Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Vase zvieratko

1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok08.05.2007 - 16:27     Citovať
Tak potom je inteligentnejsia ako niektori ludia a to uz nie je ani nadpriemerne, ani vysoko nadpriemerne, ani genialne inteligentna na svoj druh, tu uz ide o nadprirodzene schopnosti... Laughing

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3200
Príspevok08.05.2007 - 16:45     Citovať
Inteligentnejsia ako ludia? Len preto, ze bola smutna, ze ste ju nazvali netopierom? :shocking:

vala

Príspevky 3839
Príspevok08.05.2007 - 17:51     Citovať
Hej, niektori ludia nemaju distatocnu inteligenciu na prejavovanie emocii, ale kasli uz na to, nam sa podoba na netopiera a nas nezmenis... Very Happy

Pohlavie:Mužshaman
elf

Príspevky 164
Príspevok08.05.2007 - 18:21     Citovať
ja ma psa Tapka...nechce chodit domov ked ho pustime z voditka...vrci na nas hryzie...aj ked nema velmi cim.....najlepsie na tom je, ze ho mam na starosti
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok10.05.2007 - 12:43     Citovať
Heeeeej , co ma toto vsetko znamenat ? haaa ?
Alicka nieje ziaden netopier !!! a ani sa na ziadneho nepodoba !!!
Je to nadherna mashka
ktora nema rada ked ju niekto urazi!
Tak laskavo hovorte naco sa podobaju vase zvierata a nie cudzie ok ? CCC

Môj blog

vala

Príspevky 3839
Príspevok10.05.2007 - 15:33     Citovať
Moje sa uz nepodobaju na nic, kedze uz zial ziadne nemam zo zdravotnych dovodov mojej drahej sestry... Crying or Very sad

Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok10.05.2007 - 15:39     Citovať
to musi byt skoda, zit bez domaceho zvieratka Sad
Pohlavie:Mužhasic13
dunadan

Príspevky 90
Príspevok10.05.2007 - 15:45     Citovať
Doteraz sa mi bez neho zilo dobre, preco by to mala byt skoda?
vala

Príspevky 3839
Príspevok10.05.2007 - 15:52     Citovať
Zase zalezi ci si zvyknuta zit s nim alebo nie. Ak ano, tak potom ti to chyba. Ja som choval skoro rok 4-5 anduliek vo voliere v mojej izbe a ked som ich potom dal prec, tak mi bolo za nimi smutno, lebo som tu mal stale rusno a ked som chcel, aby boli ticho, stacilo ich zakryt uterakom a hotovo. Skratka, stale spievali, mne to nevadilo, este sa mi to aj pacilo, takze to bolo fajn a bolo celkom zaujimave ich sledovat. Skratka haluz. Nehneval by som sa, keby som mal aspon 1 andulku alebo skrecka, hned by bolo veselsie...

Ale na druhej strane su tu starosti s krmenim a ked prides domov utahana tak to neni nic moc krmit to, napajat, cistit tomu a podobne, no casom si zvyknes... Su to take (celkom) prijemne starosti, hlevne ked sa ti ten (po)tvor Smile za to neskor odplati... (raz som dokonca dostal od mojej andulky ponuku na sobas... Laughing ).

vala

Príspevky 2912
Príspevok10.05.2007 - 16:06     Citovať
Fealiath : pouku na sobas? Smile

No ja chovam zajacika zakrsleho uz dost dlho, ide mu na 7. rok...Tiezsa mi nechce velakrat mu cistit klietku, a nie len tu, lebo ked si hopka po mojej izbe, tak su bobky vsade Very Happy (este aj na schodoch)
al neviem si predstavit, ze by som ho dala prec (hoci sa uz zmierujem s myslienkou, ze nastava "podzim jeho zivota") On je na kralika velmi oddany, obcas sa sprava ako taky pes Smile, ked je pusteny, tak ma stale strazi pri dverach mojej izby
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok10.05.2007 - 16:17     Citovať
To je na dlhe vysvetlovanie a ti, co nikdy nechovali andulku ani ju nikdy nemali na pleci by to aj tak nepochopili, to je komplikovane. Je to zlozity ritual, ktory by sa dal velmi nepresne a velmi zjednodusene zhrnut a vysvetlit tak, ze mi ponukla jedlo na znak toho, ze ma o mna zaujem (aj ked je to divne, lebo samicky by to robit nemali). Vo vacsine ostatnych pripadov ked mi sedela na pleci, tak mi bud preberala zlatu retiazku, alebo sa svojim operenym lickom oprela o moje a takto sedela a spokojne podriemkavala. Alebo som si ju strcil pod tricko a ona ked nakoniec vykukla, tak na mna tak vycitavo hladela, ze som sa az smial... Ale pacilo sa jej to celkom... Cest jej pamiatke!!!

A tiez som mal aj zajaca (cierneho barana- usi mu nestali, ale mu viseli dole). Ked uz bol taky vzraty, ze sa nemestil do akvaria, tak som ho dal starkemu do zajacnika, kde po nejakom case posiel (cest jeho pamiatke). Haluzny zajac to bol a dokonca ma aj poznal, aj ked ma vidaval tak raz za tyzden...

vala

Príspevky 2912
Príspevok10.05.2007 - 16:24     Citovať
barancekov poznam Smile aj ked ja mam takeho co ma kratke uska stojace hore...No on tak pribral, predtym ako sme sa prestahovali, lebo uz schudol kedze sa mu znova chce behat Smile..ae vtedy ho moj kamoska nazvala, ze to nie je zajo ale usate pasiatko..ale ked oni tak rychlo priberu Smile
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1269
Príspevok11.05.2007 - 14:50     Citovať
Alicka prepáč že som ťa nazval netopierom. Ty netopier nie si ale ty si pekná mačička Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
admin

Príspevky 3200
Príspevok15.05.2007 - 15:09     Citovať
Alicka pozrala priesady chilli papricek. Nepomohlo dat ich na kuchynsku linku... vyskocila... obhryzla... Uz nemaju listky. Chudence. Len par sa podarilo zachranit. Rolling Eyes Ja ju zboznuuujem. Ale chilli papricky asi nedpestujeme... Laughing

vala

Príspevky 3839
Príspevok15.05.2007 - 15:26     Citovať
Tak ja uz fakt neviem co to moze byt za tvora, ktory vyzera ako macka, niekto v tom vidi netopiera a teraz sa este aj sprava ako krava alebo nejaky iny bylinozravec a + k tomu ma aj psychomash schopnosti... Mash, co to chovas za (po)tvora?

Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok15.05.2007 - 15:26     Citovať
Za ttoto ta mashka spolu s Alickou zjazdia Laughing

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
vala

Príspevky 3839
Príspevok15.05.2007 - 15:27     Citovať
No a co, ja som si uz zvykol... Very Happy

vala

Príspevky 1098
Príspevok15.05.2007 - 15:28     Citovať
Inak my chováme na dvore troch baranov Laughing Laughing Laughing

Stalin

admin

Príspevky 3200
Príspevok15.05.2007 - 15:40     Citovať
mashky sa lizu, cistia, a potom maju plne brusko chlpov a tie chlpy musia von... papulkou... tak preto im treba zelene... travu napriklad.. nic neobvykle...

A Alicka nie je netopjer! Evil Wafo toto sposobil! On sa uz ospravedlnil, tak to nespominaj! Bude ban!!! Evil or Very Mad

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1269
Príspevok15.05.2007 - 15:58     Citovať
mashishka Napísal(a):
Evil Wafo toto sposobil!

Ja som to spĂ´sobil? Ja som len povedal, Ĺľe na jednej fotke mi trochu pripomĂ­nala netopiera, niÄŤ viac :iconlick:
A ja som evil? Crying or Very sad

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok15.05.2007 - 17:08     Citovať
mashishka Napísal(a):
mashky sa lizu, cistia, a potom maju plne brusko chlpov a tie chlpy musia von... papulkou... tak preto im treba zelene... travu napriklad.. nic neobvykle...

A Alicka nie je netopjer! Evil Wafo toto sposobil! On sa uz ospravedlnil, tak to nespominaj! Bude ban!!! Evil or Very Mad

Ale no, mash, ved sa necerti, ja dobre viem preco to mashky robia, aj havkovia to robia...

Ja neviem co sa certis. Napises to sem a cakas, ze to prejde bez mojho povsimnutia a bez toho, ze by som si z toho srandu nespravil? Sranda musi byt aj keby na chleba nebolo a rozky z vackov trcali !!!

Laughing Laughing Laughing

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 618
Príspevok15.05.2007 - 17:31     Citovať
Ja ziadne zvieratko nemam, ale keby som mohol tak by som chcel psa, i ked neviem velmi, ci by sa mi onho chcelo starat.Ale bolo by pekne mat takeho kamarata. Smile Sice mame jednu svinu, ci osipanu ako ste sa ucili na geografii alebo prirodopise, ale ved viete naco ju asi chovame...

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
vala

Príspevky 3839
Príspevok15.05.2007 - 17:41     Citovať
No, aportovat ju neucite, ani labku davat, ani sadnut, takze na zabijacku... Laughing

vala

Príspevky 1098
Príspevok16.05.2007 - 12:16     Citovať
Melherucorma Napísal(a):
Ja ziadne zvieratko nemam, ale keby som mohol tak by som chcel psa, i ked neviem velmi, ci by sa mi onho chcelo starat.Ale bolo by pekne mat takeho kamarata. Smile Sice mame jednu svinu, ci osipanu ako ste sa ucili na geografii alebo prirodopise, ale ved viete naco ju asi chovame...

My tiež chováme zvery ale nie svine ale baranov :disgus: :crazy: Laughing

Stalin

vala

Príspevky 2912
Príspevok16.05.2007 - 16:16     Citovať
Laurellin a co ovecky?

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  
Strana 13 z 18

Google