Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Stredozem

Vláda nad Stredozemou

1, 2, 3, 4 ... 27, 28, 29  

Nad akou ríšou by ste si želali vládnuť?
Gondor
25%
 25%  [ 17 ]
Rohan
14%
 14%  [ 10 ]
Mordor
10%
 10%  [ 7 ]
Moria
13%
 13%  [ 9 ]
Temný hvozd
10%
 10%  [ 7 ]
Roklinka
11%
 11%  [ 8 ]
Lothlórien
13%
 13%  [ 9 ]
Celkom hlasov : 67

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1722
Príspevok30.03.2006 - 17:13     Citovať
kto mi chce ukradnut Moriu??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok30.03.2006 - 17:22     Citovať
Chudak obyvatelia.Takto ich tryznit nebudem.Towe mas az bars velku predstavivost... Laughing

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:Mužtower
vala

Príspevky 1391
Príspevok30.03.2006 - 18:10     Citovať
chudaci? preco? Surprised
co oci nevidia to srdce neboli Smile
sak aha len sa pozrime na slovensko - este teraz maju komunisti podporu 5-6% a co to boli za (ne)ludia... tak preco by sa to mne nemalo podarit?
vsade rozvesiam hesla Svetu mier, towerovi zvrchovany tron apod. a ludia/elfovia budu radi ze su radi...
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.03.2006 - 18:14     Citovať
Si myslis, ze to vladcovia ostatnych narodov v Stredozemi nechaju len tak? Tazko... a neplet sem komunistov ( ani ako priklad!!! )

vala

Príspevky 1660
Príspevok30.03.2006 - 18:15     Citovať
mashishka Napísal(a):
Si myslis, ze to vladcovia ostatnych narodov v Stredozemi nechaju len tak? Tazko... a neplet sem komunistov ( ani ako priklad!!! )
ja to urcite tak nenecham.poslem na teba elfskych snajperov Very Happy

- Amarante
vala

Príspevky 1391
Príspevok30.03.2006 - 18:20     Citovať
mashishka Napísal(a):

hej, si myslim ze ostatni sa budu drzar prvotneho rozdelenia
(napriklad ako mocnosti po druhej svetovej vojne Very Happy Rolling Eyes )

starali sa nadpriklad ... rohancania ze niekde v harade sauron tyranizuje ludi? starali sa gondorcania ze zotrocuje orkov/ohyzdov? nie.. nikto nehasil co ho nepalilo..
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.03.2006 - 18:25     Citovať
Muhaha, lenze teraz je vsetko inak, ja a virch mame skoro 3/4 Ardy a veru zalezi ako, co a kde!!! :iconlick:

vala

Príspevky 1722
Príspevok30.03.2006 - 18:26     Citovať
sak veru zalezi...

ja mam moriu a som najbohatsi v celej stredozemi...

a uz ticho lebo sa s Towerom nastveme a obsadime vychodne a juzne temne zeme... (Romennor a Hyarmendor, ci ako sa volaju...)

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 1660
Príspevok30.03.2006 - 18:27     Citovať
Kto si vzbral lothlorien?Lebo niekto za nu hlasoval? Very Happy

- Amarante
Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 573
Príspevok30.03.2006 - 18:28     Citovať
mashishka Napísal(a):
Tower ja nie som tyran! Svojich obyvatelov nebudem drzat v nevedomosti. A nie su pre mna ziadnymi babkami... Laughing
No toto... treba Ta asi zvrhnut. Toto sa Valar nepaci, zvolavaju poradu. Ech Tower, nedopadnes dobre. Cool

Spravne mash treba ho zvrhnut a kedĹľe som hlasovala za Roklinku tak by som mohla nd nou vladnuĹĄ. :naughty:
Reklama
vala

Príspevky 1722
Príspevok30.03.2006 - 18:30     Citovať
aha, takze mash ma vplyv na Valarov... :disgus: :disgus: :disgus: :disgus: :disgus:

takze ideme zalobovat u najvyssej podstaty...

Ideme sa stazovat u Iluvatara, ze Valari nie su nestranni... :iconlick: :iconlick: :iconlick:

vala

Príspevky 1660
Príspevok30.03.2006 - 18:30     Citovať
Arwen Napísal(a):
mashishka Napísal(a):
Tower ja nie som tyran! Svojich obyvatelov nebudem drzat v nevedomosti. A nie su pre mna ziadnymi babkami... Laughing
No toto... treba Ta asi zvrhnut. Toto sa Valar nepaci, zvolavaju poradu. Ech Tower, nedopadnes dobre. Cool

Spravne mash treba ho zvrhnut a kedĹľe som hlasovala za Roklinku tak by som mohla nd nou vladnuĹĄ. :naughty:
ale houby ja som za nu hlasovala a uz je zabrata davno mnou pozri dozadu

- Amarante
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.03.2006 - 18:33     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
aha, takze mash ma vplyv na Valarov... :disgus: :disgus: :disgus: :disgus: :disgus:

takze ideme zalobovat u najvyssej podstaty...

Ideme sa stazovat u Iluvatara, ze Valari nie su nestranni... :iconlick: :iconlick: :iconlick:

Ale vsak teraz tu s Iluvatarom sedim a smeje sa na Vas, ze co to vymyslate... Cool

vala

Príspevky 1722
Príspevok30.03.2006 - 18:36     Citovať
no ved pockaj...

ste ma vsetci aj s Iluvatarom nastvali...

idem si zalozit vlastnu ardu, kde mi nebude ziaden iluvatar ani valari kafrat do nicoho...

vala

Príspevky 1660
Príspevok30.03.2006 - 18:38     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
no ved pockaj...

idem si zalozit vlastnu ardu, kde mi nebude ziaden iluvatar ani valari kafrat do nicoho...
Laughing Laughing Laughing Laughing
hej a ty budes tam 'illuwvatar" ,ze? Laughing Laughing Laughing

- Amarante
vala

Príspevky 1391
Príspevok30.03.2006 - 19:28     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
no ved pockaj...

lasy lothlorienu a siene morie sa tymto uzavreli pre takych nevdacnikov ako su rohancania :rohirrim: a gondorcania...
sak uvidime kto z koho :P
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.03.2006 - 20:43     Citovať
No ako chcete, neviem preco vyvolavate konflikty... :disgus:

vala

Príspevky 1722
Príspevok30.03.2006 - 20:49     Citovať
KTO TI TU VYVOLAVA KONFLIKTY??? TY PIJES S ILUVATAROM! TEDA MI TU DACO HOVOR O VYVOLAVANI KONFLIKTOV!!!!

MY CHCEME LEN TO CO NAM PATRI!!!

Twisted Evil

admin

Príspevky 3193
Príspevok30.03.2006 - 20:53     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
KTO TI TU VYVOLAVA KONFLIKTY??? TY PIJES S ILUVATAROM! TEDA MI TU DACO HOVOR O VYVOLAVANI KONFLIKTOV!!!!

MY CHCEME LEN TO CO NAM PATRI!!!

Twisted Evil

Pijem? Nieee... ja som abstinent... a Ilu len pozera, nebude zasahovat, len ak sa Ti to vymkne spod kontroly a budes chciet utlacat svoj lud a lud inych...

Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok30.03.2006 - 21:02     Citovať
Mam napad vsak sa dohodnime na sferach vplyvu a nebude ziadny problem...
Pripravil som si projekt Embuck-Earth ako nahradu za Middle-earth

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Reklama
vala

Príspevky 1391
Príspevok30.03.2006 - 21:19     Citovať
ten napis "embuck" asi oznacuje ze tebe patri miesto pod napisom, ze? no tak to je vyborne... takto sa dohodneme... predpokladajme ze to cervene patri.... no povedzme ze mne Smile
samozrejme moriu - vacneho spojenca si neprivlastnim.. iba tam kusok rohanu tam kusok gondoru... nejake tie pristavy... Smile
mash nech si ma priestory mimo svet(l)a ked uz tak velmi chce paktovat s iluvatarom... :iconlick:
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.03.2006 - 21:23     Citovať
Uz som sa dohodla ze sa opat vynori Numenor... Tak ten pripajam ku mojmu kralovstvu oznacenemu cervenou...

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok30.03.2006 - 21:27     Citovať
Ja neviem co sa tu vsetci hadate... aj tak cela stredozem patri mne... :iconlick: :iconlick: :iconlick: . Vy ste len moji zastupcovia... takze vsetci sa zodpovedate iba mne Wink Smile Smile Very Happy Very Happy

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 1391
Príspevok30.03.2006 - 21:31     Citovať
Radeon Napísal(a):
Ja neviem co sa tu vsetci hadate... aj tak cela stredozem patri mne... :iconlick: :iconlick: :iconlick: . Vy ste len moji zastupcovia... takze vsetci sa zodpovedate iba mne Wink Smile Smile Very Happy Very Happy

hmm takze najskor sa spinkeme proti radeonovi Rolling Eyes ...
nech uz si ktokolvek narokuje na MOJE uzemie, sluhom ma nebude nazyvat NIKTO. mash, emb, aiwe - toto treba vyriesit rychlo.. zatim mame spolocneho protivnika, potom pride cas ked sa mozme skriepit zase... Smile
admin

Príspevky 3193
Príspevok30.03.2006 - 21:34     Citovať
Laughing Nie je co riesit, Radeon je trosku mimo, treba ho poslat na preliecenie do Roklinky...

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4 ... 27, 28, 29  
Strana 3 z 29

Google