Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » U Skákavého poníka

LARP

Choď na stránku 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Ďalší

Zúčastnili ste sa už nejakého LARP-u ?
1. áno
12%
 12%  [ 8 ]
2. nie, ale chystám sa v blízkej budúcnosti
22%
 22%  [ 14 ]
3. nie a ani sa nechystám
14%
 14%  [ 9 ]
4. nie...a čo to vlastne je?!?
35%
 35%  [ 22 ]
5. nie, ale chcem, no v dohladnej dobe to nevidim velmi realne
14%
 14%  [ 9 ]
Celkom hlasov : 62

Pohlavie:ŽenaEowyn
vala

Príspevky 348
Príspevok24.12.2005 - 11:12     LARP Odpovedať s citátom
tak túto tému som tu nikde nevidela Embarassed bol už niekto z vás na LARPe??? aké to bolo? ja som ešte nebola ale chystám sa Wink

http://eowyn13.deviantart.com/gallery/
mato
vala

Príspevky 354
Príspevok24.12.2005 - 12:01     Odpovedať s citátom
a co je to larp? Shocked
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2179
Príspevok24.12.2005 - 12:15     Odpovedať s citátom
mato Napísal(a):
a co je to larp? Shocked

kedze sme s leonidasom absolvovali prednasku o LARPoch mam aspon aku-taku predstavu...
ale celkom fundovane vysvetlenie najdes tu http://slad.annun.sk/index.php?clanok=6

eowyn ja som este nebol, ale vyzera to lakavo...

embuck blog! WWWW Som blogoholik
vala

Príspevky 348
Príspevok24.12.2005 - 13:26     Odpovedať s citátom
mato Napísal(a):
a co je to larp? Shocked

LARP-Live Action Role Playing
je to taka bojova akcia, hra .. zopar pomalovanych maniakov Wink v kostymoch a so zbranami sa zide a bojuje, dobyvaju pevnosti alebo len jednoducho biju nepriatelov a vytvaraju nejaky pribeh...
pozri si aj: www.bojovka.gma.sk

vala

Príspevky 348
Príspevok24.12.2005 - 13:29     Odpovedať s citátom
embuck Napísal(a):
mato Napísal(a):
a co je to larp? Shocked

kedze sme s leonidasom absolvovali prednasku o LARPoch mam aspon aku-taku predstavu...
ale celkom fundovane vysvetlenie najdes tu http://slad.annun.sk/index.php?clanok=6

eowyn ja som este nebol, ale vyzera to lakavo...

Very Happy a si na SLADE aj zaregistrovany? Wink
btw mozno bude daco u nas na Podhradi Wink

Pohlavie:Mužs4m.fish3r
vala

Príspevky 553
Príspevok24.12.2005 - 13:31     Odpovedať s citátom
vyzera to super ale nechystam sa tam

Pohlavie:MužLeonidas
vala

Príspevky 655
Príspevok24.12.2005 - 13:38     Odpovedať s citátom
emb
tak tak
ale nebodaj sa nechystas? Razz Razz Razz
admin

Príspevky 2179
Príspevok24.12.2005 - 14:46     Odpovedať s citátom
Leonidas Napísal(a):
emb
tak tak
ale nebodaj sa nechystas? Razz Razz Razz

ako ja by som aj siel... Rolling Eyes ale viem mozno len co to znamena, a to asi vse...
a nas SLADe nie som zaregistrovany...

Pohlavie:MužLeonidas
vala

Príspevky 655
Príspevok24.12.2005 - 15:50     Odpovedať s citátom
Shocked Shocked Shocked

uf tak to si dobry
mne by sa to urcite nechcelo Very Happy
vala

Príspevky 348
Príspevok24.12.2005 - 21:02     Odpovedať s citátom
fuuu 3 z 5 sa na larp nechystaju...vas to vobec nelaka alebo co?!? Surprised Razz ja urcite chcem ist!!! Laughing

Reklama
mato
vala

Príspevky 354
Príspevok24.12.2005 - 21:14     Odpovedať s citátom
ja tam ani nechcem ist. . . Embarassed
Pohlavie:ŽenaNenwen
vala

Príspevky 308
Príspevok25.12.2005 - 01:34     Odpovedať s citátom
tststs ani neviete o aku uzasnu zabavu prixadzate... je lepsie hrat dracko nazivo ako hadzat kockami...

inak to, ze je nejaka pevnost a ide sa dobyt je bojovka... lapr je hlavne o deji, vyjednavani, obxodovani, vykecavani, intrigovani a tak a az potom o boji:D
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok25.12.2005 - 13:29     Odpovedať s citátom
No neviem, este som nebola na ziadnom Larpe ani bojovke a to som sa uz na par chystala. Mne to az tak uzasne nepride, hlavne ked sa treba piplat s kostymami a zbranami a este k tomu zapojit aj roleplay. Asi na mna prilis zlozite Laughing

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3184
Príspevok25.12.2005 - 15:46     Odpovedať s citátom
Rolling Eyes moze to byt zajuimave nieco take abslovovat... keby ze je to LOTR related tak by som sa na to aj dala... fesna rohirrcanka by som bola... Rolling Eyes

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok25.12.2005 - 17:50     Odpovedať s citátom
tak ja by som si zahral vo vojne hnevu zo silmarillionu nejakeho elfa

Môj blog

vala

Príspevky 308
Príspevok25.12.2005 - 17:54     Odpovedať s citátom
http://slad.annun.sk/forum/viewtopic.php?t=359&start=0
vala

Príspevky 348
Príspevok25.12.2005 - 19:11     Odpovedať s citátom
Ramgad Napísal(a):
No neviem, este som nebola na ziadnom Larpe ani bojovke a to som sa uz na par chystala. Mne to az tak uzasne nepride, hlavne ked sa treba piplat s kostymami a zbranami a este k tomu zapojit aj roleplay. Asi na mna prilis zlozite Laughing

piplat sa s kostymami je predsa uzasna zabava! Laughing Very Happy prave sa pokusam vyrobit drotenu koselu...no, uvidime ako to dopadne Wink Very Happy :crazy:

Pohlavie:Mužzago
vala

Príspevky 373
Príspevok25.12.2005 - 23:50     Odpovedať s citátom
co je larp?prosim napiste
Pohlavie:Mužs4m.fish3r
vala

Príspevky 553
Príspevok26.12.2005 - 00:45     Odpovedať s citátom
LOL ved kukni zaciatok temy!

vala

Príspevky 308
Príspevok27.12.2005 - 13:22     Odpovedať s citátom
toto je zo stranky > http://www.larpsk.tk z F.A.Q.
to su ti co robia Tordhan v Dolnom Mostenci (pri Povazskej Bystrici)

Co je to LARP?

Chladný a poriadne nudný zimný večer... Chúlite sa pri kúrení a snažíte na seba navliecť x-tú vrstvu oblečenia. V telke zase stupídna reality-show a Esmeralda... V chladiničke prázdno... Všetci kamoši sú na chate a nikto z nich nezdvíha mobil... Počítač pokazený... ...v takúto zúfalú chvíľu občas siahne každý, kto nechce čumieť do steny, po knižke. No a ak je to občas knižka, na ktorej obale sa týči svalnáč s nereálne veľkým, zúbkatým a žiariacim mečom v ruke, akási v tmavej kapucni zhrbená postava pridržiavajúca sa zelenkastej palice, či pár na prvý pohľad idiotsky pôsobiacich príslušníkov dlhouchej hávede, čítajte ďalej Wink

TakĹľe, náš milĂ˝ prĂ­klad si mierumilovne ÄŤĂ­ta jednu z historickĂ˝ch, sci-fi, alebo "nedajboĹľe" fantasy kniĹľiek. NadchĂ˝Ĺ?a sa ÄŤestnĂ˝m bojom a opovrhuje intrigami (alebo naopak Smile a drží svojmu hrdinovi palce. LenĹľe po ÄŤase zaÄŤne milĂ©mu hrdinovi (alebo záporákovi) závidieĹĄ a zaÄŤne si predstavovaĹĄ sám seba v rĂ´znych situáciách prebiehajĂşcich na stránkach knihy. A tu sa zaÄŤĂ­na prvĂ© delenie:

Prvá skupina ľudí si po čase skleslo uvedomí, že tie dobrodružstvá sú iba vymyslené a budú do smrti ticho závidieť, že tento svet je príliš fádny na to, aby sa tam mohlo stať to, čo sa stávalo na každej druhej strane knihy

Druhá skupina sa niekde dočíta, dopočuje alebo ináč dozvie o haluzi nazývanej LARP, kde sa ľudia hrajú na svojich hrdinných bojovníkov (kúzelníkov, zlodejov, alchymistov, hraničiarov, ...). A tu nastane druhé delenie, a to na:

Várku, ktorá si pomyslí, že na toto je už príliš stará, várku, ktorá si pomyslí, že na toto je ešte príliš mladá a várku, ktorá si pomyslí: "Wow! Smile"

Keďže prvé dve várky sa rozhodli na základe chybných údajov (týchto akcií sa účastnia všetky vekové kategórie od 0 po 40), budeme sa ďalej zaujímať iba o tú tretiu várku. Tá si pozrie nejaké tie akcie na kalendári (na Slovensku slad.annun.sk), pozrie nejaké tie fotky z akcií, nasťahuje gigabajty návodov a tisícky mailov s radami, pošle milión otázok webmástrovi vyvolenej akcie a potom sa dá do roboty. Keď však zubami-nechtami dokončí svoj prvý meč, s dopichanými prstami došije svoj prvý kostým a s červenými očami dočíta pravidlá. Potom si však náš milý nováčik uvedomí drsný fakt, a to, že nie všetky akcie sú rovnaké. Tu nehovorím ani tak o kvalite, ale skôr o tom, či daná akcie je robená výhradne na boj, na boj + vyjednávania + iné, alebo je to akcie, kde sa bojuje iba výnimočne...:

a pozrite si http://slad.annun.sk/galeria/ toto leto sa bolo na larpy velmi urodne Smile
Reklama
Pohlavie:Mužzago
vala

Príspevky 373
Príspevok27.12.2005 - 13:35     Odpovedať s citátom
wow...kuknem aj ja tu str. ale diky :thumbsup:
vala

Príspevky 348
Príspevok27.12.2005 - 19:25     Odpovedať s citátom
Nenwen Napísal(a):
toto je zo stranky > http://www.larpsk.tk z F.A.Q.
to su ti co robia Tordhan v Dolnom Mostenci (pri Povazskej Bystrici)

Co je to LARP?

Chladný a poriadne nudný zimný večer... Chúlite sa pri kúrení a snažíte na seba navliecť x-tú vrstvu oblečenia. V telke zase stupídna reality-show a Esmeralda... V chladiničke prázdno... Všetci kamoši sú na chate a nikto z nich nezdvíha mobil... Počítač pokazený... ...v takúto zúfalú chvíľu občas siahne každý, kto nechce čumieť do steny, po knižke. No a ak je to občas knižka, na ktorej obale sa týči svalnáč s nereálne veľkým, zúbkatým a žiariacim mečom v ruke, akási v tmavej kapucni zhrbená postava pridržiavajúca sa zelenkastej palice, či pár na prvý pohľad idiotsky pôsobiacich príslušníkov dlhouchej hávede, čítajte ďalej Wink

TakĹľe, náš milĂ˝ prĂ­klad si mierumilovne ÄŤĂ­ta jednu z historickĂ˝ch, sci-fi, alebo "nedajboĹľe" fantasy kniĹľiek. NadchĂ˝Ĺ?a sa ÄŤestnĂ˝m bojom a opovrhuje intrigami (alebo naopak Smile a drží svojmu hrdinovi palce. LenĹľe po ÄŤase zaÄŤne milĂ©mu hrdinovi (alebo záporákovi) závidieĹĄ a zaÄŤne si predstavovaĹĄ sám seba v rĂ´znych situáciách prebiehajĂşcich na stránkach knihy. A tu sa zaÄŤĂ­na prvĂ© delenie:

Prvá skupina ľudí si po čase skleslo uvedomí, že tie dobrodružstvá sú iba vymyslené a budú do smrti ticho závidieť, že tento svet je príliš fádny na to, aby sa tam mohlo stať to, čo sa stávalo na každej druhej strane knihy

Druhá skupina sa niekde dočíta, dopočuje alebo ináč dozvie o haluzi nazývanej LARP, kde sa ľudia hrajú na svojich hrdinných bojovníkov (kúzelníkov, zlodejov, alchymistov, hraničiarov, ...). A tu nastane druhé delenie, a to na:

Várku, ktorá si pomyslí, že na toto je už príliš stará, várku, ktorá si pomyslí, že na toto je ešte príliš mladá a várku, ktorá si pomyslí: "Wow! Smile"

Keďže prvé dve várky sa rozhodli na základe chybných údajov (týchto akcií sa účastnia všetky vekové kategórie od 0 po 40), budeme sa ďalej zaujímať iba o tú tretiu várku. Tá si pozrie nejaké tie akcie na kalendári (na Slovensku slad.annun.sk), pozrie nejaké tie fotky z akcií, nasťahuje gigabajty návodov a tisícky mailov s radami, pošle milión otázok webmástrovi vyvolenej akcie a potom sa dá do roboty. Keď však zubami-nechtami dokončí svoj prvý meč, s dopichanými prstami došije svoj prvý kostým a s červenými očami dočíta pravidlá. Potom si však náš milý nováčik uvedomí drsný fakt, a to, že nie všetky akcie sú rovnaké. Tu nehovorím ani tak o kvalite, ale skôr o tom, či daná akcie je robená výhradne na boj, na boj + vyjednávania + iné, alebo je to akcie, kde sa bojuje iba výnimočne...:

a pozrite si http://slad.annun.sk/galeria/ toto leto sa bolo na larpy velmi urodne Smile

vdaka! :thumbsup: :bowdown:

admin

Príspevky 2179
Príspevok04.01.2006 - 21:10     Odpovedať s citátom
roznavska enklava na znamost sa vam dava:

LARP Les Garoton

Dátum začiatku: 30. júna
Dátum konca: 5.júla
Miesto konania: Betliar
Stranka: www.lesgaroton.larp.sk

KvĂ´li predĺženiu hracej doby na 24 hodĂ­n, sme sa museli presĹĄahovaĹĄ z parku zámku Betliar. ÄŚrtá sa ale lokácia blĂ­zko Betliara, asi 15 minĂşt od zámku. ÄŚiĹľe to bude zase raz klasická stanovaÄŤka, ale aspoĹ? ušetrĂ­te na ubytovanĂ­ Na hygienickĂ˝ch zariadeniach sa pracuje.
Betliar je 5 kilometrov severne od RoĹľĹ?avy.

Organizátori sĂş Erkenbrand (BraĹ?o SkreÄŤko), Asterix (Marek Ĺ imkanin) a Lindagor (RasĹĄo KurajskĂ˝).
Druh akcie: fantasy LARP.
Dátum: samotná hra sa odohrá 1. júla až 4. júla. 30.jún a 5. jún je na príchod a odchod. Navyše 30. júna sa vybavujú postavy hráčov.
Tak ako pred rokom, aj teraz sa treba registrovať a to formou emailu na schránku lesgaroton@hotmail.com
Po registrácií vám bude zaslaný formulár kde si vyberiete rasu, povolanie, presvedčenie atd.. Vyplnený formulár je treba odoslať späť. Informácie ohľadom požiadaviek formuláru sú na stránke Lesa Garoton (po novom roku to tam bude Úsmev )
Zatiaľ sa na pravidlách pracuje, ale minimálne 2 mesiace pred akciou vám budú zaslané bližšie informácie o akcií, a postava, ktorú ste si vybrali.
Ak niektorí hráči chcú byť spolu v družine, prípadne chcú tvoriť osobitnú družinu s vlastným príbehom (max. 4 ľudia) je treba to pri registrácií oznámiť.
Základný príbeh bude dostupný po februári.
PLATÍ KOSTÝMOV� POVINNOSŤ!

takze ked chce niekto vyskusat co je LARP nech si zozenie kostym :thumbsup:

Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok04.01.2006 - 21:35     Odpovedať s citátom
No ako neucastnik ziadneho Larpu tu asi nebudem mat hlavne slovo Laughing ale Erkenov Garoton doporucujem
(to, ze som sa posledne 2 roky nan chystala sa asi nerata Rolling Eyes )

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
admin

Príspevky 2179
Príspevok04.01.2006 - 21:42     Odpovedať s citátom
Ramgad Napísal(a):
No ako neucastnik ziadneho Larpu tu asi nebudem mat hlavne slovo Laughing ale Erkenov Garoton doporucujem
(to, ze som sa posledne 2 roky nan chystala sa asi nerata Rolling Eyes )

ale roznava je trochu od ruky Sad ale musi to byt vazne super... snad sa mi niekedy podari na nieco take dostat Rolling Eyes

Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Ďalší
Strana 1 z 13

Google