Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Stredozem

Stredozem

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší

Dobry napad?
Ano
86%
 86%  [ 66 ]
Nie
2%
 2%  [ 2 ]
Nezaujem
10%
 10%  [ 8 ]
Celkom hlasov : 76

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3181
Príspevok22.04.2006 - 19:26     Odpovedať s citátom
Rolling Eyes Niekomu nedochadza, na mna treba obcas pomalsie... Rolling Eyes Dobre, ide sa na nakupy...

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok22.04.2006 - 19:28     Odpovedať s citátom
ja som kupil vsetko co sa dalo...

a ako sa to prejavi v praxi???

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2179
Príspevok22.04.2006 - 19:35     Vysvetlenie Odpovedať s citátom
Hlavne mesto zabezpeci medzinarodne uznanie, ostatni panovnici maju kam prist, ustanovenie jedneho mesta zaroven stabilizuje situaciu v krajine, ukoncia sa spory medzi mestami o primat.

Bylinkarstvo je dolezita vlastnost pre krala, ktory ju posuva dalej ako velku vzacnost pre ostatnych, lieci choroby a uci tomuto tajomstvu dalsich ludi...

Rytieri, pasovanie rytierov zvysuje status danej krajiny, rytieri patria k najvazenejsim obcanom rise.

Vlastna Dynastia, vam zabezpeci pokracovanie vlady prostrednictvom vasej dynastie.
-----
Dalsie navrhy su vitane

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 1719
Príspevok22.04.2006 - 19:38     Odpovedať s citátom
a co takto korunovacne klenoty??

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:Mužtower
vala

Príspevky 1391
Príspevok22.04.2006 - 20:01     Odpovedať s citátom
lorien uz ma hlavne mesto kupene, taktiez bylinkarstvo - tieto dve vici tu uz boli oddavna, no ked sa na to v stredozemi vyzaduje lincencia lorienu nerobi problem zaplatit.

avsak rytierov a vlastnej dynastie sa uplne zrieka, pretoze lorien je krajina s demokraciou na tej najvyssej urovni.

Waiting for someone or something to show me the way... (Pink Floyd: Time)
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok23.04.2006 - 14:22     Odpovedať s citátom
Roklinka ma uz vsetko kupene okrem bylinkarstva lebo na to este nema financie Sad

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1244
Príspevok05.05.2006 - 22:16     Odpovedať s citátom
Napadlo ma aby bola tato hra este trosku lepsia, tak by v nej mal byt aj nejaky pribeh (dejova linia). Ktoru by niekto spravoval (neviem ci ste niekto niekedy hrali nieco ako Draci doupe, tak tento "spravca" by bol nieco podobne ako tam vladca jaskyne), teda vytvaral by nejake ti udalosti kore by "hybali" Stredozemou a prilahlimi kontinentami. Smile
vala

Príspevky 1719
Príspevok07.05.2006 - 12:01     Odpovedať s citátom
sak sa onedlho aj zacne nejaky ten pribeh...

ja som uz zacal pomalu ale coraz istejsiu samostatnost od stredozeme, takze Romenor a Hyarmendor bude onedlho exilovym a azylovym miestom pre vsetkych vyhnancov zo stredozeme...

Cool

vala

Príspevky 1719
Príspevok07.05.2006 - 12:29     Odpovedať s citátom
a vlastne to uz zacalo...

obchodne spory o lembas, coskoro to bude nieco ine a potom asi vojna... mozno iba obchodna a nejake blokady...
mame sa na co tesit...

vala

Príspevky 1244
Príspevok07.05.2006 - 12:33     Odpovedať s citátom
Aiwendill Napísal(a):
potom asi vojna

Mozem ta ubespecit ze Hildorien vojnu nevyhlasi.... my sme mierumilovna krajina Smile
Reklama
vala

Príspevky 1719
Príspevok07.05.2006 - 12:38     Odpovedať s citátom
ja napriklad nemam potrebu utocit na nikoho v stredozemi, lebo by to prinieslo iste problemy s vylodovanim...

Radsej si vytvorim namornu obranu ako malo anglicko pocas obochd svetovych vojen...

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3619
Príspevok07.05.2006 - 14:45     Odpovedať s citátom
Radeon Napísal(a):
Aiwendill Napísal(a):
potom asi vojna

Mozem ta ubespecit ze Hildorien vojnu nevyhlasi.... my sme mierumilovna krajina Smile

Ale ak predsa Hildorien vyhlasi vojnu Lorienu, Etherlord pomoze Hildorienu ako svojmu spojencovi.

Mimochodom, ja mam uz kupene vsetko, aj vdaka podpore emba, ktory mi dal prasule na bylinkarstvo, ked sa proti mne postavilo forum a nepriratavalo mi "G".

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 1719
Príspevok07.05.2006 - 15:36     Odpovedať s citátom
Ja mozem Etherlordu a Hildorienu poskytnut podporu vo forme namornej blokady, ked vyslem svoju flotilu (momentalne asi 300 velkych a niekolko stoviek malych lodi) blokovat jednotlive pristavy na pobreziach, do ktorych by sa chceli dostat alebo uchylit lode vezuce loriensky tovar...

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3619
Príspevok07.05.2006 - 15:46     Odpovedať s citátom
Nechajme to tak, lebo fakt bude vojna. Kaslime teraz na to, nech sa to nezvrhne. Wink

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 1244
Príspevok07.05.2006 - 15:51     Odpovedať s citátom
Predtym nez bude vojna treba nejak urcit pocty armady jednotlivych krajiny... lebo aby si kazdy nemohol vymysliet neumerny pocet vojsk. Malo by to byt podla rozlohy statu... teda male staty -> mala armada velke staty -> velka armada
a tiez aj podla polohy primorske staty mozu mat aj lodstvo a vnutrozemske krajiny lodstvo nemaju...
Ale toto musisme odsuhlasit... tak sa vyjadrite Smile
vala

Príspevky 1719
Príspevok07.05.2006 - 15:55     Odpovedať s citátom
ja som za...

navrhujem pr Romenor a Hyarmendor ako dva kontinenty, aby som mohol mat armadu: 19 divizii po 5 000 muzoch, 350 velkych lodi a 650 malych lodi bojoveho ale aj transportneho charakteru (celkovo teda 95 000 muzov pechoty - dost malo na dva cele kontinenty, nemyslite?? a 1000 lodi...)

vala

Príspevky 1244
Príspevok07.05.2006 - 16:12     Odpovedať s citátom
Takze navrh pre vojska Hildorienu:
20 000 lucistnikov
20 000 pesich bojovnikov
100 lodi
vala

Príspevky 1719
Príspevok07.05.2006 - 16:14     Odpovedať s citátom
Mas celkom vhodnu armadu, vzhladom na velkost svojej krajiny... Wink

vala

Príspevky 1391
Príspevok07.05.2006 - 16:34     Odpovedať s citátom
Laughing Laughing Laughing Laughing
hmm celkom dost zaujimavych veci...
1)lorienske lode - loriencania nemaju ziadne obchodne ci nakladne lode, naco by nam asi tak boli? vo vacsine transportnych skupin na nesenie celeho tovaru bohate postacia 2-3 kone a cas dodavky je preto minimalny.

2)priama umernost medzi velkostou krajiny a poctom bojaschopnych - no tak to je fakt dost dive (ale necudo, niekto by si tym zaistil lahke vitazstvo, ze radeon..)

3) vojna proti lorienu.. hmmm ( Laughing ) kto by uz len bol taky hlupy aby ju zacinal? mozno niekto kto nevie kto bola Melian a kto Galadriel.. no vpodstate ani tieto vedomosti by asi nestacili, ale boli by dobrou indiciou... nebudem tu prezradzat lorienske tajomstva, takze sa to dozvie az ten kto vo svojej opovazlivosti zaklope na brany nasho lesa.

4) obchodne blokady: treba si najskor uvedomit, ze loriencania nie su tí, ktorých zivoty závisia od dovezenych lieciv....

vala

Príspevky 1244
Príspevok07.05.2006 - 16:38     Odpovedať s citátom
tower Napísal(a):
2)priama umernost medzi velkostou krajiny a poctom bojaschopnych - no tak to je fakt dost dive (ale necudo, niekto by si tym zaistil lahke vitazstvo, ze radeon..)

A ako by si chcel urcovat velkost vojsk??? podla pocasia alebo urody psenice??? A Hildorien nie je velka krajina Taky Gondor, Etherlord su vecsie...
Reklama
vala

Príspevky 1391
Príspevok07.05.2006 - 16:44     Odpovedať s citátom
Radeon Napísal(a):
tower Napísal(a):

A ako by si chcel urcovat velkost vojsk??? podla pocasia alebo urody psenice??? A Hildorien nie je velka krajina Taky Gondor, Etherlord su vecsie...

zeby podla poctu obyvatelov? :crazy:

vala

Príspevky 1244
Príspevok07.05.2006 - 16:46     Odpovedať s citátom
tower Napísal(a):
zeby podla poctu obyvatelov? :crazy:

A odkial chces zobrat pocet obyvatelov jednotlivych krajin??? :crazy:
vala

Príspevky 1719
Príspevok07.05.2006 - 17:07     Odpovedať s citátom
navrhujem podla rozlohy...

pocet obyvatelov je dost labilny a aj tak civili spadaju pod zenevsku konvenciu... Cool

Pohlavie:Ženaelfinka
vala

Príspevky 391
Príspevok07.05.2006 - 17:12     Odpovedať s citátom
a mame tu prvu vec o ktorej sa mozeme poriadne pohadat Wink

urcovat armadu iba podla rozlohy je fakt nefer pre krajiny, ktore su mensie

dost casto sa stava, ze vecsie krajiny maju mensiu armadu, lebo su proste mierumilovnejsie, viacej sa venuju polnohospodarstvu a naopak nejaka mala krajina, ktora sa venuje len utoceniu bude mat vecsinu obyvatelstva v armade a bude schopna znicit aj velke kralovstva...

Podporte fantasy kalendar, najdite miesto na meniny pre vasu prezyvku!

http://people.ksp.sk/~elfinka
vala

Príspevky 1391
Príspevok07.05.2006 - 17:26     Odpovedať s citátom
suhlasim s elfinkou

napriklad porovnajme risu angmar a grofstvo: porovnatelna rozloha, ale neporovnatelnavojenska sila...
je to jednoducho nemozne...

Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší
Strana 3 z 9

c

Google