Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Detstvo

Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 193
Príspevok28.10.2008 - 18:55     Detstvo Citovať
Tak mame novu temu. Co vy a detstvo. Ake ste ho mali? Aky ste boli? Co ste si mysleli o svete okolo vas?

Ja napriklad som bol velmi "zivi" a kazde leto som mal odrete kolena a tiez si spominam ze som si myslel ze macka je samica od psa. Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:ŽenaMonka
vala

Príspevky 250
Príspevok28.10.2008 - 19:35     Re: Detstvo Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Ja napriklad som bol velmi "zivi" a kazde leto som mal odrete kolena a tiez si spominam ze som si myslel ze macka je samica od psa. Very Happy

No tak to by ma nenapadlo Laughing Laughing

Ja pokiaľ viem, som bola strašne protivné decko. :baby: :whistle: Ja keď som nedostala aj desatkrát za deň tak ani raz.
Inak som mala bežne hlavu roztrieskanú, šak aj na ksichte mám zopár jaziev. Na väčšine z nich má podpis môj starší brat. Zasran jeden, vlastnú sestru bude kaličiť :bangin: :box:
Inak som bola také bežné, dobručké, chutnučké... Laughing

Nie každý, kto sa túla je stratený.
--J.R.R.Tolkien--
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 1015
Príspevok28.10.2008 - 20:00     Citovať
hm...ja si nepamatam...ale nebuchol som sa do hlavy...teda...myslim...nepamatam si ze by som sa buchol do hlavy...

Nech je tento rok lepší ako bude!
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 193
Príspevok10.11.2008 - 14:34     Citovať
Este si spominam ze ked som bol mensi moj otec robil v kamenolome a casto ked sa mi nechcelo do skolky som s nim isiel do prace. Potom som sa cely den vozil na tatrovke (a raz ked dali naloz do skaly mi to dovolil odpalit.)
A tiez som casto spolu s bratom stavali u cesty a stopovali traktori aby nas odviezli....To boli casy. Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok10.11.2008 - 23:44     Citovať
Ja som bola velmi poslusne dieta. Ale aj tak to s nami nemali nasi lahke kedze sme s bratom dvojicky. Smile
Detstvo som mala fajn, kazde leto a zimu u starkych, to boli najlepsie prazdniny. :thumbsup:

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google