Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Zeleného draka

Istrocon 2008

1, 2, 3
Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 88
Príspevok09.09.2008 - 21:07     Citovať
No ja dojdem o 10,00 na stanicu Very HappyVery Happy...A ta telocvicna je podla mojich informacii otvorena od 17,00 a tiez idem spat tam Smile

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok09.09.2008 - 23:25     Citovať
Takze ja nepridem. Asi sa stretneme az na slavcone, iked mozno nie... Laughing
Have fun. :thumbsup:

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok10.09.2008 - 07:24     Citovať
Faramir Napísal(a):
Kto ide spat na kvačalku do telocvicne?a kedy podla programu planuje odchadzat z Istropolisu.
Bo sa mi nechce samemu vecer trepat MHDckou,bo nedajboze pesi.

Tiez spim na Kvacalovej. A ak si myslel to trepanie sa MHDckou do Istropololisu a spat, tak to je blbost, Istropolis je ani nie 10 minut cesty pesi od skoly, takze sa ti to neoplati. Od Mlynskych niv je tak 15 minut pesej cesty, cize pohoda.

Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok10.09.2008 - 13:35     Citovať
atalanta Napísal(a):

Skoda, At, ze nedojdes, ale co uz, obcas to tak proste vyjde. Bolo by fajn, kebyze na SC 2009 prides, ale to "mozno nie", co si spomenula, je predpokladam kvoli priprave na bakalarske statnice, ze?

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1735
Príspevok10.09.2008 - 17:01     Citovať
Menelya Napísal(a):
atalanta Napísal(a):

Skoda, At, ze nedojdes, ale co uz, obcas to tak proste vyjde. Bolo by fajn, kebyze na SC 2009 prides, ale to "mozno nie", co si spomenula, je predpokladam kvoli priprave na bakalarske statnice, ze?
Ano, presne tak. Ale mozno budem taka sikovna, ze budem moct prist. Smile

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok11.09.2008 - 15:05     Citovať
Takze prstenofili je mi luto,ale na IC vam kadim Laughing ale nie..fakt je mi to luto ale nemozem prist.Cez vikend idem prec lebo maju dvaja ludia z rodiny narodeniny a bolo by fakt neslusne keby som neprisiel.Takze uvidime sa na SC

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 3839
Príspevok11.09.2008 - 16:44     Citovať
Evil or Very Mad I´ll kill you Evil or Very Mad

Crying or Very sad Tak teraz si ma vazne sklamal clovece, medzi nami je koniec, pocujes, KONIEC!!! Crying or Very sad

Smile

No a teraz vazne - skoda ze neprides, uz pol roka vlacim v dokladoch oznamko pre teba Smile.

BTW, kto by mal o nejake zaujem, poslite mi PMku a ja donesiem, ale svihajte ak naozaj chcete Very Happy

vala

Príspevky 2912
Príspevok11.09.2008 - 18:15     Citovať
Feli, to akoze nemyslis vazne?!....Jasne, ze chcem tvoje oznamko, uz ked si mi ho nedal na SC, tak aspon teraz :iconlick: ...a kedbudes dobry, tiez ti venujem to svoje

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok11.09.2008 - 19:00     Citovať
aj ja by som chcela problémom možno bude že nejdem na IC Laughing ale na SC sa snád zastavím...
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 899
Príspevok11.09.2008 - 19:07     Citovať
Inac som vam chcel povedat ze sa majte dobre Wink

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok14.09.2008 - 19:08     Citovať
No, pred par chvilami som sa vratil z Istroconu, na ktorom bolo super, haluz na prasknutie, miestami som padal smiechmi az tak, ze som mal krce a tiekli mi slzy, takze nabuduce vrelo odporucam ist na IC za pomocnika, po nasom za STAFF, nema to chyby... Smile . Viac sa dozviete v chystanom reporte, ktory bude (ako to tak vidim) velmi obsiahly a dozviete sa aj take veci, ktore by ste mozno o mne ani nepovedali Very Happy

dunadan

Príspevky 88
Príspevok14.09.2008 - 22:44     Citovať
jj suhlas Very Happy...ako normalny navstevnici by sme toto nezazili Very HappyVery Happy...ja som sa tiez zamyslal nad reportom no neviem dobre pisat a moc sa mi do toho nechce no Very Happy...no nic idem spat radsej Very Happy

vala

Príspevky 1735
Príspevok15.09.2008 - 12:33     Citovať
Sharky Napísal(a):
jj suhlas Very Happy...ako normalny navstevnici by sme toto nezazili Very HappyVery Happy...ja som sa tiez zamyslal nad reportom no neviem dobre pisat a moc sa mi do toho nechce no Very Happy...no nic idem spat radsej Very Happy

Report bude. Evil or Very Mad Takto nas navnadit a potom, ze sa ti nechce pisat, pche... Evil or Very Mad

vala

Príspevky 3839
Príspevok15.09.2008 - 12:55     Citovať
Report bude minimalne 1 a to moj, ci uz napise aj Sharky, to si ho uz k tomu dokopte sami Very Happy

vala

Príspevky 2912
Príspevok15.09.2008 - 18:07     Citovať
IC bola fajn akcia, ale popravde, ocakavala som tam viac fantasy a sci-fi. Mala som dojem, akoby sa vsetko tocilo okolo anime & manga (ja viem, Comics salon),ale aj tak. A bolo nas tam dost malo. Nabuduce by sme sa mohli dokopat viaceri a potom to urcte bude mat lepsie grady. :thumbsup: Ale inak si mylsim,ze to bolo fajn. Najma na nakupovanie v stanku Brloh tak skoro veru nezabudnem :thumbsup: :thumbsup: Very Happy

Ale neda mi nespomenut, ze to ubytko ma sklamalo. Dali prilis neskoro vediet, ze Kvacalka nebude. Vsetkych teda ubytovali priamo na mieste diania (to bol dovod, preco som nakoniec dala pednost intraku - hrozne teplo vsade bolo). No ano, v Istropolise sa vobec nevetralo, takze bolo horuco a strasne vydychany vzduch. Trebalo obcas vybehnut von, aby sa tam clovek neudusil a neroztopil zaroven.

vala

Príspevky 3839
Príspevok17.09.2008 - 11:30     Citovať
Mas pravdu, bolo malo fantasy a preto by sme s tym mali ako fanusikovia Tolkiena a fantasy nieco spravit, napriklad by sme si mohli pripravit prednasky na zvolene temy z PP a nasledne spravit seriu prednasok pre prstenofilne osadenstvo celeho conu a pokracovat v tomto trende aj po dalsie a buduce roky. Jeden rok mozeme napriklad dat temu Krajiny Stredozeme a kazdy si jednu vyberie (Gondor, Mordor, Rohan, Harad... ), dalsi rok napriklad Rasy Stredozeme, treti rok by mohli byt Bitky a konflikty atd. Problem je ten, ze vsetci to tu urcite nadsene privitaju, ale ked pride na lamanie chleba, tak pochybujem ze este niekto okrem mna sa da na vyrobu prednasky a nasledne aj na jej prezentaciu, takze vsetko nakoniec aj ostane len v rovine planov. A tiez aj co sa ucasti tyka, tak tu plati presne to iste. Ale ak by ste niekto spravili dobru prednasku a potom by ste sa nemohli zucastnit conu, bola by to skoda prednasky a ak by ste mali zaujem, potom by sa mohla prednaska poslat niekomu, kto na con pojde a bolo by po starostiach. Potom sa nebude stavat, ze sa na dvoch conoch po sebe objavia "recyklovane" prednasky, ktore uz kopec ludi videl, ale na druhej strane, aspon si ich pozrie mozno este viacej ludi, ktori ju este nevideli. Ja vidim riesenie problemov takto, ak ma niekto nejaky lepsi napad, sem s nim, aspon bude o com diskutovat.

vala

Príspevky 2912
Príspevok17.09.2008 - 11:42     Citovať
No to o tych prednaskach - uz som nad tym rozmyslala, ale neviem, ci by som mala tu odvahu spravit nejaku. Sama by som sa prvykrat do toho nepustala, ale keby sa nasiel niekto, kto sa trochu vyzna, isla by som do toho. Mas pravdu Feli, ak chceme prezentovat fantasy, musime sa rozhybat. Inak to bude len nasa hanba, ze to bude s fantasy na slabej urovni.

vala

Príspevky 3839
Príspevok17.09.2008 - 11:49     Citovať
Osobne by som nezacinal s prednaskou na IC, ale napriklad na SC, to je predsa len komornejsi con a preto by sme s tym mohli zacat napriklad tam. Casu je dost na pripravu, staci pozbierat trochu odvahy, mozno trochu recesie (ako ja Very Happy ) a pustit sa do toho. Tiez som sa klepal ako osika ked som mal prvu prednasku a nakoniec to vypalilo celkom zdarne, takze ak si nezvolite uplne blbu/tazku temu, potom to bude v pohode. Takze niet sa coho obavat... Smile

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 149
Príspevok17.09.2008 - 18:43     Citovať
No ja som zacinal s debutom na este Comics salone 06,narusalo mi ju zopar neprajucich elementov, koktal som trocha, no na konci tej echt hodiny ma cakal prekvapujuci celo salovy aplaus, co ma navnadilo a tak som teraz uz v tom trosku zabehnutejsi a odvahy je ovela viac. :thumbsup:

Poradil by som len:
1. Treba si vybrat(temu)co cloveka zaujima samotneho/bavi aby o tom vedel a tym padom mal v tom prehlad a vedel to podat divakom.

2. Prezentacia, myslim ze to az taky problem neni, v powerpointe sa po chvilke hrania daju vyrobit jednoduche, no pekne veci.

P.S: Osobne si myslim ze celkovo Fantassy prednasok nieje vela,vidno to bolo na teraz vo F salone a tak..takze mate este priestor velmi siroky a velky..ved uz len o Lotrovi sa da toho rozpravat toolko a ja i ked som uz v lotrovi zabehnutejsi vam sa nevyrovnam ani trocha:o)

Zacat na SC je super vec, ten con ma inu atmosku ako IC a vhodnejsiu na zaciatky. Verim ze sa teda prida narok s niecim Menelya a spol. Lotr 4EVER :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok17.09.2008 - 20:47     Citovať
Ja s tremou problemy nemavam dokazem sa odviazat ze to je niekedy fakt ulet len je problem ze neviem o com si prichystam...Aby som neopakoval nieco z predoslych..ale mozno nieco vymyslim a MOZNO sa dockate mojej prednasky Laughing ja co mam vedomosti z tolkiena tak asi 70% z nich tvoria dejiny prveho veku a dni stromov tak asi nieco s tym.Valinorske ludove tance trebars a budu aj nazorne ukazky Laughing Laughing

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok18.09.2008 - 08:35     Citovať
Mablung, ja ti potom helfnem s nazornymi ukazkami a ja si pravdepodobne pripravim dalsiu recesisticku prednasku na temu Parodie na Pana prstenov (s nazornymi ukazkami) Smile . A zrejme zacnem s planovanym pasmom prednasok a vezmem to z gruntu - od Mordoru Smile . Alebo od Gondoru? Sa este uvidi Smile

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 149
Príspevok18.09.2008 - 13:11     Citovať
Veru parodie nieje zly napad, toh oej mrte ak sa nemylim.. :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 3839
Príspevok18.09.2008 - 17:00     Citovať
To sice je, ale ja planujem zase nieco netradicne, takze nic moc konvencne... Som proste recesista do hlbky duse... Smile

vala

Príspevky 2912
Príspevok20.09.2008 - 20:04     Citovať
Kto chce fotky z IC, odporucam tuto stranku: www.istrocon.sk .Mozete sa past pohladom a hladat sa. Ale aj napriek tomu mnozstvu fotiek som nenasla vela znamych tvari,...

dunadan

Príspevky 88
Príspevok16.11.2008 - 21:41     Citovať
tak kedze Felimu sa nechcelo Very Happy upol som fotky z ic ktore fotili scifisti takze kto chce :

Kód:
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=dfc46cc38bde94daffeacc4efd7848f5

Kód:
http://rapidshare.com/files/164438107/fotky-IC08.rar.html

Nová téma Nová téma   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Google