Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Návrhy/pripomienky

Technické záležitosti

1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok04.10.2007 - 16:25     Citovať
Tam hore ako mas svoj obrazok (avatar) vedla neho je tvoj nick klikni nan , mozno bude fungovat aj toto http://forum.panprstenov.com/profile.php?mode=editprofile

potom hned medzi prvymi polozkami mas zmenu helsa ci nicku (mena)

Môj blog

Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok04.10.2007 - 17:28     Citovať
Preco nemam ziadny avatar? Crying or Very sad
vala

Príspevky 874
Príspevok04.10.2007 - 17:34     Citovať
Jimea Napísal(a):
Preco nemam ziadny avatar? Crying or Very sad

mas , ved nam tu ukazuje ze mas arwen :thumbsup:

Môj blog

Pohlavie:ŽenaJimea
vala

Príspevky 216
Príspevok04.10.2007 - 17:44     Citovať
Fakt? Tak to mi asi blbne pc Laughing
vala

Príspevky 874
Príspevok04.10.2007 - 18:00     Citovať
Jimea Napísal(a):
Fakt? Tak to mi asi blbne pc Laughing

no uz ho tu nemas Rolling Eyes

Môj blog

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok23.10.2007 - 13:14     Citovať
Ehm, ako je možné, že sa do Gondolinu nemôže dostať cez fórum nikto neprihlásený, ale cez google to ide? Trochu od veci...
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3189
Príspevok24.10.2007 - 19:34     Citovať
Takze, dnes som dostala taku mensiu staznost: Citujem:

Gmail chat s Aiwendillom Napísal(a):
Aiwendill: ja sa len snazim vyburcovat modov a adminov k nejakej cinnosti, lebo nam beznym userom sa zda, ze admini a modi spia a ked sa objavia na fore, tak len preto, aby useri videli, ze este existuju...

Aiwendill: a takisto sa nam aj zda, ze admini sa flakaju a modi tiez, lebo ked nieco navrhneme, tak na to aby to admin realizoval, tak to trva tyzden, kym vobec pride na forum, ako ten napad s tym vyclenenim temy u elrondovho barda... ked sa cakalo tyzden kym sa objavil na fore emb a kym si to precital. Uznavam , ze emb ma vela roboty, ale sak si tu aj ty, naco si adminka???

Komu sa to zda? Myslite si ze sa chodime len ukazovat ze sme? Aiwe hovoril v mnoznom cisle, tak chcem vediet ci si to vazne vsetci myslite. A tiez co vam vadi, lebo inak to riesit nemozno... Je mi luto, ze si to myslite.

A ak ma niekto problem s tym ze som admin, tak nech napise embuckovi, ak sa niekomu zda ze nic nerobim, nech sa stazuje u embucka. Priznavam, ze nemam cas byt tu 24hodin, 7 dni v tyzdni lebo mam skolu, ktoru tento rok koncim, ale snazim sa tu prist vzdy ked mam cas aspon skontrolovat PM a premazat botov a ked ho mam viac tak mazat OT a spam.

BTW prosim ak mate na mna nejaku poziadavku piste mi PM, lebo nestiham citat cele forum. Ja sa to vzdy pokusim riesit hned ako budem moct a ak to nebudem moct vyriesit ja vyriesi to embuck hned ako bude mat cas, len mu tiez piste PM. On ma na starosti technicke veci ohladom fora a ja sa staram o veci okolo userov.

Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok24.10.2007 - 21:37     Citovať
Mozno Aiwe pouzil plural skromnosti alebo majestatny plural Very Happy

Ale tak aby si si nemyslela, ze vsetci, minimalne ja si to nemyslim. Podla mna 2 admini je dostacujuci pocet na taketo fora, tyzden na vytvorenie 1 boardu je mozno vela, ale vytvoreny bol, funguje, finito...

Takisto sa tu nemnozia ani spammeri a boti su priebezne mazani, tak nevidim ani problem u modov, aj ked este stale neviem, kto vsetko su modi :wacko:

Proste take pohodkove forum, klidek, ziadna buzeracia zo strany modov s mazanim celych tem a podobne, len sem-tam nejaki neukazneni uzivatelia a prznitelia slovenciny, ale su dost rychlo likvidovani :thumbsup:

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1103
Príspevok24.10.2007 - 22:15     Citovať
Aiwe tvoja reakcia bola neprimerana a uplne zbytocna.myslim se ze si si tymto proti sebe len postval minimalne mna.
tak si laskavo nabuduce odpusti hovorit v mnoznom cisle.dobre myslis si to ty,tvoj nazor,ale my si to nemyslime.
ako mozes vediet ze admini nic nerobia? sledujes osobne Mashishku doma pri praci na pc?
sledujes modov z ich kont,ci mazu OT a Spam?
si tak jasnovidny a dokonaly ze nam chces citat myslienky ked vravis aj za nas?
Mash,ja som na tvojej strane a zastanem sa ta lebo si myslim ze si dobra Adminka a bez teba by bolo forum smutne

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 874
Príspevok24.10.2007 - 22:32     Citovať
ramgad : modi su - fealiath, radeon a ja cize eldar

necudujte sa aiwemu ako moze vediet ci admini a modi nieco robia , ved cele dni dava na nas pozor , nemusi stat pri nasich pc , staci ze je online a sleduje nas Laughing
inak aiw ako to vsetko stihas ked mas na net len 60 min tyzdenne ? hmm ? akosi sa mi nezda ze posled niekolko postov tyzdenne , a niekedy aj niekolko za den , a to urcite vo vacsom casovom rozpati ako 60min

Môj blog

Reklama
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1719
Príspevok25.10.2007 - 06:47     Citovať
tych 60 minut som uz davno precerpal a teraz chodim na naet vdaka tomu, ze som sa stal neoficialnym spravcom stranky seminara... takze to je vysvetlenie k tomu mojmu chodeniu na net...

k tomu vcerajsiemu chatu s mashkou...
vyjasnili sme si, ze namam nic proti nej ako adminke, ale ze mam nieco proti nemazaniu prispevkov... lebo mam taky pocit, ze uz tu fakt dlhy cas nebolo zmazane ziadne vacsie mnozstvo prispevkov ako 30-40 naraz (myslim tym, ze ak sa aj maze, tak to nevidno) a ze ak sa tu chce nahrabat cim vacsi pocet prispevkov, tak na to je dobrzch viacero sposobov, napr. aj ten, ze pozvat naspat mata a zaga... (aj ked toto uz asi prehanam)

Taky je vsak moj nazor...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 874
Príspevok25.10.2007 - 10:21     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
tych 60 minut som uz davno precerpal a teraz chodim na naet vdaka tomu, ze som sa stal neoficialnym spravcom stranky seminara... takze to je vysvetlenie k tomu mojmu chodeniu na net...

Laughing

Aiwendill Napísal(a):
k tomu vcerajsiemu chatu s mashkou...
vyjasnili sme si, ze namam nic proti nej ako adminke, ale ze mam nieco proti nemazaniu prispevkov... lebo mam taky pocit, ze uz tu fakt dlhy cas nebolo zmazane ziadne vacsie mnozstvo prispevkov ako 30-40 naraz (myslim tym, ze ak sa aj maze, tak to nevidno) a ze ak sa tu chce nahrabat cim vacsi pocet prispevkov, tak na to je dobrzch viacero sposobov, napr. aj ten, ze pozvat naspat mata a zaga... (aj ked toto uz asi prehanam)

Taky je vsak moj nazor...

kde sa ti presne zda ze je potrebne mazat posty ? ci sa ti zda ze cele forum je akesi prespikovane spamom ? co ked sa modom a adminom nezda potrebne mazat posty ? co ked si myslime ze teraz je stav na fore celkom ok ? to je vazne stale potrebne mazat a mazat ? :ups:

Môj blog

vala

Príspevky 1719
Príspevok25.10.2007 - 11:35     Citovať
no mne sa zda, ze napriklad ten playlist s nazvom co pocuvate, ktory ma uz 130 stran, tak je zbytocne taky velky. Kto cita prvych 100 stran, nech s aprihlasi, lebo sa mi nezda, ze by niekoho zaujimalo to, co kto pocoval pred polrokom aku pesnicku...

a mozem menovat aj dalsie temy...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
vala

Príspevky 874
Príspevok25.10.2007 - 12:02     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
no mne sa zda, ze napriklad ten playlist s nazvom co pocuvate, ktory ma uz 130 stran, tak je zbytocne taky velky. Kto cita prvych 100 stran, nech s aprihlasi, lebo sa mi nezda, ze by niekoho zaujimalo to, co kto pocoval pred polrokom aku pesnicku...

a mozem menovat aj dalsie temy...

Laughing ku tejto teme som mal vyhrady aj ja , stym nic nezrobime , skus menovat dalsie temy Smile
okrem "co robite" tato tema sa mi tiez nepaci Very Happy

Môj blog

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1705
Príspevok25.10.2007 - 14:52     Citovať
Nie, mash, nedá sami, Ĺľe ste zlĂ­ admini, podÄľa mĹ?a robĂ­te, ÄŤo treba, aj ked obÄŤas sa fakt dlhšie ÄŤaká, ale to sa dá, šak nemĂ´Ĺľete všetko naraz. (A tvrdĂ­m to napriek tomu, Ĺľe si tak elegantne odingnoroval mĂ´j poslednĂ˝ prĂ­spevok Laughing )
TĂ©ma ÄŤo robĂ­te je fajn, aj mĹ?a párkrát napadlo jej zaloĹľenie, ale mi bolo jasnĂ©, Ĺľe o chvĂ­Äľu by mala asi tisĂ­c strán, tak som sa toho radšej nechytala, som sa bála, Ĺľe by boli vĂ˝hrady, ale mne sa páči, lebo sa o sebe viac dozvedáme, o tom, ÄŤomu sa venujeme, ÄŤo nás bavĂ­, ako si "vlastne Ĺľijeme"... proste je to fajn
na margo: Čo počúvate, prvých 80 strán už imho patrí na Cintorín
admin

Príspevky 3189
Príspevok25.10.2007 - 15:13     Citovať
Na tu otazku odpoved nepoznam, neviem ako google indexuje temy, ktore su skryte, takze to sa musi vyjadrit embuck ( on sa do takychto veci vyzna ) a ako som uz pisala, je lepsie poslat PM, to mate odpoved zarucenu.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok25.10.2007 - 17:07     Citovať
Aiwe nepostval proti sebe len teba, Mablung, ale aj mna (aj ked to to spravil uz davnejsie, teraz len pribija dalsie klince, aby to lepsie drzalo) a to som kedysi tahal za jedno lano prave s nim. Som presne toho isteho nazoru, ako Eldar. Co je treba zmazat, to sa zmaze. Ostatok nech ta netrapi. Narusitelia su hned spacifikovani, pokial treba, su ich prispevky pomazane. Zazili sme tvoje moderatorovanie, dakujeme, stacilo nam. Nepotrebujeme zase zmasakrovat dve tretiny tem, ktore by este mohli niekoho aj zaujimat. S tym "Co pocuvate" mas mozno pravdu, no ja sa do takychto veci pustat nebudem aby som niekoho nenastval alebo nebodaj neurazil, ked sa zhodne vacsina, potom sa to spravi.
Admini su podla mna dobri, aj ked je pravda, ze niekedy nieco dlhsie trva, no musime to prezit, maju vela roboty, s tym sa skratka neda nic robit a na to, co vsetko maju okrem fora, tak pracu pre forum odvadzaju velmi dobru. Takze admini maju dalsieho cloveka do svojich radov.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1719
Príspevok26.10.2007 - 16:16     Citovať
feli, dalsie klince mam este v zasobe a budem ich vytahovat postupne a zabijat do tej rakvy...

momentalne robim prieskum na forach, ktore poznam a zatial v pocte prispevkov suverenne vedie pp.com, vysledky dam neskor...

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3677
Príspevok26.10.2007 - 16:47     Citovať
Len zatlkaj, ale ked sa nahodou stretneme na SC (cisto teoreticky) alebo niekedy v buducnosti, neocakavaj vrucne zvitanie sa. A neboj, pokial zhodnotim prispevky z akehokolvek hladika nevhodne, hned poletia, o to sa postaram. :evil2:

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3189
Príspevok26.10.2007 - 16:49     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
momentalne robim prieskum na forach, ktore poznam a zatial v pocte prispevkov suverenne vedie pp.com, vysledky dam neskor...

Hmm... A ciel tvojho prieskumu je aky? Ktore ma najviac prispevkov? Ci chces poukazat na to, ze je ich tu podla teba privela?

Reklama
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok26.10.2007 - 17:10     Citovať
Aiwe, musim sa priznat, ze vobec netusim o co ti ide...
Chces povedat, ze prispevky na tomto fore nie su dostatocne hodnotne a preto ich treba zmazat?!
Alebo, ze ich je vela? Uvedom si, ze je to diskusne forum.

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok26.10.2007 - 18:33     Citovať
Velmi dobra otazka, Atalanta, myslim, ze by nas viacerych zaujimalo, o co vlastne Aiwemu ide.

Inak Aiwe, odporucila by som ti naucit sa hovorit sam za seba, ono to vazne nie je odveci. Mylim, ze si u mnohych clenov vyvolal rozhorcenie tym, ze si hovoril jednohlasne za vsetkych, pritom, ako mozno badat, nik nie je na tvjej strane. A ak si myslis, ze toto diskusne forum je tak hrozne, na co tu doparoma este stracas cas? Zrejme ta bavi robit vietor. Ale na to sluzia obycajne ventilatory, takze ty sa namahat nemusis. A co sa tyka adminov, uz som vyjadrila, ze som jednoznacne na ich strane, lebo svoju robotu si robia dobre. To, ze nemaju cas vysedavat pred pocitacom cely cas, je uplne pochopitelne. Aj ja som okusila kdejake fora a mozem teda potvrdit, ze inde je naozajstny bordel, lebo admini sa vskutku o nic nestaraju a kaslu na to. O tomto fore to povedat nemozem. Tu sa pravidla dodrziavaju, aspon je o to snaha.

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 3189
Príspevok26.10.2007 - 21:12     Citovať
Nechajme to tak, aby sa Aiwendill nahodou nenahneval a nechcel opat odist z tohto fora.

Ak sa tak nahodou rozhodne, stavim sa o milion zlatiek, ze na vine budem zase len ja, lebo sa vo vela veciach nezhodujeme odkedy bol moderatorom, a nepochybujem o tom, ze to tiez bude kvoli tomu, ze toto forum je NA NIC, lebo uz nie je cisto zamerane na Tolkiena ( co vlastne ani nikdy nebolo a ja som tu uz inventar, takze to mozem len a len potvrdit).

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1661
Príspevok27.10.2007 - 00:44     Citovať
Ak mam byt uprimna, len nech odide. Ak tu ma iba vyvolavat nezmyselne hadky, mne teda chybat nebude!

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2803
Príspevok27.10.2007 - 12:50     Citovať
Myslim, ze sa nas najde viac, co nestojime o ziadne rozbroje,.... Wink

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  
Strana 26 z 28

Google