Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Alkohol , fajcenie , drogy

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok21.12.2007 - 17:10     Citovať
Je to možné, skúste si poobzerať videá na YT napr.

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 149
Príspevok21.12.2007 - 17:58     Citovať
To hori akoze len akoby podla mna na povrchu a proste ani nevim preco sa to robi :crazy: ,to sme ale veru nahodili temu Laughing

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok21.12.2007 - 18:05     Citovať
Ked som robil tuto robil som ju hlavne preto aby sa ludia vyjadrili ci piju, beru drogy, fajci a ci nie , a preco.
Nejako sa to tu zvrhlo na to kto co pije a ako pije tak laskavo by ste mohli prestat s touto propahaciou alkoholu !!!
LOCK 24h

Môj blog

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3200
Príspevok21.12.2007 - 18:08     Citovať
Ivuš! Take it easy! Very Happy

Kazdy z nas ma tolko rozumu, aby zvazil ci pije, fajci atd. alebo nie...

Pohlavie:MužDaan
elf

Príspevky 153
Príspevok21.12.2007 - 21:43     Citovať
Pit horiaci Absinth? ... Nuz, aj to je cesta.. Smile

Blb sa cita z kazdej strany rovnako :)
elf

Príspevky 149
Príspevok22.12.2007 - 11:05     Citovať
Daan Napísal(a):
Pit horiaci Absinth? ... Nuz, aj to je cesta.. Smile

Looooooooooooooool,toto je co? Laughing
No ta takto to nevyzeralo,ze to do seba naleje na ex Very Happy ale tento manik asi trenoval na fakira Wink

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok22.12.2007 - 16:30     Citovať
Myslim, ze sa to zapaluje kvoli tomu, aby cukor, ktory tam je pritomny skaramelizoval a mal ten absinth sladsiu chut. Ale podla mna treba zapalit, sfuknut a az potom vypit, ak nechcete dopadnut ako tamten na tej animacii...

Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 134
Príspevok30.07.2008 - 18:57     Citovať
Pokial ide o mna nefajcim, nedrogujem a alkohol to teda mozem, najma rum, slivovicu Very Happy
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok30.07.2008 - 19:57     Citovať
no tak ja som raz skusila cigaretu ale cestne mozem prehlasit ze uz to nechcem ani vydet a nieto este fajcit :wacko: drogy to uz tym duplom a podla mna je fakt blbe ked s tym niekto zacne iba preto ze vyskusat treba vsetko :disgus: to je ako dat si nejakeho skrtiaceho hada okolo krku a byt zvedavy co sa stane :crazy: a alkohol? na ten som este primlada Cool ale nemozem povedat ze som ho nepila Very Happy aleiba malinko Smile opita som nebola :disgus:
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok30.07.2008 - 22:39     Citovať
ja sa môžem pochváliť, že som ešte neskúsila cigu(a niekedy sa za to hambím)drogy sú u mňa jasné NIE a alkohol...to len tak príležitostne, ale stáva sa , že tých príleitostí sa nejak hromadí... v každom prípade som ešte nikdy nebola opitá na mol a vždy ked som niečo mala somsi pamätala celú príležitosť
A niekedy mám takú dobrú náladu(aj ked si nič nedám), že ma ludia podozrievajú čo všetko som už mala
Reklama
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok31.07.2008 - 13:40     Citovať
Fajcim pravidelne cigarety a raz za cas Shishu,pijem ako kedy,ale ze by som bol nejaky notoricky alkoholik sa neda povedat,ale pivu alebo dobremu vinu nepohrdem.
a drogy,skusal som len travu,a uz to nechcem ani videt,sice som si dal len nejaky tri sluky,ale je to jak slama,oproti cigaretam(o Shishe ani nehovoriac)bez chuti.

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok01.08.2008 - 13:19     Citovať
Nechcem ti do toho kecat Faramir, ale kvoli tomu sa trava vazne nefajci, to sa uziva kvoli niecomu diametralne inemu.

Ja osobne som za zivot ziadnu drogu nevyskusal (okrem cokolady) a ani neplanujem, takze nemam skusenosti ani s travou ani s nicim inym, dalej som vyfajcil za cely zivot tolko cigariet, ze by sa pohodlne zmestili do jednej skatulky a aj tak by este nebola plna (fajcil som len ked som sa opil ale uz som si povedal ze uz nikdy) a co sa chlastu tyka, tak pred nim neutekam, ale statocne s nim bojujem... Laughing . Ale len dovtedy, kym si vsetko pamatam a uplne tak, ze by ma bolo treba niest som este opity nebol... Takze asi tolko o mne

Pohlavie:ŽenaMonka
vala

Príspevky 250
Príspevok03.08.2008 - 17:24     Citovať
takže ja nefajčím a ani som to nikdy neskúšala a som na to patrične hrdá Very Happy
Alkohol... o tom radšej pomlčím Laughing , ale nie. Pijem len príležitostne. naposledy som fakt že pila tak to na kamarátkinej stužkovej v októbri 2007. Som abstinent aj keď nemusím, smrtka si na mna zubi nebrúsi... sak to poznáte Laughing Laughing
A drogy Question Tak mojou drogou je jedine Pp a hudba. :thumbsup: Cool

Nie každý, kto sa túla je stratený.
--J.R.R.Tolkien--
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 193
Príspevok10.08.2008 - 13:26     Citovať
Ja osobne nefajcim a nepijem - o drogach ani nehovoriac. Smile
elf

Príspevky 149
Príspevok10.08.2008 - 18:33     Citovať
Hehe:)akurat davali v spravach v TV o tom ako dnesne mlade zastupkine nezneho pohlavia velmi skoro dospievaju a velmi lahko sa dostavaju hl.k antikoncepcii a i drogam a spol...Kedze si sami nevedia uvedomit casto nasledky aj prveho menovaneho, aj zvysku teda.. Wink

Niektore reakcie tych "žáb" boli naozaj zaujimave.. Wink

Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok16.09.2008 - 14:01     Citovať
tower Napísal(a):
fajcenie uplne odmietam, nikdy som nemal ani jeden nadych z cigarety a nikdy ani nezacnem, jke to podla mna uplne hnusne...
drogy- pod tym sa da rozumiet vselico, biologicka terminologia oznacuje za drogu kazdu liecivu rastlinu, napriklad. predpokladam ze tym boli myslene tie tvrdsie.. tak to teda u mna nehrozi...
a alkohol? este nikdy sa mi nestalo ze by som kvoli nemu stratil nad sebou 100% kontrolu

Plny suhlas ano s biologickym vysvetlenim drog suhlasim si vezmite na caji je napisane 250 g drogy obsahuje

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 193
Príspevok20.09.2008 - 16:45     Citovať
Nefajcim - ako som napisal, ale keby mi niekdo ponukol fajkove traviny a este ktomu z Juznej marky. Tak by som asi neodolal a skusil to ... Very Happy

"Dolanske listi. Nejlesi dymkove koreni v Jizni ctvrtce."

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8

Google