Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Rohan

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok10.07.2006 - 11:29     Citovať
V mene Lindonu Ti ÄŹakujem za prijatie spojenectva
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok11.07.2006 - 14:19     Citovať
RohanskĂ© kráľovstvo pozĂ˝va všetkĂ˝ch priateÄľov Marky na RohanskĂ˝ festival Rohanfest, korĂ˝ sa bude konaĹĄ na pláĹ?ach pri Edorase budĂşci vĂ­kend. O dobrĂş hudbu, jedlo, pitie a ubytovanie je postaranĂ©.

admin

Príspevky 3193
Príspevok12.08.2006 - 13:25     Oznámenie Citovať
Rohanská správa vodných tokov oznamuje, že po výdatných dažďoch stúpla hladina rieky Isen a preto pokiaľ to nie je nevyhnutné žiada občanov a návštevníkov, aby v záujme vlastnej bezpečnosti rieku cez Brody neprekračovali, ale používali neďaleké mosty, hoci si tak predĺžia cestu.

V prípade ďaľších daždov budú Brody celkovo uzavreté.

Pohlavie:ŽenaScarlett
vala

Príspevky 251
Príspevok12.08.2006 - 13:36     Citovať
Pozdravujem Ta, Mashishka, kralovna Rohanu.
Som Scarlett, posol Mamuta, vladcu Minhiriathu. Prinasam ti ponuku spojenectva a obchodu od krajiny, ktorej Mamut vladne.

admin

Príspevky 3193
Príspevok14.08.2006 - 10:05     Citovať
Po dlhých úvahách som sa rohodla Tvoju ponuku spojenectva prijať.
Ale obchodovať asi nebudeme, lebo Rohan má všetko po čom mu srdce piští a čo nemá dováža z Gondoru ( ruky kráľa sú liečivé Rolling Eyes ), alebo Angmaru ( toho draka :naughty:) + liečivá z Lórienu ( :yahoo:).

Her Royal Majesty mashishka, Queen of Rohan, 1st Marshal of The RiddeMark.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3704
Príspevok14.08.2006 - 12:34     Citovať
Vznesena pani z Rohanu!

Prichadzam k tebe so ziadostou o pomoc pri vycisteni Hmlistych hor od ohyzdov. V sucastnej dobe ich v je v horach zatial neznamy pocet, no nie mensi, ako 10000 a stale ich pribuda. Na operacii vycistenia sa podiela Imladris, ktory bol jej iniciatorom, kedze bol napadnuty tlupov ohyzdov a najazdy sa stale stupnovali, Lindon, na vychod od Hmlistych hor su to Etherlord a Hildorien. Je vsak pravdepodobnejsie, ze ohyzdi sa vyberu prave na vychod, kedze Imladris je na tom s vojenskymi silami momentalne o poznanie lepsie. Preto by sma ta chcel poziadat o pomoc a zaroven ta varovat, aby si vyhlasila mobilizaciu, ak by sa skretom podarilo uniknut z obklucenia.

S pozdravmi

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3193
Príspevok14.08.2006 - 13:00     Citovať
Rohan rád pomôže.

Rozkazy pre Druhého Maršala mata.mata: Maj svoj éored aj ostatné pod tvojim velením pripravené, povolaj jazdcov a ich veliteľov do Helmovho žľabu a následne rozošli jednotky a strážte aj Gap of Rohan.

Rozkazy pre veliteľov éoredov v Aldburgu: mobilizujte sa a strážte naše východné hranice.

Kráľovský éored je nastúpený a pripravený v prípade potreby posilniť či už jednotky v Helmovom Žľabe, alebo v Aldburgu.

Tým chcem pripomenúť prípadným záujemcom, že post Tretieho Maršala je stále voľný.

Pohlavie:MužMamut
vala

Príspevky 2158
Príspevok14.08.2006 - 14:07     Citovať
mashishka Napísal(a):
Po dlhých úvahách som sa rohodla Tvoju ponuku spojenectva prijať.
Ale obchodovať asi nebudeme, lebo Rohan má všetko po čom mu srdce piští a čo nemá dováža z Gondoru ( ruky kráľa sú liečivé Rolling Eyes ), alebo Angmaru ( toho draka :naughty:) + liečivá z Lórienu ( :yahoo:).

Netrebalo nad tym az tak dlho rozmyslat, stacilo povedat ano/nie. Podla toho co som sa dozvedel od mojho posla sa mi zda ze si touto ponukou nebola velmi nadsena kralovna rohanu. Ak si najprv nechcela a potom si premyslala o spojenectve tak si kludne mohla napisat ze nie, nic by sa nestalo. Odo mna tolko.

Mamut, vladca Minhiriathu.

Faeg i-varv... dîn na lanc a nu ranc.
admin

Príspevky 3193
Príspevok14.08.2006 - 14:12     Citovať
mamut Napísal(a):

Netrebalo nad tym az tak dlho rozmyslat, stacilo povedat ano/nie. Podla toho co som sa dozvedel od mojho posla sa mi zda ze si touto ponukou nebola velmi nadsena kralovna rohanu. Ak si najprv nechcela a potom si premyslala o spojenectve tak si kludne mohla napisat ze nie, nic by sa nestalo. Odo mna tolko.

Mamut, vladca Minhiriathu.

Mamut, s Tvojim poslom som vobec nekomunikovala, ziadna PM mi neprisla a sem bola napisana len ponuka. Tak nech si Tvoj posol nevymysla a nehodnoti moje nadsenie, pokial si som mnou nevymenil ani jednu PM. A snad mam pravo rozmyslat kolko chcem. Spojenectva sa neuzatvaraju v priebehu par minut.

Pohlavie:MužMadril
elf

Príspevky 144
Príspevok15.08.2006 - 15:00     Citovať
ja by som chcel byt obcanom rohanu

Tri prstene elfským kráľom vonku pod nebom, Sedem pánom trpaslíkov v sieňach z kameňa, deväť mužom z ľudí, ktorých osudom je skon, A veľprsteň pre Mňa.
Reklama
admin

Príspevky 3193
Príspevok15.08.2006 - 15:03     Citovať
So be it...

A týmto Ťa menujem na post Tretieho Maršala Rohanu. Tvoje sídlo je v Aldburgu, kde Ťa už čakajú velitelia éoredov, ktoré spadajú pod Tvje velenie a čakajú na Tvoje rozkazy. Tvoj éored je nastúpený pred Meduseldom a čaká na odchod do Aldburgu.

elf

Príspevky 144
Príspevok15.08.2006 - 15:19     Citovať
Dakujem, som pocteny...

Tri prstene elfským kráľom vonku pod nebom, Sedem pánom trpaslíkov v sieňach z kameňa, deväť mužom z ľudí, ktorých osudom je skon, A veľprsteň pre Mňa.
Pohlavie:Mužjurij

Príspevky 9
Príspevok22.08.2006 - 13:47     Citovať
Zdravim vznesenych vladcov Rohanu. Tymto sa hlasim do sluzieb Rohanu.Dufam ze mjej ziadosti bude vyhovene, lebo rohan je mojou srdcovo ukrajinou, jej nadherne stepi kde sa prhanaju stada koni. Nic lepsie ani na zemi nieje ako sediet na koni a cvalat nekonecnou rovinou s vetrom opreteki.

jurij
admin

Príspevky 3193
Príspevok22.08.2006 - 14:03     Citovať
Vítam Ťa v Rohane jurij. Stačí keď si zmeníš miesto bydliska a staneš sa občanom jednej z nakrajších krajín Stredozeme.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3704
Príspevok22.08.2006 - 18:12     Citovať
Vznesena kralovna Rohanu!

Musim ta upozornit, ze jurij sa uz prihlasil do sluzieb mojej krajiny a je teda mojim obcanom, o com svedci aj jeho prispevok v teme Etherlord, aj jeho zaradenie k obcanom mojej krajiny v teme Scitanie obyvatelov Stredozemskych. Preto ta ziadam, aby bola jeho ziadost o obcianstvo zamietnuta, kedze je uz obcanom mojej krajiny a o zrusenie obcianstva nepoziadal.

S pozdravmi

Fealiath
pan a vladca Etherlordskej rise

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3193
Príspevok22.08.2006 - 18:15     Citovať
No vyzera to tak, ze zmenil nazor. Tak ho teda prosim o vyjadrenie kam chce patrit. V oboch krajinach naraz byt nemoze.

Pohlavie:ŽenaElfkam
trpaslík

Príspevky 56
Príspevok30.08.2006 - 09:42     Citovať
Chcem sa spytat pani Rohanu ci by som sa mohla stat obciankou Rohanu.
Uz vopred Dakujem.... Smile
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.08.2006 - 12:01     Citovať
Samozrejme, vitaj v Rohane. Možeš si vybrať v ktorom z prekrásnych miest chceš žiť, či v Edorase, Aldburgu, alebo Helmovom Žľabe.
---------------------------------

Univerzita v Aldburgu informuje všetkých študentov, že akademický rok 2006/2007 sa začne 18. seprembra. Zápisy jednotlivých fakúlt do jednotlivých ročníkov budú prebiehať nasledovne:

1. roÄŤnĂ­k 11.9.2006 o 9:00 v Aule danej fakulty
2. roÄŤnĂ­k 12.9.2006 o 8:30 v Aule danej fakulty
3. roÄŤnĂ­k 13.9.2006 o 8:30 v Aule danej fakulty
4. roÄŤnĂ­k 14.9.2006 o 8:30 v Aule danej fakulty
5. roÄŤnĂ­k 15.9.2006 o 9:00 v Aule danej fakulty

trpaslík

Príspevky 56
Príspevok30.08.2006 - 14:12     Citovať
Dakujem za privitanie, vyberam si Edoras.
elf

Príspevky 144
Príspevok31.08.2006 - 16:06     Citovať
Vitaj aj za mna 3. marshala ta vitam.

Reklama
trpaslík

Príspevky 56
Príspevok31.08.2006 - 22:24     Citovať
Dakujem za privitanie. Smile
admin

Príspevky 3193
Príspevok01.09.2006 - 13:57     Citovať
Rohan a Her Royal Majesty mashishka, Queen of Rohan, 1st Marshal of The RiddeMark rada privíta všetkých záujemcov o občianstvo v tejto nádhernej krajine koní a zelených plání.

:rohirrim:

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok01.09.2006 - 14:35     Citovať
Eldar prosi o obcianstvo v tejto krajine :unsure:

Môj blog

admin

Príspevky 3193
Príspevok01.09.2006 - 14:43     Citovať
S veľkou radosťou vyhoviem Tvojej prosbe. Múdrosť Eldar je v Rohane viac než vítaná.

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok01.09.2006 - 14:44     Citovať
velmi dakujem za prejavenu doveru :bowdown:

Môj blog

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
Strana 3 z 7

Google