|
|
Eragon

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 20.03.2007 - 21:30
|
Tato hra potesi skor fanusikov Rome: Total War a Pana Prstenov dokopy, a preto som to tu musel dat.  Je to jeden mod s nazvom Fourth Age: Total War - Corsair Invasion alebo este vylepsenie tohto modu, FA:TW - Forth Eorlingas. Budem hovorit skor o tom druhom mode lebo ten je aktualnejsi. Na tento mod musite mat nainstalovany RTW, RTW - Barbarian Invasion, FATW - CI a nakoniec nainstalujete FATW - FE. Takze je to mod, ktory obsahuje 5 krajin (FATW - CI 3 krajiny): Gondor, Rohan, Harad, Rhun a Dunland. Nie je tam cela Stredozem len jej cast, ktora tvori uz vyssie spominane krajiny. Pre mna ako fanusika Pana Prstenov a RTW je to skvela hra. Je to urobene skor podla knihy, su tam aj mena, s ktorymi by ste sa stretli v knihe. Su tam aj nieco ako divy sveta, Biely strom v Minas Tirithe a podobne. Skiny vojakov su urobene tiez pomerne kvalitne, mne sa pacili. A snad este ked cakate na zapnutie hry ci kampane, tak vas caka citat od Olweho, Eomera ci Gandalfa a este mnoho inych osob Stredozeme.   The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
lister

Príspevky 129
|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 20.03.2007 - 21:38
|
No ako som uz pisal je to mod na Rome:Total War - Barbarian Invasion a najprv musis mat tuto hru.
A koho by zaujimalo tu je oficialna stranka na tento mod:
http://www.thefourthage.org The world was fair, the mountains tall,
|
 |
lister

Príspevky 129
|
 20.03.2007 - 21:43
|
| Melherucorma Napísal(a): | No ako som uz pisal je to mod na Rome:Total War - Barbarian Invasion a najprv musis mat tuto hru.
A koho by zaujimalo tu je oficialna stranka na tento mod:
http://www.thefourthage.org |
tak vdaka moc za info, sam by som to zaregistroval za pol roka, ak vobec  |
|
 |
lister

Príspevky 129
|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 22.03.2007 - 19:20
|
No tak co je najdolezitejsie je to, ze musis mat Rome: Total War a na nom modifikaciu Barbarian Invasion. Potom nainstaluj patch 1.6 na BarbarianInvasion.(Mam nanho aj crack, ak by si nemal original). Nainstaluj Mod Forth Corsair Invasion a postupuj podla tychto krokov:
Chod do C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\bi a vytvor subor "ci".
Skopiruj cely obsah co sa nachadza v subori bi(samozrejme okrem ci) a skopiruj ho cely do toho ci suboru.
Vymaz vsetko v tomto subori C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\bi\ci\data\world\maps\battle\custom folder.
Vymaz subor "base" (najdes v C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\bi\ci\data\world\maps\).
Mozes spustit installer .exe pre Mod a nainstaluj to do tvojho Rome: Total War (stiahnes si ho na tej stranke, ktoru som tu uz dal.)
Potom si z tej stranky stiahni patch(65 MB) na Corsair Invasion. Potom si stiahni Forth Eorlingas tiez z tej stranky. Odporucam stiahnut aj music pack na FE tiez z tej stranky. Potom pre lepsie hranie odporucam stiahnut najprv patch 1.6( http://www.thefourthage.org/downloads/fe_patch_1_6.exe )a na to patch 1.7, ktory najdes tiez na tej stranke. A potom sa mozes veselo vydat do hrania.
Radim ti rob to pozorne, lebo ja som to instaloval 2 hodiny, neslo mi to lebo som tam zabudol na jeden krok a potom som musel reinstal RTW, a proste vsetko odzaciatku.  The world was fair, the mountains tall,
|
 |
lister

Príspevky 129
|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 22.03.2007 - 20:07
|
| kotsa Napísal(a): | ty brdo, je to docela pracne
OK, ak nieco nebudem vediet, poslem ti radsej PM |
Ok, samozrejme v pohode rad pomozem.
 The world was fair, the mountains tall,
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
roast

Príspevky 231
|
|
 |
Elrandir

|
 05.05.2007 - 12:41
|
| Sc3no Napísal(a): | MyslĂm Ĺľe BFME 1 mala lepšiu kampaĹ? ale oproti BFME 2 je to aspoĹ? pre mĹ?a veÄľmi pomalĂ©, pohyby armád, dokonca kone sa mi zdajĂş pomalĂ©... Ale hra je to parádna  |
hlavne tie postavy su lepsie...aspon sa mi zdá
btw: nemate niekto game.dat lebo mi ju nechce spustit

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
roast

Príspevky 231
|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
lister

Príspevky 129
|
 11.05.2007 - 17:04
|
| Laurellin Napísal(a): | V dvojke mi nejde vojna o prsten sa nebavĂĂĂĂm  |
ty brdo, tak to mas zleeee
to je na celej hre totiz najlepsi herny mod, naozaj |
|
 |
Beleg

|
|
 |
Laurellin

|
 11.05.2007 - 17:51
|
| kotsa Napísal(a): | | Laurellin Napísal(a): | V dvojke mi nejde vojna o prsten sa nebavĂĂĂĂm  |
No ved tieĹľ si to myslĂm Mne to ako keby celĂ© zamrzlo mi nejde Ĺľiadnu bitku daĹĄ a niÄŤ no hrĂ´za,lenĹľe moĹľno budeme preinštalovávaĹĄ comp tak si to znova nainštalujem a moĹľno aj s dodatkom rise of Witchking 
 Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin
http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385 |
|
 |
Elrandir

|
 11.05.2007 - 19:25
|
| Laurellin Napísal(a): | | kotsa Napísal(a): | | Laurellin Napísal(a): | V dvojke mi nejde vojna o prsten sa nebavĂĂĂĂm  |
No ved tieĹľ si to myslĂm Mne to ako keby celĂ© zamrzlo mi nejde Ĺľiadnu bitku daĹĄ a niÄŤ no hrĂ´za,lenĹľe moĹľno budeme preinštalovávaĹĄ comp tak si to znova nainštalujem a moĹľno aj s dodatkom rise of Witchking  |
Esze stale nemam game.dat (kolko zaberá?) mohli by ste mi whoever poslat mailom? A rise of the witch king je 

Cesta do Stredozeme vedie cez www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 11.05.2007 - 23:54
|
| Laurellin Napísal(a): | V dvojke mi nejde vojna o prsten sa nebavĂĂĂĂm  |
Mne to ide, ale nehram to. Neviem trosku mi to pripomina Rome: Total War, ale nie je to tak prepracovane. Ja najradsej hram skirmish, mapu Mordor a to sposobom, ze sme tam osmi, 4 skupiny, kazda skupina na jednom ostrovceku, vsetci su na hard(aj moj kamos pocitac) vsetky 3 skupiny tvoria zle narody a vzdy davam do skupin iba rovnake narody, ja s tym mojim v mojej skupine za jedneho z dobra a ide sa. Ale je to uz dost stereotypne, vzdy tych ostatnych zmastime, prakticky stale ta ista taktika. Asi si to dam, bez kamosa pocitaca a bude to zrejme vacsia sranda. 
 The world was fair, the mountains tall,
|
 |
raider93hudc

|
 12.05.2007 - 07:33
|
| Laurellin Napísal(a): |
No ved tieĹľ si to myslĂm Mne to ako keby celĂ© zamrzlo mi nejde Ĺľiadnu bitku daĹĄ a niÄŤ no hrĂ´za,lenĹľe moĹľno budeme preinštalovávaĹĄ comp tak si to znova nainštalujem a moĹľno aj s dodatkom rise of Witchking  |
a mas original? ak nie tak to bude crackom |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 22.07.2007 - 00:31 The Fourth Age: Total War - The New Shadow
|
Vyskytla sa novy mod na RTW: Barbarian Invasion o LOTR s nazvom The Fourth Age: Total War - The New Shadow.
Najprv vas chcem navnadit tymto trailerom: Trailer New Shadow
Takze komu by sa to pacilo tak tu je download: New Shadow
Patch 2.1: New Shadow 2.1
Soundtrack do hry: Hudba k New Shadow
alebo to mozete stiahnut priamo z ich fora a stranky:
The Fourth Age: Total War - The New Shadow The world was fair, the mountains tall,
|
 |
roast

Príspevky 231
|
|
 |
lister

Príspevky 129
|
 09.09.2007 - 22:57
|
| roast Napísal(a): | | No je to celkom dobrĂ© ale privĂtal by som radšej celĂş hru, daÄŤo reálnejšie ako je BFME aj keÄŹ ma to bavĂ ale stále to postráda reálnosĹĄ a akĂşsi kolosálnosĹĄ ktorĂş nachádzam v RTW. A dĂşfam Ĺľe nebudem OT keÄŹ tu spomenien toto... No hráva tu niekto BFME 2 ROTWK??? Je to fajn, stále ma to bavĂ ale stále nenachádzam nápad ako poraziĹĄ trpaslĂkov. KaĹľdĂ©ho inĂ©ho zvládnem na Brutali ale trpaslĂkov akurát na HARD, dosĹĄ ma to hnevá, hráči to vedia pochopiĹĄ... PoraÄŹte prosĂm |
a za koho hras proti trpaslikom? mozem to skusit pozret, zboznujem tu hru  |
|
 |
Fero

|
|
 |
|
|