

S pozdravom vladca Ăšdolu Melherucorma I.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
admin

Príspevky 3190
Príspevok21.09.2006 - 21:35     Citovať
Suhlasim s Tvojou ponukou. Nech medzi nasimi krajinami vladne mier.

Her Royal Majesty mashishka, Queen of Rohan, 1st Marshal of The RiddeMark

admin

Príspevky 3190
Príspevok02.10.2006 - 16:18     Správy Citovať
Správy z Rohanu

VÄŤera prebehla na pláĹ?ach Edorasu velkolepá prehliadka ozbrojenĂ˝ch sĂ­l Rohanu spojená oslavou ukonÄŤenia prác na obnove VeÄľkej Západnej Cesty, ktorá spája Rohan s Gondorom. NávštevnĂ­ci mali moĹľnosĹĄ vidieĹĄ Ă©oredy pod velenĂ­m DruhĂ©ho Maršala mata.mata z Helmovho žľabu, Ă©oredy z Aldburgu pod velenĂ­m Tretieho Maršala Madrila, rovnako ako aj hlavnĂ˝ kráľovnin Ă©ored ktorĂ©mu velĂ­ samotná panovnĂ­ÄŤka Rohanu.

Po tejto velkolepej prehliadke nasledovalo slávnostné symbolické prestrihnutie stuhy panovníkmi Rohanu a Gondoru, ktorá znamenala oficiálne otvorenie Západnej cesty, ktorú môžu využívať všetky slobodné priateľské národy Stredozeme.

NáslednĂ© oslavy spojenĂ© s tancom, jedlom a dobrĂ˝m pitĂ­m trvali do neskorej noci a ukonÄŤili ich špeciálne ohĹ?ostroje od spoloÄŤnosti Gandalf Fireworks, ktorej sa touto cestou chceme poÄŹakovaĹĄ za krásny zážitok.

vala

Príspevky 205
Príspevok06.10.2006 - 07:05     Citovať
Mash,keby vypukla vojna sedela by si v Edorase alebo isla do vojny s Ludom rohanským Question

admin

Príspevky 3190
Príspevok06.10.2006 - 08:43     Citovať
Samozrejme, Ĺľe by som ako kráľovná a zároveĹ? PrvĂ˝ Maršal viedla svoj Äľud do vojny...

Reklama
admin

Príspevky 3190
Príspevok24.10.2006 - 19:45     Citovať
Ministerstvo kultĂşry proudly presents Laughing :

http://www.theargonath.cc/videos/mv/mv.html

Bavte sa obÄŤania! JO!

Odporúčam: Éomer, Seven Nation Army...

vala

Príspevky 205
Príspevok28.10.2006 - 11:05     Citovať
Tie videá sú super :applause: :applause: musím pochválit Rohanské ministerstvo kultúry :thumbsup:
Najlepsie su asi Eomer,Tienovlas,Faramir a Eowyn

admin

Príspevky 3190
Príspevok24.11.2006 - 16:31     Citovať
Kráľovský žrebinec slávnostne oznamuje, že maeras kobyla - Snowwind, pôvodne plánována pre ex-panovníčku Roklinky uz dospela a je súca na jazdenie.

Kráľovná sa v najbližších dĹ?och rozhodne komu kobylu daruje.

Pohlavie:MužIdrial
hobit

Príspevky 22
Príspevok01.12.2006 - 10:07     Citovať
Zdravím nádhernú Pani Rohanu!
Ako prvé mi nedá poznamenať aké prekrásne a silné máte Vy kone! �no tie Vaše kone nás zaujímajú a radi by sme od Vás pár odkúpili. A preto že sme mierumilovná krajina, tak Vám ponúkame aj mier!
S Ăşctou
panovnĂ­k krajiny Lothorienu Idrial
admin

Príspevky 3190
Príspevok01.12.2006 - 10:22     Citovať
Idrial Napísal(a):
Zdravím nádhernú Pani Rohanu!
Ako prvé mi nedá poznamenať aké prekrásne a silné máte Vy kone! �no tie Vaše kone nás zaujímajú a radi by sme od Vás pár odkúpili. A preto že sme mierumilovná krajina, tak Vám ponúkame aj mier!
S Ăşctou
panovnĂ­k krajiny Lothorienu Idrial

Mily Idrial,
dakujem, za pochvalu nasich koni a ponuku mieru, prv nez budem suhlasit, by ma zaujimalo kde Lothorien lezi?

Lothlorien ( Lorien ) viem kde je, tam sidli Tower so svojimi elfmi, s ktorymi zijeme v mieri uz od pociatkov mojej vlady. Ale Tvoju krajinu nepoznam.

admin

Príspevky 3190
Príspevok03.12.2006 - 14:06     Citovať

Pri príležitoti výročia príchodu občana a radcu rohanského Eldara na fórum som sa rozhodla mu slávnostne odovzdať maeras kobylku - Snowwind.

:beer:

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok04.12.2006 - 13:25     Citovať
mashishka Napísal(a):

Pri príležitoti výročia príchodu občana a radcu rohanského Eldara na fórum som sa rozhodla mu slávnostne odovzdať maeras kobylku - Snowwind.

:beer:

Som velmi pocteny Smile , budem sa o Snowwind starat najlepsie ako viem , kedze byvam v rovnakom meste ako Vy kralovna je samozrejme ze si mozete prist na nej kedykolvek zajazdit :naughty:

Môj blog

admin

Príspevky 3190
Príspevok04.12.2006 - 17:34     Citovať
Nemas byt za co a mozes mi kludne TY-kat. Rolling Eyes

admin

Príspevky 3190
Príspevok08.12.2006 - 20:29     Citovať
mashishka proudly presents Rohan - News From The Mark - prvy blog v Stredozemi.

Existujeme dlhsie ako Gondorsky spravodaj.

Cool

Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok10.12.2006 - 12:02     Citovať
mashishka ve svym blogu Napísal(a):
Tretím dôležitým centrom Rohanu ja pevnosť Helmov Žľab ležiaca v zápednej časti územia, je miestom ktoré má pre Rohan hlavne historický význam a v dnešnej dobe sa v nej nachádza múzeum, ktoré Vám priblíži celú históriu tejto nádhernej krajiny.

Tak sem se koukal na první blog ve Středozemi. Bohužel sem z toho velmi smutný páč sem chtěl někdy vycestovat z Gondoru a na svý cestě navštívit jeskyně Helmova žlebu...(jak Gimli říká - jeden z divů světa Rolling Eyes ) Ale jak se koukám tak asi nebudou veřejnosti přístupné... Škoda Crying or Very sad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklama
admin

Príspevky 3190
Príspevok10.12.2006 - 13:11     Citovať
No tie sú otvorené len do 15. decembra, potom sa na zimu zatvárajú. Tak ak sa poponáhľaš ešte to stihneš.

Pohlavie:MužIchthys
vala

Príspevky 262
Príspevok10.12.2006 - 14:02     Citovať
No tenhle rok asi už ne... Asi je teda navštívím až na jaře, snad si teda udělám menší výlet po památkách Středozemě... :grindance:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
admin

Príspevky 3190
Príspevok15.02.2007 - 20:43     Citovať
Kráľovná Rohanu oznamuje všetkým obyvateľom, že v sobotu odchádza na západ na diplomatickú navštevu susedov. V dobe mojej neprítomnosti ma nebude možné kontaktovať, kedže moje číslo aj tak nemáte. V dobe mojej neprítomnosti sa o chod kráľovstva postarajú druhý a tretí Maršal.

admin

Príspevky 3190
Príspevok05.03.2007 - 20:35     Citovať
Pri príležitosti Mashhantalë sa bude v Edorase konať veľkolepá slávnosť spojená s otvorením múzea Jazdectva Marky v Edorase. Všetci sú srdečne pozvaní.

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok05.03.2007 - 20:49     Citovať
MĂ´Ĺľu sa prĂ­sĹĄ aj obÄŤania Gondoru prĂ­sĹĄ pozrieĹĄ?

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Strana 4 z 7

Google