Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Zážitky....

1, 2, 3  
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok20.12.2007 - 20:05     Citovať
no pekne zoznamko, :coverlaugh:
No vlastne v skole mame v piatok akademiu a tak spoluziak s kamosom nacvicovali(skor by som povedala, ze snazili zladit)nejaku hudbu na elektrike(gitarka,samozrejme dovlekli aj aparaturu).Tak si hadam vie kazdy predstavit, ako to asi vyzeralo.Clovek si nepocul vlastneho slova a urcite to bolo pocut aj na inych poschodiach...ale sranda musi byt :thumbsup:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok22.01.2008 - 21:02     Ako mi Sonata Arctica zachranila Harryho Pottera Citovať
Takze, prinasam taku malu kuriozitku z dnesneho inak bezneho, stereotypneho utorkoveho dna.
Rano som trochu meskala na prvy autobus, ale nic to, aspon som si vo svojich westernovych cizmickach hned poranu trochu zabehala :coverlaugh: ...Nastastie este bolo volne miesto, a tak som si cela udychana, s rodiacim sa otlakom na nohe, sadla. Vsetko by bolo celkom bezne, nudne, az na to, ze predo mnou sedeli isti dvaja mali spuntici, asi tak 9-rocni. A rozoberali zaujimavu temu: Harry Potter 7. Jeden z tychto dvoch skriatkov to cital, druhy nie, a tak sa rozhovoril jedna radost az do detailov.Mna chytila panika a kedze bus bol uz vtedy tak natrieskany, nemohla som ani vstat, ani nic. Ale vcas ma osvietilo a zistila som, ze Harryho Pottera moze zachranit uz teraz jedine metal. Tak som rychlo vytiahla mp3-ku, rozmotala bleskovo sluchatka a pustila som si na plne pecky pesnicky od Sonaty Arctica. Kedze ako iste viete, metal dokaze byt aj dost hlucny, tak som uz potom nepocula z obsahu knihy ani Ĺ? Very Happy :applause: ...A bola som stastna, ze chalani zo Sonaty Arcica mi zachranili Harryho Pottera. Skratka, metalovi hrdinovia! :thumbsup: Laughing Laughing

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok22.01.2008 - 21:12     Citovať
Laughing tak to je mile .... dalsie vyuzitie metalu Very Happy no fatk good idea Menelya :thumbsup:

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok22.01.2008 - 21:15     Citovať
Laughing krasny pribeh z bezneho zivota, nad ktorym az clovek zasne, ze sa take nieco mohlo stat Laughing
ale vazne, metalovych hrdinov si treba vazit, ved kolko zivotov uz zachranili, kolko bolo takych ako Meneleya, ze ked uz nebolo zachrany, zrazu znenazdania, bohvieodkial prisli za zvuku solovej gitary, bubnov a strasneho revu metalovi hrdinovia, a zachranili ludi v nudzi.
VDAKA VAM METALOVI HRDINOVIA, ZE STE SVOJOU HUDBOU OPAT RAZ POMOHLI LUDSTVU V KRIZI Very Happy Very Happy

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
vala

Príspevky 2820
Príspevok22.01.2008 - 22:16     Citovať
Menelmacar Napísal(a):
Laughing krasny pribeh z bezneho zivota, nad ktorym az clovek zasne, ze sa take nieco mohlo stat Laughing
ale vazne, metalovych hrdinov si treba vazit, ved kolko zivotov uz zachranili, kolko bolo takych ako Meneleya, ze ked uz nebolo zachrany, zrazu znenazdania, bohvieodkial prisli za zvuku solovej gitary, bubnov a strasneho revu metalovi hrdinovia, a zachranili ludi v nudzi.
VDAKA VAM METALOVI HRDINOVIA, ZE STE SVOJOU HUDBOU OPAT RAZ POMOHLI LUDSTVU V KRIZI Very Happy Very Happy

Ja som Menelya! Twisted Evil Twisted Evil Preco mi vsetci tak komolite moj krasny nick? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ale inak suhlasim s nazorom, Menelmacar a Dannilo, dakujem za pochvalu :coverlaugh:

vala

Príspevky 364
Príspevok23.01.2008 - 16:25     Citovať
Menelya Napísal(a):

Ja som Menelya! Twisted Evil Twisted Evil Preco mi vsetci tak komolite moj krasny nick? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ale inak suhlasim s nazorom, Menelmacar a Dannilo, dakujem za pochvalu :coverlaugh:

Tak prepac Menelya, to sa stava, slubujem ze som to nespravil naschval

vala

Príspevky 2820
Príspevok30.01.2008 - 19:06     Citovať
Tak. Dnes, ako iste viete, kedze som to uz spoenula, som bola v atomovej elektrarni v Jaslovskych Bohuniciach. Mam vela zazitkov, ved vidiet to na vlastne oci je vazne pecka! :thumbsup: ...Najskor sme mali taku prednasku pri roznych modeloch. Tam sme sa preukazali obcianskym a tam sme aj vyfasovali identifikacne pristupove karty...Potom sme znova nasadli do auta odviezli sme sa uz priamo k prisne straznemu objektu (blizko chladiacich vezi - pozn. to su tie obrovske "kominy" z ktorych ide ten biely "dym", cize inymi slovami vodna para). Takze pri vstupe do objektu sme presli pomocou pristupovej identifikacnej karty najprv prvym turniketom (ktorych tam bolo neuuurekom, ze som ich ani uz nepocitala). Potom sme presli detektorom kovov (ako na letisku) a potom este aj dozimetrickym detektorom (ten, co meria hladinu radiacie) a az tak sme sa pohli dalej. Najprv sme navstivili strojovnu, kde sa priamo vyraba elektrina - teda videli sme ooobrovsku turbinu a transformatory napatia. Bol tam obrovsky hluk a mohli sme si zobrat aj stuple do usi Laughing ..ale nebolo to treba, ved sme tam nestravili cely den. Potom sme sa presunuli do dozorne reaktorov - miestnost bez okien s obrazovkami a roznymi gombikmi, kde sedeli mudre hlavy - jadrovi fyzici (celkom mili chlapici, clovek by ani nepovedal, ze su take "kocky" Laughing )...Potom sme sa presunuli do inej casti objektu - do reaktorovej saly. No najprv sme isli do satni, kde sme vyfasovali navleky, plaste, satku nahlavu a prilbu, plus osobny dozimeter. A podpisali sme formular, ze mame viac ako 18, a ze sme v dobrm zdravotnom stave. Takze aj pri reaktore bol dost hluk. Tam sme si tiez vypoculi dost dlhu prednasku, co kde je a k comu co sluzi. Ked sme vysli von, museli sme dat tie navleky a satky do kontajnera s odpadom na spalenie. Potom sme vosli do piatich dozimetrickych detektorov, kde nas to preskenovalo, ci nie sme kontaminovani ziarenim. Nastastie, nik z nas nebol a schytali sme len malu, neskodnu davku Smile ....A ked sme sa lucili so sprievodcom, tak nam este rozdal snurky na mobil a pera s logom elektrarni :iconlick: Laughing ...No skratka skvely, zaujimavy den. :thumbsup:

vala

Príspevky 980
Príspevok02.02.2008 - 19:17     Citovať
To muselo byt vazne zaujimave.

Ja som si teraz spomenula na jeden zazitok.
Vysli sme z jedneho obchodu v meste taka bandicka tri baby a jeden spoluziak, ktory mal daznik , lebo asi den predtym prsalo a on si ho zabudol v skole.Tak sme sa nieco rozptravali o hudbe a spanielkach(teda gitara).Spoluziacka len tak chytila alebo mierne vytrhla spoluziakovi daznik z ruky .No on si ho nedal a tak jej v ruke ostalo to na drzanie(zvlastne , ze neviem ako sa to vola Confused )Inak to bol robusny daznik.
Spoluziaka zase chytila chvilka a nie aby sa to pokusal opravit, on proste prisiel a zlamal cely daznik.Ako ja som sa tvarila , ze sa k nim nepriznavam.Ludia chodili hore -dole a pritom sa na nas tak cudne pozerali Laughing
Chuda daznik nakoniec skoncil v odpadkovom kosi polamany na troje .Nakonci bol este pokus rozostriet ho, ze ako bude vyzerat.
No ale ja som zduchla, lebo mi bolo treba ist este do obchodu a doteraz neviem ako to potom poriesili, lebo som ochorela.
KONIEC Very Happy

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok17.03.2008 - 22:47     Citovať
moj dnešný deň...

o 14:20 po franine, biole, fyze,chémii, matike, dejáku a NOSke vychádzam zo školy
14:30 vlečiem sa s taškou z mesta
14:32 skúšam nové okuliare, zle vidím a nepáčia sa mi, cesta sa pod mojimi nohami nadúva ako pod lupou, pri každom kroku naťahujem nohy a dúfam, že nespadnem, kráčam ako bocian "v kalné louži"
14:55 som doma, zisťujemm, že si nemôže zahrať na hudobnú, o pol hodinu musím ísť z domu
15:39 idem na hudobnú, zisťujem, že leje
15:39:30 krúpy! Bude vzrúšo!
15:40 možno mi ani nepretrhne dáždnik
15:42 brodím sa vo vode po členky
15:42:27 v živote som nebola mokrejšia, dáždnik je celý, čo ma po tom?
15:43 všetci ľudia bežia opačným smerom ako ja
15:43:17 ešte aj autá idú opačným smerom, každý sa snaží ujsť, krúpov je viac ako snehu za celé zimu, otáčam, brodím sa späť
15:44 búrka slabne, krúpy skoro nepadajú, otáčam, zase idem do hudobnej
16:01 učiteľka je nadšená z moijch okuliarov, veselo ich skúša, ja som taká kompletne mokrá, až vyzerám suchá, lebo na mne nie je nič, čo by práve neabsolvovalo polhodinovú sprchu, prezrádza ma len cícerok tečúci z vlasov
16:03 učiteľke klamem, že som nešla v najväčšej búrke
16:04 nenápadne pchám žiacku knižku, ktorá vyzerá, akoby sa ju niekto silou-mocou pokúšal rozvariť, do tašky a tvrdím, že som si ju zabudla
16:47 idem späť, mokré topánky majú fantastickú výhodu - nemusím si dávať pozor na mláky, už je to jedno - fakt oslobodzujúca myšlienka

17:14 sadím za počítač, stále nič nevidím cez tie ... okuliare, snažíms a zvyknúť si

20:54 pomaly prestávam žmúriť
22:53 píšem!

Život je krásny :iconlick: :applause:
vala

Príspevky 2820
Príspevok18.03.2008 - 08:05     Citovať
Tak akoze Nir, toto sa skveleee citalo, no skratka den jak vysityy Laughing :thumbsup:

Pozn. k okuliarom: nechapem, lebo pokial vidis, akoby cez lupu, tak nie som si ista, ci ti dali spravne dioptrie Laughing

Reklama
vala

Príspevky 1736
Príspevok18.03.2008 - 14:30     Citovať
neviem, už som si zvykla, neviem, asi sa tomuto hovorí ťahať oči, ale asi je problém v tom, že jednu dioptriu mám silnú a druhú o pol menšiu, tak na jedno oko vidím lepšie, druhé jemne rozmazáva a toto je výsledok.. alebo nezvyk, lebo som nosila okuliare so slabšími, ale lepší sa to (človek si privykne aj na smrť)

a dnešný zážitok bol tiež dobrý, štrajkovali sme na telesnej, že nechceme hrať frollball a polhodinu sme sedeli v šatni, kým sa učiteľ na nás spomenul - nemal po nás koho poslať, lebo sme tam sedeli všetky, lebo sme chceli hrať volejbal, on povedal, že ak nás bude 5:5, hráme, my sme zjednávali na 4:4 (u nás nikto nikdy nechce cvičiť), spolužiačka sa prinútila prezliecť do úboru, nabehli sme 4:4 a ...

...hrali sme florball Laughing
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok18.03.2008 - 15:23     Citovať
Lol to s tou ziackou knizkou ma dostalo... Laughing Super si to napisala. :thumbsup: Wink

vala

Príspevky 2820
Príspevok18.03.2008 - 16:01     Citovať
Nir: ja mam podobne "skazeny" zrak ako ty, len holt nocim silnejsie...a dokonca boli casy, ked som mala rozdiel medzi ocami az jednu dioptriu Very Happy

vala

Príspevky 1736
Príspevok18.03.2008 - 16:37     Citovať
Celebril: aj ja som sa čudovala, že si to nevšimla :coverlaugh:
Menelya: mám trojky, ale aspoň ked pozerám v kine krváky, tak ich zložím a mám Very Happy
vala

Príspevky 364
Príspevok18.03.2008 - 16:38     Citovať
niromwell, fakt super den, ti normalne zavidim Laughing
inak fakt vtipne napisane, dobre sa to citalo - akoby som opat cital "dennik adriana mola"(kto by nevedel, to je kniha).

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok19.03.2008 - 13:18     Citovať
Mne sa dnes prihodilo dačo zaujímavé... Smile Idem si len tak po Auparku a idem okolo infopultu a čo nevidím na monitore počítača? Samozrejme pustený Eldarion Smile Ma to veľmi prekvapilo Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 980
Príspevok19.03.2008 - 13:43     Citovať
Radeon-ani nevieš kto to hráva... tichý priaznivci...
Niromwell:vtipný deň si veru prežila, na zasmiatie.... aj ja som niekedy kráčala ako bocian(ale to len na začiatku, kým si oko zvykne... inak aj ja mám rôzne dioptrie...)

a keď sme pri tom, asi pred troma týždňami som nahodila šošovky....
Reakcia spolužiakov??
Ahoj, a kde máš okuliare, počuj ty si si ich dala do opravy,nenosíš ich už???
No proste takéto a podobné hlášky som počúvala celý deň :crazy:

A včera som bola v čajovni na mojej prvej vodnej fajke s príchuťou mäty... :grindance: Dobre sme sa zabavil s partiou, nasmiali a v pohode aj dnes som mohla ísť...

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok19.03.2008 - 18:46     Citovať
Radeon Napísal(a):
Mne sa dnes prihodilo dačo zaujímavé... Smile Idem si len tak po Auparku a idem okolo infopultu a čo nevidím na monitore počítača? Samozrejme pustený Eldarion Smile Ma to veľmi prekvapilo Smile

Aj si sa ho spytal s kym mas tu cest? Very Happy

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok20.03.2008 - 07:53     Citovať
A ja som si spomenul na vec co som zazil ked som vysiel z NTC po vystupni Lord of the dance.
Okrem tych beznych tacikov kt.tam bolo more tam stalo toto:
http://img511.imageshack.us/img511/1307/dsc00029rf2.jpg

To je len zhruba polka toho "vozidla"co malo na boku napisane luxus a este nieco...
To ani neni auto to je normalny kamion,a veru osobny by som stym nedokazal jazdit,ale zaujem o to auto tam bol naozaj obrovsky,mno veru doviezt sa na maturity v niecom hentakom akoze to by bola ina supa. :drool: :thumbsup:
Kvalita inak nist moc bo moj fotak je len 2Mpixle Wink

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 1736
Príspevok24.03.2008 - 15:36     Citovať
Veľkonočný zážitok
ráno som sa zobudila a ked som si uvedomila, že moj braško vstal a odišiel z izby (bolo 6 hodín, obyčajne spí do 11), došlo mi, čo sa bude diať, tak som rýchlo rozmýšľala, kde sa skryť a najlepší nápad sa mi zdalo do jeho postele. A fakt, bráško nabehol s plastovou fľašou s odrezaným vrchom a zalial si celú posteľ (síce aj mňa, ale zadosťučinenie tu bolo, lebo ja som sa utrela a ľahla si do suchučkej postielky a spala dalej :baby: )
potom prišiel jeho spolužiak, už bol na odchode, ked ma zavolal: pod dole! začínalo mi dochádzať, o čo zasa ide, potom mi hovorí: choď vonku. To už bolo zjavné a ked povedal: daj si dole okuliare, začala som sa báť. vybehla som von, tam 3 chlapci a kým sa spamätali a vyliali na mňa to vedro, tak ma zasiahol len asi liter
inak 1 z nich bol dobrý maniak, mal okrem vedra aj ruksak s fľaškami s vodou Laughing
konečne polievačka ak má byť, tie sviatky s dvoma decami vody na celom tele, akurát toľko, aby to bolo nepríjemné, nerobia atmosféru, atmosféru robí strach :naughty:
Reklama
vala

Príspevky 980
Príspevok24.03.2008 - 16:06     Citovať
Nir. tak si si to užila...ja len tak ako si spomínala(len to bolo dokopy asi 2 litre spolu, po každej návštve).Počasie nám tu dobre nahralo...okolo 20 sm snehu , takže vonku sa moc neoblievalo(len ml.sestru, ja som zdúchla).Mám ešte v pamäti minuloročnú kúpačku, ke´d ma dvaja bratranci strčili do vane .Kúpelka bola samozrejme mokrá. Laughing

Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok01.04.2008 - 16:13     Citovať
Tak 1. april... Very Happy V skole ma napadlo aby sme sa za nieco prezliekli a chodili tak po blave. Rolling Eyes Tak sme sa tri kamosky stretli u mna a ked sme o pol stvrtej vysli na ulicu ste mohli vidiet jedneho vikinga v kozusinach s mecom, druidku s lukom sipmi a pavymi perami a dalsi neidentifikovatelny objekt s vtacimi prami obleceny ako vojak s jelenim parohom v ruke. Laughing (ja som bola viking Very Happy ) Ako sme si tak vykracovali, tvariac sa sa ze ideme normalne na prechadzku vsetci po nas kukali a vykrucali krky. Jedno auto zastala uprostred cesty(my sme mu milo zakyvali)a zatrubil na nas duobus. Laughing No sranda bola len nabuduce bude treba ist robit atrakciu aj do centra mesta. Smile
btw: mozno dam potom fotku Laughing

Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok02.05.2008 - 17:52     Citovať
Mno ja som sa vrátil pred chvílou z návštevy Brna, kde som si bol po moje nové plechové miláčiky na nohy mno ale čo ma tam zaujalo bol mega big plagát na ktorom stála známa lodička titanic. Jednalo sa o výstavu artefaktov ktoré sa našli pri objavení tohoto známeho vraku. Holt,keďže som netušil, kde sa tá izéé kde sa nato dá pozrieť sídli a bol som len na otočku musel som bohužial zostať pri pozeraní na plagát.. Sad
Je to tam len do 18teho a silne pochybujem, že už bola u nás v SR, alebo že sem vôbec príde :unsure:
Holt,zažitok to bol malinký, no kebych sa ta dostal bol by asi obrovsky :thumbsup:

P.S: link čo tam bol veľkým písmom bol:vystavatitanic.cz čakal som aspoň akú takú zaujímavú stránku s pár obrázkami a textami, a čo som naśiel?je tam len email na nejakého týpka..:/

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 980
Príspevok25.05.2008 - 21:16     Citovať
Ako som strávila nedeľu 25.5. 2008

6.30 - kruté vstávanie.Spolu s otcom, ml. sestrou , ujom a tetou sme sa vybrali do Pribyliny na Bačovské dni, nemyslite si žiadne poflakovanie, ale makanie.

7.35 - odchod z domu. Vete , kým sa človek preberie...

7.38 - zastávka pri T a U(teta a ujo), nakladanie do kufra a strkanie zvyšných vecí do auta.

7.50 - odchod .V aute na zadnom sedadle to vyzeralo asi takto: T na jednom konci, sestra na podsedáku v strede,v rukách držala kolísku a ja na druhom konci, dopadla som tak isto.Za chrbtom sme ešte mali dosku so skladacieho stola.Bola som perfektne zabarikádovaná(z prava dvere, zlava sestra, z predu kolíska a zo zadu doska zo stola) a popri tom som podávala pás U sediacemu predo mnou(mimochodom, ten sa už stihol nasúkať do kroja).Cestou cez našu skratku cez chotár sme sa museli brodiť košiarom oviec, ale zvládli sme to.

7.50 - 8.50 - nezáživná cesta spojená zo zívaníma občasným vyletením obrazu , ktorý bol položený na zadnom skle(šak viete čo myslím), na sestrinu hlavu(sedela v strede no čo už).
Inak asi je na čase objasniť vám vec...no sme tam vlastne išli predávať ludové výrobky ako vyrezávané obrazy, črpáky, bičš, krpce a mnohé iné...

cca8.50 - príchod do Pribyliny, po našej ,,skratke" kedže sme nemali dialničnú.Trochu sme sa pohandrkovali, pri vstupe a vjazdili sme do areálu.

8.50 - 9.45 - vykladanie vecí, robenie si trocha pohodlia, menšia prechádzka, kde čo zhruba je... naháňanie otca, aby sa dal do kroja.a ešte príchod jedného blízkeho súboru(šak známi)

9.55 - ja, sestra a T sme sa vybrali do kostola, ktorý sa mimochodom nekonal.No čo, smola.(aj tak sme si ho poobzerali)

10.10 - príchod k našemu stánku, ktorý stál z druhej strany javiska, takže sa dalo v pohode pozerať.

10.15 - 12.50 - túlanie sa po stánkoch, pozeranie vystúpenia a podobné veci.

12.55 - so sestrou sme sa vybrali na takú tichú lúčku obklopenú stromami(vyvolôalo to vo mne pekné spomienky) a pokúšali sme sa plieskať koženným bičom(mal niečo vyše 2 metrov).Priznám sa sestre to išlo lepšie, aj ked pre nu bol bič dlhý až až..)

13.10 - po tom ako sme sa bez úrazu(žiadnej liske alebo šlahnutí po tvári a ušiach)vrátili z oázi pokoja opať sme sa ponevierali a pozerali na vystúpenie,ktoré mimochodom bol fakt pekné.(Všimnite si našu makačku :coverlaugh: ).Otca a U zatial volali na pokec, fotenie, a pod.

14.15 - opäť sme sa so sesrou vybrali do tichej oázi , no kedže nás už boleli ruky(človek by ani neveril, aký je to tlak)sme sa vybrali na prechádzku, k mlynu,a výstave železničnej trate, ktorú pred rokmi zrušili.Bič vždy po ruke.

15.00 - vrátili sme sa, kúpili sme si varenú kukuricu a opäť sme sa poflakovali.Čumeli sme na vystupovanie súboru a pod...mimochodom stretli sme aj vela občanov z našej dediny, takže o slovo nebolo núdza.

16.15 - koniec vystúpenia, koniec zábavy... koniec pre nás.Pristavili sme auto a všetko pekne zbalili.Slnko nám celý deň pekne svietilo ,počasie skvele vyšlo.

16.33 - 16.40 - zdúchnutie z miesta činu. Cestou sme sa ešte pristavili pre nejakých stánkoch...

17.00 - zastavili sme v jednej obci, o ktorej som nemala ani páru.Ujo tam zašiel za jedným známym, s ktorým kedysi bačuval.Za päť minút sme pokecali a šli dalej..

17.15 - ... dalej na salaš, ktorý sa rozprestieral nad obcou na šírej planine.Prišli sme tam a nikoho doma, len bačova žena umývala auto.Ostatní ešte pod horou s košiarom.Nuž čo, ked nás pozývali ostaneme..okolie v pohode, koliby ako má byť - celkom novodobé.(niečo ako v Nevere po slovensky, až na niektoré doplnky , pr TV)

17.15 - 18.30 - stále sme čakalia rozprávali sa s ,,bačiarkou".Medzi tým sa ochladilo, aspoň sa nám tak zdalo, kedže je to vyššie položená oblasť.

cca 18.35 - prišili starý známi náško uja a tety(ako som písala, pred tým ujo bačuvával, takže kamoši)Ja som sa len tvárila, že , tak dobre".Počastovali nás žinticou(mne prvý raz fakt chutila, to je niečo).Najprv kyslou potom sladkou.Sladkú som už neochutnala.K tomu odkrojili čerstvý syr, ako krajec chcelba a ešte ked máte žinticu v pol litrovom čpráku máte fakt dosť(ešte teraz ich cítim a to je 22.00).Starší si pospomýnali na svoje časy, ja som si len vychutnávala atmošku(v tej zime).

19.35 - odchod zo salaša.Každý sa najedol, napil a každý mal dosť.Ešte nám ajnaplnili flaše sladkou žinticou.(Inak sladká a teplá žintica ja velmi dobré uspávadlo).Lúčili sme sa vrelo s úsmevmi na tvárach(vodka to zariadila).O sebe nehovorím, takže si nič nenamýšlajte.

Priebeh našej cety bol dosť vtipný, kedže sme sa ponáhlali a každý bol nadžganí žinticou a syrom.

19.35 - 20. 10- príchod domov, konkrétne k ujovi, ktorému sme ešte pomohli povyťahovať veci z auta.Rozdelili sme si syr a flašky žintice a konečne domov.

20.15 - sme doma.To je fakt povzbudivé, ešte po vybalovať...naša chodba vyzerala ako po bombe.Pri stenách tašky, na jednej strane opasky, inde pozošmykované obrazy , ale v pohode.

Náš deň, ked sa vydávame na jarmoky....približne tir a viac krát cez prázdniny.
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok06.06.2008 - 20:09     Citovať
teda jednoznacne naj zazitkom posledneho dost divneho obdobia boli Zilinske Staromestske slavnosti... kapely sice nic moc, bolo par vynimiek ako napr francuzska kapel 10 rue d´la Madeleine, ktora ma fakt uchvatila ale boli tam aj super stanky z ktorych som si najviac uzila kovacov...no ved posudte sami...

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3  
Strana 2 z 3

Google