Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » U Plávajúcej klady

Vase zvieratko

Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Ďalší
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3621
Príspevok05.06.2007 - 13:20     Odpovedať s citátom
Prave ze ak to mas "od decka" tak nemusi... Ono sa to totiz da aj vychovat...

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 275
Príspevok05.06.2007 - 22:23     Odpovedať s citátom
len ide o to ze ono to je najzlatsie ked je to male,si predstav ze jak by to vyzeralo keby si isiel vencit dospeleho tigra niekde na luku alebo by si s nim siel po ulici Shocked

Lacho calad! Drego morn!
Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok06.06.2007 - 11:09     Odpovedať s citátom
Ja by som ho vencit nesla Wink

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
vala

Príspevky 3621
Príspevok06.06.2007 - 13:29     Odpovedať s citátom
Blizko Partizanskeho jeden mafian ci co to bolo kedysi choval tigre, myslim, ze to bolo v Dolnych Vesteniciach. Choval to doma na dvore a ked ho zabili tak prisli policajti a tigre mu zhabali a hotovo. Aspon niekto si splnil sen o chovani tigrov... Laughing

Ticho, nevidím!
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3182
Príspevok06.06.2007 - 14:49     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):

Mashka ( ci uz mala alebo velka) sa neda vychovat, ani ked ju mas od malicka. Naucis ju zakladnym hygienickym navykom ( pokial to neurobi mama mashka) to ano, ale posluchat Ta nebude. NIKDY. Mashka je selma a jej pudy nepotlacis. Ked nema naladu dohryzie Ta, odignoruje, zaprska. A ked ma zlu naladu velka mashka, tak Ta proste zozere, alebo skor smrtelne pohryzie. A ked ju nebudes krmit zozere Ta od hladu. Vsak si masko predsa. Ziaden pánešek, my preciousss... Laughing

( ...skoncila sa era neomyleho Fealiatha... minutka ticha... :naughty: )

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1244
Príspevok06.06.2007 - 14:59     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
A ked ma zlu naladu velka mashka, tak Ta proste zozere, alebo skor smrtelne pohryzie. A ked ju nebudes krmit zozere Ta od hladu. Vsak si masko predsa. Ziaden pánešek, my preciousss... Laughing

Aj tak si myslím že veľká mashka ťa skôr zožerie (minimálne kusne) omylom, nejako pri hre alebo tak nejako. Lebo ona nevie, že tebe tak strašne ublíži, veď je to predsa len mashka Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 3621
Príspevok06.06.2007 - 15:08     Odpovedať s citátom
mashishka Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):

Mashka ( ci uz mala alebo velka) sa neda vychovat, ani ked ju mas od malicka. Naucis ju zakladnym hygienickym navykom ( pokial to neurobi mama mashka) to ano, ale posluchat Ta nebude. NIKDY. Mashka je selma a jej pudy nepotlacis. Ked nema naladu dohryzie Ta, odignoruje, zaprska. A ked ma zlu naladu velka mashka, tak Ta proste zozere, alebo skor smrtelne pohryzie. A ked ju nebudes krmit zozere Ta od hladu. Vsak si masko predsa. Ziaden pánešek, my preciousss... Laughing

( ...skoncila sa era neomyleho Fealiatha... minutka ticha... :naughty: )

Keby sa velke mashky nedali vychovat, ako by potom mohli hrat v tolkych filmoch a v tak nebezpecne vyzerajucich scenach? Ako to, ze nedohryzie herca? To je pekna volovina ze ked nema den tak ta dohryzie... To koli tomu ze tiger nema den sa nebude tocit? U domacich mashiek to mozno tak funguje ale u tigrov? tazko.

Era stale poracuje... Minuta ticha za mashkin omyl... :naughty:

Ticho, nevidím!
admin

Príspevky 3182
Príspevok06.06.2007 - 15:27     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Keby sa velke mashky nedali vychovat, ako by potom mohli hrat v tolkych filmoch a v tak nebezpecne vyzerajucich scenach? Ako to, ze nedohryzie herca? To je pekna volovina ze ked nema den tak ta dohryzie... To koli tomu ze tiger nema den sa nebude tocit? U domacich mashiek to mozno tak funguje ale u tigrov? tazko.

Era stale poracuje... Minuta ticha za mashkin omyl... :naughty:

Uplacanie zvierata, aby saskovalo ako chces je cosi ine. Tie zvierata to robia, lebo im za to davaju maskrty. Bez nich by to neslo. Tie zvierata su vycvicene, nie vychovane. V tvojom povodnom prispevku si hovoril o vychovavani a nie o cviceni zvierat na filmove ucely. A to je velky rozdiel!!! Nezamienaj si slovicka cvicit a vychovavat. :iconlick:

( takze ziaden moj omyl... Fealiathove chybne vyjadrovanie sa a zla arumentacia Laughing )

vala

Príspevky 3621
Príspevok06.06.2007 - 16:12     Odpovedať s citátom
Ale aj vychova je realizovana tak, ako sa tomu nadava? Aha, metoda cukru a bica. Myslim, ze to komentar nepotrebuje, to hovori samo za seba. Chces mi povedat ze ja alebo ty alebo hocikto iny sme vycviceni? Tiez nas vychovavali tak, ze ked sme spravili nieco dobre, dali nam cukor a ked nieco zle, tak bic (obrazne samozrejme, aby to niekto nepochopil zle). Hygienicke navyky su tiez vychova, takze tym padom tvoje tvrdenie o tom, ze sa macka vychovat neda zacina nejako pokrivkavat... Macka sa neda vychovat do tej miery ako pes, to ano, ale vychovat sa da. A pokial ju mas od "koĹĄata" tak ta nezozerie uz len koli tomu, ze ta povazuje za matku a to si skratka nedovoli.

:yawn: argumentacia slaba z mashkinej strany, iba chytanie za slovicka a nahradzanie synonymami ktore sa daju vylozit aj inak :iconlick:

Ticho, nevidím!
admin

Príspevky 3182
Príspevok06.06.2007 - 16:51     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Ale aj vychova je realizovana tak, ako sa tomu nadava? Aha, metoda cukru a bica. Myslim, ze to komentar nepotrebuje, to hovori samo za seba. Chces mi povedat ze ja alebo ty alebo hocikto iny sme vycviceni? Tiez nas vychovavali tak, ze ked sme spravili nieco dobre, dali nam cukor a ked nieco zle, tak bic (obrazne samozrejme, aby to niekto nepochopil zle). Hygienicke navyky su tiez vychova, takze tym padom tvoje tvrdenie o tom, ze sa macka vychovat neda zacina nejako pokrivkavat... Macka sa neda vychovat do tej miery ako pes, to ano, ale vychovat sa da. A pokial ju mas od "koĹĄata" tak ta nezozerie uz len koli tomu, ze ta povazuje za matku a to si skratka nedovoli.

:yawn: argumentacia slaba z mashkinej strany, iba chytanie za slovicka a nahradzanie synonymami ktore sa daju vylozit aj inak :iconlick:

Ty prirovnavas ludi k zvieratam? Skvele. Cvicit a vychovavat nie je synonymum. Ci vari sa deti cvicia? Ak to povazujes za synonyma, tak hmm... bieda no. Chudata tvoje buduce deti. Budes ich cvicit ako nejake psy. Krasne. Ja za slovicka nechyam, Ty sa nevies vyjadrit a potom Ta este aj stve, ze na to zareagujem, chytas naspat svoje maniere a ja sa podla toho patricne zariadim.

Pisal si o cvicenych zvieratach do filmov. Teraz zase odbiehas niekam inam. Pochybujem, zeby Ta tiger, ktoreho mas od malicka nezozral, keby mal na to dovod, len preto, ze si jeho "mama". Mamu nemozes a nikdy zvieratu nenahradis. Nevonias ako mama, naolizujes ho s laskou VSADE ako mama, ani nic podobne. Mas doma macku? Ak ano, tak by si vedel, ze je to nemozne. Alicu mame od malicka a nikdy ma nepovazovala za svoju mamu. No ja sa s Tebou natahovat nemienim. Nema to zmysel. Tak si maj svoju pravdu O "neomylny" Fealiath.

Ja co sa tyka cvicenia deti a maciek a vychovy psov a podobnych zalezitosti koncim, je to OT pretoze Ty doma tigra nemas.

Reklama
vala

Príspevky 3621
Príspevok06.06.2007 - 17:04     Odpovedať s citátom
Ja chytam stare maniere? :taunt: :applause: Ten ti vysiel dalsi nedas? A ze kto tu od coho odbieha az na to, ze ja nehovorim o vychove buducich potom kov mojich.

Neviem ci si si zle precitala, ale napisal som, ze ci su potom deti cvicene. vycvik a vychova maju spolocny princip- Naucit pozadovanu vec, pozadovanu cinnost. U ludi to moze byt napriklad to, ze sa nebudes sparat v nose, ze sa nerozprava s plnymi ustami atp. Ked to spravis dobre, si odmenena, ked nie, potrestana. A to iste je princip vycviku. Ked spravi cvik spravne, odmena, ked nie, nic, v horsom pripade trest. Jednoduche a na prvy pohlad strasne podobne. Toto je vsetko na co som chcel poukazat.

A to ze nemam tigra znamena ze ty ho doma mas a chovas ho? Lebo to pises vsetko s takou samozrejmostou, akoby si ho mala (btw zmensene napodobneniny sa nerataju Smile ).

Ticho, nevidím!
admin

Príspevky 3182
Príspevok07.06.2007 - 15:33     Odpovedať s citátom
Dnes ma Alicka narodeniny! Siedme!

Pitie platim ja! Laughing

:beer: :party: :beer:

Naposledy upravil mashishka dňa 07.06.2007 - 15:38, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok07.06.2007 - 15:35     Odpovedať s citátom
tak jej teda odkaz ze jej prajem vela stastia a zdravia Laughing Very Happy

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok07.06.2007 - 15:40     Odpovedať s citátom
Veru, aj ja pripajam a svojej menovkyni zelam krasne narodeniny, vela vela maskrtiek pre mlsny macaci jazycek Smile :beer:

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1244
Príspevok07.06.2007 - 15:50     Odpovedať s citátom
Všetko najlepšie Alicka!!! :applause: :applause: :applause: Smile Prajem veľa šťastných chvíľ strávených s mash Wink

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 3621
Príspevok07.06.2007 - 21:24     Odpovedať s citátom
A ja zas prajem vervu a skoro az samovrazednu odvahu pri obrane knih Pana prstenov, ktore tak bedlivo strazi.
Very Happy Cool

Ticho, nevidím!
Pohlavie:Ženaluthien07
trpaslík

Príspevky 40
Príspevok13.06.2007 - 09:23     Odpovedať s citátom
já mám doma:
dva šneky ¨
jednoho papouška
tři kočky
jednoho křečka
dvÄ› rybiÄŤky- btw. glum by si dal Laughing
vala

Príspevky 1098
Príspevok13.06.2007 - 13:24     Odpovedať s citátom
čo je to šnek????? Confused

Stalin

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 275
Príspevok13.06.2007 - 13:39     Odpovedať s citátom
ked sa nemylim tak je to slimak

Lacho calad! Drego morn!
Pohlavie:ŽenaArwen
vala

Príspevky 570
Príspevok13.06.2007 - 14:45     Odpovedať s citátom
teda luthien ty chovas aj slimaky?A ako sa to vlastne chová? Smile

Reklama
vala

Príspevky 1098
Príspevok17.06.2007 - 19:01     Odpovedať s citátom
Moja laska :wub:

[img=http://img505.imageshack.us/img505/1986/img1512vu8.jpg]

http://img505.imageshack.us/img505/1986/img1512vu8.jpg

Stalin

vala

Príspevky 822
Príspevok17.06.2007 - 19:27     Odpovedať s citátom
Laurellin:zlatusskee Smile Wink

moj mocny velky a hrozostrasny kocur:

Laughing Laughing

vala

Príspevky 1098
Príspevok17.06.2007 - 19:28     Odpovedať s citátom
ÄŤo sa kupal???? Laughing Laughing Laughing ale super vyzera Smile

Stalin

vala

Príspevky 822
Príspevok17.06.2007 - 19:29     Odpovedať s citátom
Laurellin Napísal(a):
ÄŤo sa kupal???? Laughing Laughing Laughing ale super vyzera Smile

ano Laughing ved ma taky nadseny vyraz tvare Laughing

vala

Príspevky 1098
Príspevok17.06.2007 - 19:30     Odpovedať s citátom
Ja morÄŤika velmi nekupem staci raz za polroka Very Happy beztak to nema rad Wink

Stalin

Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Ďalší
Strana 16 z 18

c

Google