Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Merchandise

Tričká fóra

1, 2, 3, 4  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok03.12.2007 - 18:58     Tričká fóra Citovať
MyslĂ­m, Ĺľe do Slavconu by sme sa mohli uzniest na vyrobe triciek pre nase forum. Mam uz svoju ideu, takze vam ju teraz predstavim.

Cierna verzia tricka:
http://img89.imageshack.us/img89/8158/11112uo9.png

http://img412.imageshack.us/img412/5834/jrrtinvertedvt1.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/8904/horizontalruleinvertednp0.jpg

Biela verzia tricka:
http://img156.imageshack.us/img156/8286/11113yq7.png

http://img137.imageshack.us/img137/1115/jrrtky2.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/43/horizontalrulewa2.jpg

Rozmiestnenie je nasledovne:
Chrbat: velke logo fora pp.com.
Lava strana hrude (tam kde vacsinou byva PUMA, NIKE a podobne znacky): Tolkienova runa
Rukavy (oba, spodna strana po obvode): Tengwar

V pripade zaujmu treba napisat, alebo skritizovat, doplnit. Plati sa za cm2, takze cim viacej tam toho napchame, tym viacej nas to vyjde. Tiez treba zohnat tricka. Toto vsetko ja dokazem zohnat, aj zaplatit v pripade potreby a pokial si tricko objednate, poslem vam ho na dobierku (alebo si zalozim ucet, poslete mi peniaze prevodom, napriklad polku pred a polku po). Toto vsetko sa dohodneme. V prvom rade chcem vediet, ci by bolo o nieco taketo zaujem, kolko ludi by to chcelo. Dufam, ze sa nam to podari a ze nas Spolocenstvo Tolkiena neschova do vrecka, lebo aj oni ma poziadali, aby som sa opytal na cenu. Co poviete? Nebolo by fajn prihlasit sa takto k foru? Dokonca by nam odpadlo aj zdlhave hladanie sa po aut. stanici Mlynske Nivy, ked by sme si dali zraz, takto by sme sa hned kazdy poznali.

Ľud, vyjadri sa!
Very Happy

P.S. V pripade nezaujmu si tricka necham spravit len ja a vy ostatni budete moct len zavidiet... Very Happy

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok03.12.2007 - 19:05     Citovať
Poprosím jedno čierne, nezáleží, koľko stojí ^_^

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante

Naposledy upravil Amarante dňa 04.12.2007 - 02:30, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok03.12.2007 - 19:08     Citovať
Feli, nemam ti co vytykat, mozem ta iba pochvalit a zaroven vyjadrit svoj nazor, ze tie navrhy vyzeraju skutocne uzasne! :drool: Obe verzie su krasne, hoci ja osobne by som volila ciernu verziu Smile. Ja by som do toho urcite sla a keby si ich aj nik iny neobjednal, tak ja urcite ano (teda v takom pripade daj spravit triko aj mne, pozn. nosim velkost S :coverlaugh: )....Uz by som tam nic nepridavala, ale nechala to tak, ako je to v povodnom navrhu. :thumbsup: :applause:

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok03.12.2007 - 19:16     Citovať
wow to cierne by som brala ale daj pribliznu cenu pls :drool: Very Happy

Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 352
Príspevok03.12.2007 - 19:24     Citovať
super navrh, berem cerne

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok03.12.2007 - 19:27     Citovať
jj tie si myslim, ze cier na ale su pekne :thumbsup:
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1735
Príspevok03.12.2007 - 19:59     Citovať
cierna je lepsia

Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok03.12.2007 - 21:16     Citovať
BLAAAAAAAAAAAAAAAAAACK,rovno jeden kus odoberam
A feli hod sem hlasovanie teda a
opovaz,si spravit jeden kus Evil or Very Mad Twisted Evil
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 503
Príspevok04.12.2007 - 13:46     Citovať
jasne aj ja chceeem Smile Smile cierne poprosim

super napad Feli Smile Smile

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:MužHurin
vala

Príspevky 352
Príspevok04.12.2007 - 14:07     Citovať
kolko to bude asi stat?

Lacho calad! Drego morn!

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok04.12.2007 - 17:20     Citovať
Cena je myslim 50h/cm2 potlace, tricko samo o sebe stoji tak maximalne 100 Sk a potlac neviem, no takych 300 Sk jedno by som tipol aj s tym ze sa kupi tricko osobitne za tych 100 ale to urcite bude lacnejsie, takze tych 300-350 Sk.

Pohlavie:ŽenaHissatam
vala

Príspevky 457
Príspevok04.12.2007 - 18:16     Citovať
no, keď by som mala práve prachy, tak jasné, že berem... A možno by stačilo len mamu popýtať, aby mi kúpila na vianoce :-DDD
vala

Príspevky 3839
Príspevok04.12.2007 - 18:28     Citovať
Nahlaste mi aj velkosti ludia, ja si ich z prsta nevycucam a pokial necham spravit tym, ktori nedaju velkost tricka velkosti XXL a budete nespokojni, tak to bude vas problem... Cool . Takze sup sem velkosti...

Mimochodom, biela verzia je dobra na spanie, takze ja si urcite necham spravit aj biele, aj cierne tricka. A kedze som moderator, mozno si necham narcisticky napisat na chrbat zelenou farbou svoj nick. Ostatnym taketo nieco ponukat nebudem, lebo ma v tej firme zabiju... Ale ja si doprajem, ked uz s tym mam starosti a problemy... Laughing

A este jedna vec. Ako sa dohodneme na plateni? Lebo ja nie som nejaky super bohaty clovek, ani nie som charita. Navrhoval by som aby ste mi CASOM poslali svoje adresy a po Vianociach by som to zacal vybehavat, skor nie, takze by som vam to mohol poslat postou na dobierku tie tricka. V praxi by to znamenalo, ze by ste zaplatili len realnu cenu tricka a postovne, lebo keby ja mam platit postovne za 15 zasielok, tak este na tom prerobim... Co poviete na tu dobierku?

vala

Príspevky 1660
Príspevok04.12.2007 - 19:16     Citovať
Jo, ja cu jedno ÄŤierne, Mko ^_^
A dobierka je fajn

- Amarante
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3200
Príspevok04.12.2007 - 20:13     Citovať
Feli? A ake to budu tricka? Lebo od toho zalezi aku velkost si treba zvolit. Ak to budu klasicke bavlnene panske tricka, tak to mi treba S ( mozno aj mensie, nechcem, aby mi to bolo siroke Very Happy ), ak to budu damske tak M. Takze tak...

A pche! Ziadne take, ze zelenym Fealiath! To co? HA? Vsetkym rovnako... Adminom najviac. Laughing ( srandujem )

vala

Príspevky 3839
Príspevok04.12.2007 - 21:07     Citovať
Myslim, ze zozeniem len klasicke panske tricka, u nas sa "girlie" blbo zohanaju.

A ak sa budes velmi certit mashka, dam aj na tvoje vyrazit na chrbat oranzovym mashishka embovi tiez oranzovou jeho nick... Smile :jou:

vala

Príspevky 2912
Príspevok04.12.2007 - 22:15     Citovať
Dobierka je fajn napad, ja suhlasim Smile
Ale este mam taku mensiu pripomienku: Feli, nekupuj trika tej najlacnejsiej cenovej, lebo ta cierna bude po prvom vyprani uz neidentifikovatelny odtien sedo-bielej. Takze ak sa mame uz vrhnut na takuto (pozn. uzasnu) vec, radsej investujme do kvalitky :thumbsup: Tot moj nazor.
A este: for me size S please Very Happy

Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 88
Príspevok04.12.2007 - 23:09     Citovať
Cool ak bude za co tak samosebou..dokedy to potrebujes vediet?

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1269
Príspevok05.12.2007 - 07:59     Citovať
Tie tričká sú super nápad! Čierne je vážne dobré Smile Takže jedno by som poprosil aj ja Very Happy Veľkosť L, možno ešte upresním Laughing

A ako moderátor tiež chcem zeleným svoje meno Very Happy

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 3839
Príspevok05.12.2007 - 15:40     Citovať
Urcite to nezacnem vybehavat skor ako po novom roku, lebo keby som tam aj nabehol pred Vianocami a sviatkami, tak by to tam aj tak trcalo lebo predpokladam ze budu mat dovolenku, takze to teraz urcite nema zmysel. Skor to vidim tak na januar-februar, kedy budu mozno aj tricka lacnejsie, kedze predpokladam vypredaje, takze sa za rovnaky peniaz budu dat kupit aj tie drahsie a kvalitnejsie... Kolko budu stat, to presne neviem, kedze je to platene od cm2, takze ti, co maju mensie tricka, budu mat aj lacnejsie... Ale ked zistim cenu len triciek samych o sebe, tak vam urcite poviem... A pokial schvalite, potom nevidim problem...

Radeon: pokusim sa, ak ma nezozeru zaziva alebo nezabiju (v tom lepsom pripade), lebo by ma mohli aj upalit a pouzit ako banner pre ich potla, to by som strasne nerad tak skoncil Smile.

Mimochodom, mate nieco proti bielej verzii? Podla mna je aj biela fajn... Ja viem, fantasy maniaka spoznate podla dlhych vlasov, a ciernej na sebe od hlavy k pate, no treba aj biele tricka nosit, aspon na spanie, alebo ako smutocnu farbu bielu pouzivat (tak ako to robim ja Smile ). No tak ludia, ved biela nie je zla, je to jedna zo 4 farieb, ktore som ochotny na seba navliect (aby bolo jasno, tak oblecenie 4 farieb) a to uz je co povedat... Cierna, biela, seda a tmavo modra, obcas sa na niektorych mojich trickach mihne zelena, fialova a oranzova, no to je zanedbatelne mnozstvo... Tak podme ludia, len smelo do toho, netreba sa hanbit aj za bielu...

Reklama
Pohlavie:ŽenaRamgad
vala

Príspevky 387
Príspevok05.12.2007 - 17:05     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Ja viem, fantasy maniaka spoznate podla dlhych vlasov, a ciernej na sebe od hlavy k pate,

Pockat to ako ja nie som spravny fantasy maniak? :bat:

Si podal opis metlaka a nie fantasy maniaka :iconlick:

môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII
vala

Príspevky 2912
Príspevok05.12.2007 - 18:10     Citovať
No, ja mam bielu farbu rada, patri medzi moje najoblubenejsie farby, to je fakt Smile...Vazne uvazujem o kupe oboch triciek, hoci to zatial este nemam iste (no ale na 90% uz rozhodnuta som), len potom sa odrazim od tej ceny, ked uz bude nejaka Wink

Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 899
Príspevok05.12.2007 - 21:41     Citovať
ja by som si dal tiež to čierne... viac sa mi pozdáva vzhľadom, ale zase môže zblednúť farba... tu pomôže iba woolite black Laughing
no ale zrejme by som si fakt dal radsej to cierne, aj ked stale zostavam na pochybach

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužValinor
hobit

Príspevky 25
Príspevok06.12.2007 - 07:07     Citovať
Ramgad Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):
Ja viem, fantasy maniaka spoznate podla dlhych vlasov, a ciernej na sebe od hlavy k pate,

Pockat to ako ja nie som spravny fantasy maniak? :bat:

Si podal opis metlaka a nie fantasy maniaka :iconlick:

Alebo aj emáka.

http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=52504
vala

Príspevky 1660
Príspevok06.12.2007 - 07:10     Citovať
EMak má na sebe aj nejakú hnusne krikľavú farbu a straaašne veeeľa náramkov, čelenku s kostričkou alebo iný bizarný doplnok ako je kravata a vyššie uvedené predmety

A môže to byť ešte metlák/gothic =D

^_^

Tak ja cu stále to Mko lol

- Amarante
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4  
Strana 1 z 4

Google