Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Gondor

1, 2, 3, 4, 5
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3704
Príspevok27.03.2007 - 16:32     Citovať
Tak to nepojde, kedze si uz obcanom Khazad-Dumu, pretoze Draugwen ta prijala za obcana na tvoju ziadost skor, ako si postol tento prispevok, takze je bezpredmetny a mam pocit, ze je to aj protipravne byt obcanom dvoch kralovstiev naraz. Takze bud sa vzdas obcianstva v Khazad-dum, alebo stiahnes svoju ziadost o obcianstvo v Gonore, inej cesty nieto.
:evil2:

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužEldest
hobit

Príspevky 29
Príspevok28.03.2007 - 13:11     Citovať
takze opatovne ziadam o obciantsvo kedze som zrusil obcianstvo v Morii
vala

Príspevky 3704
Príspevok28.03.2007 - 16:59     Citovať
Ukludni sa, lebo ked budes robit bordel, tak ti to admin neudeli, vyckaj si, ked pride na forum, zetial tu nebol, tak klud.

www.lotrgame.forumup.sk
hobit

Príspevky 29
Príspevok28.03.2007 - 19:32     Citovať
OK Fealiath Smile Smile
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok30.03.2007 - 20:36     Citovať
Kral je tu a udeluje Eldestovi obcianstvo. A Fealithovi Gondorsku medailu Bieleho stromu za spolahlive plnenie spravcovskych povinnosti na fore v teme Gondor Smile

Aiwendillovi, s Umbarom nas spaja spolocna historia a v nedavnej dobe aj priatelstvo s panovnickou liniou. My v Gondore len dufame, ze toto bude zachovane a preto radi spristupnime nase pristavy tvojim lodiam.

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 3704
Príspevok30.03.2007 - 22:31     Citovať
Dakujem kralovi embuckovi za vyznamenanie tymto prestiznym ocenenim :bowdown: a chcel by som povedat, ze aj nadalej sa budem snazit plnit si svoje ulohy a povinnosti ako doteraz.

www.lotrgame.forumup.sk
hobit

Príspevky 29
Príspevok31.03.2007 - 13:42     Citovať
Dakujem pane,
prisaham ti vernost a stahujem sa do Dol Amrothnu

To the KING!!
To the GONDOR!
To the LIGHT!!
To the HUMANS!!
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1722
Príspevok12.04.2007 - 21:39     Citovať
Embuckovi, kralovi Gondoru od Aiwendilla krala Umbaru a Haradu.

Pozyvam ta k participacii na projekte zregulovania rieky Harnen, ktora tvori nasu spolocnu hranicu. Nakolko je to zivotne dolezita otazka rozvoja nasich oboch krajin, tak sme sa v Umbare rozhodli, ze pre caste zaplavy v rovinatom kraji obklopujucom rieku Harnen, je potrebne ju zregulovat.

V projekte sa jedna konkretne o postavenie trochu komplikovaneho systemu dualnych navzajom prepojenych hradzi na oboch brehoch rieky. Tiez pojde o upravy riecista v niektorych usekoch a upravy brodov (vydlazdenie, najazdove rampy k brodom atd), vystavbu mosta na hlavnej ceste z Gondoru do Umbaru a o dalsie upravy ci uz krajiny, alebo aj rieky.

Vyjadri svoje stanovisko k tomuto projektu co najskor, aby sme mohli zacat budovat hradze a dalsie regulacne prvky este tohto roku.

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 1722
Príspevok17.04.2007 - 17:36     Citovať
Nakolko mi velacteny kral Gondoru do dnesneho dna neopovedal na moju ponuku v projekte regulacie Harnenu, tak to beriem ako nesuhlas s projektom a zacinam regulovat rieku na svojej strane, samozrejme bez uprav koryta a brodov. Zacinam stavat hradze na ochranu proti povodniam, co bude Umbaru na osoh a Gondoru na skodu, ak nepostavi hradze aj na svojej strane, pretoze takto bude pri povodni vsetka voda odrazena na gondorsku stranu...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
admin

Príspevky 2182
Príspevok17.04.2007 - 17:58     Citovať
Prepac za neskoru odpoved Aiwendill, kral Umbaru, ale bol som zaneprazdneny.

Vo veci regulovania rieky Harnen sa na nasej strane vyskytli problemy s protestami tamojsieho obyvatelstva, a zaroven aj ekologicky fundovanych obyvatelov hlavneho mesta...

Budem sa snazit pripad co najskor vyriesit k nasmu spolocnemu prospechu...

Reklama
vala

Príspevky 1722
Príspevok17.04.2007 - 18:01     Citovať
Akoze mne je to 3-5...

ja na svojej strane zacnem budovat hradze, takze ja pri povodne sa budem smelo moct smiat ochranarom do oci, ked budu okolo mojich brehov plavat na clnoch a skusat sa zachranit pred povodnou... Cool

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok09.09.2007 - 20:30     Citovať
Vaše Veličenstvo, Embuck Gondorský!

Odpusťte, že Vás ruším v túto chvíľu, ale budem musieť ríšu Gondoru a starých kráľov Númenoru opustiť, Dozvedela som sa, že duše mojich predkov patrili Rohanu. Ak dovolíte, rada by som tam odišla. Za tú dobu, čo som tu bola, ďakujem Vám za Vašu pohostinnosť a ochotu. Naozaj si ju cením, no srdce mi káže.

Nech hviezdy žiaria na Vašu cestu

S Ăşctou a pozdravom

Casiophea

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 176
Príspevok09.08.2008 - 15:53     Citovať
Rad by som poziadal Pana Gondoru nie o obcianstvo ale o moznost pobudnut v jeho kalovstve s moznostou prichodu a odchodu podla mojich potrieb. Na obhajobu mojej ziadosti chcem uviest ze mi putnici si nikde nerobie trvale sidla ale sme vzdy tam kde nas potrebuju. Ak bude mojej ziadosti vyhovene slubujem ze budem napomocni ako to pojde.
admin

Príspevky 2182
Príspevok10.08.2008 - 20:35     Citovať
Samozrejme ziadosti s radostou vyhovieme

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Google