Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Stredozem

Stredozem

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší

Dobry napad?
Ano
86%
 86%  [ 66 ]
Nie
2%
 2%  [ 2 ]
Nezaujem
10%
 10%  [ 8 ]
Celkom hlasov : 76

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2179
Príspevok12.07.2006 - 14:41     Odpovedať s citátom
no nezabudajme ze sme v Stredozemi, nie v mexickej telenovele...

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok12.07.2006 - 14:43     Odpovedať s citátom
nejaka krajina musi vyrobit ten drahokam, alebo lepsie musi ho priniest nejaky orol zo Zapad. Ona sa o tom dozvie a kamen s panom domu v ktrom bude ukryty unesie aby si mysleli ,ze ho prave on ukradol Evil or Very Mad Laughing Rolling Eyes
emb: Laughing dobre

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante

Naposledy upravil Amarante dňa 12.07.2006 - 14:44, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 860
Príspevok12.07.2006 - 14:44     Odpovedať s citátom
no...ta Seregwen je fakt nejaka Lolita co zvádza Chuana aj PanÄŤa naraz Laughing Laughing tá Seregwen by ale mohla byĹĄ novou vládkyĹ?ou zla, a nechce pomstiĹĄ ani Morgyho, ani Saurona, teda chce pomstiĹĄ krivdy, ktorĂ© boli podÄľa nich na zle napáchanĂ©. Z ich strany to mĂ´Ĺľe byĹĄ ako urážka, Ĺľe sme ich porazili, tak sa nám chce odplatiĹĄ len preto
vala

Príspevky 1660
Príspevok12.07.2006 - 14:46     Odpovedať s citátom
good napad :thumbsup: Laughing Rolling Eyes
PanÄŤo Laughing XD Morgy chuan XD Laughing Laughing
ale ten drahokam moze priniest orlik ,nie? Smile

- Amarante
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3183
Príspevok12.07.2006 - 14:56     Odpovedať s citátom
:crazy: Tak toto sa sem vobec nehodi. Ani ako pribeh, ani do tejto temy celkovo. Vam to mozno pride vtipne, ale podla mna je to dost... hmm... neviem najst to spravne slovo, aby som niekoho neurazila.

vala

Príspevky 1660
Príspevok12.07.2006 - 15:03     Odpovedať s citátom
No ja sa to tu snazim aspon nejak ozivit. Rolling Eyes Nestaci uzatvarat pritelstva, robit macko mysie vojny, robit alieancie a tak. Treba sa raz za cas postavit skutocnemu zlu Rolling Eyes A to uz je zaujimave. :thumbsup: A fakt neviem ale toto bola asi jedina tema kde sa to dalo dat. Rolling Eyes

- Amarante
vala

Príspevky 860
Príspevok12.07.2006 - 15:04     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
:crazy: Tak toto sa sem vobec nehodi. Ani ako pribeh, ani do tejto temy celkovo. Vam to mozno pride vtipne, ale podla mna je to dost... hmm... neviem najst to spravne slovo, aby som niekoho neurazila.

možno to vyznieva ako že si z toho robíme srandu, ale my fakt na niečim takým rozmýšľame a keď sa nám niečo podarí tresnúť, tak je prirodzené, že ostatným to môže prísť smiešne
admin

Príspevky 3183
Príspevok12.07.2006 - 15:15     Odpovedať s citátom
Silivrenniel Gilwen Napísal(a):
No ja sa to tu snazim aspon nejak ozivit. Rolling Eyes Nestaci uzatvarat pritelstva, robit macko mysie vojny, robit alieancie a tak. Treba sa raz za cas postavit skutocnemu zlu Rolling Eyes A to uz je zaujimave. :thumbsup: A fakt neviem ale toto bola asi jedina tema kde sa to dalo dat. Rolling Eyes

Neviem kto tu stale uzatvara priatelstva a aliancie, ta ako si ju nazvala macko-mysia vojna bola snahou aspon nieco tu rozprudit ( a aj to svoj ucel splnilo, zapojili sa viaceri, nie len dvaja ako vy co si pisete nejaku telenovelu ). Precitaj si svoju temu, vznesena panovnicka a moju napriklad. A potom mi povedz ktora je viac jednotvarna, ci ta tvoja kde sa stale zdvorilostne oslovujete a davate si darceky, alebo ta moja kde sa aj nieco deje a snazim sa ju ozivit? Napr. Rohanfestom, ktorym chcem, oslovit viac ludi, alebo zhananim Marsalov atd...

A to Tvoje skutocne zlo je co? Hmm? Vymyslite si nejaku postavu vyrobite nick a hotovo? Nie je to trosku nasilu? A kto to ma brat vazne ked spominate nejakeho Ponca a Chuana??? Ak chces tvorit takuto "telenovelu" tak si si Fingolfinom zapnite ICQ, alebo co uz mate obaja a napiste si to v sukromi. Vela ludi ( ak chces konkretne tak mozem aj priklad uviest a nie som to len ja!) tato Vasa diskusia akurat tak odradi od citania tejto temy celkovo a vazne nebola zalozena nato, aby ste tu pisali nejaku telenovelu. Som si myslela, ze ako milovnici Tolkienovho sveta ho nebudete takymto sposobom zosmiesnovat a spajat ho s niecim ako je nizkorozpoctova mexicka telenovela.

vala

Príspevky 860
Príspevok12.07.2006 - 15:25     Odpovedať s citátom
A čo mi zostáva, keď Lindon nikto neberie vážne?! Ak si myslíš, že si teraz budem stáť tvrdohlavo za svojim, tak sa mýliš, lebo nemám na výber! Preto odstupujem z tejto diskusie a aj keď si myslím, že je to trocha jednostranné a nespravodlivé, prestávam pre túto dobu
prispievať na túto tému.

Ale predstav si, kráľovná Rohanu, že by som zorganizoval Lindonfest...bol by záujem? nie! a prečo?
lebo ty si tu uĹľ rok(??) a ja som tu od zaÄŤiatku jĂşna ÄŤi od kedy. Teba tu berĂş, mĹ?a nie...A som rád, Ĺľe si aspoĹ? mĂ´Ĺľem pĂ­pnuĹĄ! ToÄľko odo mĹ?a
admin

Príspevky 3183
Príspevok12.07.2006 - 15:32     Odpovedať s citátom
Fingolfin-Thompson Napísal(a):
A čo mi zostáva, keď Lindon nikto neberie vážne?! Ak si myslíš, že si teraz budem stáť tvrdohlavo za svojim, tak sa mýliš, lebo nemám na výber! Preto odstupujem z tejto diskusie a aj keď si myslím, že je to trocha jednostranné a nespravodlivé, prestávam pre túto dobu
prispievať na túto tému.

Ale predstav si, kráľovná Rohanu, že by som zorganizoval Lindonfest...bol by záujem? nie! a prečo?
lebo ty si tu uĹľ rok(??) a ja som tu od zaÄŤiatku jĂşna ÄŤi od kedy. Teba tu berĂş, mĹ?a nie...A som rád, Ĺľe si aspoĹ? mĂ´Ĺľem pĂ­pnuĹĄ! ToÄľko odo mĹ?a

Neviem preco by Lindon nemali uzivatelia na fore brat vazne. Nic take teda nevidim, do Tvojej temy nikto nenapisal, ze ju neberie vazne. Tu neslo o Lindon, ani o to, ze si tu novy, kazdy z nas raz bol a tiez nevidim nikoho, kto by Ta mal "nebrat" len preto, ze si tu od jula. Slo tu o "telenovelu", ktoru ja povazujem za nieco co do tejto temy nepatri, ako som uz vyssie napisala.

A pipas pekne, vsak mas uz vyse 100 prispevkov za tych par dni co si tu (ani desat tomu nebude co si prisiel ), tak neviem preco pises ze si rad, ze mozes vobec nieco napisat, ved nik Ti nebrani, pokial dodrzujes pravidla a pises k veci v tej-ktorej teme.

Reklama
vala

Príspevky 860
Príspevok12.07.2006 - 15:35     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
Fingolfin-Thompson Napísal(a):
prispievať na túto tému.

Neviem preco by Lindon nemali uzivatelia na fore brat vazne. Nic take teda nevidim, do Tvojej temy nikto nenapisal, ze ju neberie vazne. Tu neslo o Lindon, ani o to, ze si tu novy, kazdy z nas raz bol a tiez nevidim nikoho, kto by Ta mal "nebrat" len preto, ze si tu od juna. Slo tu o "telenovelu", ktoru ja povazujem za nieco co do tejto temy nepatri, ako som uz vyssie napisala.

A pipas pekne, vsak mas uz vyse 100 prispevkov za tych par dni co si tu (ani desat tomu nebude co si prisiel ), tak neviem preco pises ze si rad, ze mozes vobec nieco napisat, ved nik Ti nebrani, pokial dodrzujes pravidla a pises k veci v tej-ktorej teme.

máš pravdu, aj keď si myslím, že ľudia berú viac oťukanejších, ale o to tu fakt nejde

v Ĺľiadnom prĂ­pade sa nechcem hádaĹĄ a pripúšťam, Ĺľe je moĹľnĂ©, Ĺľe sa to trocha vymklo spod kontroly...ja sa teda ospravedlĹ?ujem aj keÄŹ pochybujem, Ĺľe tento prĂ­padnĂ˝ spam nejak odÄŤinĂ­m
vala

Príspevky 1660
Príspevok12.07.2006 - 16:37     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
Silivrenniel Gilwen Napísal(a):

Neviem kto tu stale uzatvara priatelstva a aliancie, ta ako si ju nazvala macko-mysia vojna bola snahou aspon nieco tu rozprudit ( a aj to svoj ucel splnilo, zapojili sa viaceri, nie len dvaja ako vy co si pisete nejaku telenovelu ). Precitaj si svoju temu, vznesena panovnicka a moju napriklad. A potom mi povedz ktora je viac jednotvarna, ci ta tvoja kde sa stale zdvorilostne oslovujete a davate si darceky, alebo ta moja kde sa aj nieco deje a snazim sa ju ozivit? Napr. Rohanfestom, ktorym chcem, oslovit viac ludi, alebo zhananim Marsalov atd...

A to Tvoje skutocne zlo je co? Hmm? Vymyslite si nejaku postavu vyrobite nick a hotovo? Nie je to trosku nasilu? A kto to ma brat vazne ked spominate nejakeho Ponca a Chuana??? Ak chces tvorit takuto "telenovelu" tak si si Fingolfinom zapnite ICQ, alebo co uz mate obaja a napiste si to v sukromi. Vela ludi ( ak chces konkretne tak mozem aj priklad uviest a nie som to len ja!) tato Vasa diskusia akurat tak odradi od citania tejto temy celkovo a vazne nebola zalozena nato, aby ste tu pisali nejaku telenovelu. Som si myslela, ze ako milovnici Tolkienovho sveta ho nebudete takymto sposobom zosmiesnovat a spajat ho s niecim ako je nizkorozpoctova mexicka telenovela.

taaak a pekne po poriadku Smile
nejde tu ani tak o tu jednotvarnost ako o to o co islo
My sme ho nezosmiesnovali! Uz lenn to! A aj tak by sa to tak c tak vymazalo keby ten napad vysiel aby sme neprekvapili ostatnych co pozeraju tieto fora a keby sme mali zaklad ostatnym udalostiam by som nechal volny spad. A vobec to nespajamme s mexickou telenovelou... :disgus: To ,ze sme tam eln zo srandy prirovnali a sami uznali ,ze mame trosku povolit tak to hned nemusi byt ta telenovela

- Amarante
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3638
Príspevok12.07.2006 - 21:31     Odpovedať s citátom
:secret: Sili, mame predstavitelku, ktora bude pisat za Seregwen Laughing Laughing Laughing Brutal podoba. Very Happy

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:ŽenaElizabet

Príspevky 9
Príspevok16.07.2006 - 09:27     Elizabet Odpovedať s citátom
Je to fakt dobry napad Smile
Pohlavie:Mužwerbo
hobit

Príspevky 22
Príspevok01.08.2006 - 19:35     otazka Odpovedať s citátom
kedy to a kde bude dostupne???
vala

Príspevky 860
Príspevok02.08.2006 - 10:58     Odpovedať s citátom
bol to teoreticky navrh a je s tym kopa prace, premenit forum na stratregicku hru...je mozne, ze sa to nikdy nestane
Pohlavie:MužRagnarok
elf

Príspevky 185
Príspevok09.08.2006 - 09:22     Odpovedať s citátom
Poznam jednu RPG strategiu. Final Fantasy Tactics (anyone?). Povazujem ju za uzasnu hru a myslim, ze hra tohto zanru s tematikou Pana Prstenov by bola uzasna.
Pohlavie:MužRagnarok
elf

Príspevky 185
Príspevok09.08.2006 - 09:23     Odpovedať s citátom
Ale premenit forum na strategicku hru... to mi zas pripada nemozne...
vala

Príspevky 860
Príspevok09.08.2006 - 10:39     Odpovedať s citátom
no ved prave...toto je samo o sebe forum a neda sa premenit na hru...to by musel embuck urobit novu stranku a piplat sa s tym dost vela casu, aby to malo zmysel...su take hry, ale ti admini robia len jednu stranku, zato embuck by musel spravovat toto forum aj tu hru a to sa asi neda stihat, iba keby ho niekto odlahcil a naprogramoval tu hru sam
vala

Príspevky 3638
Príspevok09.08.2006 - 12:30     Odpovedať s citátom
Alebo keby boli dvaja admini, ale to by uz bolo na nic, lebo potom by tu mohli byt mocenske boje aj medzi adminmi, o spravcoch nehovoriac.

Ticho, nevidím!
Reklama
vala

Príspevky 860
Príspevok09.08.2006 - 12:33     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Alebo keby boli dvaja admini, ale to by uz bolo na nic, lebo potom by tu mohli byt mocenske boje aj medzi adminmi, o spravcoch nehovoriac.

suhlasim, je to trocha nerealistické, ba aj trocha nemožné
A to hovorĂ­m ja, ÄŤo som tu spamoval
admin

Príspevky 3183
Príspevok14.08.2006 - 09:44     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):

Laughing Laughing Laughing
Snad si nemyslis, ze by emb spravil admina z niekoho, kto by mal chut ho zvrhnut ( ci ako sa tomu vravi) PREVRAAAT!!! Laughing No a to s tymi spravcami. Laughing Vsak spravcov tu uz mame nejaky ten mesiac a "nebojuju" medzi sebou.
Neboj Fealiath, nic take ako boje na najvyssich postoch sa diat nebude. Laughing
----------------
OT ja viem, ale sa mi nedalo nereagovat.

vala

Príspevky 3638
Príspevok14.08.2006 - 12:21     Odpovedať s citátom
Ono, ten novy admin ho najskor nemusi chciet zvrhnut, to sa moze stat az casom, mozu ho dotlacit okolnosti. Laughing Laughing Laughing A k tym bojom spravcov- nemusi to byt boj na povrchu, ale to moze byt undergroundova vojna.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok22.09.2006 - 14:56     Odpovedať s citátom
Ehm ak sa mozem opytat ako Ăšdolu mi prinalezia vsetky uzemia az okolo povadnuteho vresoviska Zelezne vrchy a Bystrej rieky a dalej hranica ide az po Esgaroth? S takymto uzemim by som bol spokojny ale ak nie tak sa uspokojim aj s mensim.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Pohlavie:MužIdrial
hobit

Príspevky 22
Príspevok30.11.2006 - 12:55     Odpovedať s citátom
Moja predstava je pokracovat v niecom takom ako Vlada nad Stredozemou, len v nejakej ucelenejsej forme, takze ak ma niekto napad ako by sa to dalo sem s nim alebo PM
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší
Strana 8 z 9

c

Google