Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Film Pán prsteňov

Ine filmy s hercami z PP

1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok24.01.2008 - 16:22     Citovať
Nam predvcerom vypadli vsetky programy Crying or Very sad (kvalitna didgi - pomenili kody a az dnes sme to zasa konecne nakopli)...Ja som to chcela pozera, Miranda je uzasna herecka a okrem toho, nevidiet ju casto, Crying or Very sad Crying or Very sad skoda, skoda, ze som to takto prepasla!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok28.01.2008 - 14:35     Citovať
3. februára, čiže v nedeľu ide večer Hidalgo alebo Ohnivý oceán na jednotke s Viggom... :naughty:
Zbožnujem tento film, doporúčam, aj ked niekomu možno pripadá nudný

Naposledy upravil Niromwell dňa 02.02.2008 - 16:25, celkom upravené 2 krát
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 958
Príspevok28.01.2008 - 15:03     Citovať
Niromwell Napísal(a):
3. februára, čiže v nedeľu ide večer Hodalgo alebo Ohnivý oceán na jednotke s voggom... :naughty:

ano, dobry film.Mne sa velmi paci a uz sa neviem dockat.Asi si ho aj nahram.Uz isiel raz na jednotke, ale vtedy som este nevedela o co ide.Ale pozrem si ho.Na sto pro :thumbsup: :grindance:

vala

Príspevky 2803
Príspevok08.02.2008 - 23:55     Citovať
Viem, ze uz trochu neskoro, ale tak predsa davam do pozornosti. Videli ste v pondelok film Hidalgo s Viggom? (na Jednotke tusim)...Ja som to videla iba od polovice, ale pacilo sa mi to. Viggo tam bol uplne super a tie kone boli nadherne Smile

vala

Príspevky 958
Príspevok08.02.2008 - 23:57     Citovať
Ja som to pozerala v nedelu ... mat takeho plnokrvniky doma,alebo mustanga :wub:

vala

Príspevky 1705
Príspevok09.02.2008 - 13:53     Citovať
"Přesně víte, kam se bude děj ubírat a co Frank udělá. Ale přiznávám, že to většinou dělá šmrncovně."
Eric D. Snider, ERICDSNIDER.COM

Táto hláška o filme Hodalgo sa mi strašne úáči a je pravdivá, je úžasné, ako sa Frank nehodí do sveta, kde sa ocitne a Viggo ho hrá perfektne
Menelya, odporúčam zohnať, oplatí sa vidieť celý Wink
btw, dnes večer s ním ide Ruby Cairo, nie strhujúce ani vtipné, ale zaujímavé, aj ked Vigga je tam menej, je to celkom napínavé a herecké obsadenie (Andie MacDowell, Liam Neeson) zaručuje kvalitku
vala

Príspevky 2803
Príspevok09.02.2008 - 14:55     Citovať
Niromwell Napísal(a):
btw, dnes večer s ním ide Ruby Cairo, nie strhujúce ani vtipné, ale zaujímavé, aj ked Vigga je tam menej, je to celkom napínavé a herecké obsadenie (Andie MacDowell, Liam Neeson) zaručuje kvalitku

A na com to pojde? Confused ...Dala si fakt dobry tip :thumbsup:

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok09.02.2008 - 15:02     Citovať
Ruby Cairo som videla sice uz davno, ale dobre si pamatam, ze to bol dost o nicom film. Ja to zas povazujem za stratu casu.

vala

Príspevky 958
Príspevok09.02.2008 - 16:09     Citovať
Aj ja som to videla ked to islo predtym v TV.Neviem , ten film ma oslovil tak pol na pol.Uvidi sa ci budem pozerat ,ale skor nie.Asi budem citat Wink

vala

Príspevky 1705
Príspevok09.02.2008 - 16:58     Citovať
Ruby cairo ide na dvojke tak kolo desiatej. Ako som hovorila, nič strhujúce, ale zaujímavé, záleží od vkusu, určite žiaden komerčák
Reklama
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok09.02.2008 - 17:51     Citovať
Videl niekto z vás film Na krídlach vážky? Fakt super...

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
vala

Príspevky 958
Príspevok09.02.2008 - 19:06     Citovať
v_l_a_d_o Napísal(a):

jasne, dobry film.. co ide v telke?? Confused

vala

Príspevky 1705
Príspevok09.02.2008 - 19:33     Citovať
v_l_a_d_o Napísal(a):

kto tam hrá? Confused
vala

Príspevky 2803
Príspevok09.02.2008 - 20:08     Citovať
v_l_a_d_o Napísal(a):

Zatial som nielenze tento film nevidela, ale ani som o nom nepocula :unsure:

Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok11.02.2008 - 07:32     Citovať
V telke uĹľ išiel. OspravedlĹ?ujem sa, nevšimol som si tĂ©mu, myslel som, Ĺľe som v tĂ©me Filmy. Embarassed Nehrá tam nikto z PP, ale mĂ´Ĺľem to všetkĂ˝m odporuÄŤiĹĄ.

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
vala

Príspevky 1705
Príspevok11.02.2008 - 22:00     Citovať
Dnes večer, aj ked vzhľadom na čas skôr zajtra, o 00:20 na čt2 ide Purpurová ruža z Káhiry, zase s Viggom. znie to ako klasika a ja to asi zase neuvidím Crying or Very sad
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok11.02.2008 - 22:08     Citovať
Zaujimave, o tom filme som si na imdb.com nasla, ze scena s Viggom bola "deleted".
Ale na http://www.csfd.cz/film/49-purpurova-ruze-z-kahiry-purple-rose-of-cairo-the/ je Viggo uvedeny, ze hra Shocked

Kazdopadne tam nehral nic dolezite a pravdepodobne sa v tom len mihol. Ale film vyzera byt dobry :thumbsup:

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
vala

Príspevky 1705
Príspevok11.02.2008 - 22:13     Citovať
Ramgad Napísal(a):
Zaujimave, o tom filme som si na imdb.com nasla, ze scena s Viggom bola "deleted".
Ale na http://www.csfd.cz/film/49-purpurova-ruze-z-kahiry-purple-rose-of-cairo-the/ je Viggo uvedeny, ze hra Shocked

Kazdopadne tam nehral nic dolezite a pravdepodobne sa v tom len mihol. Ale film vyzera byt dobry :thumbsup:

Potom sú tie médiá pekný oblb, lebo v programe je jeho meno na treťom mieste :disgus:
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 282
Príspevok12.02.2008 - 19:44     Citovať
Niromwell Napísal(a):
3. februára, čiže v nedeľu ide večer Hidalgo alebo Ohnivý oceán na jednotke s Viggom... :naughty:

to sa mi konecne podarilo pozret , lebo som to nestihal a dal som si to nahrat. Je to super film a ako nakonci ukazali tie kone.... no nadhera. Ale velmi sa mi pacili aj tie arabske.

A videl niekto z vas filmy o Sharpeovi so Seanom Beanom. Je ich asi 15 alebo 20 a su z obdobia napoleonskych vojen.

Lacho calad! Drego morn!

viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 958
Príspevok12.02.2008 - 21:58     Citovať
Citácia:
A videl niekto z vas filmy o Sharpeovi so Seanom Beanom. Je ich asi 15 alebo 20 a su z obdobia napoleonskych vojen.

jj, ja som to pravidelne pozeravala ked to davali na jednotke cez prazdniny.Islo to asi v sobotu a pacilo sa mi to.Clovek sa aj zasmial.Tvorili dobru dvojicu spolu s irom(ci co bol zac Confused ) :thumbsup:

Reklama
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 81
Príspevok16.02.2008 - 19:05     Citovať
A videl niekto z vas filmy o Sharpeovi so Seanom Beanom. Je ich asi 15 alebo 20 a su z obdobia napoleonskych vojen.[/quote]

Divala som sa, ked som stihala. ale nepacilo sa mi to tak ako ine filmy so Seanom.
Viac sa mi páčil vo filme Anna Karenina, kde hral jej milenca. Rolling Eyes

You will find adventure
Adventure will find you
vala

Príspevky 1705
Príspevok25.02.2008 - 20:21     Citovať
SĂşhlasĂ­m, Anna Kareninová bola natrieskaná perfektnĂ˝mi vĂ˝konmi, mĹ?a však viac ako Sean oÄŤarila hlavná Ĺľenská predstaviteÄľka Crying or Very sad

Momentálne sa veľmi teším na Dokonalú vraždu v piatok večer na markíze v nočných hodinách Wink
HereckĂ© trio Dougla-Palthrow-Mortensen je pre mĹ?a hereckĂ˝ koncert :applause: a, samozrejme, je to fakt podarenĂ© napĂ­navĂ© dielko, viac nemĂ´Ĺľem povedaĹĄ :thumbsup:
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok25.02.2008 - 21:31     Citovať
Niromwell Napísal(a):
HereckĂ© trio Douglas-Palthrow-Mortensen je pre mĹ?a hereckĂ˝ koncert :applause: a, samozrejme, je to fakt podarenĂ© napĂ­navĂ© dielko, viac nemĂ´Ĺľem povedaĹĄ :thumbsup:
Suhlasim, ak budem mat moznost, pozrem si to. Smile Mna to zaujima este aj z dovodu, ze je to remake jedneho Hitchcockovho filmu. Wink

vala

Príspevky 1705
Príspevok08.03.2008 - 20:06     Citovať
Tááák, videla som, konečne, Eastern promises, do toho filmu som sa zaľúbila skôr, ako som ho videla Very Happy . Imho je neskutočné, že svetovú premiéru to malo v septembri, v Česku v januári a my až v máji?! :disgus: Ale ten film ma dostal... Bol nesmierne surový, to hej, ale mala som pocit, že hoci sa z neho režisér (Cronenberg, známy svojimi brutálnymi scénami) "snaží" urobiť hollywoodsky krvák se vším všudy, herci mu to "kazia" a hrajú ako o dušu (imho najme úžasní Mortensen a Cassel :thumbsup: ) a ani na okamih vás nenechávajú pochybovať o uveriteľnosti filmu, ktorý celkovo pôsobí ako úryvok nejakého života, až hrozivo reálne, scény, ktoré vám vyrážajú dych a dlho na ne nezabudnete prekvapivo nie sú krvavé vybavovačky účtov mafiánov, ale tie, ktoré odhaľujú postoje postáv k ľudskému životu a dôstojnosti.
Ide o film z prostredia ruskĂ©ho mafiánskeho klanu ĹľijĂşceho v LondĂ˝ne (veÄľmi oceĹ?ujem, ako herci zvládli ruskĂ˝ jazyk), do ktorĂ©ho pomaly preniká mladá nemocniÄŤná sestra v snahe nájsĹĄ rodinu osirotenĂ©mu bábätku, ktorĂ© sa narodĂ­ tesne pred Vianocami, pomaly sa spolu s divákom dostáva stále ´ďalej a film nakoniec odkrĂ˝va mnohĂ© rozuzlenia, ktorĂ© by si bolo ÄľahkĂ© všimnúť v akomkoÄľvek inom filme, moĹľno ide aĹľ o tuctovĂ© veci, ale celĂ˝ dej vás tak uchváti, Ĺľe ich odhalenie vás zasiahne, akoby ste ho mali sami preĹľiĹĄ a nie len sa na to dĂ­vali. Film nie je dlhĂ˝, má 100 min. a tie využíva na maximum, milĂ˝m plusom sĂş aj niektorĂ© skutoÄŤne nezabudnuteÄľnĂ© hlášky, takĹľe kto nie ste slabšia povaha, hor sa na to Very Happy VidieĹĄ Aragorna ako pre mafiu vybavuje špinavĂ© práce stojĂ­ za to a nominácia na Oscara je toho dĂ´kazom :thumbsup: MoĹľno vás neuchváti aĹľ tak ako mĹ?a, ale urÄŤite ho ešte veÄľmi dlho nebudete mĂ´cĹĄ dostaĹĄ z hlavy von
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 282
Príspevok17.03.2008 - 18:42     Citovať
Videl niekto z vas film 50 First Dates je to vinikajuca komedia a hra tam Sean Astin.

Lacho calad! Drego morn!

viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  
Strana 12 z 14

Google