Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Zážitky....

1, 2, 3
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok28.06.2008 - 18:45     Citovať
kováči sú šikovní :thumbsup:

Stretko...

Toto sa odohralo , keď sme boli asi pred šiestimi dámi na výstupe, na ktorý sme sa vybrali z chaty.
Šlapali sme na Pyšné sedlo a potom aj na Bystrú(2200mnm).Cestička bola úzka pre jedného človeka.Akurát sme išli popri kosodrevinách, boli sme potichu, keďže nikto nevládal a ešte k tomu kecať, to nebola dobrá kombinácia.
Ujo šiel prvý, oco druhý, sestra , ja mama , brat...presné poradie neviem.Ujo zabočil za malúzátačku na chodníku a zrazu zastal, začal cofkať v tvári zbledol.Samozrejme potom cofkal aj oco a sestra v nevedomí. Ja som zastala.Ujo zrazu povedal ani nie potichu ,,Začnite kričať"a potom niečo ako medvede.Tak sme tam plný obáv začali hulákať samé somariny.Medvede ušli boli dve ešte nie dospelé. Ja som ich nevidela(štťastie mali len prvý traja)no počula a cítila som veľký dupot, ako keby prechádzalo nejaké veľké stádo. Ujo zbadal medvede asi v 10-metrovej vzdialonosti - aspoň tak hovoril.Naším randálom medvede nakoniec zdupkali na opačnú stranu, ako sme išli my.
Celou cestou hore sme potom kričali, boli tam aj náznaky spevu, mama výskala na každých 5 krokov.

Na Pyšnnom sedle nás dohobnili dvaja česiPýtali sme sa či nás počuli kričať.Oni že hej, ale keď sme sa pýtali či videli medveďov tak nie.,,Trochu" ich to schladilo.
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok22.07.2008 - 10:05     Citovať
Tak poslušne hlásim, že dovod, preco som tu asi cca 12 nepisol ani slova bol moj pobyt v Bulharsku(cast primorsko),kde som holt chytal(aspon sa snazil)bronz. Wink

Bolo samoze uuuzasne, aj ked ma najvac asi bavil let tam a spat co trval len hodku, no inak zaujimava krajinka, i ked tam bolo pomaly viac cechov, slovakov a poliakov ako domacich Very Happy

Je pravda ze som okrem ocumovania "matrošu"na pláži som slintal aj po vodných skútroch a neviem čo bych dal za mať jeden doma a jaazdit si po vodičke,ach.. Rolling Eyes

Zopar fotesiek co som stihol len tak narychlo vybrat:
http://img255.imageshack.us/my.php?image=p7170131fm2.jpg
http://img354.imageshack.us/my.php?image=p7170150xn4.jpg
http://img178.imageshack.us/my.php?image=p7170141vt5.jpg

Fotky only v plavkách pre porušovanie morálky a preto ze sa mi nasledne neche vyplňovať tolko autogramov a posielať odkazy horde faniniek si mozete domysliet:o)

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 980
Príspevok20.09.2008 - 22:38     Citovať
Došla som z koncertu , na ktorom bolo fakt super. Ako pôvodne som si myslela, že počúvam len Heavy metal , ale keď som počula ten Black či Deadh , aj tie majú niečo do seba...hoci to bolo malé podujatie(moje skúsenosti a podobnými akciami sú minimálne), zišlo sa tam dosť metlákov, toľko čiernej.. keďže som metal civil som tam trochu svietila, ale všetko maskovala moja kaki mikina...niekedy si musím kúpiť čiernu :coverlaugh: .. tá hudba bola skvelá, proste sa nedalo nepogovať,(pre istotu som stála so spolužiačkou na lavičke, lebo tam dole na placi by sme neprežili :aid: ) ja som len v malej dávke(ešte som nebola dosť v nálade Laughing ).. ostala by som tam aj dokonca, no ale posledný bus mi išiel 22:20 :disgus:
baby, keby ste videli aký tam boli chlapi :drool: :drool: :drool: ja som nemohla , jeden gitarista bol naozaj :thumbsup: ... ale čo sa mi páčilo, žiadne škatulkovanie..super ludia, supre nálada.. trochu som striedala pivká(spolužiakovi zmizla časť tmavého :coverlaugh: ) ale, ako som spomenula vyššie akcia stála za to :thumbsup: . Škoda, že ich nebýva tak často Crying or Very sad

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok21.09.2008 - 12:35     Citovať
ake skupiny to boli?

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok21.09.2008 - 15:52     Citovať
a kd? znie to super

btw, ja oslavujem, nakopilo sa viac rodinných osláv, trochu nasucho, ale pekne Very Happy
vala

Príspevky 980
Príspevok21.09.2008 - 16:55     Citovať
kde?? v jednompodniku... ludi tam bolo fakt dosť.
a ake skupiny?? to ani srnka netusi, lebo som odysla v polovici programu pre krepí bus, ale v style Deadh a Blask metalu a hardcooru. Jedna skupina sa volá Screamo..

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok21.09.2008 - 17:24     Citovať
Screamo?? a si si ista ze to boli iste Black a Death -metalove skupiny?...lebo screamo nie je tak celkom...eh...metal.... Surprised

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 980
Príspevok21.09.2008 - 17:36     Citovať
tak možno to boli hardcooristi.. neviem ti povedať, ja sa do toho moc nevyznam...

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Google