Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Alkohol , fajcenie , drogy

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok18.10.2006 - 19:43     Citovať
Nefajcim, okrem velmi specifickych prilezitosti sa vyhybam aj pitiu. Drogy nie, aj ked som z urcitych osobnych dovodov, s ktorymi som sa zatial nikomu nezveril a velmi dlho velmi dovernej osobe nezverim som skusil marihuanu. Obcas si myslim, ze niektorym velmi sebavedomym ludom by dobre padlo, keby sa aspon raz v zivote opili alebo zhulili v takej miere, ze by nad sebou uplne stratili kontrolu. Potom by mozno kusok tej nadutosti a nezdravej sebadovery stratili => iny pohlad na svet a seba samych.

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok18.10.2006 - 19:47     Citovať
Inak, kava je tiez zradna. Ja ju teda drzim v norme a pokial nie som s tlakom uplne na nule, radsej si dam zeleny caj. Takze kavu tak raz - dvakrat do tyzdna.

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:Mužraider93hudc
vala

Príspevky 312
Príspevok18.10.2006 - 19:47     Citovať
ani jedno pretože som sa ras u bratranca opil a boli tam aj naši takže boli riadne zjebi a ostatne ma nelaka ani trochu :iconlick: Very Happy

Ži stale a zi rychlo mas na to len par rokov.

Aj tak ma nikto nepochopi.
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok20.10.2006 - 18:17     Citovať
Ahojte k tejto teme takto: cigarety vobec
alkohol treba mat mieru
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok26.08.2007 - 21:56     Citovať
Aragorn king of kings Napísal(a):
Ahojte k tejto teme takto: cigarety vobec
alkohol treba mat mieru

u mĹ?a drogy nemajĂş šancu a cigarety tieĹľ.A alkohol?ten len prĂ­leĹľitostne.Ĺšak to poznáte ÄŤo budem pĂ­saĹĄ :beer:
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok27.08.2007 - 00:28     Citovať
cigarety-ja fajÄŤim normalne,chuti mi to,keby bolo kvoli ÄŤomu,resp. komu :wub: prestat nemam s tym problem,chlast len s mierou a drogy nikdy

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 442
Príspevok27.08.2007 - 15:12     Citovať
na drogy a fajcenie ma nikto nikdy nenahovori mne sa to z duse hnusi, a alkohol iba obcas, a aj to sa snazim miernit, ale nie vzdy sa to podari

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok30.08.2007 - 14:43     Citovať
fajcenie, alkohol ani drogy nikdy. vsetko je to hnus

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1787
Príspevok30.08.2007 - 17:12     Citovať
Faramir Napísal(a):
cigarety-ja fajÄŤim normalne,chuti mi to,keby bolo kvoli ÄŤomu,resp. komu :wub: prestat nemam s tym problem,chlast len s mierou a drogy nikdy

KVOLI COMU? To ako pre zdravie sa ti neoplati? Ja viem, je to velmi abstraktne, ze raz, o nejakych 10-20 rokov, budes mat zdravotne problemy, ale stalo by za to zamysliet sa nad tym a skoncovat, kym, ako hovoris, nemas s tym problem. Smile
Pohlavie:Ženalallaith
dunadan

Príspevky 78
Príspevok31.08.2007 - 20:19     Citovať
moj nazor na drogy je a teraz prepacte za vyraz je to svinstvo,nikda by som sa na ne nedala...a co sa tyka slabsich drog ako je fajcenie alebo alkohol lebo aj to su istym sposobom drogy....obcas som mierne spolocensky unavena ale to sa casto nestava lebo mam svojho anjela strazneho ktoremu som tiez slubila ze uz nikdy nebudem fajcit...tak drogam zdar a navzdy Smile
Reklama
vala

Príspevky 206
Príspevok01.09.2007 - 06:12     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Faramir Napísal(a):

KVOLI COMU? To ako pre zdravie sa ti neoplati? Ja viem, je to velmi abstraktne, ze raz, o nejakych 10-20 rokov, budes mat zdravotne problemy, ale stalo by za to zamysliet sa nad tym a skoncovat, kym, ako hovoris, nemas s tym problem. Smile

Na neco umriet musim Very Happy

vala

Príspevky 1787
Príspevok01.09.2007 - 14:21     Citovať
Faramir Napísal(a):

nj, ale na co sa tak ponahlat? :aid:
vala

Príspevky 206
Príspevok01.09.2007 - 21:26     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Faramir Napísal(a):

nj, ale na co sa tak ponahlat? :aid:

JA zas nefajcim thak moc,aby sa mi neco mohlo stat.

vala

Príspevky 1787
Príspevok01.09.2007 - 21:46     Citovať
Faramir Napísal(a):

nj, to som pochopila uz z tvojho prveho prispevku, ale prave preto je lapsie prestat, kym mozes, okrem toho, cigarety pojdu s cenou pekne hore
vala

Príspevky 206
Príspevok02.09.2007 - 08:30     Citovať
Niromwell Napísal(a):
Faramir Napísal(a):

nj, to som pochopila uz z tvojho prveho prispevku, ale prave preto je lapsie prestat, kym mozes, okrem toho, cigarety pojdu s cenou pekne hore

Nimrowel ja si kvoli tebe prestanem fajcit :applause:

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 1015
Príspevok02.09.2007 - 11:40     Citovať
podporujem Nir :thumbsup:
mal by si prestat kym este mozes.......
a ked uz mas na nieco umret tak preco nie na starobu :naughty: Wink

Nech je tento rok lepší ako bude!
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok02.09.2007 - 14:06     Citovať
Na margo drog, cigariet a alkoholu poviem tolko, ze do vlastnej rakvy si klince zatlkat samam veru nebudem, a uz vobec nie dobrovolne :crazy: ...Ja mam dos silny pud sebazachovy Smile....Ked nieco vypijem, tak iba prilezitostne, ked si to vyzaduju okolnosti (oslavy,atd.), no nikdy nie tvrdy alkohol, ten nemusim...To radsej uz nejake dobre vinko...Iste je jedno, ze splolocnost, kde sa poziva permanentne alkohol, nikdy nevyhladavam....Na Prednej Hore som videla uz prilis vela ludskych trosiek na to, aby som sa k niecomu takemu uchylila...a na rakovinu pluc vdaka cigaretam mi zomrel stary otec, takze to by som v zivote neskusila....
Podla mna nie je ziadne umenie ozrat sa ako doga alebo sa zhulit ako rastafarian...v tejto dobe pokladam za umenie ostat normalnym a o to sa aj snazim Smile (jaj ale som sa "rozfilozofovovala", tak mi prosim, prepacte :coverlaugh: )

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok02.09.2007 - 15:16     Citovať
Ja nefajcim (pokial som triezvy), uz nepijem (po poslednom zazitku uz len na oslavach) a drogy brat by som nebral ani keby ma mali zastrelit, takze tak.

vala

Príspevky 1787
Príspevok02.09.2007 - 17:32     Citovať
Faramir Napísal(a):
Nimrowel ja si kvoli tebe prestanem fajcit :applause:

:grindance: Ale urob to najma kvoli sebe, to sa mi zda silnejsou motivaciou Smile
Ked prestanes uz teraz, budes si o rok gratulovat, ked uvidis, kde su terajsi :prilezitostni" fajciari
Pohlavie:MužBeleg
vala

Príspevky 245
Príspevok02.09.2007 - 19:40     Citovať
pit nepijem (jedine nealko pivo ) , fajcit nejacim , drogy beriem (cokoladu) . Wink
Reklama
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok02.09.2007 - 20:59     Citovať
S drogami sme na tom rovnako Beleg Smile

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok02.09.2007 - 21:21     Citovať
Ja fajcim uz len prilezitostne, ked som von na kofole ci pivku. Smile No ale pomaly sa vraciam na intrak, tak uvidim, ci mi to vydrzi. Very Happy
Alkohol uz tiez pomenej, rada si dam cervene vino, nejaky koktejl popripade pivo.
Drogy nie.(Ak neratame medzi drogy hudbu, knihy, filmy, kavu, cokoladu, zmrzlinu, .. Smile )

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 149
Príspevok20.12.2007 - 14:38     Citovať
Mno Menelya s tvojim nazorom sa uplne stotoznujem,tiez by som nerad skoncil podobne. Viete ake musi byt kiss-ing po fajceni?bleeeeee :wacko:

Ale ked uz si vypijem tak tiez prilezitostne a ked uz tak to vinko,alebo fernet nieco ako vodku a nebodaj absinth never Wink

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 899
Príspevok20.12.2007 - 16:51     Citovať
ja som s nicim takym este nastastie do vyrazneho styku neprisiel (a asi je to aj preto, ze to sam nevyhladavam), ale vynimka potvrdzuje pravidlo (az na drogy): raz som vypil pol pohara talianskeho omsoveho vina (celkom fajne) a raz som si potiahol z indianskej fajky (bratia raz do roka vytiahnu tabak (Kentucky bird Laughing ))... takze asi tak

a podla mojho nazoru aj tak lepsie nezacat, ako keby som si musel odvykat

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok20.12.2007 - 16:53     Citovať
Fingolfin Naermarth Napísal(a):
ja som s nicim takym este nastastie do vyrazneho styku neprisiel (a asi je to aj preto, ze to sam nevyhladavam), ale vynimka potvrdzuje pravidlo (az na drogy): raz som vypil pol pohara talianskeho omsoveho vina (celkom fajne) a raz som si potiahol z indianskej fajky (bratia raz do roka vytiahnu tabak (Kentucky bird Laughing ))... takze asi tak

a podla mojho nazoru aj tak lepsie nezacat, ako keby som si musel odvykat

Velmi spravne, Fingolfin :thumbsup:

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  
Strana 6 z 8

Google