|
|
Fealiath

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
shaman

Príspevky 164
|
|
 |
Eldar

|
 10.05.2007 - 12:43
|
Heeeeej , co ma toto vsetko znamenat ? haaa ?
Alicka nieje ziaden netopier !!! a ani sa na ziadneho nepodoba !!!
Je to nadherna mashka
ktora nema rada ked ju niekto urazi!
Tak laskavo hovorte naco sa podobaju vase zvierata a nie cudzie ok ? CCC Môj blog
 |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
hasic13

|
|
 |
Fealiath

|
 10.05.2007 - 15:52
|
Zase zalezi ci si zvyknuta zit s nim alebo nie. Ak ano, tak potom ti to chyba. Ja som choval skoro rok 4-5 anduliek vo voliere v mojej izbe a ked som ich potom dal prec, tak mi bolo za nimi smutno, lebo som tu mal stale rusno a ked som chcel, aby boli ticho, stacilo ich zakryt uterakom a hotovo. Skratka, stale spievali, mne to nevadilo, este sa mi to aj pacilo, takze to bolo fajn a bolo celkom zaujimave ich sledovat. Skratka haluz. Nehneval by som sa, keby som mal aspon 1 andulku alebo skrecka, hned by bolo veselsie...
Ale na druhej strane su tu starosti s krmenim a ked prides domov utahana tak to neni nic moc krmit to, napajat, cistit tomu a podobne, no casom si zvyknes... Su to take (celkom) prijemne starosti, hlevne ked sa ti ten (po)tvor  za to neskor odplati... (raz som dokonca dostal od mojej andulky ponuku na sobas...  ).   |
|
 |
Menelia

|
 10.05.2007 - 16:06
|
Fealiath : pouku na sobas?
No ja chovam zajacika zakrsleho uz dost dlho, ide mu na 7. rok...Tiezsa mi nechce velakrat mu cistit klietku, a nie len tu, lebo ked si hopka po mojej izbe, tak su bobky vsade  (este aj na schodoch)
al neviem si predstavit, ze by som ho dala prec (hoci sa uz zmierujem s myslienkou, ze nastava "podzim jeho zivota") On je na kralika velmi oddany, obcas sa sprava ako taky pes  , ked je pusteny, tak ma stale strazi pri dverach mojej izby |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
 10.05.2007 - 16:17
|
To je na dlhe vysvetlovanie a ti, co nikdy nechovali andulku ani ju nikdy nemali na pleci by to aj tak nepochopili, to je komplikovane. Je to zlozity ritual, ktory by sa dal velmi nepresne a velmi zjednodusene zhrnut a vysvetlit tak, ze mi ponukla jedlo na znak toho, ze ma o mna zaujem (aj ked je to divne, lebo samicky by to robit nemali). Vo vacsine ostatnych pripadov ked mi sedela na pleci, tak mi bud preberala zlatu retiazku, alebo sa svojim operenym lickom oprela o moje a takto sedela a spokojne podriemkavala. Alebo som si ju strcil pod tricko a ona ked nakoniec vykukla, tak na mna tak vycitavo hladela, ze som sa az smial... Ale pacilo sa jej to celkom... Cest jej pamiatke!!!
A tiez som mal aj zajaca (cierneho barana- usi mu nestali, ale mu viseli dole). Ked uz bol taky vzraty, ze sa nemestil do akvaria, tak som ho dal starkemu do zajacnika, kde po nejakom case posiel (cest jeho pamiatke). Haluzny zajac to bol a dokonca ma aj poznal, aj ked ma vidaval tak raz za tyzden...   |
|
 |
Menelia

|
|
 |
Radeon

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Laurellin

|
|
 |
mashishka

|
|
 |
Radeon

|
 15.05.2007 - 15:58
|
| mashishka Napísal(a): | | Evil Wafo toto sposobil! |
Ja som to spĂ´sobil? Ja som len povedal, Ĺľe na jednej fotke mi trochu pripomĂnala netopiera, niÄŤ viac
A ja som evil? 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
 15.05.2007 - 17:08
|
| mashishka Napísal(a): | mashky sa lizu, cistia, a potom maju plne brusko chlpov a tie chlpy musia von... papulkou... tak preto im treba zelene... travu napriklad.. nic neobvykle...
A Alicka nie je netopjer! Evil Wafo toto sposobil! On sa uz ospravedlnil, tak to nespominaj! Bude ban!!!  |
Ale no, mash, ved sa necerti, ja dobre viem preco to mashky robia, aj havkovia to robia...
Ja neviem co sa certis. Napises to sem a cakas, ze to prejde bez mojho povsimnutia a bez toho, ze by som si z toho srandu nespravil? Sranda musi byt aj keby na chleba nebolo a rozky z vackov trcali !!!

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 618
|
 15.05.2007 - 17:31
|
Ja ziadne zvieratko nemam, ale keby som mohol tak by som chcel psa, i ked neviem velmi, ci by sa mi onho chcelo starat.Ale bolo by pekne mat takeho kamarata.  Sice mame jednu svinu, ci osipanu ako ste sa ucili na geografii alebo prirodopise, ale ved viete naco ju asi chovame...  The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Laurellin

|
 16.05.2007 - 12:16
|
| Melherucorma Napísal(a): | Ja ziadne zvieratko nemam, ale keby som mohol tak by som chcel psa, i ked neviem velmi, ci by sa mi onho chcelo starat.Ale bolo by pekne mat takeho kamarata. Sice mame jednu svinu, ci osipanu ako ste sa ucili na geografii alebo prirodopise, ale ved viete naco ju asi chovame... |
My tiež chováme zvery ale nie svine ale baranov 
 Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin
http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385 |
|
 |
Menelia

|
|
 |
|
|