|
|
Almiel

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Maedhros

|
 15.11.2007 - 22:11
|
vidis....mne sa dnes stalo nieco smiesne....
sme sli na anglictinu do ucebne este cez prestavku a bez ucitelky, a cakali sme na chodbe a tak z nudy sme zacali hrat futbal s nejakym vikom.....a naraz jeden spoluziak narazil do druheho a buchli sa a ten jeden povedal: ku*va!!!
a naraz sa z jednych dveri vynorila ucitelka (skolsky Hitler) a povedala: Kto je tu ku*va?
ticho
"KTO JE KU*VA??" sa znova opytala....
a spoluziak: Marek.....
a ona: A preco je Marek ku*va?
a on: lebo sme do seba narazili....
a ona: Zato ze ste do seba narazili je marek ku*va?
ticho.....
a potom povedala: a co tu vlastne robite?
ticho........
a potom: VYPADNITE ODTADIALTO, NECHCEM VAS TU VIDIET!!!!!
a tak sme odtial mazali.....
no sranda byva u nas   
.....................x |
|
 |
Almiel

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Radeon

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Almiel

|
 15.11.2007 - 22:34
|
| Radeon Napísal(a): | KebyĹľe tu vypĂšem všetko vtipnĂ© ÄŤo sa deje na Adlerke, tak by databáza asi skolabovala
Ale dnes bolo pár vecà vtipných . Napr. Majka (naša vrátnička) sa hrala na to že jazdà na motorke a moc jej to nejde, a tak nabúrala do dverà psychologičke To bolo srandy
Alebo tiež dnes ma naša školská Bosorka na metle (C) normálne vyhodila z učebne!!! A to len preto, lebo už ma oznámkovala a že čo tam budem! tak takéto sa mi teda ešte nestalo  |
no tetraz si mi pripomenul , ze aj chemikarka vyhodila spoluziaka z hodiny, lebo sa zabaval z velkymi magnetmi a snazil sabranit proti utokom od chrbta...  |
|
 |
Amarante

Bydlisko: Chalúpka na hraniciach fantázie(Košice) Príspevky 1660
|
 16.11.2007 - 15:10
|
AspoĹ? nemáte takĂ©ho kreslenĂ©ho jeĹľka vo forme nálepky nad umĂ˝vadlom, ktorĂ©ho ked stlaÄŤĂte, trieda sa zmenĂ na stredovekĂş muÄŤiareĹ? =)
(fantázia mojich spoluĹľiakov z hodĂn francĂşzštiny)  Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
 |
|
 |
Maedhros

|
 24.11.2007 - 12:09
|
ja som vcera dostal svoju prvu 5 v zivote
to tak.....nemcina.....
ucitelka ze: dve 2....
a ja ze to nieee.....
potom ze jedna 3.....
a ja ze to by uz mohlo byt....
a nic
a potom ze dve 4......
a ja ze no dufam aspon to......
a zas nic......
a potom ze dve 5....
a to som uz bol aj ja....
no tak ale sranda este mi chcela potom napisat aj poznamku lebo som dostal zachvat smiechu a nevedel som prestat   
.....................x |
|
 |
Almiel

|
 24.11.2007 - 17:00
|
no prva 5 ? no no ja som ju dostala uz davnejsie
no tento tyzden bol v celku fajn, co je dobre
vo stvrotk sme mali sou, spoluziak doniesol do skoly elektricku gitaru(bezne nosi klasiku)no a tak bolo ako v cirkuse, este ked sa k nemu pridali ostatny kamosi s gitarou..
a inak spoluziacke sa podarilo trafit spoluzaika predo mnou cez hodinu knihou do hlavy  nastastie to bola makka vazba a tenka knizka
tak sme sa vsetci rehlili  |
|
 |
Menelya

|
 25.11.2007 - 10:16
|
No ja mam plno zazitkov, z mojej vcerajsej stuzkovej
Je pravda, ze najprv sa mi tam nechcelo, teda presnejsie, chcelo sa mi ostat doma, ale nakoniec to prekonalo moje ocakavania. Najprv bola oficialna cast, vsak viete, nastup, krstenie stuziek, stuzkovanie, rozbijanie case, atd atd,...za zmienku vsak urcite stoji, ze my sme mali aj jeden obrad navyse, ktory moji znami a priatelia na stuzkovej nemali. A to, ze nas riaditelka pasovala originalnym samurajskym mecom do stavu maturantov. Normalne sme si klakli na taku podusku, bol to krasny obrad ( a ten samurajsky mec, no nechybalo vela a slintala by som, este viac nez tento smajlik  , taky bol nadherny!)
Po oficialnej casti nasledovalo jedenie, pitie, potom sa pridalo tancovanie, ale nik z nas nevedel tancovat. Ale aj tak sme si "zatrsali" ako sa patri. Cely cas panovala hrozne dobra atmosfera, mozno aj preto, lebo nas do kopy bolo asi 28. Nikto sa neopil donemoty, teda boli taki, co popili viac, ini menej. Ja som sa neopila, to nie, len tak pre dobru naladu, ktora sa po par drinkoch automaticky dostavila  . Potom bolo krajanie obrovskej torty, take obrovske kusisko kolaca som na tanieri v zivote nemala  kolacov bolo vela, takze si bolo z coho vyberat
Keby ste sa ma pred 3 tyzdnami pytali, ze kedy bude stuzkova, povedala by som vam, ze my ju mat nebudeme. Ale nakoniec sme sa rozhodli, ze si stuzkac predsa len spravime, aby bolo na co spominat, ked uz nam zuby vypadaju.Celu tuto paraadnu akciu sme zvladli vybavit za jeden tyzden!! (na to som hrda) ...Na zaver tolko, ze suhlasim s Atalantou, ktora povedala, ze stuzkova je zazitok na cely zivot  ...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia... |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Celebril

|
|
 |
Mablung

|
 01.12.2007 - 19:38
|
no zazitkov je taka kopa v poslednej dobe,ze by mi odpadli prsty keby som mal vsetky napisat...
ale tak ak mam vybrat jeden z poslednych dvoch dnov,tak to bude urcite tento vecerny:
s Rusmi na izbe v ruskej skole je teda sranda vam poviem.
bolo to uz po vecierke ked sme vsetci uz lezali v posteli a bolo uz ticho.no ja som na izbe este s jednym slovakom z nasej skoly slovenskej.no a rusi sa zacali bavit a jemu to vadilo (vola sa Miro) no a tak som sa ho snazil ukludnit a povedal mi ze "chod do p***" po slovensky..no a rusi sa pytali ze co to znamenatak som im povedal,a chvilu bolo ticho.no a potom zacal Miro zase pindat ze pojde povedat komanderovi ze rusi nadavaju a zrazu vsetci rusi zborovo: "chod do p*** Miro"  poviem vam,ja som sa doslova 5 minut v kuse smial ze som skoro spadol z poschodovej postele a nemohol som prestat..ucenlivi chlapci   Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
GrRrg

Príspevky 477
|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Almiel

|
 08.12.2007 - 22:33
|
no moj zazitok sa spaja s tymto
http://www.youtube.com/watch?v=9z7t-Ox3XvU
ano , nic ine ako Macarena.A trsi sem trsi tam.No moj zazitok s Makaroskou je , ze ked sme boli v Taliansku so suborom na dva tyzdne(mohla som mat asi7-8 rokov) nam ju po jednom vystupeni pustili.Ludi tam uz nebolo . Bol to vlastne taky amfiteater.A vsetci kolky sme boli(asi40) sa nas tam vyrutillo a trssali sme , zabavali sme sa .Bolo nam jedno co , kto kuka.Hlavne bola pecka.No a ked si zaspomynam na toto tak potom uz aj na vsetko co sme vyviedli -ako kolektiv- v nasom krasnom Taliansku... |
|
 |
Celebril

|
 20.12.2007 - 19:19
|
hehe viem si predstavit Almiel
no trosku dlhe je to pardon...
no ja som bola vcera na koncerte Helloweenu a GammaRay  tak isla som so kamoskou a jej nejakou kamoskou a na mieste konania sme boli hodinu aj stvrt pred zacatim  sme sa tam tak obsmietali(obzerali vlasacov  )odlozili bundy a tak a zrazu taky metlak predo mnou zastal...tak sa pozrel na svoje tricko a potom na moje...rovnake sme mali...ale jaky xicht pri tom hodil  ja som sa zacala schuti(mierne sialene)smiat  a on tiez  no a potom sme stretli este jednu osobu ktora ked ma uvidela sa zatvarila ako mopslik(alebo buldog...este horsie lol)a hned nato otocila hlavu a uplne ma odignorovala...no a potom sme sa vovalili dnu  chytili sme si slusny flek v druhom rade a cakali  najskor nejaka predkapela a potom Gammaray....to uz sme zacali metlit...a pred nami taky vrrouk metlak sa k nam pridal a tiez pekne hadzal hlavou(  )s nami  (ja som sialene vyskakovala a hysterickym hlasom kricala ja chcem brnkatko!  )potom sme vsak sa museli vzdat fleku lebo kamoske prislo zle a predrali sme sa cez dav a ona isla domov  (medzitym nam nejaky ozran povedal ze fajcit ked chceme tak von-my sme pili kofolu iba omg xD)ale znovu sme sa tam prebojovali B) a takym brutalnym hlasom Helloweeen sme zakricali  (vsetci na nas tak kukli (  ) no a potom Helloween na niektore skladby som sa chytala a vsetkych naokolo sme obstastnovali nasimi lietajucimi vlasmi  pri nas sa kymacalo neskor par opilcov jeden ma oblapil okolo krku ale v poho nakoniec xD no proste HALUZ SRANDA juchuu...takyto mam ja dojem z konertu nebudem tu opisovat ake skladby hrali lebo by som vas unudila este viac  no a momenalne mam hroznu svalovicu na krku ani otacat hlavou nemozem z toho headbangovania    |
|
 |
Vrana

|
 20.12.2007 - 19:30
|
Freya, pogo rulezzz  ja mám v Ĺľivej pamäti, ako moji kamoši odovzdane pogovali na CmorĂka
no, moje zážitky z min. týždĹ?a sa spájajĂş s hodinou franiny  uÄŤili sme sa totiĹľ francĂşzsku hymnu a ja spievaĹĄ neviem  tak som sa do krvi pohádala s profkou, Ĺľe pre mĹ?a je spievanie horšie neĹľ ako keby som nahá prebehla mestom  potom ma donĂştila aspoĹ? otváraĹĄ Ăşsta...ÄŤo nemalo zmysel lebo som stála pri prvej lavici a rozdrapovala hubu ako zlatá rybiÄŤka  potom som sa rozhodla byĹĄ aspoĹ? trochu odviazaná, tak som s kamoškou a dvomi spoluĹľiakmi predsa len zaÄŤali spievaĹĄ...keÄŹĹľe som nevedela text, spievali sme nieÄŤo na štĂ˝l ,,bla bla bla" poprĂpade ÄŤudnĂ© neidentifikovateÄľnĂ© zvuky...zrazu celá trieda stĂchla (totiĹľ, koniec hymny) a všade sa rozÄľahol otrasne falošnĂ˝ štvorhlas spievajĂşci ,,blá blá blá"...chalani ostali po škole a museli spievaĹĄ  keÄŹĹľe franinárka je nahluchlá, ukecala som ju, Ĺľe poÄŤula iba ich   Find me beneath the mistletoe
 |
|
 |
Mablung

|
 20.12.2007 - 19:38
|
mozes toho Buldoga rovno nazvat Mablung.
neviem co si cakala ako sa budem tvarit ked ani ty si sa na mna nepozrela.hodila si okom(nie doslovne  ) a potom si zdrhala a skryla sa za kamaratky..a to ti nezazlievam lebo som to aj cakal  Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
Xaron

|
|
 |
|
|