|
|
Fealiath

|
|
 |
mashishka

|
 17.04.2008 - 15:01
|
CCC... Feli, to nebolo zrovna priatelske voci Atalante, nieze sa tam budete k sebe zle spravat. Mozno pride vlakom, vsak nejaka dobra Bratislavska dusa (Wafinko napr.  ) by mohol(a) prist skor, pretoze nie vsetci sa v Bratislave vyznaju.O stvrtej, to nie je az tak skoro. Ak si spomenies, minuly rok sme boli na Nivach s transparentom a cakali aj Teba napr. (ak si dobre pamatam).
Poprosim vsetkych zucastnenych, aby po SLAVCONE napisali kratke reporty z toho co sa tam dialo a poslali mi ich, ja to potom nejak dam dokopy a bude z toho clanok na stranku. Tento rok sa zialbohu z dovodu bliziacich sa statnic nemozem zucastnit, buduci dufam pridem (tricko, ktore mi dnes prislo si budem na tuto prilezitost setrit).  
 |
|
 |
Fealiath

|
 17.04.2008 - 15:10
|
Nebolo to priatelske?  Normalne vysvetlenie, co na tom nebolo priatelske... Ak si myslela to, ze pochybujem ze sa jej tam niekto ujme, tak to bolo hole konstatovanie pochybnosti ze tam najde niekoho, kto pojde tam kde aj ona.
Apropo, Wafo... Pisal mi ze bude rad ak stihne o siestej... Myslim, ze minuly rok to bol on co prisiel ako posledny a ze prave na neho sme tam cakali... A tiez meskal.
Mimochodom, tricko a odznaky... Spokojnost?
O report sa nebavaj, s jednym mozes ratat uz teraz, ja pisem reporty tradicne, takze to si rezervuj jeden clanok na stranku  
Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Radeon

|
 17.04.2008 - 15:22
|
| mashishka Napísal(a): | nejaka dobra Bratislavska dusa (Wafinko napr. ) by mohol(a) prist skor... |
Bohužiaľ mi to tak blbo vyšlo, že nebudem môcť prísť skorej Dúfam že to na tú šiestu stihnem
| Fealiath Napísal(a): | | Apropo, Wafo... Pisal mi ze bude rad ak stihne o siestej... Myslim, ze minuly rok to bol on co prisiel ako posledny a ze prave na neho sme tam cakali... A tiez meskal. |
EE ja som nemeškal! Som prišiel dokonca o celú minútu skôr ako bol dohodnutý čas To že som bol posledný je vec druhá 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
mashishka

|
 17.04.2008 - 15:57
|
Feali, spokojnost jasne, je to sice troska vacsie M, ale to nie je nic co by sa nedalo doladit a uz je to vlastne doladene.  Dakujem, vyzera to dobre. Aj odznaciky.  Cca. v pondelok cakaj Gwairhira ( kuracie prsia stredne prepecene na pitie vodu rajec bez bubliniek, nie velmi studenu, pochvalit perie a uctivo sa pozravit. Naje sa, pokeca s Tvojim drakom a pojde).
Ok, tesim sa na postrehy zo Slavconu, aj na fotograficky material. (Niekto odfotte Wafinka, vela krat  ). 
 |
|
 |
Sharky

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
mashishka

|
 17.04.2008 - 18:49
|
| Menelya Napísal(a): | No, nejako sa tam hadam dogulame, verim tomu
Tricka - mne su obe velke, ale to girlie sa este da,...a predsa som nasla pozitivum - kludne su pod to mozem obliect nieco s dlhym rukavom, kedze pocasie nemabyt zrovna horuce  |
Poradim, vytiahnes masinu (sijaci stroj) pekne tricko prevratis, presijes pekne presne ako ide okraj, tak 2cm z kazdej strany (alebo kolko treba) a volila, mas ho zuzene. Ak nieto stroja, vezmes nit, ihlu, navlecies nit do ihly a hura sit. Alebo nechas tak a vykrmis sa do pozadovanej velkosti.
Sme take stihle ze nam treba S, nabuduce budeme vediet.
Sice troska OT, ale ja mam na tricku nick oranzovym, takze ja MOZEM!
A povinne tie reporty, kto nenapise ma BAN!

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Mablung

|
 18.04.2008 - 14:54
|
Dobre At s Felim ta tam pockame
Napisem ti cez PM moje cislo  Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
Celebril

|
|
 |
mashishka

|
 19.04.2008 - 17:58
|
By sa zisiel aj nejaky popis Freyji, lebo nie vsetkych tam poznaaame. Dakujem.

|
|
 |
Celebril

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Xaron

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Celebril

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Xaron

|
|
 |
Legolas17

|
|
 |
Celebril

|
|
 |
Faramir

|
 20.04.2008 - 17:56
|
Bolo super,rad som vas vsetkych spoznal
Hlavne jednu osobku........
A inak,naucil som sa hrat mrte stolovych hier,skusil som si DDR,popozeral good prednasky...
Omnoho viac ma to tu bavilo ako na Istrocone  
Naposledy upravil Faramir dňa 20.04.2008 - 18:43, celkom upravené 1 krát |
|
 |
atalanta

|
 20.04.2008 - 18:07
|
| Xaron Napísal(a): | To at,ja som bol ak si dobre pametam vedla Celebril ked ti nechcela podat tu ruku Aeved ma spoznas asi an foto ked ich sem Cel hodi
Potom mozeme obkecavat  | Ups, jasne, ze si pamatam.Sorry. Si bol aj na Draugweninej prednaske o Indym Jonesovi, ak sa nemylim.
Celebril, to nevadi, v piatok som s tymi zachodmi mala podobny problem.

|
|
 |
|
|