| Zúčastnili ste sa už nejakého LARP-u ? |
| 1. áno |
|
12% |
[ 8 ] |
| 2. nie, ale chystám sa v blízkej budúcnosti |
|
22% |
[ 14 ] |
| 3. nie a ani sa nechystám |
|
14% |
[ 9 ] |
| 4. nie...a čo to vlastne je?!? |
|
35% |
[ 22 ] |
| 5. nie, ale chcem, no v dohladnej dobe to nevidim velmi realne |
|
14% |
[ 9 ] |
|
| Celkom hlasov : 62 |
|
|
|
Leya

Príspevky 469
|
|
 |
MISOO

|
|
 |
Faramir

|
|
 |
MISOO

|
 24.09.2007 - 13:05
|
13.10.2007 Jesenne tazenie pre novacikov. Info pribudne v kalendari na slad.sk. Pripadne pouzijte fora tema Sever. Tordhan 2008 - už päť rokov s vami!
Skúsme to trochu inakšie. |
|
 |
Faramir

|
|
 |
Draugwen

|
|
 |
MISOO

|
 31.10.2007 - 21:55
|
| Faramir Napísal(a): | | NAjvacsi problem je ten ze malo veci je v BA |
Toto je fakt sprosta a nemiestna vyhovorka. Tento rok som napocital minimalne 10 verejnych akcii len v BA a prilahlom okoli 
 Tordhan 2008 - už päť rokov s vami!
|
 |
Faramir

|
|
 |
MISOO

|
|
 |
Zeppelin

|
 01.11.2007 - 12:38
|
Ja som rozmislal, Ĺľe by som isiel na Jesenne tazenie ale akosi som na to zabudol.Okrem toho by som musel byt menej lenivy aby som sa sam len tak zobral a odcestoval.  .  Ja som nepochopil o co tu ide...tiez sa chcem zasmiat  .Vysvetlite niekto? |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Faramir

|
 01.11.2007 - 12:43
|
| MISOO Napísal(a): | OKej, to je pozitivny pristup. Nezabudaj na to ze Erronis je velka akcia, kde sa o novacikov neda dobre postarat zo strany orga. A co sa tyka Tordhanu tak mame taku ideu, ze novacikov neplanujeme brat vo velkom. Jednak vacsina z nich nezvlada taku velku akciu a druhak nema to dobry vplyv na skusenych hracov. Doporucil by som ti radsej skusit nejake mensie jednodnove akcie a az potom prist na nieco stylu Erronis || Tordhan . Na take akcie potrebujes obrovske mnozstvo skusenosti a bez nich by ta to mohlo len znechutit, lebo skuseni hraci by ti nemuseli dat najmensiu sancu  |
Sice som este na ziadnom Larpe nebol,ale mam toho dost vela odroleplayovaneho,jak nazivo tak asi tak jeden aj pol roka na aragorn.cz.A urcite bych sa tam nenudil a taktiez nejsom hrac typu Munchkind and POwerplay 

|
|
 |
MISOO

|
 01.11.2007 - 15:25
|
| Zeppelin Napísal(a): | Ja som rozmislal, Ĺľe by som isiel na Jesenne tazenie ale akosi som na to zabudol.Okrem toho by som musel byt menej lenivy aby som sa sam len tak zobral a odcestoval. . |
Nic sa neboj. Skus to Predvianocne alebo potom klasicky Zimne
>> Faramir. Je sice fajne, ze mas toho kopec odroleplayovaneho (to ma aj clovek v dobrovolnom divadelnom zbore) ale taka 5-rocna skusenost ta strci do vrecka jednou vetou a nebudes uz s tym moct nic spravit a vsetky tvoje plany budu v troskach... a kopec sklamania a podobnych zalezitosti. Je to vsak na tebe ako sa rozhodnes 
|
 |
Nenwen

|
 04.11.2007 - 00:31
|
Faramir > noo ja uz take 3-4 roky chodim na larpya tym ze mam skvely roleplay sa neohanam, ono sa da vzdy vylepsovat daco... a musis sa na to kuknuta aj akto ze sapt 3-4 noci v stane/pod celtou/pod sirakom neni vzdy med lizat... a este dazd a vietor... to potom si vdacny aj za miniohnik...
aj jednodnove su fajn... posledne tazenie bolo uzasne...
...dokonca aj keby si siel len fotit tiez by si sa zabavil... proste treba zacat mensimi akciami... naberies skusenosti a aj ziskas prehlad o nehernych veciach... napriklad co najviac potebujes na prezitie  a co nesies zbytocne  I will not move, yet
I'll stand still instead
 |
|
 |
Faramir

|
|
 |
MISOO

|
|
 |
Nenwen

|
 04.11.2007 - 11:14
|
| Faramir Napísal(a): | | NEnwen-) JA bych rad dosiel,ale vsetky tazenia organizuje Thordan v PB,a ist cez pol Slovenska kvoli jednemu dnu.Keby bolo nieco take na ZAhori bo v Ba tak nevaham |
ja som minule bola...vstavala som o 4.30... daco dospala vo vlaku s dalsimi 2ma babami a dosla domov okolo 23tej... ono staci len chciet... to ze je to daleko su vyhovorky... vlaky riesim na junior 26... proste ked sa chce ide vsetko...
 I will not move, yet
I'll stand still instead
 |
|
 |
Faramir

|
|
 |
Nenwen

|
 04.11.2007 - 17:52
|
nuz ta potom treba posobit na rodicov a fantasy veci je aj v BA dost... len netreba zabudnut pozret sem tam na Slade do kalendara...
a o jednom mieste na Zahori by som vedela... ale je to blizsko pri ceskych hraniciach... a musela by som sa tam ist riadne poobzerat...roky som tam nebola...  I will not move, yet
I'll stand still instead
 |
|
 |
MISOO

|
 04.11.2007 - 18:33
|
| Faramir Napísal(a): | | to teda vyhorvorky nejsu,to nejde oto ci sa mi che,ale uz vidim jak ma mama pusti cez pol slovenska,a Misoo teba beriem za slovo.Taku lokaciu jak nase Kuchynske Male Karpaty na Larp budes hladat dlho |
Takze, ty si sa este ani nespytal ci by ta pustili? Ked pustia 15 rocne dievca cez pol Slovenska, tak nevidim dovod preco by nepustili teba
Jop a na to cestovanie si celkom zvykaj lebo na Slovesku to nebude inak aspon dalsie tri roky Este sa neda moc z LARPov u nas vyberat. Musis brat to co je
Jop a ked ma uz beries za slovo. Ocakavam teda lokacku so zeleznicnou stanicou, desat novacikov so 110% pravdepodobnostou ucasti a to, ze sa vsetci na to prichystate, tzn. nejake kvazi kostymi a vlastne zbrane, pretoze nam sa zase "nechce trepat cely arzenal cez pol Slovenska" 
|
 |
Nenwen

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Faramir

|
 04.11.2007 - 20:42
|
| MISOO Napísal(a): | | Faramir Napísal(a): | | to teda vyhorvorky nejsu,to nejde oto ci sa mi che,ale uz vidim jak ma mama pusti cez pol slovenska,a Misoo teba beriem za slovo.Taku lokaciu jak nase Kuchynske Male Karpaty na Larp budes hladat dlho |
Takze, ty si sa este ani nespytal ci by ta pustili? Ked pustia 15 rocne dievca cez pol Slovenska, tak nevidim dovod preco by nepustili teba
Jop a na to cestovanie si celkom zvykaj lebo na Slovesku to nebude inak aspon dalsie tri roky Este sa neda moc z LARPov u nas vyberat. Musis brat to co je
Jop a ked ma uz beries za slovo. Ocakavam teda lokacku so zeleznicnou stanicou, desat novacikov so 110% pravdepodobnostou ucasti a to, ze sa vsetci na to prichystate, tzn. nejake kvazi kostymi a vlastne zbrane, pretoze nam sa zase "nechce trepat cely arzenal cez pol Slovenska"  | WTF??hej neurazaj ma,My sa uz skoro rok len tak zoberieme do hor,pobereme vystroj a ber ho hrat sa ja mam uz skoro hotovu celu LARPovu vystroj jednorucny mec do 90cm sa mi zda stit kruhovy,asi 55cm priemer,LUk Lieskovy dost presny striela tak oblukom do 150m kostym newiem jak bych to opisal,proste na historicky sposob,tricko s dlhým rukávom kozene,gate a cez to prehodeny cerny plast s nasitou kapucou.a aby som nezabudol jasne ze zbran nej dane dve vrstvy mirelonu,sipi na koniec molitan a na to este mirelon stit po obvode obtiahly mirelonom,chcel som is robit aj plechovy kiris ale ked som to mal na sebe,dost tazko sa to nosi,a vlete je v tom jak v pekaci,dostupnost vlakom,neni problem mi pre vas dojdeme do malaciek na stanicu,to je 19km od kuchyne,autobusy jazdia v pohode.Uz teraz mam istych 5-6ludi,ktory pojdu na 200%,zohnal by som asi tak mozno aj 15+ludi

|
|
 |
MISOO

|
 04.11.2007 - 22:30
|
OKej. Vsetko beriem, len aby sa to tykalo aj tvojich partakov. Kludne ich mozes zohnat aj 15 lebo pozname svojich ludi a standartny odpad je 30% pri peknom pocasi:). Na MT Tazeni sme mali slubenych 20 ludi a nakoniec prisli sotva 6 novacikovia, len koli tomu, ze den predtym poprchalo  . Nakoniec to ale nebolo vobec na skodu, pretoze sa vytvorilo pekne tvrde hracske jadro s velkymi talentami.
Mimo to, ja neurazam, len konstatujem a upozornujem. Nemam vo zvyku urazat. Ale na druhej strane chap to, ze ked pojdeme my za vami, potrebujeme nejake zaruky
Tu je par dobrych rad: mec obaluj kobercovinou, mirelon je nanic a naviac s kobercovinou to nadobudne aj realnejsiu hmotnost. Luk si sprav radsej z jasena alebo tisu, je to dôveryhodnejšie a aj to krajsie vyzera. Sipy su najkrizovejsia zalezitost, pretoze sa s nimy da velmi ublizit. Kiris je nanic
Doporucil by som ti navstivit Slavcon 2008 urcite tam bude aspon polovicka BOSSu a mozeme o vselicom pokecat. Urcite to tazenie neprideme ku vam spravit skor ako na buducu jesen lebo mame cely rok narvaty co sa tyka civilneho aj LARPoveho zivota  Tordhan 2008 - už päť rokov s vami!
|
 |
Faramir

|
 05.11.2007 - 15:39
|
| MISOO Napísal(a): | OKej. Vsetko beriem, len aby sa to tykalo aj tvojich partakov. Kludne ich mozes zohnat aj 15 lebo pozname svojich ludi a standartny odpad je 30% pri peknom pocasi:). Na MT Tazeni sme mali slubenych 20 ludi a nakoniec prisli sotva 6 novacikovia, len koli tomu, ze den predtym poprchalo . Nakoniec to ale nebolo vobec na skodu, pretoze sa vytvorilo pekne tvrde hracske jadro s velkymi talentami.
Mimo to, ja neurazam, len konstatujem a upozornujem. Nemam vo zvyku urazat. Ale na druhej strane chap to, ze ked pojdeme my za vami, potrebujeme nejake zaruky
Tu je par dobrych rad: mec obaluj kobercovinou, mirelon je nanic a naviac s kobercovinou to nadobudne aj realnejsiu hmotnost. Luk si sprav radsej z jasena alebo tisu, je to dôveryhodnejšie a aj to krajsie vyzera. Sipy su najkrizovejsia zalezitost, pretoze sa s nimy da velmi ublizit. Kiris je nanic
Doporucil by som ti navstivit Slavcon 2008 urcite tam bude aspon polovicka BOSSu a mozeme o vselicom pokecat. Urcite to tazenie neprideme ku vam spravit skor ako na buducu jesen lebo mame cely rok narvaty co sa tyka civilneho aj LARPoveho zivota  | NEviem ci si ma pametas bol som na vsetkych vasich prednaskach,na SLavcon idem urcite.Kobercovinou,myslis normalne koborec a oblepiĹĄ??

|
|
 |
MISOO

|
|
 |
Fealiath

|
 05.11.2007 - 18:13
|
Hej, normalne tak, aj ja som pocul, ze je to lepsie ako hocico ine, ale zase to nesmie byt hoci aky koberec, najlepsi material (ako som pocul a cital) je taky, z akeho sa vyrabaju rohozky pred dvere, mam na mysli tie z takej hrubej tkaniny tvorene pasmi a majuce kockovany vzor (zial na nazov tej latky si nespominam).
Co sa SC 2008 tyka, tak uz aj ja snad pridem na nejake LARPacke prednasky  . BTW, potom mozete prist aj vy na moju, ale nei je o LARPe, takze koniec nadejneho OT  .
edit: MISOO, presne to som myslel   I carry the light & fire. I and the storm...
Ticho, nevidím! |
|
 |
|
|