|
|
Xaron

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Mablung

|
 26.03.2008 - 21:50
|
Oukej telocvicna zarezervovana,takze noci budu zase o nieco dlhsie  a nie aby si zase nejaky perverzak neico namyslal
Uz sa nam to blizi...Tak sa mi zda ze posledne noci ani spavat nebudem   Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Menelya

|
 26.03.2008 - 21:53
|
Ludkovia, ja mam holt kontrolni otazku  : ked som pri registracii v tm formulari uviedla v ubytovani telocvicnu, tak to znamena, ze teda mam flek? (pozn. moja registracia bola overena)
PS k Indil: Ona ist nemoze, pretoze ju cakaju nie este ustne, ale prakticke maturity, ktore vacsina nasej maturitnej populacie nema. Takze ju chapte. Ja kebyze mam tesne pred maturami tak tiez by som SC ozelela.
PS k Maedhrosovi: Tak presvedc nejako vasich, aby ta pustili. Ved z PE ide Feli, tak na teba hadam dohliadne a nehodi ta pod vlak  ...Skratka chce to trosku diplomacie !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Almiel

|
 26.03.2008 - 22:23
|
| Fealiath Napísal(a): |
Almiel, ja som to pred svojim prvym conom spravil tak, ze som sa proste zaregistroval a potom som to ozamil nasim, cim som ich vlastne postavil pred hotovu vec... No a potom sa len islo... A ked som potom v septembri siel na Istrocon, tak uz mi ani nic nepovedali. Ale je pravda zase ze som to takto spravil az ked som mal 18 a kompletne cely con si financujem z vlastneho vrecka, aj ked na prvy mi este nejake tie bubaky dolozili... |
No mne chýbajú tie dve podmienky...ale hádam na budúci rok sa už bude dať.
Inak zabavte sa.. ja budem v myšlienkach s vami 
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Fealiath

|
 27.03.2008 - 10:44
|
| Menelya Napísal(a): | Ludkovia, ja mam holt kontrolni otazku : ked som pri registracii v tm formulari uviedla v ubytovani telocvicnu, tak to znamena, ze teda mam flek? (pozn. moja registracia bola overena)
PS k Indil: Ona ist nemoze, pretoze ju cakaju nie este ustne, ale prakticke maturity, ktore vacsina nasej maturitnej populacie nema. Takze ju chapte. Ja kebyze mam tesne pred maturami tak tiez by som SC ozelela.
PS k Maedhrosovi: Tak presvedc nejako vasich, aby ta pustili. Ved z PE ide Feli, tak na teba hadam dohliadne a nehodi ta pod vlak ...Skratka chce to trosku diplomacie |
Ano, presne to to s tou telocvicnou znamena
Co sa Indil a jej praktickych maturit tyka, tak ja len tolko, ze aj ja mam prakticke maturity, no mam ich tyzden pred akademickym, co znamena ze ich mam 14.5.
No a co sa Maedhrosa tyka, tak mozno ho nechcu pustit prave preto ze idem ja To vies ako, Feli je strasny postrach 

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Fealiath

|
 27.03.2008 - 15:30
|
Takze, fanfary (tramtaratramtatataaaaaaaa), dakujem a teraz co som chcel...
Dnes mi bolo oficialne oznamene, ze budem mat prednasku na SC. Takze vsetci do nohy co sa chystate a pridete na SC budete v sobotu o 13:00 nasackovani vo fantasy miestnosti (kto by nevedel preco, nech si klikne nasledujuci link - http://slavcon.sk/?k=23, hore pod slovom Program nech si klikne na Fantasy a zoscrolluje uplne dole).
Nezabudnite prist, tesime* sa na ucast
* (ja a moje druhe ja  a mozno pride aj Irena) 
|
 |
Mablung

|
 27.03.2008 - 17:30
|
Slaaaava!
ja so sebou donesiem nejake transparenty s tvojim menom na povzbudenie  tak drzim palce a urcite tam budem  Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Indil

|
 27.03.2008 - 20:33
|
| Citácia: | Ano, presne to to s tou telocvicnou znamena
Co sa Indil a jej praktickych maturit tyka, tak ja len tolko, ze aj ja mam prakticke maturity, no mam ich tyzden pred akademickym, co znamena ze ich mam 14.5.
|
Toz, ja mam prakticke 22. aprila . Velmo potesena som tymto datumom. Ale hadam to nebude posledny Slavcon..na buduci rok ako cerstva Blavacka uz urcite pojdem

|
|
 |
Faramir

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
atalanta

|
 28.03.2008 - 20:42
|
| Fealiath Napísal(a): | Hmm a ked sa budes dalej takto vytesovat tak ti to nieco prekazi, uvidis... Napriklad pokazi sa v BB bus ktory ta tam bude mat odviest, za BB sa stane dopravna nehoda a bude upchata cesta cele hodiny, nieco zabudnes doma a budes sa musiet vratit (idealna vec je penazenka) a nestihnes bus, takze sa moc este netes... Alebo taky top co sa ti moze stat ze budes chora akurat vtedy... To dokaze nastvat najviac... | Ty mi teda ale prajes.
Za prve, pojdem z Nitry nie z BB a za druhe ma este stale stve, ze som nebola na Istrocone, takze Slavcon proste zmeskat nemozem. 

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Xaron

|
|
 |
Fealiath

|
 17.04.2008 - 06:06
|
Vazeni a mili navstevnici Slavconu!
Myslim ze by nebolo od veci dohodnut sa na tom, kedy si dame zraz na AS Mlynske Nivy. Mne ide bus o 14:48 a prichadza do BA o 17:45, takze o nejakej 17:55 by sme mohli z Mlyn. Niv vypadnut, najneskor o 18:00 aby sme uz niekedy o 18:10 boli na mieste (nie je to daleko, kusok cesty je to).
Nebolo by od veci keby ste napisali o kolkej pridete a kam, aby sme vedeli sa podla toho zariadit... Ak by bolo treba tak sa kludne na AS Mlyn. Nivy z Kvacalovej vratim, neni problem, ja sa prejdem  . 
|
 |
Reklama
|
|
 |
Radeon

|
|
 |
Faramir