Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

Slavcon 2008

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok17.04.2008 - 14:41     Citovať
Mlynske Nivy je meno hlavnej autobusovej stanice v Bratislave. Ak tam budes uz takto skoro tak neviem ci sa ta niekto ujme alebo ci skusis trafit na miesto konania sama, lebo takto skoro tam z nas nikto urcite nebude. Ale ak sa vyberies na poschodie stanice po schodoch hore, najdes tam butiky s knihami, suvenirmy, darcekmi a vsetiake mozne aj nemozne, dlho som tam nebol takze ak sa rozhodnes cakat, tak sa snad zabavis... Smile

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok17.04.2008 - 15:01     Citovať
CCC... Feli, to nebolo zrovna priatelske voci Atalante, nieze sa tam budete k sebe zle spravat. Mozno pride vlakom, vsak nejaka dobra Bratislavska dusa (Wafinko napr.:mod:) by mohol(a) prist skor, pretoze nie vsetci sa v Bratislave vyznaju.O stvrtej, to nie je az tak skoro. Ak si spomenies, minuly rok sme boli na Nivach s transparentom a cakali aj Teba napr. (ak si dobre pamatam).

Poprosim vsetkych zucastnenych, aby po SLAVCONE napisali kratke reporty z toho co sa tam dialo a poslali mi ich, ja to potom nejak dam dokopy a bude z toho clanok na stranku. Tento rok sa zialbohu z dovodu bliziacich sa statnic nemozem zucastnit, buduci dufam pridem (tricko, ktore mi dnes prislo si budem na tuto prilezitost setrit).

vala

Príspevky 3697
Príspevok17.04.2008 - 15:10     Citovať
Nebolo to priatelske? :disgus: Normalne vysvetlenie, co na tom nebolo priatelske... Ak si myslela to, ze pochybujem ze sa jej tam niekto ujme, tak to bolo hole konstatovanie pochybnosti ze tam najde niekoho, kto pojde tam kde aj ona.

Apropo, Wafo... Pisal mi ze bude rad ak stihne o siestej... Myslim, ze minuly rok to bol on co prisiel ako posledny a ze prave na neho sme tam cakali... A tiez meskal.

Mimochodom, tricko a odznaky... Spokojnost? Cool

O report sa nebavaj, s jednym mozes ratat uz teraz, ja pisem reporty tradicne, takze to si rezervuj jeden clanok na stranku Smile

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok17.04.2008 - 15:22     Citovať
mashishka Napísal(a):
nejaka dobra Bratislavska dusa (Wafinko napr. :mod:) by mohol(a) prist skor...

Bohužiaľ mi to tak blbo vyšlo, že nebudem môcť prísť skorej Sad Dúfam že to na tú šiestu stihnem Smile

Fealiath Napísal(a):
Apropo, Wafo... Pisal mi ze bude rad ak stihne o siestej... Myslim, ze minuly rok to bol on co prisiel ako posledny a ze prave na neho sme tam cakali... A tiez meskal.

EE ja som nemeškal! Som prišiel dokonca o celú minútu skôr ako bol dohodnutý čas Laughing To že som bol posledný je vec druhá Very Happy

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
admin

Príspevky 3193
Príspevok17.04.2008 - 15:57     Citovať
Feali, spokojnost jasne, je to sice troska vacsie M, ale to nie je nic co by sa nedalo doladit a uz je to vlastne doladene. Smile Dakujem, vyzera to dobre. Aj odznaciky. :thumbsup: Cca. v pondelok cakaj Gwairhira (kuracie prsia stredne prepecene na pitie vodu rajec bez bubliniek, nie velmi studenu, pochvalit perie a uctivo sa pozravit. Naje sa, pokeca s Tvojim drakom a pojde).

Ok, tesim sa na postrehy zo Slavconu, aj na fotograficky material. (Niekto odfotte Wafinka, vela krat :iconlick:).

Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 82
Príspevok17.04.2008 - 16:18     Citovať
no ja by som mal na nivy, ak sa nic nestane, prist 15,40..ak by to nejak nevyslo co je mala pravdepodobnost tak 16,40...

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

vala

Príspevky 3697
Príspevok17.04.2008 - 16:20     Citovať
Ok, pokusim sa vyhoviet jeho narocnym poziadavkam Smile . Mimochodom, chce tu vodu s medovkovou prichutou, alebo bez? Alebo materinu dusku? Elendonor uz dlhsie nikde neletel, tak by som ho mohol poslat do Tesca, tam sa mu velmi paci vzdycky, je tam tak rusno ked pride, vzdy o tom rozradostene hovori kolko pozornosti mu venuju Smile .

No a tricka, s tymi je to take zvlastne, lebo som ich nevidel predtym ako som ich objednaval a osobne sa girlie velkostiam moc nerozumiem. Sice ani klasickym ale to aspon ako - tak.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok17.04.2008 - 17:20     Citovať
Takze predbezne to vyzera na 18:00 - Nivy - Odchody/Prichody. Spravne?

Ja si to uz nejako zariadim, ci sa vratim zo Slavconu alebo potulam na stanici, ale nemajte strach, budem tam(ak sa samozrejme nestratim, co je pri mojom vynikajuco vyvinutom dezorientacnom zmysle dost pravdepodobne).

Mash, je mi velmi luto, ze neprides, ale samozrejme, ze statnice su pochopitelne dolezitejsie. Dufam, ze sa stretneme o rok. Smile

Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok17.04.2008 - 17:51     Citovať
No, nejako sa tam hadam dogulame, verim tomu Laughing

Tricka - mne su obe velke, ale to girlie sa este da,...a predsa som nasla pozitivum - kludne su pod to mozem obliect nieco s dlhym rukavom, kedze pocasie nemabyt zrovna horuce :disgus: Laughing

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
admin

Príspevky 3193
Príspevok17.04.2008 - 18:49     Citovať
Menelya Napísal(a):
No, nejako sa tam hadam dogulame, verim tomu Laughing

Tricka - mne su obe velke, ale to girlie sa este da,...a predsa som nasla pozitivum - kludne su pod to mozem obliect nieco s dlhym rukavom, kedze pocasie nemabyt zrovna horuce :disgus: Laughing

Poradim, vytiahnes masinu (sijaci stroj) pekne tricko prevratis, presijes pekne presne ako ide okraj, tak 2cm z kazdej strany (alebo kolko treba) a volila, mas ho zuzene. Very Happy Ak nieto stroja, vezmes nit, ihlu, navlecies nit do ihly a hura sit. Laughing Alebo nechas tak a vykrmis sa do pozadovanej velkosti. Rolling Eyes

Sme take stihle ze nam treba S, nabuduce budeme vediet. Laughing

Sice troska OT, ale ja mam na tricku nick oranzovym, takze ja MOZEM! :iconlick:

A povinne tie reporty, kto nenapise ma BAN!

Reklama
vala

Príspevky 3697
Príspevok18.04.2008 - 06:25     Citovať
Ja ho tam mam zelenym, keby ho tam nemam ja zelenym, nemas ho tam ani ty oranzovym, takze ja mozem 2x :iconlick: Very Happy Laughing Laughing Laughing

Mimochodom, pre Gwaihira to tu uz je prichystane, nezabudni mu pripomenut moje poziadavky na neho Smile Elendonor je na iste veci citlivy a potom reaguje podrazdene, tak potom pekne nech je Gwaihir slusny... Smile

Mimochodom, reporty a ban... No nechcel by som deti mojeeeeeee Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1666
Príspevok18.04.2008 - 12:16     Citovať
No tak som sa rozhodla, ze pojdem na bus o 17:00 a prichod do BA je 18:15. Pockate ma?
Mohol by mi niekto pripadne dat mob. cislo, keby som vas nahodou nevedela najst?

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok18.04.2008 - 14:54     Citovať
Dobre At s Felim ta tam pockame Smile
Napisem ti cez PM moje cislo

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok19.04.2008 - 17:39     Citovať
Takze 2.den SC za nami...tu su nejako foto. http://picasaweb.google.com/freyja25/SlavCon
Smile

admin

Príspevky 3193
Príspevok19.04.2008 - 17:58     Citovať
Celebril Napísal(a):
Takze 2.den SC za nami...tu su nejako foto. http://picasaweb.google.com/freyja25/SlavCon
Smile

By sa zisiel aj nejaky popis Freyji, lebo nie vsetkych tam poznaaame. Smile Dakujem.

vala

Príspevky 822
Príspevok19.04.2008 - 18:23     Citovať
Ahaaa jasne dam ma to nenapadlo len musim zistit ako.... Very Happy

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok19.04.2008 - 18:29     Citovať
na tie fotečky sa fakt teším , podľa ich obsahu vidno, že ste tak pošahaný ako ja :coverlaugh:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok20.04.2008 - 14:51     Citovať
Tak a som domaaaaaaaaaaaa Smile
Na jednej strane asi konecne na druhej bohuzial..bo sa skoncil naozaj naadhernyy vykend plny SlavCoňá-ckej atmošky,pirčom som si dal zavazok ze uz pridem na kazdy. :thumbsup:

Bolo super vidiet i vela novych tvari a vsetkych tych fajn ludi s kt.som mal tu cest prehodit par slov,vetu, alebo prekecat i stvrt dna Very Happy

Skoda tych s kt.som nemal tu cest an na to slovo,ale skusim sa na rok polepsit.
Na fotky sa tesim a vy co ste neboli,verte ze kto nebol neuveri ako bolo :thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 1666
Príspevok20.04.2008 - 15:50     Citovať
Xaron a ty si sa kde tulal, ked sme sa ani nestretli?

Na Slavcone bolo super, len mam same modriny z lezania na dlazke v telocvicni. Asi si len musim zvykut.

Btw na tomto fore su sami zlati a sympaticki ludia, strasne rada som vas spoznala. Smile

vala

Príspevky 822
Príspevok20.04.2008 - 16:12     Citovať
Fajn bolo. Smile

Prepac At ze som ti nepodala tu ruku(vies zachody)ale aj tak ma tesilo... :unsure: Very Happy
Xaron: rada som ta spoznala a dakujem. Smile
Faramir:aj teba som rada spoznala :kiss:
Aj Magiho...dakujem za kofolku Laughing
Aj Menelyu. Wink Vsetkych.

A este pridam nejake fotky z dneska tak potom pozrite. Smile

Reklama
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 129
Príspevok20.04.2008 - 17:01     Citovať
To at,ja som bol ak si dobre pametam vedla Celebril ked ti nechcela podat tu ruku Wink Aeved ma spoznas asi an foto ked ich sem Cel hodi :thumbsup:
Potom mozeme obkecavat Very Happy

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
Pohlavie:MužLegolas17
hobit

Príspevky 27
Príspevok20.04.2008 - 17:03     Citovať
jj dobre bolo Smile

az na tie prekliate zachody s malymi zasobami toaletneho papiera Laughing

Kazdy den zite ako by to mal byt Vas posledny!Very Happy
vala

Príspevky 822
Príspevok20.04.2008 - 17:06     Citovať
Xaron: ja som chcela ale bolo by to nehygienicke! Najskor som si ich musela umyt tvojou mineralkou. Laughing

A inak tu spolocnu foto z dneska som tam dala uplne posledna mozete pozriet. Smile
( http://picasaweb.google.com/freyja25/SlavCon )

Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok20.04.2008 - 17:56     Citovať
Bolo super,rad som vas vsetkych spoznal
Hlavne jednu osobku........
A inak,naucil som sa hrat mrte stolovych hier,skusil som si DDR,popozeral good prednasky...
Omnoho viac ma to tu bavilo ako na Istrocone

Naposledy upravil Faramir dňa 20.04.2008 - 18:43, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 1666
Príspevok20.04.2008 - 18:07     Citovať
Xaron Napísal(a):
To at,ja som bol ak si dobre pametam vedla Celebril ked ti nechcela podat tu ruku Wink Aeved ma spoznas asi an foto ked ich sem Cel hodi :thumbsup:
Potom mozeme obkecavat Very Happy
Ups, jasne, ze si pamatam.Sorry. Very Happy Si bol aj na Draugweninej prednaske o Indym Jonesovi, ak sa nemylim. Smile
Celebril, to nevadi, v piatok som s tymi zachodmi mala podobny problem.

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  
Strana 7 z 10

Google