Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Merchandise

Tričká fóra

1, 2, 3, 4  
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok06.12.2007 - 10:48     Citovať
nahodou ja nosim straaaaaaaaasne vela naramkov a niekedy aj taku kockovanu koselu a nepovazujem sa za EMacku Wink
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3200
Príspevok06.12.2007 - 12:28     Citovať
Very Happy Ajajaaaaaaj, to ked mam na sebe tricko s kostrickami som automaticky Emak? NIEEEE... Laughing Len to nie...

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok06.12.2007 - 12:46     Citovať
mashishka Napísal(a):
Very Happy Ajajaaaaaaj, to ked mam na sebe tricko s kostrickami som automaticky Emak? NIEEEE... Laughing Len to nie...

Niekto ma rad kostricky Rolling Eyes

Môj blog

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok30.01.2008 - 16:41     Citovať
http://www.nakup.sk/index.php?page=6&itm=22818

Tu najdete tricko, ktore som nasiel lebo ja osobne naozaj nemam cas na behanie po obchodoch (a priznam sa ze ani nervy, mna behanie po obchodoch s oblecenim vzdy znervoznovalo a liezlo mi na nervy). vyjadrite sa k tomu, dokonca si tam mozete navolit ake chcete to tricko mat farby a ak by ste suhlasili, mohli by ste mi to poslat postou a ked by sa tricka dokoncili, poslal by som vam ich dobierkou spat (samozrejme ze s adresou a vsetkymi osobnymi udajmi by som nalozil podla Zakona o ochrane osobnych udajov a oficialne by som sa zaviazal nepouzit ich na ine ucely ako tieto a po skonceni tejto veci by som ich vymazal). Prinajhorsom by som ich doniesol na Slavcon, ale tejto moznosti moc nakloneny nie som, kedze to bude zaberat dalsie miesto v uz tak napratanom vaku a nemohli by sme ich potom pouzit ako poznavacie znamenie, aj ked vy by ste ma spoznali a ja vas niektorych uz tiez, takze by nebol problem. Vyjadrite sa a ak chcete, kludne sem dajte linky aj na ine tricka, ako tie, ktore som nasiel ja, potom budeme hlasovat a dohodneme sa na tom, ako to vlastne spravime. A ked uz sme pri tom, mohli by sme sa dohodnut (v prislusnej teme samozrejme) co spravit s odznakmi, ja by som sa v tej firme spytal na to, co a ako s odznacikmi a tie by som potom doniesol aj priamo na SC, to zase az taky problem nie je. Myslim, ze odznaky by boli fajn v kombinacii s tymito trickami.

A teraz tu chcem vidiet vase nazory... Cool

Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok30.01.2008 - 17:28     Citovať
Taak. Podla mna su tie tricka super! :thumbsup: A este k tomu, aj cena je dobra. Hned by som brala dve, teda cierne a biele, ako som mala v povodnom plane.
Na margo odznakov: Skvely napad, odznak chceem na 100% urcite!!! :drool: :drool: :drool:

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok30.01.2008 - 18:29     Citovať
Urcite by som bral asi obidve tricka,myslim ze tie tricka co su tam su v poho(ale dufam ze to je 100% bavlna).Ked budes mat finalnu sumu za tricko tak napíš.

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok30.01.2008 - 20:59     Citovať
objednavam si jedno cierneeee!!!!

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 3839
Príspevok31.01.2008 - 07:29     Citovať
Finalnu sumu za tricko budem mat dost tazko, kedze pomaly kazdy tu ma inu velkost a plati sa to od cm2, z coho logicky vyplyva ze pri roznych velkostiach je aj rozna cena. A do tej firmy nepojdem, kym nebudem mat minimalne 5 zaujemcov, aby som tam nechodil ako blbec nadarmo. Uz mam aj co dat na odznaky, takze poriesim aj tie, ale o tom sa dohodneme v inej teme... Zial, finalnu cenu za tricko mat dopredu nebudem...

Mimochodom, to ci je to bavlna tam je napisane...

Naposledy upravil Fealiath dňa 31.01.2008 - 08:17, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 2912
Príspevok31.01.2008 - 07:59     Citovať
Mne to nevadi, Feli, ja chcem tak ci tak, na isto, dve tricka. Jedno cierne a jedno biele, obe velkosti S Wink Smile

vala

Príspevky 206
Príspevok31.01.2008 - 20:40     Citovať
Pozrite co som objavil,vyzera to mooc dobre
http://www.shirtinator.de/sk/

Reklama
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok31.01.2008 - 20:48     Citovať
ked potrebujes velkost,tak mne najlepsie L,alebo XL ale asi skor to L

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3200
Príspevok31.01.2008 - 22:50     Citovať
Faramir Napísal(a):
Pozrite co som objavil,vyzera to mooc dobre
http://www.shirtinator.de/sk/

A? Tu sa hovori o tricku fora. Smile

vala

Príspevky 206
Príspevok31.01.2008 - 23:15     Citovať
myslim ze aj to je jedna z moznosti ako ich spravit Cool

vala

Príspevky 3839
Príspevok01.02.2008 - 07:26     Citovať
Nech sa paci, sprav ich... Smile Ale budu tak cca. 5-10x drahsie ako keby som ich daval robit ja... Ale ak chces, mne problem nerobi, budem mat o starost menej...

vala

Príspevky 2912
Príspevok01.02.2008 - 18:47     Citovať
Ehm, no,....ja sa priklanam k Feliho alternative - naco zbytocne doplacat??...Takze nespekulujte, som za to, nech to je ako to povodne ma byt Wink

vala

Príspevky 206
Príspevok01.02.2008 - 19:35     Citovať
Pozeral som sa na to podrobnejsie a je to mrtne drahe.
Takze prepacte za offtopic,chcel som len pomoct

vala

Príspevky 3839
Príspevok02.02.2008 - 11:46     Citovať
V pohode, stane sa. Mimochodom, o tamtej moznosti som vedel uz predtym, myslis, ze keby nebolo vyhodnejsie spravit to cez ten program, ze by som sa s tym zatazoval sam? Smile

vala

Príspevky 3839
Príspevok15.03.2008 - 11:56     Citovať
Mno, takze, odmaturoval som a teraz sa mozem povenovat trickam. Z toho, co som vytiahol z tejto temy tu mam nasledovny zoznam ludi, ktori by chceli tricko, udali farbu aj velkost. Su to nasledovni ludia:

Fealiath Laughing (2x obe verzie, velkost XXL) *
Radeon- cierne, velkost L *
Menelya- obe, velkost S * (girlie velkost M)
Mashishka- cierne, velkost S (girlie velkost M)
Embuck- cierne, velkost M*
Mablung- cierne, velkost L*
Leya- cierne, velkost M
Hurin- cierne, velkost XL
Celebril- cierne, velkost S
Amaratnte- cierne, velkost M (?)

Ostatne osoby mi nedali na vedomie okrem farby nic ine, potrebujem aj velkost vediet, ja si ju z prsta nevycucam...

Takze, blizi sa nam kvapom Velka noc, takze po Velkej noci (to znamena po Velkonocnom pondelku, cize v utorok) uzatvaram zaujemcov a s tymi, ktori mi dali vediet sa uz dohodnem na zvysku. Takze nezabudnite, po Velkej noci uzatvaram pocet zaujemcov. V utorok je uz neskoro!

--------------------------
Vysvetlivky:
* - potvrdené

Naposledy upravil Fealiath dňa 24.03.2008 - 23:03, celkom upravené 4 krát
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1269
Príspevok15.03.2008 - 17:40     Citovať
TakĹľe ja sa len pripomĂ­nam Ĺľe to triÄŤko platĂ­ Smile ÄŚierne, veÄľkosĹĄ L Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 352
Príspevok17.03.2008 - 13:07     Citovať
Takze ja beriem cierne, velkost XL

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok17.03.2008 - 15:08     Citovať
Mno, ako vidim pocet zaujemcov nam rastie... Ak by ste niekto chceli mensie velkosti ako S, tak na tej stranke je mozne objednat aj velkost XS.

Edit: Dnes som bol v inkriminovanej firme a zistil som nasledovne:

- odznaky nebudu, aspon nie od tej firmy od ktorej som chcel (viac info v prislusnej teme)

- cena za 1 cm2 potlace je 40h, zajtra tam idem este raz aby som zistil, ci maju technicke vybavenie na to, aby mohli spravit potlac nasich triciek. Zajtra vam dam vediet podrobnejsie a spytam sa aj na to, ci robia potlac girlie triciek.

Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok18.03.2008 - 15:25     Citovať
Tak ja by som poprosila cierne velkost S Smile

vala

Príspevky 3839
Príspevok18.03.2008 - 20:55     Citovať
Mno. Dnes som opatovne navstivil moju milovanu reklamnu agenturu a zistil som nasledovne skutocnosti:

- nemusim si doniest vlastne tricka, maju moznost objednat ich a to dokonca lacnejsie ako by som to objednaval ja ( rozdiel je cca. 45 Sk na tricko) z tej stranky ktoru som sem hadzal, takze tricka budu odtial (z reklamnej agentury)

- po tom, ako som im ukazal obrazky, ktore tam chcem dat mi bolo oznamene, ze nie je problem, takze tricka budu take ako som uvazoval (teda okrem toho, ze prsten v logu nebude tonovany bielou, ale bude len cisto zlty kruzok, ale to je detail, to nejako nevadi)

- je mozne dat potlacit aj girlie tricka (to znamena, ze su to damske tricka, co je typ triciek, ktore maju uzsi pas a sirsie plecia a boky drahi pani Laughing ), takze kto by chcel, moze si dat do objednavky tento typ tricka. Ak by to nahodou nevyslo s girlie trickami, budete informovani, alebo budu proste vyrobene tie velkosti panskeho tricka, ake ste udali.

- to najlepsie na koniec. Podla mojich pribliznych prepoctov a vypoctov by mala byt cena jedneho tricka (bez ohladu na farbu) 300 Sk (hovorim priblizne, nie ze tolko bude stat). Pri vypoctoch som vychadzal z tychto faktorov:
*cena tricka ( 140 Sk)
*cena 1cm2 potlace (40-50h / cm2 vypocty boli robene pre cenu 40h/cm2)
*priblizna velkost potlace (v cm2)
*vlastna skusenost s tym, kolko asi stali naposledy a aky bol vtedy rozsah (vtedy to bolo myslim 100 Sk/kus a textu tam bolo celkom dost)

Naposledy upravil Fealiath dňa 19.03.2008 - 15:10, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 2912
Príspevok19.03.2008 - 09:23     Citovať
No, tak v tom pripade este ozrejmujem situaciu, hoci sme sa o tom uz dohadovali. V pripade "girlie" triciek beriem velkost M, v pripade obycajnych panskych strihov S. Smile

vala

Príspevky 3839
Príspevok24.03.2008 - 20:10     Citovať
Davam na vedomie, ze dnes do 24:00 je mozne si este objednat tricka, ak tu najdem post s casom 0:01 ja kludne budem taka svina, ze tu objednavku nevezmem. Takze ak ma este niekto zaujem, tak mate este necele 4 hodinky, potom uz vam to bude na dve veci a tou druhou je nic.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4  
Strana 2 z 4

Google