Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Merchandise

Tričká fóra

1, 2, 3, 4  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok25.03.2008 - 00:02     Citovať
Tymto sa tema o trickach zamyka, kto by este chcel ma smolu, mal to stihnut, bolo to tu dostatocne dlho...

Zajtra zrejme pojdem do tej firmy kedze mam cestu do mesta a objednam tricka podla zoznamu ktory tu je vyveseny

vala

Príspevky 3839
Príspevok25.03.2008 - 15:26     Citovať
Takze, dnes som dal do vyroby nase milovane tricka s terminom do 10.4. ale zial musel som sa kvoli nizkej kvalite obrazka vzdat potlace tengwar na rukavoch, co je sice skoda, ale ja som rad ze aspon tricka budu, tazke zial.... Ale tricka su uz vo vyrobe a ked budu hotove, dam vam vediet...

vala

Príspevky 3839
Príspevok03.04.2008 - 06:14     Citovať
Ako vidim, tak sa bez deadline na adresy nepohneme dalej a bude to trvat este pol roka. Takze to spravim takto:

Kto mi neposle do 10.4. adresu cez PMku, (a toto sa tyka hlavne tych ktori chcu mat tricko doma do SC a chcu v nom prist) tak tomu to tricko neposlem a predam ho tu u nas. Mal som kopu zaujemcov o odznaciky, takze najdem aj zaujemcov o tricka.

Samozrejme ze sa to netyka len ich ale aj ostatnych, ktori si tricko objednali.

Mimochodom, tema je znovu odomknuta, mozete do nej zase pisat.

Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 401
Príspevok06.04.2008 - 13:19     Citovať
Takze napis sem prosim finalnu sumu, so mnou mozes pocitat ale najprv potrebujem vediet kolko budem cvakat. a odznak beriem urcite...len napis kolko bude triko stat a hned ti poslem PM-ku s adresou, cislom a whatever...

vala

Príspevky 3839
Príspevok06.04.2008 - 13:56     Citovať
Ti ktori si myslia, ze budu objednavat potom ako bude finalna cena su na omyle, finalna suma bude az po tom, co sa tricka dokoncia a tym padom uz nikto dalsi nema sancu dat si spravit. Uzavierka bola a nie na srandu, ti ktori chceli si mohli objednat, kto tak nespravil ma smolu. Co sa odznakov tyka, plati to iste, pre istotu to rozpitvam ak bude treba v prislusnej teme.

vala

Príspevky 3839
Príspevok15.04.2008 - 14:03     Citovať
Mam skvele spravy. Dnes o 16:00 uz budu tricka na ceste k ich buducim majitelom. Mam ich doma od piatku poobedia, no akosi som nemal cas a nervy to zatial posielat. Ocakavajte ich zajtra alebo vo stvrtok, pojde to prvou triedou. Cena za kus je 375 Sk a k tomu este postovne, to ja platit nebudem lebo by som zbankrotoval. Takze o par dni ich mate spolocne s odznacikmi kto si objednal to aj to, takze si prichystajte dukatiky nech to mate cim skor doma a nech v tom mozete ist na SC kto idete.

Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok15.04.2008 - 15:18     Citovať
Hehehe...supeeer ...uz sa tesim, :grindance: :thumbsup:

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1269
Príspevok17.04.2008 - 11:06     Citovať
Práve som došiel z pošty s tričkom a odznačikmi... To tričko je fakt super! Smile Sa mi strašne ľúbi... a najviac asi to zelené Radeon Laughing

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 3839
Príspevok17.04.2008 - 11:11     Citovať
Narcis Laughing

Este nejake reakcie? Smile

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok17.04.2008 - 13:08     Citovať
Mne doslo vcera a od radosti mi islo srdce vyskocit Smile strasne sa mi to tricko paci.Velmi dobra praca a navyse vobec nevadi ze je XXL.Feli mas u mna tu medovinu Laughing :thumbsup:

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok17.04.2008 - 14:12     Citovať
Omg, ja asi budem v noci spat pre istotu v plienkach, lebo sa pocuram z tolkej kofoly, piva a medoviny Very Happy Laughing Laughing Laughing

Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok17.04.2008 - 17:02     Citovať
Uz mi doslo tricko poekne... Smile Mam ho iba 5 minut a uz su an nom kocurove chlpy. Laughing

vala

Príspevky 2912
Príspevok17.04.2008 - 17:37     Citovať
:yahoo: :yahoo: :yahoo: MAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Velmi strastiplnou cestou, ale predsa len som sa dnes k trickam a odznacikom dostala! :grindance: ....Su prenadherne, ako trika, tak odznaky :drool: :wub:
Hoci som myslela, ze ako jedina nedojdem na SC v tricku fora. Avizo o zasielke stale nikde a nikde. Tak sa trepem na postu (pre info. cez polku mesta) a pytam sa, ci mi nieco neprislo. Teta povedala, ze ano. Lenze. Skleroticku Menelyu ani vo sne nenapadlo, ze by nebolo odveci zobrt si aj doklady, ze ano. Tak ma ta tetuska za okienkom zrusila, ze bez obcanky mi balik nevyda. Tak ja v casovej tiesni ako nikdy utekam cez pol mesta naspat pre obciansky a zasa naspat na postu, kde som sa konecne dockala....dnes som kvoli tickam a odznacikom presla hodny kus cesty, ale stalo to za to!!! :thumbsup: :thumbsup: Laughing

vala

Príspevky 1143
Príspevok17.04.2008 - 19:30     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Omg, ja asi budem v noci spat pre istotu v plienkach, lebo sa pocuram z tolkej kofoly, piva a medoviny Very Happy Laughing Laughing Laughing

My mame doma zasobu Pampersiek takze nemaj starost Laughing

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 1015
Príspevok17.04.2008 - 19:33     Citovať
to pre koho ako? Laughing Laughing :baby:

Nech je tento rok lepší ako bude!
vala

Príspevky 1143
Príspevok17.04.2008 - 20:17     Citovať
Maedhros Napísal(a):

Pre koho asi? Pre mna a pre Feliho nie? Laughing
pre moju 3 rocnu sestru Rolling Eyes

vala

Príspevky 3839
Príspevok18.04.2008 - 06:29     Citovať
Maedhros Napísal(a):

Ty to tu necitas? Keby si vedel kolko kofoly a piva mame ja a Mablung u seba navzajom tak mi ani tie Pampersy nepomozu mam taky pocit Laughing

Men: Ja som vedel ze to zvladnes Very Happy A aspon vidis kolko som si toho vytrpel ja ked som to bol 3x zaniest na poste a zakazdym nieco chybalo alebo bolo zle... Ty to mas este dobre ze si sa vracala len raz Smile Aj ked nechapem ako mozes vyliezt von bez dokladov, to ja idem bez nich len do lesa.

vala

Príspevky 3839
Príspevok27.08.2008 - 15:22     Citovať
Na znamost sa vsetkym dava, mimoriadna zvlastna sprava!

Do nasej obce prisiel sukromny podnikatel predavat vajcia. Cena za kus je 1,50 Sk, kto ma zaujem, moze si ich po skonceni oznamu zakupit pred miestnym pohostinstvom.
----------------------------------------------------

No a teraz vazne Very Happy . Dostal som napad a to taky, ze by mozno bolo vhodne nechat spravit druhu ediciu triciek pre tych, ktori by mali zaujem. Minimalny odber je zatial nestanoveny, ale aspon takych 10 triciek by som dal, uvidime casom, ci pocet nepojde dole.

Nova edicia je samozrejme urcena aj pre majitelov sucasnej, pilotnej edicie triciek.

Preco?

Pretoze tricka druhej edicie, budu obsahovat nielen logo nasho hrdeho fora na chrbte a Tolkienovu runu, ale budu obsahovat aj vytuzene tengwar. Samozrejme ze nie na rukavoch (kvoli technickej nemoznosti vykonat to), ale na spodnom okraji tricka. Taktiez budu obsahovat rozlisovaci znak druhej edicie a to dve lomene ciary na oboch rukavoch ( pre tych bez fantazie nazorna ukazka - //). Samozrejme ze dekoracie z prvej edicie zostanu zachovane.

V pripade zaujmu napiste prosim sem o kolko triciek by ste mali zaujem (velkosti mi zatial nepiste, len pocet kusov).

V pripade akychkolvek otazok mate prilezitost sa spytat priamo tu v tejto teme a ak to nebude absolutna konina, tak vam odpoviem Wink

vala

Príspevky 2912
Príspevok27.08.2008 - 15:49     Citovať
Jasne, beriem jeden kus - chcem moderatorske triko Cool ..a tentokrat uz si dam spravnu velkost Laughing

Pohlavie:MužElrandir
vala

Príspevky 401
Príspevok28.08.2008 - 11:12     Citovať
Jasne aj ja. urcite. a nieze sa budes vyhovarat ako minule...takze povedz kedy a hned budem na to Cool

Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok28.08.2008 - 22:00     Citovať
Minule som sa nevyhovaral, to len ty si nedokazal pochopit a dodrzat podmienky za ktorych bolo tricko mozne objednat. Ak to spravis aj teraz pochodis rovnako a zase budes bez tricka, takze odporucam robit tak, ako hovorim ja Very Happy

vala

Príspevky 2912
Príspevok30.08.2008 - 16:44     Citovať
Ako to zatial vyzera s tymi trikami?...pevne dufam, ze druha edicia sa zrealizuje Smile

vala

Príspevky 3839
Príspevok30.08.2008 - 16:52     Citovať
Nevyzera to nijako momentalne, toto bol len prieskum, hadam nebudem robit druhu ediciu o pocte kusov 2, z toho jedno pre mna, to by bola blbost. Na druhu ediciu treba viac zaujemcov, pretoze planujem aj tretiu ediciu a to este len bude sleha. Smile

Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 88
Príspevok30.08.2008 - 20:36     Citovať
ach jo hadam mi to aspon tu tretiu ediciu uz budem moct mat Very HappyVery Happy...teraz mam ine vydavky no Very Happy...

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok30.08.2008 - 22:27     Citovať
A v com bude tretia edicia sleha? Smile

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4  
Strana 3 z 4

Google