| Co mate radsej? |
| cokolady |
|
80% |
[ 42 ] |
| keksy |
|
19% |
[ 10 ] |
|
| Celkom hlasov : 52 |
|
|
|
Maedhros

|
|
 |
Amrafel

|
 15.08.2007 - 19:37
|
nie. orieskove...  pocas hodiny som to zacal jest a zrazu citim ako sa mi zub zlomil. ucitel si to ani nevsimal, hoci sa mi z ust valila krv  aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci! |
|
 |
atalanta

|
 15.08.2007 - 20:42
|
| Amrafel Napísal(a): | nie. orieskove... pocas hodiny som to zacal jest a zrazu citim ako sa mi zub zlomil. ucitel si to ani nevsimal, hoci sa mi z ust valila krv | To mas zato, ze si jedol na hodine. 

|
|
 |
Fealiath

|
 16.08.2007 - 12:57
|
Ked si "sikovny" a nevies jest potajomky, tak ti treba  . Ale nie, ale toto je znamka, ze nie si dobry student/ziak, lebo dobry student/ziak dokaze jest na hodine, aby si to niekto vsimol a nevylame si zuby popri tom.   I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Maedhros

|
 16.08.2007 - 22:45
|
| Fealiath Napísal(a): | Ked si "sikovny" a nevies jest potajomky, tak ti treba . Ale nie, ale toto je znamka, ze nie si dobry student/ziak, lebo dobry student/ziak dokaze jest na hodine, aby si to niekto vsimol a nevylame si zuby popri tom.  |
keby ta nepoznam tak to nepochopim 

.....................x |
|
 |
Amrafel

|
 17.08.2007 - 08:31
|
ale coby, bol som dost nenapadny, ale tu krv som nemohol nijako skryt...  aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci! |
|
 |
Fero

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Fealiath

|
 25.03.2008 - 20:31
|
Nebodaj si si nejaku vyoblievala?  (Lebo moja sestr ma po velkej noci viac sladkosti ako ja a to sa nehne z domu, takze vies ako, aj baby si mozu vypolievat).  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Menelya

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Fealiath

|
 25.03.2008 - 21:05
|
Mna by asi 40 dni bez sladkosti zabilo. Zvladam to tak 3 dni, potom proste nejaku cokoladu alebo nieco potrebujem. Mne to skratka chyba ako spestrenie stravy (rovnako ako ked idem darovat krv mi den predtym chybaju syry, mlieko a podobne veci, ktore vsak robia krv nepouzitelnou pre darcovstvo).  I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
Menelya

|
 25.03.2008 - 21:41
|
| atalanta Napísal(a): | | Menelya - o toto som sa aj ja pokusala, ale zatial bezuspesne, hod nejaku radu, ako uspesne bojovat s chutou na cokoladu a sladke, pls |
Tak neviem, no,...proste sa treba zatat a vydrzat, aj vtedy, ked sa objavia abstinencne priznaky ..Da sa to, ja som to dokazala,...a zasa, prislo aj nieco necakane - schudla som dobrych 6 kg a teraz sa citim vyborne,...a ostanem aj nadalej bez sladkosti, nechybaju mi vobec
 ...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia... |
|
 |
atalanta

|
 25.03.2008 - 21:56
|
| Menelya Napísal(a): | | atalanta Napísal(a): | | Menelya - o toto som sa aj ja pokusala, ale zatial bezuspesne, hod nejaku radu, ako uspesne bojovat s chutou na cokoladu a sladke, pls |
Tak neviem, no,...proste sa treba zatat a vydrzat, aj vtedy, ked sa objavia abstinencne priznaky ..Da sa to, ja som to dokazala,...a zasa, prislo aj nieco necakane - schudla som dobrych 6 kg a teraz sa citim vyborne,...a ostanem aj nadalej bez sladkosti, nechybaju mi vobec | Hm..6 kil, to je presne kolko chcem schudnut. Oka, tak ja to skusim, od zajtra ziadne sladkosti!
Ked som dokazala prestat fajcit, tak toto snad zvladnem tiez.

|
|
 |
Menelya

|
 26.03.2008 - 14:02
|
| atalanta Napísal(a): | | Menelya Napísal(a): | | atalanta Napísal(a): | | Menelya - o toto som sa aj ja pokusala, ale zatial bezuspesne, hod nejaku radu, ako uspesne bojovat s chutou na cokoladu a sladke, pls |
Tak neviem, no,...proste sa treba zatat a vydrzat, aj vtedy, ked sa objavia abstinencne priznaky ..Da sa to, ja som to dokazala,...a zasa, prislo aj nieco necakane - schudla som dobrych 6 kg a teraz sa citim vyborne,...a ostanem aj nadalej bez sladkosti, nechybaju mi vobec | Hm..6 kil, to je presne kolko chcem schudnut. Oka, tak ja to skusim, od zajtra ziadne sladkosti!
Ked som dokazala prestat fajcit, tak toto snad zvladnem tiez. |
Drzim ti palce, At. A poradim. Keby sa dotavili neprijemne abstaky (ako aj u mna), tak si daj jogurt alebo ovocie - na tieto dve veci sa tato moja dieta nevztahuje (samozrejme, myslim jogurty, nie pudingy so slahackou na vrchu ) 
 ...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia... |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Hurin

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
Menelya

|
 28.03.2008 - 16:42
|
| mashishka Napísal(a): | Ja som bola prave na velkych predvikendovych nakupoch a kupila som si pelendreky. MMM!  |
Tebe to chuti, Mash? ...No toto, takych ludi poznam naozaj len malo
|
 |
Celebril

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
|
|