Tak ma minule napadlo , že či tu treba uverej?ovať len fantasy a sci-fi počiny . Ja píšem teraz dosť nový projekt , a tak som si povedal , že to hodím aj sem . Píšte čo si o tom myslíte .
Fakt silné ráno a prepichnutá guma
,,Gabóóó ! Gabóóóó ! “ Zobudil som sa , no nedošlo mi hneď prečo . Niekto otvoril dvere . Dnu nazrela kučeravá hlava . ,,Nevidel si Gaba ? “ Nechápavo som na neho pozrel . On pozrel nechápavo na m?a . ,,Nevidel ?” Znova nechápavý pohľad . ,,Čo?” K pohľadu sa pridali aj otvorené ústa . Mávol rukou a zabuchol za sebou dvere . AU ! Hneď mi došlo , čo je vo veci . Pozrel som na črepy od Cinzana ležiace na podlahe . Bol som pod obraz spitý . Nie pod boží , nad mojou posteľou nevisí Boh . Tam visí kalendár Playboy ročník ´92 . Zdvihol som sa z postele . Kým som prešiel k stolíku , na ktorom ležali cigarety spadol som asi tri krát . Cestou späť na postel už len dva krát . Chvalabohu . Dvere sa znova otvorili . ,,Kašli nato , už viem kde je .” Zmohol som sa na jediné . ,,Hm?” ,,Že nemusíš hľadať Gaba , viem kde je . “ ,,Koho?” Pozrel na m?a ako na použitú detskú plienku a obzrel sa po izbe . Zrazu sa tváril akoby tam tých plienok bola pekná kopa . ,,Niečo so sebou rob , preboha .” ,,Mmmh.” Zatresol dvere . AU ! Chvíľu som hľadel tam kde stál . Potom som sa postavil , spadol som , znova som sa postavil a zase som spadol . Našťastie na posteľ . Pozrel som sa do zrkadla . Niečo so sebou jednoznačne robiť musím . Pár sekúnd mi však trvalo zistiť , čo by bolo najlepšie . Piercing . Jednoznačne , do nosa . Kým som našiel zapaľovač spadol som najmenej patnásť krát . A keď som zistil , že v ?om nie je plyn , spadol som len raz . Zaspal som na podlahe .
V aute sme sedeli traja . No vlastne , ja som ležal . Teda ja , Gabo a Igi . Gabo šoféroval , Igi dakam telefonoval . Ja som ležal . Každý robil to , čo mu šlo najlepšie .
,,Čo ?! Nie , nechcem kúpiť slona ! Kto ? ZOO ? Ani opice . Nie , nie , ani leva . Koľko ? Sto tisíc ?
Nie , nie . Nechcem . Nie . Ani pštrosa . Ďakujem dovi . “ Igi zaklapol telefón a obzrel sa za mnou.
“Furt spíš José ? Čo ti je dneska ? “ ,,Zle sa .... ehm ... no . “ ,,Prosím?” ,,Zle sa cíti . Bodaj by nie .”
ozval sa Gabo . ,,Aha , jasné . Idem skúsiť ďalšieho . “ Cítil som sa úplne pod psa . Bolo mi fakt totálne zle . Na vracanie . Otvoril som teda okno a hodil to von . Po chvíli mi odľahlo tak som sa posadil . Igi niekomu znova volal tak som sa obrátil na Gaba . ,,Kde si bol dnes ráno ? Igino ťa hľadal . “
Pootvoril okno a zapálil si . “Vlastné kšefty . Nákladiak so škótskou pred Vied?ou . “ ,,Sám?”
Oklepal popolček z cigarety . ,,Nie. Aj s Tonym . Vieš , tým od Veľkého Toma . “ Nevedel som ani kto je Tony ani kto je Veľký Tom . ,,Aha , jasné , viem . Taký chudý , vysoký . “ ,,Má meter päťdesiat a sto kilo . “ ,,Aha tak teda nič . A ako to šlo ?” ,,Asi o siedmej sme vyrazili , cesta mŕtva , pohodička .
Hranica tiež hladko . Dakde za Pandorfom sme zastali a čakali asi do desiatej . Trošku sme si hrkli , ale nie veľa , také dve Absolutky . Kecali sme o ženských , keď zrazu pri nás zastavili fízli , že čo tam robíme . A vieš čo povedal Tony ? Neuveríš . Že máme defekt . Ja tam stojím jako obarený , vieš , sledujem fízla jak to kontroluje . A on len pritakáva , že gut , gut , Tony voľačo špráchuje , že nemáme rezervu a tak . A fízli ti vravím , normálne odišli . Tak sa idem pozreť na tú gumu a ona prepichnutá !
Tony hneď jak videl fízlov chytil nožík a prerezal gumu . Ale šak aj tak boli primitívi , šak to bolo úplne vidieť , že je prerezaná . Tak sme teda rýchlo nasadili rezervu a čakali sme .Už sme nepili . Asi o polnoci zavolal Tonymu nejaký chalan , čo sledoval “náš náklad” už od Grazu . Že o chvíľu je pri nás .
No a ďalej vieš jak o chodí . oféra sme omráčili , auto nechali tam a náklad sme zaviezli do Viedne . Vzali sme prašule a šup to domov .” ,,Myslel som , že Igi nemá rád keď robíme vlastné fušky . “ ,,Ale je tam toho , toto bola malina . Až na tých fízlov . Ale vravím ti , nič sa nemohlo stať . “ Vyhodil špak od cigarety a zapálil si ďalšiu . Ja som schmatol staré noviny , na ktorých som celý čas sedel a oprášil som trošku svoje čítanie . ,,Pohreb? Nie , nechcem zariadiť pohreb . Funebráci vravíte ? Čože ? Truhlu v tvare delfína ? Nechcem truhlu v tvare delfína . Ani veniec . Nie , ani sex . ČOŽE ?!