Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Slavcon 2008

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok20.04.2008 - 18:38     Citovať
Legolas17 Napísal(a):
jj dobre bolo Smile

az na tie prekliate zachody s malymi zasobami toaletneho papiera Laughing

Legolas kde si ty bol prosim ta? Laughing Bol si vobec s nami? Lebo ja som ta nevidel..

No a co dodat k tohtorocnemu SlavConu...Bolo niekolkonasobne lepsie ako minuly rok a to je naozaj uz co povedat lebo ta latka bola strasne vysoko.No jednoducho som sa ani minutu nenudil,stale bolo co robit a s takymi fajn ludmi sa asi ani nudit neda Smile
Napisem o tom potom reportaz Laughing

Ked som isiel peso domov skoro mi az slzy tiekli ze sa to skoncilo...Inak rad som vas spoznal Atalanta,Sharky,Menelya,Mag,Xaron a Faramir Smile

a Special thanks for:
Atalanta,Fealiath a Sharky.S vami som travil skoro cely cas a bolo mi perfektne Rolling Eyes
Ale dakujem kazdemu. Smile viacej v reporte Laughing

BTW: Kto mi skomolil na poslednej fotke meno ze "Mabik"? :baby: Evil or Very Mad
Menelya uz aby si prisla domov a hodila tiez nejake fotky Laughing

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok20.04.2008 - 19:00     Citovať
Ja som ti skomolila meno...Mabik Cool

Legolas to si toho hajzlaku musel potrebovat fakt vela... Laughing

A asi aj ja napisem report.. Laughing

Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok20.04.2008 - 19:16     Citovať
Sorry za OT
Ale Mab,Leglas je chabi,ten typek,co hral s nami benga,a tak...
A neuskodilo by keby si si dal nejaky originalnejsi nick,nech sa to nepletie Laughing
Este raz sorry :offtopic:

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok20.04.2008 - 20:04     Citovať
Mno, ja som konecne zasadol za moj sudny stolec Very Happy a konecne som sa dostal k internetu Smile . Cele tri hodiny (skoro) co som cestoval som mal pocit, ze svet a ja s nim som prisiel o nieco, bez coho to uz nebude take ako predtym, co je u mna standardny pocit pocit po zatial dvoch conoch co som mal. Con proste genialny, viac sa dozviete v mojom zajtrajsom reporte, dnes na to naozaj nemam nervy.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1113
Príspevok20.04.2008 - 20:15     Citovať
Faramir Napísal(a):
Sorry za OT
Ale Mab,Leglas je chabi,ten typek,co hral s nami benga,a tak...
A neuskodilo by keby si si dal nejaky originalnejsi nick,nech sa to nepletie Laughing
Este raz sorry :offtopic:

Ahaaa Laughing ja som nevedel ze chodi na forum Smile
Faramir ak myslis ze to skomolenie mojho mena je koli tomu ze si ho ta osoba poplietla,tak ta musim vyviest z omylu. Wink

Mash a Emb reporty mame pisat sem,alebo je na to prislusna tema? Confused

vala

Príspevky 3697
Príspevok20.04.2008 - 20:18     Citovať
Nie som sice ani jeden ale odpoviem ti Very Happy

Reporty sa posielaju priamo im v PMkach a budu uverejnene na hlavnej stranke. Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok20.04.2008 - 20:22     Citovať
Reporty posielajte mne. Ja sa o to postaram.

Pohlavie:ŽenaNenwen
vala

Príspevky 308
Príspevok20.04.2008 - 21:30     Citovať
Legolas17 Napísal(a):
jj dobre bolo Smile

az na tie prekliate zachody s malymi zasobami toaletneho papiera Laughing

pocuj si mohol doist povedat ze neni na registracku, ak by bol este na sklade... dali by sme Wink

a som rada ze sa vam pacilo Smile

I will not move, yet
I'll stand still instead

Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 82
Príspevok20.04.2008 - 22:36     Citovať
jn bolo super Very Happy ..no ten report hadam dam dokopy niekedy...a som rad ze som tam siel Smile.. inac mam nahratu feliho prednasku, potom ju sem hodim...hadam ma nezabije Laughing ..(ale nahravane mobilom takze kvalita nic moc :disgus: ...)

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

vala

Príspevky 822
Príspevok21.04.2008 - 13:09     Citovať
Mab nic proti tomu ale myslim ze vies ako sa volam tak nemusis hovorit "ta osoba"... Wink

btw Feli: ta tvoja prednaska bola haluz super prerobene piesne mohol si aj spievat alebo niekoho donutit... :naughty:

Reklama
vala

Príspevky 3697
Príspevok21.04.2008 - 13:57     Citovať
Celebril Napísal(a):
Mab nic proti tomu ale myslim ze vies ako sa volam tak nemusis hovorit "ta osoba"... Wink

btw Feli: ta tvoja prednaska bola haluz super prerobene piesne mohol si aj spievat alebo niekoho donutit... :naughty:

Ako vidim, tak chces spievat... Mno, mozno s Mabom nahrame melodie a potom do toho zakomponujeme tvoj spev takze neni problem, aj keby som ta mal donutit :evil2:

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok21.04.2008 - 14:02     Citovať
Konečne som sa dostal za PC :grindance:
Na Slavcone bolo fakt super! Nudiť som sa nenudil ani sekundičku, no proste nezabudnuteľný víkend. Smile
Jediné čo ľutujem, že som tam mohol stráviť toľko málo času Sad škoda... na budúci rok tam budem stále :iconlick:

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 822
Príspevok21.04.2008 - 14:35     Citovať
Radeon ty si tam bol inkognito asi co? Surprised

Feli jasan a mozem volny styl ze? Harshing, growling to je jedno co vsak...? Laughing

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok21.04.2008 - 15:38     Citovať
Celebril Napísal(a):
Radeon ty si tam bol inkognito asi co? Surprised

EE ja som tam bol 100%ne verejne Laughing to ty si sa kade-tade zašívala Smile ... dokonca som skoro aj tombolu vyhral... od výhry ma delila sprostá bodka... Laughing Laughing Laughing

BTW: Report napíšem najskôr až zajtra... dnes sa mi nechce Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok21.04.2008 - 17:50     Citovať
atalanta Napísal(a):
Ups, jasne, ze si pamatam.Sorry. Very Happy Si bol aj na Draugweninej prednaske o Indym Jonesovi.

JJ,bol.. Ved natu prednasku som sa tesil ten den najviac teda ked som zistil kto je ta prednasajuca,skoda ze viac ako nick sa mi obkecat nepodarilo Very Happy :wub: ,ae tak mozno narok :thumbsup:

WC no comment ae ta c ocete na ten typ skoly :iconlick:

//Edit by Radeon: Opravená citácia Smile

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 3697
Príspevok21.04.2008 - 17:57     Citovať
Xaron Napísal(a):
JJ,bol.. Ved natu prednasku som sa tesil ten den najviac teda ked som zistil kto je ta prednasajuca,skoda ze viac ako nick sa mi obkecat nepodarilo Very Happy :wub: ,ae tak mozno narok :thumbsup:

WC no comment ae ta c ocete na ten typ skoly :iconlick:

Aha kto sa nam zahladel do Draugwen. Laughing Mno, tak to sa potom postav do radu, ona uz totiz niekoho ma a na toho nemas ani zdaleka jak tak odhadujem...

Celebril Napísal(a):
Feli jasan a mozem volny styl ze? Harshing, growling to je jedno co vsak...? Laughing

To je samozrejme ze nemozes, lebo keby to bolo volnym stylom, tak by to nebolo z donutenia. Pekne budes spievat tak ako sa na ludovky slusi a patri, v kroji a vsetko sa bude tocit aj na kameru :evil2: . No a ja s Mablungom ako producenti sa asi pocurame smiechmi... Laughing :iconlick:

Ak nechces, nechaj tak. My si najdeme aj niekoho kto spievat vie a dame mu k tomu adekvatne podmienky Smile

www.lotrgame.forumup.sk

Naposledy upravil Fealiath dňa 21.04.2008 - 18:01, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok21.04.2008 - 17:59     Citovať
V tom prvom mas pravdu Smile A to druhe je dobre vedieet aspon by som mozno neurobil kravinu ae musis mat strach niesom tym co obletuje nejako.. :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 822
Príspevok21.04.2008 - 18:26     Citovať
Feli nepovedala som ze viem spievat ani, ze chcem...pytala som sa ci mozem growlovat alebo harshovat. Smile Spievat nevie kazdy ale rozpravat by mal...najma artikulovat aby mu bolo rozumiet... :iconlick:
Ale :offtopic:

vala

Príspevky 3697
Príspevok21.04.2008 - 18:41     Citovať
Xaron: Noo, mne osobne je to jedno, ja len tak, pre informaciu.

Celebril: Skus sa posadit tam dopredu, hodinu hovorit zmysluplne a k veci a potom sa ozyvaj. Mimochodom, este ani dnes nemam hlas, o tom akym hlasom som chripel po zvysok soboty a celu nedelu ani nehovoriac. Takze nehovor o niecom comu nerozumies a o com nic nevies

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1113
Príspevok21.04.2008 - 18:54     Citovať
Ja mam taky napad.Nabuduce bude z donutenia prednasat Celebril pred plnou salou ktora bude sledovat kazdy jej pohyb a navyse tam aj zaspieva.My s Felim sa o to velmi radi postarame Very Happy A navyse bude musiet straaasne velmi artikulovat ze sa bude sankou dotykat svojej sukne ked sa jej nepaci artikulacia nasho moda...

Reklama
vala

Príspevky 822
Príspevok21.04.2008 - 19:02     Citovať
Vas to musi hrozne stvat ked poviem nejaku pripomienku vsak? Smile No ano zabudla som ze ste nieco vyssie a nedotknutelne tak pardon... Wink
Len hovorim ze stacilo hovorit aspon trochu pomalsie lebo aspon my s Eowyn sme vazne velmi nerozumeli a pismenka sa dali tazko citat a to sme nesedeli v zadu miestnosti... Smile
A mimochodom ked ste tak citlivi na kritiku ste si asi nevsimli ze som povedala ze prednaska bola haluz a super texty ze? Smile
No hlboko sa ospravedlnujem ak som vas teda urazila ale nabuduce Feli nepodpichuj ked sa ti to tebe samemu nepaci, oki? ^^

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok21.04.2008 - 19:07     Citovať
Xaron Napísal(a):
atalanta Napísal(a):
Ups, jasne, ze si pamatam.Sorry. Very Happy Si bol aj na Draugweninej prednaske o Indym Jonesovi.

JJ,bol.....
Pocuvaj, vies preco som si ta nepamatala? Ked sme sa zoznamovali, tak som namiesto Xaron pocula Sauron. Nj, na stare kolena asi hluchnem, popripade pocujem, co chcem pocut. Very Happy

vala

Príspevky 3697
Príspevok21.04.2008 - 19:18     Citovať
Pozri Celebril, mne osobne kritika nevadi a pokial je konstruktivna, tak ju beriem, ale kritizovat zlu viditelnost pismeniek... Nem moja vina... Smile Zla artikulacia, ako som uz povedal vyssie- unava materialu, ked som skoncil tak este dve hodiny potom som radsej cusal aby som tie bolave svaly este viacej nenamahal. Co sa rychlosti mojho citania tyka tak s tym sa neda nic robit, ja som sa snazil citat tak aby som aspon trochen dodrzal povodny rytmus ktory sa dodrzat nedal ked som to recitoval a nespieval. Mno a za pochvalu som ti samozrejme vdacny ale tak nemusim odpovedat na kazdu jednu pochvalu, ja to ze ma niekto chvali beriem len ako signal ze som to neskopal a ze nejako podobne by som mohol robit aj v buducnosti. A co sa podpichovania a buducnosti tyka, tak cakaj ze ho bude este viacej Smile A ano, som nieco viac, ja som zeleny Istari :mod: Very Happy Very Happy Very Happy Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok21.04.2008 - 19:49     Citovať
Objektivny postoj k teme: ste uplne offtopic
Subjektivny:Celebril to nemyslela zle,neviem preco sa do nej stale navazate....

vala

Príspevky 3697
Príspevok21.04.2008 - 19:55     Citovať
Objektivny postoj: diskusia sa tyka mojej prednasky na SC takze OT nie sme, aspon nie celkom...

Subjektivny postoj: Ked nevie vziat srandu a hned vsetko musi vracat, jej problem. Do toho kto sa nenecha hned tak lahko rozculit sa nenavaza, ked sa necha rozculovat, tak o to vacsi zazitok je to a tym padom o to vacsia sranda.

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  
Strana 8 z 10

Google