Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Stredozem

Stredozem

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Dobry napad?
Ano
86%
 86%  [ 66 ]
Nie
2%
 2%  [ 2 ]
Nezaujem
10%
 10%  [ 8 ]
Celkom hlasov : 76

Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok21.04.2007 - 19:06     Odpovedať s citátom
Zdravim vladcov krajin celej stredozeme, skladam pred nimi svoj luk a svoj mec tasim proti vasim nepriatelom. nach su vase rody silne a neohrozene akko poriadok v celej Stredozemi.

zaujala ma tato tema a precital somsi aj nieco o nej....je tu totiz jedna vec, s ktorou nie su zarty......chcete urobit nejaku multiplayarovu hru, kde to bude ako na Webgame? ved to b&y bol hotovy upadok, to by sa stat nemalo, ale ak by ste chceli napriklad rozdelit slovensko na krajiny a urobit nejake kluby fantastov na tejto stranke nebolo by to az tak od veci. To by vsak musela byt vola...lebo kde je vola tam je cesta ..ako vseci dobre vieme Smile Bolo by to fajn...keby sa v tych miestnostich vytvorila nejaka hierarchia a keby sa tam riasili "zavazne" problamy doticnej krajiny Smile Very Happy
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3639
Príspevok21.04.2007 - 19:40     Odpovedať s citátom
Na riesenie zavaznych problemov krajin mame Sudny senat a pokial chces nieco navrhovat, tam tu potom mame forun Navrhy/vylepsenia, tam je na to priestor.

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok21.04.2007 - 20:52     Odpovedať s citátom
si mudry ked som tu len treti den.....ale inac diki Very Happy
vala

Príspevky 3639
Príspevok22.04.2007 - 17:02     Odpovedať s citátom
Tak sa najskor pozeraj a citaj a potom klad otazky...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:Mužwitch-king

Príspevky 3
Príspevok29.05.2007 - 14:54     Odpovedať s citátom
Povedal bi som ze vytvorit RPG je dobry napad aj ked neviiem ako bi to vizeralo na foru........... bola bi srnada kebize kazdy hrdina sa stane obcanom krajiny ako to uz je a ze kazdy hrdinna bi mohol vlastnit vojisko ale aj vibavenie ako mec stit palcat brnenie atda kazdy bi mal aj dake schopnosti urcene adminom alebo neviem kim a aj rasy bi boli fajn
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 860
Príspevok14.09.2007 - 21:35     Odpovedať s citátom
witch-king Napísal(a):
Povedal bi som ze vytvorit RPG je dobry napad aj ked neviiem ako bi to vizeralo na foru........... bola bi srnada kebize kazdy hrdina sa stane obcanom krajiny ako to uz je a ze kazdy hrdinna bi mohol vlastnit vojisko ale aj vibavenie ako mec stit palcat brnenie atda kazdy bi mal aj dake schopnosti urcene adminom alebo neviem kim a aj rasy bi boli fajn

RPG na fore v ponimani jednej postavy trochu nerealne a tazko zrealizovatelne, iba keby sa urobilo nieco ako eldarion, ale RPG- ale ako vravim, je to narocne

Pravda je pravda a jediné, čo môžeš urobiť, je žiť s ňou.
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok17.09.2007 - 18:11     Odpovedať s citátom
Dalo by sa to (nemenované fórum, ktoré pôsobí od roku 2004, Anglické má do tejto doby cez 300 000 príspevkov, Okolo 30 vyšších ľudí.(Ako pozerám do Memberlistu) Navyše 2440 registrovaných uživateľov- A je tam zložitejší systém a vôbec všetko, než v Stredozemi), len by to trebalo strašne premyslieť... Surprised

Ako to, že nikto nemá Roklinku? Alebo sa ku mne dostali zlé správy? Confused

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
vala

Príspevky 860
Príspevok17.09.2007 - 18:14     Odpovedať s citátom
nejak sa nepodarilo dosadit tvojich nastupcov :unsure:

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2750
Príspevok22.11.2007 - 21:29     Odpovedať s citátom
...hmmm, neexistoval by nejaky sposob, aby sa zaktivnili neaktivne kajiny?...Podla mna je totiz obrovska skoda, ze je tu tak vela neaktivnych krajin Crying or Very sad ...Okrem Lindonu, Etherlordu, Rohanu a sem-tam Umbaru sa nikde uz dlhocizny cas niec nedeje,...a je to skoda, keby bolo viac krajin aktivnych, bolo by to nie len pestrejsie, ale aj zaujimavejsie, tot holt iba moj nazorcek

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 860
Príspevok22.11.2007 - 21:35     Odpovedať s citátom
no, to som sa uz snazil riesit, ale nejak sa to nepodarilo, skus ty Wink

Reklama
Pohlavie:Muželficek
hobit

Príspevky 29
Príspevok13.05.2008 - 18:16     Odpovedať s citátom
neviem topic ohladom toho som si nevsimol takze ak viete kde je ukazte mi ho ale dalo by sa aby som ja bol vladcom nejakej krajiny ktora je nektivna respektive stal sa vladcom krajiny ktora tu este nie je? ...s textovymi rpg mam skusenosti cize vtom by nebol problem....napr taky Harad som tu nevidel a o spravovanie tohto uzemia by som mal zaujem....ak som to nespravne pochopil tak prepacte a vysvetlite mi to...

vala

Príspevky 3639
Príspevok14.05.2008 - 09:31     Odpovedať s citátom
Otazka zaktivnovania neaktivnych krajin sa tu riesila a dospelo sa k tomu, ze najskor panovnik strati svoju krajinu v prospech prveho obcana ktory tam prisiel a nasledne sa to takto bude posuvat az pokym sa neprejde vsetkymi obcanmi, no nejako sa to nerealizuje.

Dalej admini uz pomerne dost davno rozhodli (a ja s nimi plne suhlasim) ze nove krajiny sa uz vytvarat nebudu, kedze Stredozem je uz dost rozkuskovana. Co sa Haradu tyka, tak ten je sucastou krajiny do ktorej spada aj Umbar, takze by si si musel poziadat o spravovanie celeho Umbaru a Haradu. Ak mas o to zaujem, tak napis mashishke alebo embuckovi (osobne odporucam mashishke, ta sem chodi castejsie) PMku a uvidime co sa poriesi. Umbar a Harad momentalne krala nemaju, toto pravo preslo po odchode panovnika na jedineho Umbarskeho obcana, no ten sa tu uz dost dlho neukazal, takze je dovodny predpoklad ze tron tejto krajiny je volny. Staci napisat PMku so ziadostou niektoremu adminovi no a potom uz len cakat. Ja ti zial taketo nieco povolit nemozem, ja som na to totiz prilis maly pan, ja som totiz len :mod: a nie :admin:

Ticho, nevidím!
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3184
Príspevok16.05.2008 - 17:42     Odpovedať s citátom
Kedze cela Stredozem nam akosi zaspala, nevidim nijaky zmysel v udelovani panovnickych titulov. Pokial oziju aspon tri krajiny (rukou vladcu), potom sa bude rozmyslat co s tymi neaktivnymi.

- toto oficialne vyhlasenie na margo udelovania statutov vladca aj do buducnosti.

vala

Príspevky 3639
Príspevok17.05.2008 - 09:48     Odpovedať s citátom
Nuz, Stredozem nam upadla do letargickeho spanku, ale co v nej mame robit, ked sme uz pozabijali vsetkych ohyzdov uz aj 3 razy? Very Happy

Ticho, nevidím!
admin

Príspevky 3184
Príspevok17.05.2008 - 17:24     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Nuz, Stredozem nam upadla do letargickeho spanku, ale co v nej mame robit, ked sme uz pozabijali vsetkych ohyzdov uz aj 3 razy? Very Happy

Co v nej robit? Stredozem ma zmysel len ked sa vrazdia ohyzdi? Tak to teda kreativitou nesrsis Fealiath. Laughing

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2750
Príspevok17.05.2008 - 17:54     Odpovedať s citátom
Suhlasim, ze treba nieco robit na ozivenie hry. Pokusim sa o to - ked budem mat volno, nieco so svojim kralovstvom vymyslim Smile

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 3639
Príspevok18.05.2008 - 15:00     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):

Co v nej robit? Stredozem ma zmysel len ked sa vrazdia ohyzdi? Tak to teda kreativitou nesrsis Fealiath. Laughing

Ale ano, kreativita by aj bola, ale kde na jej zrealizovanie vziat cas? Etherlord ma naplanovane krasne a velkkolepe projekty ale kazdy den to sledovat na to momentalne fakt nervy nemam... A ani cas.

Ticho, nevidím!
hobit

Príspevky 29
Príspevok29.05.2008 - 08:30     Odpovedať s citátom
mashishka: no tak ked kazdy zaspal a ty aj tak nechces povolit udelovanie titulov tak ako chces znovu prebrat hru....len novou krvou...ale no rob ako myslis,ale potom sa nestazuj na neaktivitu....mozes mat aktivnych a nechces..ale to je na tebe...

admin

Príspevky 3184
Príspevok29.05.2008 - 18:10     Odpovedať s citátom
elficek Napísal(a):
mashishka: no tak ked kazdy zaspal a ty aj tak nechces povolit udelovanie titulov tak ako chces znovu prebrat hru....len novou krvou...ale no rob ako myslis,ale potom sa nestazuj na neaktivitu....mozes mat aktivnych a nechces..ale to je na tebe...

Jedna aktivna krajina hru nerobi, napisala som, ze pokial sa opat obnovi rukou vladcu par krajin, potom to bude zaujimave, a potom sa ti udeli titul, ak sa kral nevrati, skor nie. Si jediny user, co sa o krajinu hlasi, nehlasi sa vas viac. Takze v konecnom dosledku budes len ty aktivny.

Elficek, robim ako myslim, ano! A nestazujem sa na neaktivitu. Vyhlasenie som urobila na tvoj popud (dokonca si ho ani necital, tak ehm... nejak sa do toho asi tiez nehrnies, ked samotnu stredozem nesledujes /pises mi dva krat tu istu PM/, aj napriek svojmu zaujmu o nu samotnu), len som skonstatovala, ze sa to tu nehybe, ziadne staznosti, keby mi to az tak strasne vadilo, to by vyzeralo inak.

:eek2:

hobit

Príspevky 29
Príspevok30.05.2008 - 16:25     Odpovedať s citátom
nj nesledoval som to...stale som som pozrel len na pm......tamto ma prestalo po 2 dnoch bavit ked si nepisala...

Reklama
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9

Google