Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Vláda nad Stredozemou

1, 2, 3 ... 27, 28, 29

Nad akou ríšou by ste si želali vládnuť?
Gondor
25%
 25%  [ 17 ]
Rohan
14%
 14%  [ 10 ]
Mordor
10%
 10%  [ 7 ]
Moria
13%
 13%  [ 9 ]
Temný hvozd
10%
 10%  [ 7 ]
Roklinka
11%
 11%  [ 8 ]
Lothlórien
13%
 13%  [ 9 ]
Celkom hlasov : 67

Pohlavie:ŽenaManwathiel
elf

Príspevky 123
Príspevok16.04.2007 - 16:31     Citovať
Fingolfin Naermarth Napísal(a):
Pozor pozor!!!

Oznam pre vsetkych clenov fora!

Kto ma zaujem o vladu nad Lorienom, nech posle jeho viac-menej vladcovi towerovi PM-ku na temu "preco mam rad Lorien a chcem byt jeho hlavnym predstavitelom"

Takze posielajte Wink

Nechcem mat blbu otazku,ale ako by som ho tu mohla najst? Smile

:lolly: http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=37048
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok16.04.2007 - 19:31     Citovať
Manwathiel Napísal(a):
Pozor pozor!!!

Oznam pre vsetkych clenov fora!

Kto ma zaujem o vladu nad Lorienom, nech posle jeho viac-menej vladcovi towerovi PM-ku na temu "preco mam rad Lorien a chcem byt jeho hlavnym predstavitelom"

Takze posielajte Wink

Nechcem mat blbu otazku,ale ako by som ho tu mohla najst? Smile

tvoja otazka nie je blba, sak si tu nova Wink no proste das si Sukromne spravy (to tu volame PM (mame radi anglictinu)), adresata das ze tower a predmet napr. Lorien...

asi tolko

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaManwathiel
elf

Príspevky 123
Príspevok17.04.2007 - 14:43     Citovať
Citácia:
tvoja otazka nie je blba, sak si tu nova Wink no proste das si Sukromne spravy (to tu volame PM (mame radi anglictinu)), adresata das ze tower a predmet napr. Lorien...

asi tolko

diky Smile
no po dlhom uvazeni: bude asi lepsie netrapit nejaku ubohu nic netusiacu krajinu,a este chvilku tu radsej budem mapovat teren Rolling Eyes[/quote]

:lolly: http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=37048
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok21.04.2007 - 16:50     Citovať
JA CHCEM IMLADRIS!!!!!!!!!!!!!!plis plis plis imladris
kto je vlastne vladcom, nejak sa v tom nevyznam Twisted Evil

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok21.04.2007 - 16:53     Citovať
Imladris má asi Casiophea,takže ho nemôžeľ mať. Wink

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 399
Príspevok21.04.2007 - 16:58     Citovať
aha...skoda ale podla dedicneho prava by som ho mal mat

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok21.04.2007 - 17:06     Citovať
PreÄŤo Question Surprised

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3704
Príspevok21.04.2007 - 19:43     Citovať
Laurellin Napísal(a):
Imladris má asi Casiophea,takže ho nemôžeľ mať. Wink

A preco by nemohol? Casiopea odstupila, teda odstupila este pod starym menom. Vsetko je v zozname na prvej stranke tejto temy a su tam aj vysvetlivky... Staci len prestudovat a poziadat kompetentnych o radu v pripade potreby (kompetentni su administratori a moderator, cize menovite mashishka, embuck a Fealiath, cize ja Smile )

Middle-Earth is dead. Let´s hold the minute of silence.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok21.04.2007 - 21:24     Citovať
No ludia (a ostatny) kto by nechcel Moriu.....potom co boli skreti vyhnany je sice trochu nuda, uz mozeme hadzat do studny aj vypchatych trollov...nikto nepride sa pohrat ale je sranda hrat sa so skretimi mrtvolkami....cista haluz...no kto by nehcel vladnut Morii..... Very Happy
Pohlavie:ŽenaDraugwen
vala

Príspevky 290
Príspevok22.04.2007 - 08:52     Citovať
Moria je moja :iconlick:
A vratili sme sa ku staremu nazvu Khazad-dum

Reklama
vala

Príspevky 3704
Príspevok22.04.2007 - 17:04     Citovať
shaman Napísal(a):
No ludia (a ostatny) kto by nechcel Moriu.....potom co boli skreti vyhnany je sice trochu nuda, uz mozeme hadzat do studny aj vypchatych trollov...nikto nepride sa pohrat ale je sranda hrat sa so skretimi mrtvolkami....cista haluz...no kto by nehcel vladnut Morii..... Very Happy

Skretie mrtvoly tam uz tiez nie su, vsetky boli zlikvidovane najrozmanitejsimi sposobmi. Takze pozor na slova, lebo panovnicka Khazad-dum to moze vziat aj ako urazku a potom by si mal problemy s nasim Senatom...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1722
Príspevok22.04.2007 - 18:44     Citovať
skretie mrtvoly z khazad-dumu sme skompostovali a kosti sme pomleli na kostnu mucku aby bolo cim krmit dobytok... a BSE sa nebojime... Laughing

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 3704
Príspevok22.04.2007 - 18:45     Citovať
:wacko: Este stastie ze moj dobytok ma dostatok pastvin...

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1722
Príspevok22.04.2007 - 18:49     Citovať
moj nema, lebo v harade su puste a v umbare pestujeme plodiny, takze zivocisna vyroba trocha musela ustupit do mastali... a tak ho prikrmujeme... Very Happy

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 3704
Príspevok22.04.2007 - 18:57     Citovať
Este stastie ze od vas nedovazame hovadzie... Nic v zlom, ale vzhladom na krmivo je to tak... Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok29.04.2007 - 11:31     Dolezite! Citovať
Dalsie delenie uzemi uz NEBUDE! Sredozem sa uz dalej kuskovat nebude. Ziadni novi panovnici nepribudnu. Nema to vyznam. Pokial sa ti co su tu novi chcu zapojit do "Stredozeme" tak jedine tak, ze sa pridaju do uz existujucich kralovstiev a ramci tych budu hrat. Tie, ktore momentalne stagnuju a ich panovnici odstupili mozu byt prerozdelene, prvotne pravo na ne, nieco ako dedicne ma prvy obcan co sa do krajiny prihlasil, ak nie je ani ten aktivny, narok ma druhy v poradi atd. Pokial nie je v krajine aktivny nik az vtedy je mozne uchadzat sa o danu krajinu!

Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok10.05.2007 - 18:25     Citovať
boze zas som vsetku srandu presvihol :disgus:

vala

Príspevky 3704
Príspevok10.05.2007 - 20:03     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
moj nema, lebo v harade su puste a v umbare pestujeme plodiny, takze zivocisna vyroba trocha musela ustupit do mastali... a tak ho prikrmujeme... Very Happy

Ak mate v Harade puste, tak zurodnujte a pestujte tropicke plodiny. Ja sa hlasim ako odberatel, ja ho mam rad, hlavne kiwi a ananasy a mandarinky a pomarance na stavu...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok11.05.2007 - 18:47     Citovať
mohol by som sa pridat do angmaru? :naughty: Smile

vala

Príspevky 1722
Príspevok12.05.2007 - 19:31     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Aiwendill Napísal(a):

Ak mate v Harade puste, tak zurodnujte a pestujte tropicke plodiny. Ja sa hlasim ako odberatel, ja ho mam rad, hlavne kiwi a ananasy a mandarinky a pomarance na stavu...

oneee a vodu si tam mam vycucat z prsta?? moji najlepsi inzinieri teraz pracuju na tom, ako navrhnut vodovod alebo aquadukt ktory by dokazal tych niekolko sto mil prepravit vodu bez toho, aby sa v tom suchom a horucom podnebi odparila...

a keby sme mali pestovat tropicke plodiny, tak pomrieme od hladu, lebo by sme museli prestat pestovat obilie... tolko poddanych zasa nemam, aby som mohol zamestnat tolke tisice este na plantaze tropickeho ovocia...

najlepsie podmienky na pestovanie ma minhiriath s enedhwaithom a oni pre zmenu bud mlcia alebo bojuju takze zx nich nic... Sad

Reklama
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok08.08.2007 - 09:04     Re: Dolezite! Citovať
mashishka Napísal(a):
Dalsie delenie uzemi uz NEBUDE! Sredozem sa uz dalej kuskovat nebude. Ziadni novi panovnici nepribudnu. Nema to vyznam. Pokial sa ti co su tu novi chcu zapojit do "Stredozeme" tak jedine tak, ze sa pridaju do uz existujucich kralovstiev a ramci tych budu hrat. Tie, ktore momentalne stagnuju a ich panovnici odstupili mozu byt prerozdelene, prvotne pravo na ne, nieco ako dedicne ma prvy obcan co sa do krajiny prihlasil, ak nie je ani ten aktivny, narok ma druhy v poradi atd. Pokial nie je v krajine aktivny nik az vtedy je mozne uchadzat sa o danu krajinu!

takze Imladris je prakticky volny, ak to dobre chapem... nik z neho nie je aktivny... sice neviem ale toto pravidlo je dobre :thumbsup:
inac sorry za dlhu citaciu, ale zeby sa tu dalo orientovat

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok08.08.2007 - 09:24     Re: Dolezite! Citovať

takze Imladris je prakticky volny, ak to dobre chapem... nik z neho nie je aktivny... sice neviem ale toto pravidlo je dobre :thumbsup:
inac sorry za dlhu citaciu, ale zeby sa tu dalo orientovat

Nie nie je volny pretoze Arwen ma na Imladris narok, a ona sem este chodi, ked sa jej vzda ( alebo ked sa tu neukaze zo dva mesiace) potom prejde dedicne pravo na dalsieho obcana atd. atd. Vela krajin stagnuje a napriek tomu maju vladcov. Takze ti co maju zalusk na Imladris, maju smolu.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
Strana 29 z 29

Google