Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Prezyvka

Mate alebo ste mali prezyvku?
Ano
100%
 100%  [ 11 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Celkom hlasov : 11

Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 193
Príspevok25.08.2008 - 15:09     Prezyvka Citovať
To tejto temy by som bol rad keby ste napisali ake ste mali prezyvky alebo este mate ci uz vy alebo vasi pribuzny a znamy.

Tak zacat by som asi ja. Moju prvu prezyvku mi dal sused a bola "Kujon". Neskor ma kamarad nazval "Hrdzistop" - nepytajte sa preco. Na zakladnej som viacero prezyvok - hlavne po bratovy. No a mojou poslednou ktoru som dostal asi pred piatyni rokmi na jednej akci - u nas volanej " Na ducha" bola "Pliecko". A musim povedat ze ta sa mi celkom paci. :thumbsup:

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
elf

Príspevky 193
Príspevok26.08.2008 - 13:28     Citovať
Dufam ze sem niekdo aj nieco napise, nechcem byt sam co sa tu strapnil.
:iconlick: Inak by som asi poziadal nejakeho admina aby tuto temu zmazal.

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok26.08.2008 - 19:56     Citovať
Ked som bola mala, tak ma brat volal Konika, Netusim preco.

Volam sa Veronika, ale kazdy ma vola Veja ci Vejka, na zakladnej to bolo Pejka. Very Happy

No co, strapnila som sa dostatocne, aby si tuto temu nezrusil? Smile

elf

Príspevky 193
Príspevok26.08.2008 - 20:04     Citovať
Ja som ju popravde ani nechcel zrusit chcel som len aby sa aj iny "strapnili" a nieco napisali. Pejka sa mi paci. :thumbsup:
Inac na gymli som mal spoluziacku tiez Veroniku a tu sme volali Nika. Very Happy

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok26.08.2008 - 20:07     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Ja som ju popravde ani nechcel zrusit chcel som len aby sa aj iny "strapnili" a nieco napisali. Pejka sa mi paci. :thumbsup:
Inac na gymli som mal spoluziacku tiez Veroniku a tu sme volali Nika. Very Happy

Nas bolo 5 a nemohli sme mat vsetky jednu prezyvku, nejako nas museli rozlisovat. Rolling Eyes

Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok27.08.2008 - 15:59     Citovať
Hmmm,..zaujimavy topic Laughing ..Nepamatam, ake som mala prezyvky ked som bola mala, ale vacsina mojich znamych ma vola Alis (pozn. lebo sa volam Alica), ale aj dracica (znamenie draka), alebo samostatny zivel Laughing Laughing Laughing
..a samozrejme, moja tolkienovska prezyvka Menelya je stale v kurze a momentalne je najcastejsie vyskytujuca sa Smile

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...

Naposledy upravil Menelia dňa 16.10.2008 - 10:28, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 88
Príspevok27.08.2008 - 19:33     Citovať
mna volal bracho ked som bol maly michalko Very Happy.. mi to liezlo na nervy no zvykol som si potom a on prestal sice az trosku neskor ale predsa:DVery Happy...potom na zs som mal nejakych 20 to uz ani nepamatam ake a myslim ze vznikli v poslednych dvoch rocnikoch... ako hracho, sharky, zralok a tak Very Happy ...a teraz na strednej sa pridali dalsie...trebars afroman Very Happy...a tak dalsiu asi dostanem za dva tyzdne na tom workshope v Olomouci Very Happy... po portugalsky:DVery Happy

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok27.08.2008 - 20:44     Citovať
Sranda citat to Very Happy
No ja som svoju prvu prezyvku dostal sam od seba ked som mal asi tri roky nazval som sam seba Ojko(aspon myslim ze to bolo vtedy) a odvtedy ma tak rodina vola doteraz.Potom sa z toho odvodila prezyvka od starkej ze Ojuško,od tatina ojči...na zakladke v osmom rocniku ma nazvali Vagonik a o pol roka neskor som bol Kalašnikov..Potom som bol este čínsky nos a neviem co..kopa prezyvok Very Happy na jednom slovanskom tabore som si dal meno Levoslav a niektori ma tak volaju doteraz..

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok27.08.2008 - 22:57     Citovať
Ja osobne odhadujem pocet svojich prezyvok na niekolko desiatok, no osobne si pamatam len niektore. Z takych mojich oblubenych je to napriklad Gendo (co je odvodene od mojho priezviska), Gendi, dalej nasleduje Cierny jazdec, dokonca aj Gandalf, Gandalfik, z najnovsich to je Cicinska svina a Cicinsky zajac (su to skomoleniny od slova cinsky a nechcite vediet ako to vznikalo Laughing), dalej Gendoslav III. a Gendus (co bolo moje meno na tabore s temou Rima a prvych krestanov). Vacsina prezyvok vznikla prave tam (na taboroch), Maedhros by vam vedel povedat Very Happy

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 1015
Príspevok27.08.2008 - 23:27     Citovať
Jo jo, Gendoslav III. to bol zader ked to B. vymyslel Laughing

tak ja tez tak rozne, najskor to bolo asi Harry, potom uz ani neviem,potom ma volali upir, niektori dracula, a teraz sermiari ma volaju "hajlander" Laughing

Nech je tento rok lepší ako bude!
Reklama
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 503
Príspevok28.08.2008 - 15:07     Citovať
no tak ja mam vetsinou prezyvky od brata ktory si zo mna od malicka utahoval Very Happy takze som bola degvos, degvinka, papuca a tak podobne a tusim ked som mala 4 roky a pokusala som sa napisat svoje meno tak som prehodila pismenka a vzniklo z toho Dakna Very Happy a tak ma obcas doma volaju dodnes Very Happy ale bola som uz aj Kosatka drava Very Happy a najnovsie oslovenie spolubyvajucej: ty emaku Very Happy

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1787
Príspevok29.08.2008 - 11:03     Citovať
no, tak najbrutálnejšia je BEBYK, to ma doráža, inak veľa prezývok nemám
dunadan

Príspevky 88
Príspevok29.08.2008 - 19:33     Citovať
Niromwell Napísal(a):

preco prave BEBYK??

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok29.08.2008 - 19:57     Citovať
moje prezývky, myslím, že ich moc nemám.. ale zalistujem do útleho detstva a tam sa mi vybaví Béka, od sesterky, ktorá ešte nevedela poriadne hovoriť, potom mi staršia sestra dala B.Skladačková(lebo som skladala LEGO ..) a dokonca o tom aj zložila pieseň a vždy ked mi ju spievala som ju mala chuť zaškrtiť. V škole sem- tam padlo Kvetka alebo Klebetka a pri tomto som mala vždy chuť vraždiť.. a doteraz som neobdržala nič zaujimavejšie než je skrátenina môjho mena, prípadne nejaká odvodenina.

A nedávno ma môj milučký bratranec začal nazývať Eržébet, ako z Bátoričky Twisted Evil
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok29.08.2008 - 22:21     Citovať
Noom,tak ja sa volam Štefan,hovoria mi od utleho detstva Pišta,Steve,nedaavno Gorgoroth,a u vacsiny fantazystov larpistov a vsetkych z komunity Faramir

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1787
Príspevok29.08.2008 - 22:39     Citovať
Sharky Napísal(a):
Niromwell Napísal(a):

preco prave BEBYK??

Od Beáta, Bejka, Beby, Bejby až tu Smile
dunadan

Príspevky 88
Príspevok30.08.2008 - 11:12     Citovať
Niromwell Napísal(a):

Od Beáta, Bejka, Beby, Bejby až tu Smile

no pekna postupnost Smile...

elf

Príspevky 193
Príspevok15.10.2008 - 19:30     Citovať
Spomenul som si ze ked som robil vodicak tak instruktor vzdy ked som nieco pokazil mi rukou buchol po hlave a povedal "Ty jelito." Very Happy Ale tuto prezyvku som neznasal.

Pohlavie:ŽenaMonka
vala

Príspevky 250
Príspevok16.10.2008 - 14:41     Citovať
Ja som mala a mám toľko prezívok, že jáááj. Medzi tie prvé patria židečka, žid, židuľa (sú odvodené od môjho priezviska a neznášam, keď mi tak niekto povie) :starwars:
Inak ma vojajú Monka, Monča, Čiči, Mončiči, Cica, a tak podobne. Bolo obdobie, keď ma volali Ariel, ale to bolo na ZŠ. Ale to meno sa mi páči doteraz Wink

Nie každý, kto sa túla je stratený.
--J.R.R.Tolkien--
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 149
Príspevok16.10.2008 - 15:32     Citovať
Veru tá druhá séria je veľmi zaujímavá.. Smile :thumbsup: No, nejako mi tematicky k nim tam nesedi tá cica Surprised)))

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Reklama
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Google