| Dobry napad? |
| Ano |
|
86% |
[ 66 ] |
| Nie |
|
2% |
[ 2 ] |
| Nezaujem |
|
10% |
[ 8 ] |
|
| Celkom hlasov : 76 |
|
|
|
embuck

|
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Amarante

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
Amarante

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
 12.07.2006 - 15:04
|
| mashishka Napísal(a): | Tak toto sa sem vobec nehodi. Ani ako pribeh, ani do tejto temy celkovo. Vam to mozno pride vtipne, ale podla mna je to dost... hmm... neviem najst to spravne slovo, aby som niekoho neurazila.  |
moĹľno to vyznieva ako Ĺľe si z toho robĂme srandu, ale my fakt na nieÄŤim takĂ˝m rozmýšľame a keÄŹ sa nám nieÄŤo podarĂ tresnúť, tak je prirodzenĂ©, Ĺľe ostatnĂ˝m to mĂ´Ĺľe prĂsĹĄ smiešne |
|
 |
mashishka

|
 12.07.2006 - 15:15
|
| Silivrenniel Gilwen Napísal(a): | No ja sa to tu snazim aspon nejak ozivit. Nestaci uzatvarat pritelstva, robit macko mysie vojny, robit alieancie a tak. Treba sa raz za cas postavit skutocnemu zlu A to uz je zaujimave. A fakt neviem ale toto bola asi jedina tema kde sa to dalo dat.  |
Neviem kto tu stale uzatvara priatelstva a aliancie, ta ako si ju nazvala macko-mysia vojna bola snahou aspon nieco tu rozprudit ( a aj to svoj ucel splnilo, zapojili sa viaceri, nie len dvaja ako vy co si pisete nejaku telenovelu ). Precitaj si svoju temu, vznesena panovnicka a moju napriklad. A potom mi povedz ktora je viac jednotvarna, ci ta tvoja kde sa stale zdvorilostne oslovujete a davate si darceky, alebo ta moja kde sa aj nieco deje a snazim sa ju ozivit? Napr. Rohanfestom, ktorym chcem, oslovit viac ludi, alebo zhananim Marsalov atd...
A to Tvoje skutocne zlo je co? Hmm? Vymyslite si nejaku postavu vyrobite nick a hotovo? Nie je to trosku nasilu? A kto to ma brat vazne ked spominate nejakeho Ponca a Chuana??? Ak chces tvorit takuto "telenovelu" tak si si Fingolfinom zapnite ICQ, alebo co uz mate obaja a napiste si to v sukromi. Vela ludi ( ak chces konkretne tak mozem aj priklad uviest a nie som to len ja!) tato Vasa diskusia akurat tak odradi od citania tejto temy celkovo a vazne nebola zalozena nato, aby ste tu pisali nejaku telenovelu. Som si myslela, ze ako milovnici Tolkienovho sveta ho nebudete takymto sposobom zosmiesnovat a spajat ho s niecim ako je nizkorozpoctova mexicka telenovela.

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
 12.07.2006 - 15:25
|
A ÄŤo mi zostáva, keÄŹ Lindon nikto neberie vážne?! Ak si myslĂš, Ĺľe si teraz budem stáť tvrdohlavo za svojim, tak sa mĂ˝liš, lebo nemám na vĂ˝ber! Preto odstupujem z tejto diskusie a aj keÄŹ si myslĂm, Ĺľe je to trocha jednostrannĂ© a nespravodlivĂ©, prestávam pre tĂşto dobu
prispievať na túto tému.
Ale predstav si, kráľovná Rohanu, že by som zorganizoval Lindonfest...bol by záujem? nie! a prečo?
lebo ty si tu uĹľ rok(??) a ja som tu od zaÄŤiatku jĂşna ÄŤi od kedy. Teba tu berĂş, mĹ?a nie...A som rád, Ĺľe si aspoĹ? mĂ´Ĺľem pĂpnuĹĄ! ToÄľko odo mĹ?a |
|
 |
mashishka

|
 12.07.2006 - 15:32
|
| Fingolfin-Thompson Napísal(a): | A ÄŤo mi zostáva, keÄŹ Lindon nikto neberie vážne?! Ak si myslĂš, Ĺľe si teraz budem stáť tvrdohlavo za svojim, tak sa mĂ˝liš, lebo nemám na vĂ˝ber! Preto odstupujem z tejto diskusie a aj keÄŹ si myslĂm, Ĺľe je to trocha jednostrannĂ© a nespravodlivĂ©, prestávam pre tĂşto dobu
prispievať na túto tému.
Ale predstav si, kráľovná Rohanu, že by som zorganizoval Lindonfest...bol by záujem? nie! a prečo?
lebo ty si tu uĹľ rok(??) a ja som tu od zaÄŤiatku jĂşna ÄŤi od kedy. Teba tu berĂş, mĹ?a nie...A som rád, Ĺľe si aspoĹ? mĂ´Ĺľem pĂpnuĹĄ! ToÄľko odo mĹ?a |
Neviem preco by Lindon nemali uzivatelia na fore brat vazne. Nic take teda nevidim, do Tvojej temy nikto nenapisal, ze ju neberie vazne. Tu neslo o Lindon, ani o to, ze si tu novy, kazdy z nas raz bol a tiez nevidim nikoho, kto by Ta mal "nebrat" len preto, ze si tu od jula. Slo tu o "telenovelu", ktoru ja povazujem za nieco co do tejto temy nepatri, ako som uz vyssie napisala.
A pipas pekne, vsak mas uz vyse 100 prispevkov za tych par dni co si tu (ani desat tomu nebude co si prisiel ), tak neviem preco pises ze si rad, ze mozes vobec nieco napisat, ved nik Ti nebrani, pokial dodrzujes pravidla a pises k veci v tej-ktorej teme.

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
 12.07.2006 - 15:35
|
| mashishka Napísal(a): | | Fingolfin-Thompson Napísal(a): | A ÄŤo mi zostáva, keÄŹ Lindon nikto neberie vážne?! Ak si myslĂš, Ĺľe si teraz budem stáť tvrdohlavo za svojim, tak sa mĂ˝liš, lebo nemám na vĂ˝ber! Preto odstupujem z tejto diskusie a aj keÄŹ si myslĂm, Ĺľe je to trocha jednostrannĂ© a nespravodlivĂ©, prestávam pre tĂşto dobu
prispievať na túto tému.
Neviem preco by Lindon nemali uzivatelia na fore brat vazne. Nic take teda nevidim, do Tvojej temy nikto nenapisal, ze ju neberie vazne. Tu neslo o Lindon, ani o to, ze si tu novy, kazdy z nas raz bol a tiez nevidim nikoho, kto by Ta mal "nebrat" len preto, ze si tu od juna. Slo tu o "telenovelu", ktoru ja povazujem za nieco co do tejto temy nepatri, ako som uz vyssie napisala.
A pipas pekne, vsak mas uz vyse 100 prispevkov za tych par dni co si tu (ani desat tomu nebude co si prisiel ), tak neviem preco pises ze si rad, ze mozes vobec nieco napisat, ved nik Ti nebrani, pokial dodrzujes pravidla a pises k veci v tej-ktorej teme. |
máš pravdu, aj keÄŹ si myslĂm, Ĺľe Äľudia berĂş viac oĹĄukanejšĂch, ale o to tu fakt nejde
v Ĺľiadnom prĂpade sa nechcem hádaĹĄ a pripúšťam, Ĺľe je moĹľnĂ©, Ĺľe sa to trocha vymklo spod kontroly...ja sa teda ospravedlĹ?ujem aj keÄŹ pochybujem, Ĺľe tento prĂpadnĂ˝ spam nejak odÄŤinĂm |
|
 |
Amarante

|
 12.07.2006 - 16:37
|
| mashishka Napísal(a): | | Silivrenniel Gilwen Napísal(a): | No ja sa to tu snazim aspon nejak ozivit. Nestaci uzatvarat pritelstva, robit macko mysie vojny, robit alieancie a tak. Treba sa raz za cas postavit skutocnemu zlu A to uz je zaujimave. A fakt neviem ale toto bola asi jedina tema kde sa to dalo dat.  |
Neviem kto tu stale uzatvara priatelstva a aliancie, ta ako si ju nazvala macko-mysia vojna bola snahou aspon nieco tu rozprudit ( a aj to svoj ucel splnilo, zapojili sa viaceri, nie len dvaja ako vy co si pisete nejaku telenovelu ). Precitaj si svoju temu, vznesena panovnicka a moju napriklad. A potom mi povedz ktora je viac jednotvarna, ci ta tvoja kde sa stale zdvorilostne oslovujete a davate si darceky, alebo ta moja kde sa aj nieco deje a snazim sa ju ozivit? Napr. Rohanfestom, ktorym chcem, oslovit viac ludi, alebo zhananim Marsalov atd...
A to Tvoje skutocne zlo je co? Hmm? Vymyslite si nejaku postavu vyrobite nick a hotovo? Nie je to trosku nasilu? A kto to ma brat vazne ked spominate nejakeho Ponca a Chuana??? Ak chces tvorit takuto "telenovelu" tak si si Fingolfinom zapnite ICQ, alebo co uz mate obaja a napiste si to v sukromi. Vela ludi ( ak chces konkretne tak mozem aj priklad uviest a nie som to len ja!) tato Vasa diskusia akurat tak odradi od citania tejto temy celkovo a vazne nebola zalozena nato, aby ste tu pisali nejaku telenovelu. Som si myslela, ze ako milovnici Tolkienovho sveta ho nebudete takymto sposobom zosmiesnovat a spajat ho s niecim ako je nizkorozpoctova mexicka telenovela. |
taaak a pekne po poriadku
nejde tu ani tak o tu jednotvarnost ako o to o co islo
My sme ho nezosmiesnovali! Uz lenn to! A aj tak by sa to tak c tak vymazalo keby ten napad vysiel aby sme neprekvapili ostatnych co pozeraju tieto fora a keby sme mali zaklad ostatnym udalostiam by som nechal volny spad. A vobec to nespajamme s mexickou telenovelou... To ,ze sme tam eln zo srandy prirovnali a sami uznali ,ze mame trosku povolit tak to hned nemusi byt ta telenovela
 Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Elizabet

|
|
 |
werbo

Príspevky 22
|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Ragnarok

|
|
 |
Ragnarok

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Fealiath

|
 09.08.2006 - 12:30
|
Alebo keby boli dvaja admini, ale to by uz bolo na nic, lebo potom by tu mohli byt mocenske boje aj medzi adminmi, o spravcoch nehovoriac.  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
 09.08.2006 - 12:33
|
| Fealiath Napísal(a): | | Alebo keby boli dvaja admini, ale to by uz bolo na nic, lebo potom by tu mohli byt mocenske boje aj medzi adminmi, o spravcoch nehovoriac. |
suhlasim, je to trocha nerealistické, ba aj trocha nemožné
A to hovorĂm ja, ÄŤo som tu spamoval |
|
 |
mashishka

|
 14.08.2006 - 09:44
|
| Fealiath Napísal(a): | | Alebo keby boli dvaja admini, ale to by uz bolo na nic, lebo potom by tu mohli byt mocenske boje aj medzi adminmi, o spravcoch nehovoriac. |
Snad si nemyslis, ze by emb spravil admina z niekoho, kto by mal chut ho zvrhnut ( ci ako sa tomu vravi) PREVRAAAT!!! No a to s tymi spravcami. Vsak spravcov tu uz mame nejaky ten mesiac a "nebojuju" medzi sebou.
Neboj Fealiath, nic take ako boje na najvyssich postoch sa diat nebude.
----------------
OT ja viem, ale sa mi nedalo nereagovat.

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 22.09.2006 - 14:56
|
Ehm ak sa mozem opytat ako Ăšdolu mi prinalezia vsetky uzemia az okolo povadnuteho vresoviska Zelezne vrchy a Bystrej rieky a dalej hranica ide az po Esgaroth? S takymto uzemim by som bol spokojny ale ak nie tak sa uspokojim aj s mensim.  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Idrial

|
|
 |
|