Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Návrhy/pripomienky

Ste spokojný s terajsim stavom fora ?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  

Ste spokojný s terajsim stavom fora ?
ano
55%
 55%  [ 31 ]
nie
44%
 44%  [ 25 ]
Celkom hlasov : 56

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok31.08.2006 - 13:42     Citovať
ak chces vediet ake to bolo pred tym, tak si precitaj temy ktore su na cintorine alebo v inych temach a maju viac akosedem stran, lebo to je vacsinou znamkou veku temy, hoci to nie je pravidlom...

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok13.09.2006 - 12:08     Citovať
Ja som s tymto forom spokojny tak v strede lebo je to takto. Na zaciatku ked som tu prisiel tak to bolo super. Ale teraz sa tu disktuje len o serialoch a tak. Ano aj ja som robil zbytocny OT aj ja som prispieval do tychto tem. Samozrejme nie je nic zle prispievat do tychto tem ale uz sa skoro prispieva iba do tychto tem.
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok21.09.2006 - 14:05     Citovať
ja som dala ze ano ved je to tu super prekvapil ma ze vacsina je nie
Pohlavie:Ženaelfinka
vala

Príspevky 391
Príspevok24.09.2006 - 14:54     Citovať
ja som kedysi dosla a bola som spokojna... ale mam taky pocit, ze uz sa prispieva hlavne do OT tem. OT temy niesu zle. Ale ak je viac ako polovica debaty na fore OT, uz je asi nieco velmi zle...
Dalej som si myslela, ze ak je tema venovana debatam o PP a ostatnych dielach vseobecne, tak vychadzame z tolkienovych knih, ved na debaty o filme tu mame temu o filme...
Dalej sa mi nepaci, ze ked polozim nejaku otazku, zacnem zmysluplnu debatu, z ktorej aj ma nieco sancu vzniknut, tak nikto pride a zabije to hlaskou ktora je celkom zjavna napriklad ze "enti sa starali o stromy"

proste, ked som prisla mala som pocit, ze ma toto forum potencial stat sa niecim kvalitnym, ale nejak to zakapalo

na jednom dobrom tolkienovskom fore maju dane, ze su za prispevok body, len ak je dlhsi, ako 200 znakov... aj to len v on topic castiach fora... tam to zjavne pomohlo, aby sa ludia vyjadrovali len zmysluplne, podkladali svoje prispevky aj nejakymi faktami a ked uz nieco pisu, aby to aj malo vypovednu hodnotu...

i ked na udrzanie urovne treba jednu vec... mazaaaaaaaat a to je dost casto nepopularne Very Happy
Pohlavie:Mužwerbo
hobit

Príspevky 22
Príspevok01.12.2006 - 12:34     Citovať
Je to dobre, ale mohlo by to byt este lepsie... Rolling Eyes
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2182
Príspevok01.12.2006 - 14:51     Citovať
Napriklad? Vsak bud konkretny...

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok01.12.2006 - 20:29     Citovať
Podla mna je toto forum :thumbsup:. To, ze sa vsetko netoci len okolo LOTRA vnimam ako klad. Proste tema nikdy nezhasne. Ale stale je v centre Tolkien, takze nazov je v poriadku. Nemam problem.

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok23.12.2006 - 18:53     Citovať
ja som tu len chvliku a este ani neviem kde a do coho sa mam zapojit,ale mne sa zada,ze tato stranka je suprovo spravena a ces tomu kto to tu vymeslel!!! :applause:
Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok04.01.2007 - 14:18     Citovať
Lord-Tom Napísal(a):
ja som tu len chvliku a este ani neviem kde a do coho sa mam zapojit,ale mne sa zada,ze tato stranka je suprovo spravena a ces tomu kto to tu vymeslel!!! :applause:

Pridávam sa! :applause: :applause: :bowdown:
Ja som so vzhľadom spokojná. peknééé... peknééé...
Pohlavie:ŽenaElwen
dunadan

Príspevky 82
Príspevok07.01.2007 - 18:30     Citovať
Ja som spokojna ale tiez si myslim ze uz je tu malo tem
a hlavne otazok.
Reklama
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok07.01.2007 - 18:59     Citovať
Elwen Napísal(a):
Ja som spokojna ale tiez si myslim ze uz je tu malo tem
a hlavne otazok.

Malo tem? Ano? A uz ich mas vsetky precitane? Podla mna je ich viac nez dost.

Malo otazok? Akych otazok?

Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok07.01.2007 - 21:17     Citovať
som spokojna...len take drobnosti:chyba mi tu cervenajuci sa a placuci smajlik(nielen velmi smutny...)...no a vo zverinci by sa podla mna mohli dat prepracovanejsie obrazky tych zvierat(najma drasssssika Crying or Very sad )

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok07.01.2007 - 21:32     Citovať
ja som vcelku spokojny Wink
admin

Príspevky 3193
Príspevok07.01.2007 - 21:36     Citovať
Freyja Napísal(a):
som spokojna...len take drobnosti:chyba mi tu cervenajuci sa a placuci smajlik(nielen velmi smutny...)...no a vo zverinci by sa podla mna mohli dat prepracovanejsie obrazky tych zvierat(najma drasssssika Crying or Very sad )

Nikto ti nebrani vlozit do prispevku smajlik aky len chces.

vid.

A co sa zvieratiek tyka, niekomu sa pacia, inym nie, vyhoviet vsetkycm sa neda. A menit sa nebudu, nebolo by to fer voci tym co drakov uz par mesiacov maju a su na ich podbu zvyknuti a maju ich radi. Takze ak sa ti nepaci, nekupuj si ho.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok08.01.2007 - 13:13     Citovať
Podporujem nasu administratorku. Ved ti nikto nebrani pohrabat sa na nete a tam si najst smajliky, ake ti srdce ziada. A ak nie si spokojna s obrazkami zvierat, tak si ich bud nekupuj, alebo si zvykni, aj v tomot ma mash moju plnu podporu.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 822
Príspevok08.01.2007 - 15:20     Citovať
taze mam stahovat smajlikov z netu?a co take autorske prava hm? Surprised no ale o tych zvieratach nie som sama co si mysli zeby sa dali dat lepsie...ked uz je cela stranka pekne prepracovana myslim ze toto trochu tak kazi dojem ked je tam par ciar a -drak...no ale to je moj nazor Crying or Very sad

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok08.01.2007 - 15:24     Citovať
Freyja Napísal(a):
taze mam stahovat smajlikov z netu?a co take autorske prava hm? Surprised no ale o tych zvieratach nie som sama co si mysli zeby sa dali dat lepsie...ked uz je cela stranka pekne prepracovana myslim ze toto trochu tak kazi dojem ked je tam par ciar a -drak...no ale to je moj nazor Crying or Very sad

neviem ci tu tolko ludi apelovalo na zmenu tych obrazkov zvierat , myslim ze keby to bola vetsina a admin by si to vsimol tak by to zmenil, a ku tym smajlom , no neviem ci sa vobec vztahuju nejake autorske prava na to a aj ked ano , je vela stranok ked su len koooopy smajlov k volnemu kopirovaniu bez nejakych obmedzeni tak neviem ci sa tru da vraviet o pravach , ved naco by autor robil smajlov aby sa ludia pozerali na tej stranke a nic viac ? skor by som povedal ze autora potesi ked ho uvidi na nejakom fore a povie si ze tento clovek navstevuje jeho stranku

Môj blog

Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok08.01.2007 - 15:25     Citovať
na smajlov sa utorske prava nevsĹĄahuju a su aj take subory so smjlami ktore sa daju stiahnuĹĄ

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
admin

Príspevky 3193
Príspevok08.01.2007 - 15:33     Citovať
Freyja Napísal(a):

Ze autorske prava na smajliky... Laughing Vtipne, Freyja vsetky smajliky co tu vidis su z netu, su tu dva roky a nebol ziaden problem s pravami, takze sa nestresuj.
Drak vo zverinci je krasny. Nie je to len par ciar, ak tam mas len par ciar tak je chyba v tvojom prehliadaci. :iconlick: Ze kazi dojem, Laughing vsak stranka nie je len o zverinci Freyja. Laughing A BTW si vazne jedna z mala co sa stazuju. Drak sa menit nebude, proste si ho nekupuj, to ze mas rada draky neznamena, ze bude vsetko podla Teba. Nie si jedina dragon-positive na tomto fore. Rolling Eyes

vala

Príspevky 822
Príspevok08.01.2007 - 15:41     Citovať
hm...krasny?nehovorim ze je zly ale krasny?(moje vytvori su dost otrasne som si toho vedoma)no tak asi nemam umelecke citenie...uz som prec :whistle: :naughty:

Reklama
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok08.01.2007 - 15:42     Citovať
Takze ,ak by som to mal zhodnotit z mojho pohladu, som spokojny, len keby tu bolo menej kazdodenne pribudajuceho OT a SPAMu. Inak, moze byt, ja som celkom spokojny.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
admin

Príspevky 2182
Príspevok08.01.2007 - 16:40     Citovať
Nehadat sa. A take zmienky o spame do podpisu nepatria, sme tu na nieco ine ako bezbrehy pokec uvedomte si to Smile

Zlatky nachvilu vypnute

Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok08.01.2007 - 16:50     Citovať
zlatky mozu ostat vypnute aj dlhsiu chvilu (podla mojho skromneho nazoru...)
admin

Príspevky 2182
Príspevok08.01.2007 - 16:50     Citovať
Vsak nikomu to neublizi Smile

admin

Príspevky 3193
Príspevok08.01.2007 - 16:52     Citovať
Kto by nemal na krmenie zvieratka moze poziadat o socialnu podporu.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  
Strana 6 z 10

Google