Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Zeleného draka

Radio Ithilien

1, 2, 3 ... 10, 11, 12  
Pohlavie:Mužtower
vala

Príspevky 1391
Príspevok11.11.2005 - 15:01     Citovať
tak to je fest dobre...
Pohlavie:Mužembuck
admin

Príspevky 2183
Príspevok13.11.2005 - 14:46     Citovať
Rolling Eyes krasny koniec.... dakujem za pesnicku moja oblubena Laughing

embuck blog! WWWW Som blogoholik
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 14:47     Citovať
embuck Napísal(a):

Ja som to vedel... Cool

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
admin

Príspevky 2183
Príspevok13.11.2005 - 14:48     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
embuck Napísal(a):

Ja som to vedel... Cool

to nepochybujem ked byvas v cernoknaznickej vezi :thumbsup:

vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 14:50     Citovať
embuck Napísal(a):
Aiwendill Napísal(a):
embuck Napísal(a):

Ja som to vedel... Cool

No nahodou, uz to nie je cernoknaznicka veza ale mesacna veza, uz som ju vycistil, zlo som z nej vyhnal a vezu trochu prestaval... :guitar:

Podla poctu predanych kusov Cd nosicov je najuspesnejsou kapelou sucasnosti formacia CD-R so svojim albumom 700MB.
admin

Príspevky 2183
Príspevok13.11.2005 - 14:54     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
embuck Napísal(a):
Aiwendill Napísal(a):
embuck Napísal(a):

Ja som to vedel... Cool

No nahodou, uz to nie je cernoknaznicka veza ale mesacna veza, uz som ju vycistil, zlo som z nej vyhnal a vezu trochu prestaval... :guitar:

takze sa zaskvela v byvalej krase Rolling Eyes

vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 14:56     Citovať
jj, znova je z nej Minas Ithil, intelektualne a duchovne centrum Ithilienu a Gondoru... :thumbup:

admin

Príspevky 2183
Príspevok13.11.2005 - 14:58     Citovať
konecne :thumbsup:
zasluzi si dobreho vladcu po tych rokoch

vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 15:09     Citovať
embuck Napísal(a):
konecne :thumbsup:
zasluzi si dobreho vladcu po tych rokoch

JJ a nakoniec sa zo mna stane Saruman, ze?? :naughty:

vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 15:36     Citovať
Dobry den, je 13.november 120 S.V. a radio Ithilien vysiela kratke spravy.

Mimoriadne spravy:

- Pre prilisnu politicku zaujatost Okupacna sprava Mordoru zrusila nasu konkurencnu stanicu Radio Mordor vysielajucu na frekvencii 66.6 MHz. Technicke vybavenie a vysielacie zariadenia prevezme Radio Ithilien a Radio Gondor 1.

Spravy sa koncia, je 15 hodin 45 minut a znova hrame pesnicky na zelanie. Dalsia pesnicka pre Embucka: Admin nas najsikovnejsi, ty si poklad nas...
Reklama
Pohlavie:MužAragorn
vala

Príspevky 910
Príspevok13.11.2005 - 15:43     Citovať
prosim o zahratie pesnicky pre vsetkych clenov fora (ale hlavne clenky... :naughty: ), ktori sa uz dlho dlho neukazali, pesnicku "Vráť(te) trochu lásky medzi nás"...

Naposledy upravil Aragorn dňa 13.11.2005 - 15:47, celkom upravené 1 krát
admin

Príspevky 2183
Príspevok13.11.2005 - 15:44     Citovať
tu pesnicku si nezasluzim Crying or Very sad

vala

Príspevky 910
Príspevok13.11.2005 - 15:47     Citovať
zasluzis Exclamation
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 15:51     Citovať
Dobry den, je 13.november 120 S.V. a radio Ithilien vysiela Hudbu na zelanie.

Pre vysoky zaujem posluchacov vysielame skladbu Vrat trochu lasky medzi nas. tato skladba je venovana vsetkym, ktori sa na forach pana prstenov neukazali aspon hodinu. Po nej bude nasledovat skladba pre Aragorna a Arwen: Love me tender... od Elvisa, ktora sa drzi na prvom mieste hitparady TOP 10 LOVE
vala

Príspevky 910
Príspevok13.11.2005 - 15:57     Citovať
dakujem dakujem :bowdown:

:thumbsup:

Love me tender... :heart: (mohol si aj inu... a jak dlho je to uz na vrchole rebricka? a ake pesnicky obsadili dalsie priecky TOP 10 LOVE?)
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 16:29     Citovať
Radio Ithilien, 74.6 MHz, 13.11.120 S.V.

Hitparada TOP 10 LOVE
Poradie:

1. Love me tender +
2. Close your eyes +
3. Tri orisky -
4. A tak se lasko mej +
5. Vrat trochu lasky medzi nas +
6. Pre Elisku (instrum.) -
7. Lothlorien -
8. Hrisna tela, kridla motyli +
9. Ty si moja laska +
10. najkrajsia smska +

Informacie o dalsich hitparadach radia Ithilien prinesieme neskor.
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 17:01     Citovať
Tu radio Ithilien...

Hrame dalsie pesnicky na zelanie...
Tentoraz pre Morgotha - Thangorodrim moj najmilsi, znicili mi ta...
Dalej pre Naryu - Jeden prsten vsetkym vladne...
A este aj pre Mashishku - uvodna zvucka zo serialu tom a jerry (instrum.)

Po pesnickach sa vam prihlasime s dalsimi spravami...
Pohlavie:ŽenaNarya
dunadan

Príspevky 84
Príspevok13.11.2005 - 17:06     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
Tu radio Ithilien...

Shocked Dakujem :heart:
admin

Príspevky 2183
Príspevok13.11.2005 - 17:15     Citovať
Aiwendill Napísal(a):
Tu radio Ithilien...

Aiwendill tohot je skoda na forum Rolling Eyes to by si normalne zasluzilo nieco viac Smile rubriku!

vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 17:18     Citovať
Ano a volala by sa Radio jerevan, pardon Ithilien hlasi...

Reklama
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 18:01     Citovať
Dobry den, je 13.november 120 S.V. a pocuvate radiojournal radia Ithilien.

Spravy z domova:

-Gondor:

- Korunovacia krala Eldariona, Elessarovho syna, sa bude konat na zimny slnovrat, teda 21.12., ohlasil to tlacovy hovorca Gondorskej kralovskej rodiny. Dovtedy budu obe kralovstva Arnor aj Gondor spravovane spravcami, za Gondor to bude Barahir, Faramirov syn a za Arnor Elfstan, vnuk slavneho majstra Samveda.
- Prestavba veze Minas Ithil sa blizi ku koncu. POdla vyjadrenia stavitela Aiwendilla bude stavba skolaudovana v povodnom termine 1. maja 121 S.V.
- Pristav Lond Daer je po dlhej rekonstrukcii uz zasa schopny prijimat lode vsetkych druhov a velkosti. Od Januara by mal byt v plnej prevadzke.
- Stary elfsky pristav v Edhellonde, ako aj pristavy v Mithlonde, Forlonde a Harlonde v Arnore prejdu pod spravu ludi. Rozhodli o tom lidri Elfov a Ludi zhromazdeni na summite v meste Dol Amroth. Slavnostny podpis zmluvy sa uskutocnil dnes dopoludnia.

-Arnor:
- Podpis zmluvy o mieri a priatelstve ukoncil dlhotrvajuci spor o majak na myse Forochel medzi dunadanmi z Arnoru a Lossothami obyvajucimi mys Forochel.
- Univerzita v Roklinke slavnostne otvoril akademicky rok 120/121 S.V.
- PO dohode s Vladcom mori Ulmom boli vratene oba palantiry Arnoru, t.j. Kamen z Amon Sul a kamen z Annuminasu. Rokuje sa aj o vrateni Kamena z Osgiliathu.
- Elfovia zo Stredozeme dali spolocny dar ku korunovacii krala Eldariona - uzemie Lindonu, ktore je od vcerajska sucastou Arnorskeho kralovstva.

Spravy zo zahranicia:

-Khand:
- rokovania o odstupeni uzemia Khandu vymenou za ostrov a jazero Almaren, ktore patria Gondoru sa skoncili neuspechom. Haradski vladcovia vsak neprestavaju verit, ze sa im podari mierovou cestou vyriesit tento problem.

-Umbar:
- Vystavba ochrannych pevnosti na juznej hranici Umbarskeho statu, ktore je vazalom Gondoru bude pokracovat pomalsim tempom. Rozhodla o tom dnes Statna rada Gondoru, kvoli slabym dodavkam stavebneho kamena.
- Dnes popoludni bol slavnostne odhaleny zrekonstruovany pamatnik prichodu krala Ar-Pharazona do Umbaru. Novy mramorovy stlp pochadza z lomov v Juznom Gondore-Harondore a kristalova gula bola vyrobena specialne na objednavku v sklarnach firmy Feanor a spol.

-Rhovanion:
- Elfovia z lesnej rise vytvorili alianciu s ludmi z Esgarothu a trpaslikmi z Ereboru a Zeleznych hor proti Orkom, ktori sa objavili v Severnych pustatinach a zacinaju uskutocnovat najazdy na pokojne mesta na severe Rhovanionu.
- Dorwinionska provincia Gondoru hlasi, ze Bola dokoncena vystavba ochrannych pevnosti na vychode Gondorskeho kralovstva.

-Mordor:
- Dohoda s Valarmi zabezpecila, ze Hora osudu bud neaktivna po dalsich 50 rokov. Obyvatelstvo sa tak nemusi obavat vybuchov a zemetraseni sposobenych Horou Osudu, ktore v roku 3019 T.V. znicili viac ako polovicu Mordoru.
- Obyvatelstvo Mordoru obyvajuce oblast okolo jazera Nurnen spisalo peticiu, v ktorej ziadaju vyssie priame platby pre polnohospodarov. Pripominame, ze oblast Nurn je najvacsim vyvozcom psenice a zemiakov v Stredozemi. Okrem toho je aj vyznamnym exporterom sladoveho jacmena, zakladnej zlozky piva a najvacsim odberatelom chemickych hnojiv vyrabanych v Zavodoch Majstra Sarumana v Isengarde.

Ekonomika:

- Po obnoveni tazby Mithrilu v sachte Caradhras v Morijskych baniach klesla cena tohto kovu na historicke minimum 950 zlatiek za gram, co predstavuje pokles oproti minulemu kvartalu o 0.14 percenta.
- Cena zeleza sa vdaka vyrovnanej tazbe v Mordore drzi na urovni 1200 zlatiek za tonu.
- Cena zlata a striebra neustale klesa, co je sposobene velkou tazbou v Harade.Aktualna cena zlata je 350 zlatiek za kilogram a striebra 115 zlatiek za kilogram. Statna rada Gondoru rozhodla, ze sestina vsetkych drahych kovov dovazanych do Gondoru bude ulozena k statnemu pokladu. Arnorska statna rada zvysila svoj podiel na jednu patinu.
- Burza v Osgiliathe hlasi vzostup podielovych a akciovych fondov o 0.65 percenta pre podielove fondy a 0.12 percenta pre akciove fondy a burza v Tharbade zasa pokles akciovych fondov o 0.05 percenta. Podielove fondy sa v Tharbade drzia na urovni z minuleho dna t.j. 450 zlatiek.
- Dorwinion hlasi, ze uroda hrozna v tomto roku bola trochu slabsia ako po minule roky, co v konecnom dosledku pravdepodobne povedie k zvyseniu ceny vina na trhoch. Cena pre malospotrebitelov by sa vsak menit nemala.
- upozornenie pre lodnych dopravcov v pristave Umbar: Prosime aby ste urychlene vyprazdnili pristav od zbytocnych plavidiel, nakolko do pristavu smeruju tri konvoje zo zasobami pre stavbu pevnosti na juznej hranici Gondoru. Konvoje boli vypravene z pristavov Forlond, Mithlond a Harlond so zastavkami v Lond Daer Enedh, Dol Amrothe a Pelargire. Konvoje by mali dorazit zajtra predpoludnim. Lodni dopravcovia by mali svoje plavidla dopravit do pristavu v Pelargire alebo v Dol Amrothe, kym nebude konvoj vylozeny.
- Nakolko spolocnost Mordor Airlines ukoncila svoju cinnost pre nedostatok cestujucich, bude odteraz letecka doprava v Stredozemi vykonavana iba spolocnostou Orly Inc., nakolko je tato spolocnost teraz jedinym leteckym prepravcom v Stredozemi, jej postavenie skuma antimonopolny urad Gondoru.

Sport:

- Po semifinalovom kole dostihoveho pohara Stredozeme je na cele rebricka najrychlesich koni Sedak z Rohanskeho kralovskeho zrebcina v Edorase, na druhom mieste je Heruder zo Arnorskej kralovskej stajne vo Fornoste a na tretom mieste v priebeznom poradi je Belak z Rohanskeho kralovskeho zrebcina v Edorase. stale vsak nie je iste kto bude vitazom pohara, ktoreho finale budeme vysielat dnes vecer v priamom prenose z Edorasu. Najvacsim favoritom je totizto Hnedovlas z Rohanskej zapadnej stajne v Helmovej rokline, ktory kvoli dopravnym problemom pricestoval na dostihy az dnes, ale rozhodcovia ho urcili do semifinaloveho poradia divokou kartou.
- V priebeznom poradia najprestiznejsieho jachtarskeho podujatia Belegaer Cup je na cele posadka Hnedozemskej jachtarskej federacie s jachtou Argonath. Zaverecne kolo Belegaer Cupu sa odohra 12.12 v Belfalaskom zaliv a bude pozostavat z troch kol okolo ostrova Tol Falas. Start pretekov bude v Umbare a Ciel v Dol Amrothe.
- Bezecky memorial troch Lovcov sa bude konat vo Vychodnom Rohane. Start bude na Vychodnom vale Rohanu a Ciel v kralovskom palaci v Edorase, kde bude vitazov dekorovat kral Elfwine.

Pocasie:

-tropicka burka Sauron sa rozpadla nad velkym morom Beleager, svedcia o tom pozorovania z hydrometeorologickych stanic v umbare a Andraste.

Pocuvali ste radiojournal radia Ithilien, je 18 hodin 15 minut.

Naposledy upravil Aiwendill dňa 13.11.2005 - 18:36, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 18:11     Citovať
Radio Ithilien, reklama:

[spot:01]vzzzzzzmmmmmmm, vzzzzzzmmmmm

Dopravime vas odkial a kam budete chciet.
Otvarame aj nove pravidelne linky: Roklinka-Minas Anor, Roklinka-Tharbad, Minas Ithil-Tharbad, Umbar-Osgiliath, Umbar-Annuminas s medzipristatim v Tharbade.

Sme jedini a najlacnejsi...

[spot:02]bum, bum, bum, bum ...

Spolocnost Trpaslici Corp. ponuka na predaj bezchybne mithrilove brnenia od 9.999,- zlatiek a taktiez aj elfske mece od 599,- zlatiek.

[spot:03]ssssssssssssssssssssss...

Statna opera v Osgiliathe otvara zimnu sezonu. predpredaj abonentiek na loze v opere sa zacina 1. 12.

Dalsi program:

do 19.00 hrame skladby elfskeho skladatela maeglina
19.00-21.00 priamy prenos z dostihov v Edorase.
21.00-00.00 Hudobne pozdravy a skladby na zelanie
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 19:14     Citovať
Radio Ithilien:

Takze pred zaciatkom dostihov v Edorase vysielame este poopravenu Hitparadu TOP 10 LOVE:

1. Órenya linda cenwelyo (moje srdce spieva, ze ta chce vidiet)
2. Órenya nainuva tenn' encenuva le (moje srdce bude plakat, kym ta znovu neuvidi)
3. Oi yétanyel nányë alassëa (kedykolvek ta vidim, som stastny)
4. Vanesselyë silë calimavë (tvoja krasa jasne ziari)
5. Nai árë laireo caltuva falassinnar (nech letne luce slnka oziaria brehy a plaze)
6. Maruvalmë sinomë (zostaneme tu)
7. Ava aista (nemaj strach)
8. Nyara nin tana quenta (povedz mi ten pribeh)
9. Nányë lendur (somj tvojim sluzobnikom)
10. Tula yo ni vantien ar eleninnar tirien (pod sa so mnou prejst a spolocne pohliadnut na hviezdy)

A teraz odovzdavame slovo do edorasu, kde prebieha finalove kolo Pohara Stredozeme v dostihoch dospelych koni.
Pohlavie:MužLeonidas
vala

Príspevky 655
Príspevok13.11.2005 - 19:18     Citovať
je to dost dobre :thumbsup: :bowdown: :bowdown: Very Happy

ale malo sa venujes trpaslikom :disgus:
ale dufam, ze to doladis
vala

Príspevky 1722
Príspevok13.11.2005 - 19:19     Citovať
Leonidas Napísal(a):
je to dost dobre :thumbsup: :bowdown: :bowdown: Very Happy

ale malo sa venujes trpaslikom :disgus:
ale dufam, ze to doladis

Akoze co mam doladit, lebo nexapem... Question

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3 ... 10, 11, 12  
Strana 1 z 12

Google