Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » U Plávajúcej klady

Zážitky....

Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 920
Príspevok15.11.2007 - 21:49     Zážitky.... Odpovedať s citátom
No temakde by sa mali pisat naj zazitky z uplynuleho tyzdna ale mozu sa ja na ktore nezabudnete.Tak smelo , chceme sa smiat Laughing
Smile
vala

Príspevky 920
Príspevok15.11.2007 - 22:01     Re: Zážitky.... Odpovedať s citátom
no moj zazitok... minuly tyzden nam na cvickach rozdala profka striekacky a ihli( nevadi ze boli po dobe sterilizacie)tesili sme sa a tak trosku saleli, pravda vyzerali sme nebezpecne cez prestavky v triede, no proste zacali sme sa striekat.Ihli sme si pre istotu zlomili a zacal sa boj.Taka striekacka z nadstvcom z ihli ma super dostrela tenucky prud. Spoluziacka vedla striekala spoluziakov v predu a ked sa jej to chystali vratit schytala som to aj ja, a to zoparkrat. No boli sme sice mokry aspon co sa tyka vlasov ale zabavi sme si uzili aj cez hodiny Laughing
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 939
Príspevok15.11.2007 - 22:11     Odpovedať s citátom
vidis....mne sa dnes stalo nieco smiesne....
sme sli na anglictinu do ucebne este cez prestavku a bez ucitelky, a cakali sme na chodbe a tak z nudy sme zacali hrat futbal s nejakym vikom.....a naraz jeden spoluziak narazil do druheho a buchli sa a ten jeden povedal: ku*va!!!
a naraz sa z jednych dveri vynorila ucitelka (skolsky Hitler) a povedala: Kto je tu ku*va?
ticho
"KTO JE KU*VA??" sa znova opytala....
a spoluziak: Marek.....
a ona: A preco je Marek ku*va?
a on: lebo sme do seba narazili....
a ona: Zato ze ste do seba narazili je marek ku*va?
ticho.....
a potom povedala: a co tu vlastne robite?
ticho........
a potom: VYPADNITE ODTADIALTO, NECHCEM VAS TU VIDIET!!!!!
a tak sme odtial mazali.....

no sranda byva u nas Smile

.....................x
vala

Príspevky 920
Príspevok15.11.2007 - 22:17     Odpovedať s citátom
no aspon sa nieco deje v skole ..... Laughing
vala

Príspevky 939
Príspevok15.11.2007 - 22:18     Odpovedať s citátom
hej.....boli sme dost soknuti ze odkial vybehla...sme odtial odisli taky vyklepani....a potom sme boli soknut druhy raz, ked nam doslo ze ona vlastne vulgarne nadavala!!! Laughing Laughing

.....................x
vala

Príspevky 920
Príspevok15.11.2007 - 22:23     Odpovedať s citátom
no to musel byt sok, ja som este nepocula profku nadavat a este pred hufom velkych deti... Razz
vala

Príspevky 939
Príspevok15.11.2007 - 22:25     Odpovedať s citátom
bolo nas tam sedem......tak ale my sme to poslali dalej dalsim 13 Rolling Eyes :coverlaugh:

.....................x
vala

Príspevky 920
Príspevok15.11.2007 - 22:27     Odpovedať s citátom
no pekne Laughing takto ucit ,ale viem si jasne predstavit ako ste upalovali....nesme OT Confused
vala

Príspevky 939
Príspevok15.11.2007 - 22:28     Odpovedať s citátom
hm.....ved rozoberame zazitok Wink :coverlaugh:

.....................x
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1245
Príspevok15.11.2007 - 22:30     Odpovedať s citátom
Kebyže tu vypíšem všetko vtipné čo sa deje na Adlerke, tak by databáza asi skolabovala Laughing
Ale dnes bolo pár vecí vtipných Smile . Napr. Majka (naša vrátnička) sa hrala na to že jazdí na motorke a moc jej to nejde, a tak nabúrala do dverí psychologičke Laughing To bolo srandy Very Happy
Alebo tiež dnes ma naša školská Bosorka na metle (C) normálne vyhodila z učebne!!! A to len preto, lebo už ma oznámkovala a že čo tam budem! Laughing tak takéto sa mi teda ešte nestalo :crazy:

//edit: Alebo ten dinosaurus čeľade Adlerkosaurus germanus čo sa pohybuje po našej škole... no proste LOL Very Happy

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/

Naposledy upravil Radeon dňa 15.11.2007 - 22:35, celkom upravené 2 krát
Reklama
vala

Príspevky 920
Príspevok15.11.2007 - 22:34     Odpovedať s citátom
Radeon Napísal(a):
Kebyže tu vypíšem všetko vtipné čo sa deje na Adlerke, tak by databáza asi skolabovala Laughing
Ale dnes bolo pár vecí vtipných Smile . Napr. Majka (naša vrátnička) sa hrala na to že jazdí na motorke a moc jej to nejde, a tak nabúrala do dverí psychologičke Laughing To bolo srandy Very Happy
Alebo tiež dnes ma naša školská Bosorka na metle (C) normálne vyhodila z učebne!!! A to len preto, lebo už ma oznámkovala a že čo tam budem! Laughing tak takéto sa mi teda ešte nestalo :crazy:

no tetraz si mi pripomenul , ze aj chemikarka vyhodila spoluziaka z hodiny, lebo sa zabaval z velkymi magnetmi a snazil sabranit proti utokom od chrbta... Laughing
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok16.11.2007 - 15:10     Odpovedať s citátom
AspoĹ? nemáte takĂ©ho kreslenĂ©ho jeĹľka vo forme nálepky nad umĂ˝vadlom, ktorĂ©ho ked stlaÄŤĂ­te, trieda sa zmenĂ­ na stredovekĂş muÄŤiareĹ? =)
(fantázia mojich spolužiakov z hodín francúzštiny)

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
vala

Príspevky 939
Príspevok24.11.2007 - 12:09     Odpovedať s citátom
ja som vcera dostal svoju prvu 5 v zivote Laughing Laughing Laughing
to tak.....nemcina.....
ucitelka ze: dve 2....
a ja ze to nieee.....
potom ze jedna 3.....
a ja ze to by uz mohlo byt....
a nic
a potom ze dve 4......
a ja ze no dufam aspon to......
a zas nic......
a potom ze dve 5....
a to som uz bol aj ja.... Laughing Laughing
no tak ale sranda este mi chcela potom napisat aj poznamku lebo som dostal zachvat smiechu a nevedel som prestat Rolling Eyes Laughing Laughing

.....................x
vala

Príspevky 920
Príspevok24.11.2007 - 17:00     Odpovedať s citátom
no prva 5 ? no no ja som ju dostala uz davnejsie Laughing
no tento tyzden bol v celku fajn, co je dobre
vo stvrotk sme mali sou, spoluziak doniesol do skoly elektricku gitaru(bezne nosi klasiku)no a tak bolo ako v cirkuse, este ked sa k nemu pridali ostatny kamosi s gitarou..
a inak spoluziacke sa podarilo trafit spoluzaika predo mnou cez hodinu knihou do hlavy Laughing nastastie to bola makka vazba a tenka knizka
tak sme sa vsetci rehlili Laughing Laughing
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2750
Príspevok25.11.2007 - 10:16     Odpovedať s citátom
No ja mam plno zazitkov, z mojej vcerajsej stuzkovej Very Happy
Je pravda, ze najprv sa mi tam nechcelo, teda presnejsie, chcelo sa mi ostat doma, ale nakoniec to prekonalo moje ocakavania. Najprv bola oficialna cast, vsak viete, nastup, krstenie stuziek, stuzkovanie, rozbijanie case, atd atd,...za zmienku vsak urcite stoji, ze my sme mali aj jeden obrad navyse, ktory moji znami a priatelia na stuzkovej nemali. A to, ze nas riaditelka pasovala originalnym samurajskym mecom do stavu maturantov. Normalne sme si klakli na taku podusku, bol to krasny obrad ( a ten samurajsky mec, no nechybalo vela a slintala by som, este viac nez tento smajlik :drool: , taky bol nadherny!)
Po oficialnej casti nasledovalo jedenie, pitie, potom sa pridalo tancovanie, ale nik z nas nevedel tancovat. Ale aj tak sme si "zatrsali" ako sa patri. Cely cas panovala hrozne dobra atmosfera, mozno aj preto, lebo nas do kopy bolo asi 28. Nikto sa neopil donemoty, teda boli taki, co popili viac, ini menej. Ja som sa neopila, to nie, len tak pre dobru naladu, ktora sa po par drinkoch automaticky dostavila Very Happy. Potom bolo krajanie obrovskej torty, take obrovske kusisko kolaca som na tanieri v zivote nemala Shocked Laughing kolacov bolo vela, takze si bolo z coho vyberat Smile
Keby ste sa ma pred 3 tyzdnami pytali, ze kedy bude stuzkova, povedala by som vam, ze my ju mat nebudeme. Ale nakoniec sme sa rozhodli, ze si stuzkac predsa len spravime, aby bolo na co spominat, ked uz nam zuby vypadaju.Celu tuto paraadnu akciu sme zvladli vybavit za jeden tyzden!! :thumbsup: (na to som hrda) ...Na zaver tolko, ze suhlasim s Atalantou, ktora povedala, ze stuzkova je zazitok na cely zivot :applause:

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1649
Príspevok25.11.2007 - 14:05     Odpovedať s citátom
Menelya, podla toho co si napisala sudim, ze to bola super stuzkova. :applause: A to pasovanie za maturantu je vskutku originalne. :naughty:

vala

Príspevky 920
Príspevok25.11.2007 - 15:03     Odpovedať s citátom
no ako vidim ste sa zabavali poriadne, musela byt sranda( s tou naladou to poznam aj bez pivka) Laughing
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok01.12.2007 - 19:04     Odpovedať s citátom
lol som nakreslila taky obrazok jedneho chalana co chodi do nasej skoly a ma take dlhsie vlasy a ofinu cez jedno oko tak nosi nakrivo hlavu a vola sa Panda...mal taku manusku pandy na jednej ruke a trcali mi pandove trenky na tom obrazku...a sme to nalepili na jeho satnu...cela trieda aj on sa na tom sulali len teraz tak divne na nas kukaju Laughing Laughing
to je asi jedine zaujimave co sa deje v poslednych dnoch Laughing

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1076
Príspevok01.12.2007 - 19:38     Odpovedať s citátom
no zazitkov je taka kopa v poslednej dobe,ze by mi odpadli prsty keby som mal vsetky napisat...
ale tak ak mam vybrat jeden z poslednych dvoch dnov,tak to bude urcite tento vecerny:
s Rusmi na izbe v ruskej skole je teda sranda vam poviem.
bolo to uz po vecierke ked sme vsetci uz lezali v posteli a bolo uz ticho.no ja som na izbe este s jednym slovakom z nasej skoly slovenskej.no a rusi sa zacali bavit a jemu to vadilo (vola sa Miro) no a tak som sa ho snazil ukludnit a povedal mi ze "chod do p***" po slovensky..no a rusi sa pytali ze co to znamenatak som im povedal,a chvilu bolo ticho.no a potom zacal Miro zase pindat ze pojde povedat komanderovi ze rusi nadavaju a zrazu vsetci rusi zborovo: "chod do p*** Miro" Laughing poviem vam,ja som sa doslova 5 minut v kuse smial ze som skoro spadol z poschodovej postele a nemohol som prestat..ucenlivi chlapci Laughing

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 477
Príspevok08.12.2007 - 12:22     Odpovedať s citátom
ucis ich tam aj ine veci ako nadavat? Laughing Laughing Laughing

Reklama
vala

Príspevky 920
Príspevok08.12.2007 - 22:33     Odpovedať s citátom
no moj zazitok sa spaja s tymto

http://www.youtube.com/watch?v=9z7t-Ox3XvU

ano , nic ine ako Macarena.A trsi sem trsi tam.No moj zazitok s Makaroskou je , ze ked sme boli v Taliansku so suborom na dva tyzdne(mohla som mat asi7-8 rokov) nam ju po jednom vystupeni pustili.Ludi tam uz nebolo . Bol to vlastne taky amfiteater.A vsetci kolky sme boli(asi40) sa nas tam vyrutillo a trssali sme , zabavali sme sa .Bolo nam jedno co , kto kuka.Hlavne bola pecka.No a ked si zaspomynam na toto tak potom uz aj na vsetko co sme vyviedli -ako kolektiv- v nasom krasnom Taliansku...
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok20.12.2007 - 19:19     Odpovedať s citátom
hehe viem si predstavit Almiel Laughing

no trosku dlhe je to pardon... :unsure:

no ja som bola vcera na koncerte Helloweenu a GammaRay Rolling Eyes tak isla som so kamoskou a jej nejakou kamoskou a na mieste konania sme boli hodinu aj stvrt pred zacatim Very Happy sme sa tam tak obsmietali(obzerali vlasacov Laughing )odlozili bundy a tak a zrazu taky metlak predo mnou zastal...tak sa pozrel na svoje tricko a potom na moje...rovnake sme mali...ale jaky xicht pri tom hodil Laughing ja som sa zacala schuti(mierne sialene)smiat Laughing a on tiez Laughing no a potom sme stretli este jednu osobu ktora ked ma uvidela sa zatvarila ako mopslik(alebo buldog...este horsie lol)a hned nato otocila hlavu a uplne ma odignorovala...no a potom sme sa vovalili dnu :yahoo: chytili sme si slusny flek v druhom rade a cakali Smile najskor nejaka predkapela a potom Gammaray....to uz sme zacali metlit...a pred nami taky vrrouk metlak sa k nam pridal a tiez pekne hadzal hlavou( :wub: )s nami Very Happy (ja som sialene vyskakovala a hysterickym hlasom kricala ja chcem brnkatko! Very Happy )potom sme vsak sa museli vzdat fleku lebo kamoske prislo zle a predrali sme sa cez dav a ona isla domov Sad (medzitym nam nejaky ozran povedal ze fajcit ked chceme tak von-my sme pili kofolu iba omg xD)ale znovu sme sa tam prebojovali B) a takym brutalnym hlasom Helloweeen sme zakricali Laughing (vsetci na nas tak kukli ( :drool: ) no a potom Helloween na niektore skladby som sa chytala a vsetkych naokolo sme obstastnovali nasimi lietajucimi vlasmi Very Happy pri nas sa kymacalo neskor par opilcov jeden ma oblapil okolo krku ale v poho nakoniec xD no proste HALUZ SRANDA juchuu...takyto mam ja dojem z konertu nebudem tu opisovat ake skladby hrali lebo by som vas unudila este viac Very Happy no a momenalne mam hroznu svalovicu na krku ani otacat hlavou nemozem z toho headbangovania Laughing Wink

Pohlavie:ŽenaVrana
dunadan

Príspevky 68
Príspevok20.12.2007 - 19:30     Odpovedať s citátom
Freya, pogo rulezzz Laughing ja mám v živej pamäti, ako moji kamoši odovzdane pogovali na Cmoríka Laughing

no, moje zážitky z min. týždĹ?a sa spájajĂş s hodinou franiny Laughing uÄŤili sme sa totiĹľ francĂşzsku hymnu a ja spievaĹĄ neviem Laughing tak som sa do krvi pohádala s profkou, Ĺľe pre mĹ?a je spievanie horšie neĹľ ako keby som nahá prebehla mestom Laughing potom ma donĂştila aspoĹ? otváraĹĄ Ăşsta...ÄŤo nemalo zmysel lebo som stála pri prvej lavici a rozdrapovala hubu ako zlatá rybiÄŤka Laughing potom som sa rozhodla byĹĄ aspoĹ? trochu odviazaná, tak som s kamoškou a dvomi spoluĹľiakmi predsa len zaÄŤali spievaĹĄ...keÄŹĹľe som nevedela text, spievali sme nieÄŤo na štĂ˝l ,,bla bla bla" poprĂ­pade ÄŤudnĂ© neidentifikovateÄľnĂ© zvuky...zrazu celá trieda stĂ­chla (totiĹľ, koniec hymny) a všade sa rozÄľahol otrasne falošnĂ˝ štvorhlas spievajĂşci ,,blá blá blá"...chalani ostali po škole a museli spievaĹĄ Laughing keÄŹĹľe franinárka je nahluchlá, ukecala som ju, Ĺľe poÄŤula iba ich Laughing

Find me beneath the mistletoe
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1076
Príspevok20.12.2007 - 19:38     Odpovedať s citátom
mozes toho Buldoga rovno nazvat Mablung.
neviem co si cakala ako sa budem tvarit ked ani ty si sa na mna nepozrela.hodila si okom(nie doslovne Laughing ) a potom si zdrhala a skryla sa za kamaratky..a to ti nezazlievam lebo som to aj cakal

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:MužXaron
dunadan

Príspevky 115
Príspevok20.12.2007 - 19:49     Odpovedať s citátom
Mno za poslednu dobu jednoznacne stuzkova ale to uz je fadne a pisat sa mi to nece Very Happy
Ale zazitky boli i na dnesnom sport.dni(volejbalu)holt vidno ze osud je nemenlivy,kedze jeden kamos z vedl.triedy nevie to sice moc hrat a tak kopol do lopty ale to bola supa a ta lopta chytila krasnu drahu a trafila do hlavy spomedzi plnej telocvicne kde sedeli natlaceni ludia na sebe do hlavy holku s kt.to dnes uz skoro dali dokopy Laughing

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Google