Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Návrhy/pripomienky

Nová hra- LOTR game

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok03.01.2008 - 12:24     Citovať
Oznamujem sirokej verejnosti, ze sa utvorilo nove forum, kde sa bude hrat tu uz diskutovana RPG hra z pohladu prvej osoby, takze to bude vyzerat asi tak, ze napisete: Idem po hore a stretnem ohyzda, tak vytasim mec a odtnem mu hlavu, skratka nieco na tento sposob. Forum je zatial este stale v plienkach, takze este chvilu potrva, kym sem pojde link, takze mozete zatial rozmyslat, za koho hrat (detailnejsie sa dozviete priamo na fore, ked sa spristupni verejnosti...). Takze nabruste brka, prichystajte flasticky s atramentom a hybaj utvarat Stredozem Smile.

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 1015
Príspevok03.01.2008 - 15:37     Citovať
ijuchuuuu :yahoo: ja budem mocny temny carodej Curumallen (z krajiny Oz) a vsetkych zakillujem :evil2: a a a potom vystaviam novy Angmar, lepsi ako ten predchadzajuci :naughty: a vsetci podlahnu Moci Angmarskeho kralovstva Cool ale viac vam hovorit nebudem lebo mi prekazite plany pri ovladnuti Ardy muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a este taka technicka otazka: mozem vobec hrat za zleho? Rolling Eyes

Nech je tento rok lepší ako bude!
vala

Príspevky 3839
Príspevok03.01.2008 - 16:16     Citovať
Ale jasneeeeeeeee, kludne, aspon budem mat koho killovat ako king of Gondor :evil2:

Ale musim upozirnit, ze postava najskor musi prejst cenzurou a upravami administratora/ administratorov (musi ju schvalit)

vala

Príspevky 1015
Príspevok03.01.2008 - 17:26     Citovať
ooo jupi ja si ju dnes v noci poriadne premyslim a potom poslem zivotopis Laughing Laughing (mno teda...to jak do superstar Laughing Laughing )
jupi uz sa tesim kedy to bude? :drool:

vala

Príspevky 3839
Príspevok03.01.2008 - 17:30     Citovať
Neviem, ked to rozchodim tak, aby to slo bez chyb tak dam vediet, momentlane mam dolezitejsie veci na praci (skolu), ale mozem uz teraz povedat, ze je pre vas pripravenych viac ako 20 stupnov hodnotenia podla prispevkov... Staci sa len snazit a budete stupat... Smile Cool

Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 172
Príspevok03.01.2008 - 18:20     Citovať
uz sa na to tesim :drool: :drool: :grindance:

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok03.01.2008 - 19:48     Citovať
Znie to veelmi zaujimavo :thumbsup: ...A upozornujem vopred, Lindon je moj a nikomu ho nedam! :evil2: Laughing ...Ale teraz vazne, ak by to bolo mozne, hrabala by som aj tu na svojom piesocku, cize v Lindone Smile

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1015
Príspevok03.01.2008 - 20:07     Citovať
hm....trochu som sa vypytoval a z mojho Angmaru (a ani z tvojho Lindonu Menelya) nic nebude....a dokonca ani carodej byt nemozem Crying or Very sad to je mi uroven....... Twisted Evil mozem byt bud clovek, elf, trpaslik, ohyzd, uruk-hai, popr.vychodniar, no v ziadnom pripade nie CARODEJ, lebo je to vyssia forma bytia Evil or Very Mad Crying or Very sad a dokonca sa ani nemozno vyhlasit za krala nejakej rise v Stredozemi!!....to potom asi budeme len dvorny sluhovia VELKEHO ADMINA...(trochu nespravodlive, co?)... Laughing Laughing popripade sa mozme stat vzburenci na strane zla (ako ja :evil2: )...........mno tot asi vse, snad to bude sranda a dufam ze budu aj nejake skilly a bonusy pre nauspesnejsich :naughty: Laughing

vala

Príspevky 2912
Príspevok03.01.2008 - 20:15     Citovať
Ale vlastne, ved to nevadi, ze nemozme byt panovnici nijakych krajin (mne staci Stredozem). Ved to bude o to zaujimavejsie, som zvedava. Smile :thumbsup:

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1075
Príspevok03.01.2008 - 20:16     Citovať
Hej aj ja som zveda a tesim sa .Este si premysliet blizsie moju buducnost a pocitajte so mnou :thumbsup:
Reklama
vala

Príspevky 1015
Príspevok03.01.2008 - 20:18     Citovať
no mna stve ze nemozem byt carodej Twisted Evil to by bolo take zaujimave : zasnivany smajl : mozno by som dobyl Isengard Laughing a Fealiath by ma vyhodil Laughing Laughing

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok03.01.2008 - 22:50     Citovať
Heheee, vy ste si mysleli, Ĺľe sa dostanete na post ÄŤarodeja len tak? Laughing
Fajn, Feli, ohÄľadom pravidiel sa mi potom ozvi na ICQ, nech ich ÄŤo najskĂ´r spracujem, lebo sĂş voÄľajakĂ­ nedoÄŤkavĂ­ Wink

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
vala

Príspevky 1015
Príspevok04.01.2008 - 09:32     Citovať
tusim budem len taky poulicny "kuzelnik" Laughing ale ludiaaa.....ved potrebujete niekoho proti komu by ste bojovali no tak ma nechajteee ziiiiit ako carodeeejaaaa Crying or Very sad Laughing

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok04.01.2008 - 10:08     Citovať
Môžeš byť orc, keď chceš Smile

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
vala

Príspevky 3839
Príspevok04.01.2008 - 11:44     Citovať
Amarante: Ok, niekedy sa ozvem na ICQ, ale este ich ponatahujme, myslim ze im prospreje ak sa to spusti v polovici februara... Laughing Ale nie. Myslim, ze sa moze hrat podla starych pravidiel, nieco spravim aj ja a potom spravime fuziu Smile Cool

vala

Príspevky 1015
Príspevok04.01.2008 - 12:08     Citovať
Amarante Napísal(a):
Môžeš byť orc, keď chceš Smile

mno ved co ine mi ostava Sad ale nie....budem muzom zla, uz som sa rozhodol naisto Rolling Eyes

vala

Príspevky 3839
Príspevok04.01.2008 - 12:43     Citovať
Pre tych, ktori sa uz nevedia dockat tu mam zoznam hodnosti na fore. Dufam, ze vas inspiruju k hojnemu hraniu a snahe o co najlepsiu uroven prispevkov (lebo inak samozrejme pomiznu Rolling Eyes Cool ). Dufam, ze sa vam budu pacit... Cislo za hodnotenim oznacuje minimalny pocet prispevkov potrebny na jeho ziskanie...

Moderátor - Špeciálne
Administrátor - Špeciálne
Ohyzdí vandrák 1
Ohyzdí tulák 5
Ohyzd 10
Vandrák 20
Tulák 30
Žobrák 50
Bandita 70
LupiÄŤ 80
Korzár 90
Žoldnier 100
Žoldniersky poručík 130
Žoldniersky kapitán 150
Armádny kapitán 200
Armádny major 230
Armádny plukovník 250
Generál 300
Generálmajor 330
Generálplukovník 350
Člen osobnej stráže kráľovny 400
Kapitán osobnej stráže kráľovny 430
Veliteľ osobnej stráže kráľovny 450
Člen osobnej stráže kráľa 500
Kapitán osobnej stráže kráľa 530
Veliteľ osobnej stráže kráľa 550
Rytier 600
Biely rytier 630
ÄŚierny rytier 650
Zabijak 800
ElitnĂ˝ zabijak 850
Zabijak kráľov 900
TrpaslĂ­k 1000
Elf 1100
Maia 1300
Vala 1500
Mandos 2000
Manwe 3000

V pripade akychkolvek otazok napriklad preco je bandita nižšie ako lupič a ten zas nizsie ako korzár sa opytajte, ja vam neublizim...

vala

Príspevky 1015
Príspevok04.01.2008 - 12:57     Citovať
no vyborne, mam otazku.....ked si vyberiem postavu akoze teraz vymyslim napr. Hram za elfa s menom Maedhros a blablabla zivotopis, tak ako to bude hodnotene, ked ja viem ze moja postava je elfskeho povodu, ale hodnost elf je az po 1100 prispevkoch.....co vlastne budem za postavu?

vala

Príspevky 3839
Príspevok04.01.2008 - 13:01     Citovať
Budes normalne elfom, tie hodnotenia su len na zaklade prispevkov... Ja mozem byt administrator a mozem mat hodnotenie Vandrak v priapde ze by som nepouzival specialne hodnotenie... Je to jedno, tvoje hodnotenie na zaklade poctu prispevkov nema s tym, za aku postavu hras absolutne ziadny suvis. Rovnako ako ludsky ranger moze mat hodnotenie Mandos, tak aj ty mozes ako lefsky vojak (napriklad) mat hodnotenie Korzar. Je to absolutne jedno. Hodnotenia sa ziskavaju za pocty prispevkov a tym padom vas maju inspirovat...

vala

Príspevky 1015
Príspevok04.01.2008 - 13:04     Citovať
aha..... :bowdown: (ale nezvykaj si na podobne smajle Laughing )

Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok04.01.2008 - 13:24     Citovať
Na to druhom fore taketo ani nie su a ja si nepotrpim... Cool

vala

Príspevky 3839
Príspevok04.01.2008 - 17:00     Citovať
Exclamation :yahoo: Na znamost sa vsetkym dava, mimoriadna, zvlastna sprava :yahoo: Exclamation

Tu je link pre pristup na forum, kde sa bude odohravat LOTR game. Prestudujte si prosim poriadne pravidla a postupujte podla nich. Vela zabavy vam prajem.

http://lotrgame.forumup.sk

vala

Príspevky 2912
Príspevok27.01.2008 - 21:12     Citovať
Tak. Uz je to skoro mesiac, co funguje tato skvela RPG. A zatial je tam dost malo hracov Sad....Co z vas sa nenajde nik, kto ma rad RPG?? Crying or Very sad Crying or Very sad Ved si to aspon skuste, zaciatocnici - uvidite, ze sa rychlo zorientujete! Wink Smile

vala

Príspevky 3839
Príspevok27.01.2008 - 21:15     Citovať
A ked nie tak vas zorientuje admin a moderatorky a pomozu aj hraci Smile

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 442
Príspevok28.01.2008 - 18:19     Citovať
mno ja som sa vcera regol, no nejak mi este neprisiel aktivacny mail, takze zatial hrat nemozem.

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4, 5  
Strana 1 z 5

Google