Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Antiemo

1, 2  
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok30.01.2008 - 16:45     Antiemo Citovať
Tema velmi podobna antihiphop ale bude sa zaobarat trosku inou temou.
Tu sa mozte z chuti na nich vyrozpravat

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok30.01.2008 - 17:15     Citovať
Emo - su to podla mna trochu zvlastni ludia, s ich nazormi a pohladmi na svet sa nestotoznujem, ..cely tento styl mi je proste cudzi a nic mi dokopy nehovori.
ALE! Narozdiel od stupencov hip-hopu, ktorym sa nepaclo, ze uznavam ine ako ten ich hip-hop a doslova ho vnucovali vsade tam, kam sa pohli, tak nemozem povedat, zeby "emaci" robili to iste. To vobec. Maju svoj vlastny styl, ale este som sa osobne nestretla s tym, ze by robili nieco take, ako som uviedla priklad hu hiphoperov. Inymi slovami, ja som tolerantna, tak od druhych vyzadujem, aby boli tiez. A kedze som sa stretla zatial len s tolerantnymi emakmi, tak proti nim osobne nic nemam. Nech si vyznavaju, co sa im paci, pokial nerobia nic rusive, je to vporiadku. Tot imho. Wink

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 1015
Príspevok30.01.2008 - 18:24     Citovať
EMO.......
......VELMI zaujimavy style......urcite suhlasim s Menelyou.....ale to moze byt tym ze emo hudba sa nestotoznuje s hiphopom, skor je to rokova a punkova hudba, a teda nemozu mat vyhrady proti nam metalistom.
Mam pocit ze EMO a HIP HOP su dva bojujuce styly, ktore sa navzajom urazaju a osocuju. Nie som moc nadseny z tohto NOVEHO EMO, ktore ma s tym STARYM (dobrym) EMO len velmi malo. To co sa nam dnes ukazuje je len vysedok medii a vymytych mozgov. Tym chudacikom sa do hlavy nedostane ze ked sa poriadne dorezu nic tym nevyriesia a este si pohorsia. NOVE EMO je ciste komercny style a s pravym emakom/ckou som sa priznam sa nestretol. Ludia, ktori o sebe hovoria ze su EMO si myslia ze ked sa oblecu do pasikavych pancuch namaluju si oci a nechty nacierno a ofinku si daju "na emo" ale nie su pravy EMO ludia. Je to len vysledok komercie, ktora ukazuje len to "zle" (rezanie) a vizaz, ale neukazuje skutocnu podstatu, ktora je niekde uplne inde. Nebudem hovorit kde je podstata na to nech si kazdy najde odpoved sam, ale ja nemozem odsudit EMO len preto, ze media z neho spravili hlupost, ktoru nasleduju tisicky mladych naivnych ludi. Stavim sa ze je okolo nas mnoho EMO ludi, ktori su pravi EMO lebo su EMO aj vo svojom vnutri a nielen NAVONOK.Su to dobri ludia, taki ako vsetci ostatni a nemali by sme ich posuvat ma "vedlajsiu kolaj" len preto, ze sa prihlasuju k EMO.

no uuuf.....koniec prednasky a teraz este nieco:
Vacsina mladych ludi (alebo SKOR deti) sa tvaria ze su EMO len preto, ze je to teraz v mode a skutocni EMO dalej ziju svoj tichy zivot a z novinarskych clankov a Emako/ciek , ktorych stretavaju na uliciach sa len usmievaju.
A neznasam ked idem po skole a pocujem ako na mna ludia kricia : EMO!! z toho saliem aj sa snazim nevsimat si toho.

a nakoniec: EMO nie je zle, a ked sa niekto bude vystatovat aky je on emak/emacka verte ze nie je OZAJSTNY emak/emacka. Smile

ty vole dobre som sa rozpisal, ale proste uz ma irituje ako vsetci nadavaju na EMO a vobec netusia co to vlastne je. Rolling Eyes

Nech je tento rok lepší ako bude!
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok30.01.2008 - 18:26     Citovať
heh rusive...vadi mi na nich ze napriklad minuly tyzden to bol hopik ale teraz je to velke EMO lebo to prave leti a to je IN...a neskutocne ma irituje ked maju na rukach napisane "cut here"...(ako jedna z nasej skoly :wacko: )nemam nic proti tym, ktori boli emo este pred tym ako to prislo "do mody" ale teraz ked vidim kostricky a ofinky az sa mi zaludok prevraca... :disgus:
EMO - extra mastna ofina, enormne mutovane opice, elektraren Mochovce... Laughing Laughing Rolling Eyes

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok30.01.2008 - 20:13     Citovať
no zalezi na tom co myslis pod pojmom EMO.
nedavno to bolo celkom dobre vysvetlene v rockovom magazine Spark.
EMO ma v hudbe viacero vyznamov.
no ale tak skor dnes ludia oznacuju pojmom EMO komercnejsie Punkrockove kapely ktore su IN takze kopa teenagerov to pocuva len aby zapadli..niekomu sa to mozno paci,tak ako mne Metalova muzika.
EMO v inom slova zmysle je vlastne odroda metalu nazyvana Metalcore ktora sa teraz rozvija a je coraz viac takych kapiel.
tak moj nazor na EMO cislo1 je,ze sa mi to vobec nepaci.pesnicky nemaju vobec ziadny odkaz,hudba je stereotypna a repetitivna a tie texty by aj dement napisal lepsie..a o nazvoch kapiel uz ani nehovorim.Image z nich robi este vacsich teploskov Laughing
a EMO cislo2 sice velmi nepocuvam lebo je to ta odroda metalu ktora sa mi zda dost nudna,ale urcite je to zaujimavejsie ako EMO1 Very Happy
takze tak

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok31.01.2008 - 07:10     Citovať
EMO= emotional hardcore
Tiež si myslím, že veľa mladých ľudí je EMO, len preto, že je to teraz v móde a málo ich vyznáva skutočnú filozofiu toho hudobného štýlu. Jednoducho sa len hrajú na hrdinov.

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok31.01.2008 - 12:21     Citovať
v_l_a_d_o Napísal(a):
EMO= emotional hardcore
Tiež si myslím, že veľa mladých ľudí je EMO, len preto, že je to teraz v móde a málo ich vyznáva skutočnú filozofiu toho hudobného štýlu. Jednoducho sa len hrajú na hrdinov.

No tak ja mam na to taky nazor ze ich odkaz hudbe(noveho EMA) je bud velmi chaby alebo ziaden.Niektory to robia len aby sa pacili dievcatam(to ja asi vacsina) a potom su taky sialenci co to obratili
na ruby napr ten Bill z TH a vyrezuju si veci do zil tak to uz nieje vec mody podla mna.Ja stare Emo nepoznam kedze som tu z tej mladsej generacie a punk na ktorom to je vraj zalozene ma nikdy velmi nezaujimal.
Freyja trochu doplnim k tomu:A Konradova kravata.

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok09.04.2008 - 14:51     Citovať
dospela som k zaujimavemu poznatku...ti co nie su emo pokladaju najnovsie vsetko co je v ciernom za emo Laughing vcera napriklad som bola v skole, mala som tricko Iron maiden, dva vybijane opasky a retaze a jeden taky typek ze: ahoj emo. Evil or Very Mad Laughing strasne Laughing

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok09.04.2008 - 15:07     Citovať
Hej, ľudia to dosť často nevedia rozoznať...inak poznám jedného celkom schopného speváka-emáka(jeden známi)
vala

Príspevky 2912
Príspevok09.04.2008 - 16:53     Citovať
Hej, vela ludi hadze metlakov a emakov do jednej skatule :disgus: ..co uz s nimi Laughing ...Nastastie som "metal civil", takze mne take ze "ahoj emo" nehrozi Laughing Laughing

Reklama
vala

Príspevky 1015
Príspevok17.04.2008 - 12:46     Citovať
toto je velmi zaujimave Laughing Laughing som sa sulal...a najkrajsia ta vyzva na konci Laughing to ma dorazilo Laughing Laughing Laughing

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok17.04.2008 - 14:37     Citovať
Menelya Napísal(a):
Hej, vela ludi hadze metlakov a emakov do jednej skatule :disgus: ..co uz s nimi Laughing ...Nastastie som "metal civil", takze mne take ze "ahoj emo" nehrozi Laughing Laughing

Mno, niekoho zdravia ahoj emo, niekto je metal civil a o niekom koluju reci ze je satanista (mna sa to par krat otvorene spytali...). Mne keby niekto povie ze som EMO tak ho na fleku zabijem, nemam proti nim sice nic, ale hadzat vsetko a vsetkych ktori chodia v ciernej do jedneho EMO vreca je chore...

vala

Príspevky 1074
Príspevok18.04.2008 - 07:18     Citovať
Maedhros Napísal(a):
toto je velmi zaujimave Laughing Laughing som sa sulal...a najkrajsia ta vyzva na konci Laughing to ma dorazilo Laughing Laughing Laughing

BOlo to aj v Novom čase, zasmiala som sa Laughing Ten obrázkový príklad je taký ,, úžasný" :coverlaugh:
vala

Príspevky 3839
Príspevok18.04.2008 - 07:25     Citovať
Z toho obrazku som nemohoooooooool... Ten ruzovy cudo Smile co ma v ruke, odznacik ci co to ma byt s tym napisom EMO no to je zlaty klinec...

vala

Príspevky 1074
Príspevok18.04.2008 - 07:27     Citovať
sak to je cool... :coverlaugh:
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok12.06.2008 - 12:37     Citovať
Viem, ze toto skor patri do temy FUN, ale tu si to snad vsimne viac ludi. Stoji za pozretie. Laughing
http://kecy.roumen.cz/roumingVideo.php?id=4479

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 149
Príspevok12.06.2008 - 13:02     Citovať
Mno veru ja mam k tomu asi taky nazor ako Meneli na zaciatku a z casti som natom ako feli Smile
No ae ja tiez casto mam problem s rozozanavanim,preto do mam ofinkovy jo neofinkovy ne, no Freji ten vyraz tvare by som chel vidiet po tom pozdrave Wink

To atalanta toto je do telky s takouto "nemam vyraz"by sme vyhrali urcite Laughing :thumbsup:
Ímo a emo jo?
MI se nerežeme, kdeže ..no teda dostala som včera 3z diktátu a tak som sa porezala ale inak faakt nie, looooooool :applause:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 3839
Príspevok20.06.2008 - 10:23     Citovať
Kokoooooooos, to viedeo je krute.... Laughing Laughing Laughing Laughing

To ako hrdo prehlasila ze uz MESIAC je EMOgril (nie, nemam tam preklep, to je naschval), ako sa tam vyznavala z toho preco sa nemoze kamaradit so svojou kamaratkou, lebo byva v tom hnusnom oranzovom cinziaku, ako sa dorezala kvoli tomu ze SNEZI a ako sa ide dorezat lebo porusila EMO ZAKONY tak to ma uz dorazilo... Rehotal som sa cely cas ze som skoro zo stolicky spadol Very Happy

LOL, klobuk dole a taketo nieco nas tu chce poucovat? Nech v tom pokracuje dalej, ja sa len potesim a pobavim Very Happy

vala

Príspevky 2912
Príspevok20.06.2008 - 11:55     Citovať
Ono to video nebola recesia??? Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 401
Príspevok21.06.2008 - 17:04     Citovať
To video je...ty vole...ja z toho nemozem...
a to akoze si robi srandu ne?

uzasny napad...tema na emo haha...antiemo

Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok21.06.2008 - 18:14     Citovať
Ludia, nemate este niekto nejake podobne video? Ja sa chcem este raz tak dobre pobavit, kto sem postne dostane odomna 10 000 000 zlatiek (ja mam vyse miliardy takze mi to chybat nebude Very Happy ).

Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 401
Príspevok22.06.2008 - 13:00     Citovať
Maedhros Napísal(a):

A neznasam ked idem po skole a pocujem ako na mna ludia kricia : EMO!! z toho saliem aj sa snazim nevsimat si toho, ale proste uz ma irituje ako vsetci nadavaju na EMO a vobec netusia co to vlastne je. Rolling Eyes

to neznasam, ako ked mi nadavaju do Emakov...nic proti nim. poznam istych POZEROV co chodia po skole s ofinou a tak...tvaria sa ako emaci a pritom na tricku Cradle...no nevadi. Radsej sa neradim nikam lebo by to dopadlo Laughing skor taky metal. Tie Emokids nech si uvedomia ze na co sa hraju.

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 352
Príspevok22.06.2008 - 22:52     Citovať
Ty koksoooo no to video,.. No jak moze byt dakto tak blby to nepochopim. Ale aspon sa je na com smiat Laughing Laughing Laughing

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1015
Príspevok23.06.2008 - 11:49     Citovať
hmm...podla mna si ta baba robila srandu z EMO.....nie ze sa tam vyznavala....proste si z toho robila prcu....sak aj te jazvy mala len namalovane...

Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 503
Príspevok23.06.2008 - 12:09     Citovať
http://www.youtube.com/watch?v=cJSPX2v-uQw

tak to si sto percent pozrite Very Happy ta pesnicka ma fakt dostala Laughing krasna parodia na emakov Laughing

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2  
Strana 1 z 2

Google