|
|
Xaron

|
|
 |
Ramgad

|
 15.03.2008 - 17:16
|
| Zeppelin Napísal(a): | A uz ste sa registrovali?Lebo ako pozeram zlacnena platba je pri registracii do 15.3 co je dnes takze neviem ci sa mam regnut alebo nie.  |
Zlacnena platba je len ked zaplatis do 15.3. Nestaci sa teda iba zaregistrovat, musis aj zaplatit.
Na druhej strane, nic sa nestane, ked sa zaregistrujes, ale nedojdes 
 môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII |
|
 |
Almiel

|
|
 |
Xaron

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
GrRrg

Príspevky 476
|
 15.03.2008 - 18:23
|
| Fealiath Napísal(a): | | Zeppelin Napísal(a): | | Poradte mam Ăst iba na den alebo tam mam aj prespat ako idete vy ÄŤo nie ste z Ba? |
Ja osobne tam idem uz v piatok a odchadzam v nedelu, lebo inak sa to neoplati... Odporucam tak spravit aj ostatnym a prespat v telocvicni, to je najlepsie ake moze byt, ze Mab? Nieco neopakovatelne a dokonale, hlavne ked tam nie ste sami ale s niekym, ze sa uz potom vecer nezacnete nudit... |
Radsej nas nezatazuj detailami ako ste tu noc stravili... lebo nezaspim.

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Celebril

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Xaron

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
Nenwen

|
 23.03.2008 - 00:49
|
| Xaron Napísal(a): |
Btw ludia mam novinku kt.som zahliadol na mojom domovskom fore:
Odporučenie z toho najlepšieho zdroja - prihlasujte sa šupito presto, lebo kapacita telocvične je len 120 ľudí. |
heh omyl... 150 je kapacita... ato ze je dakto 90 regnuty na strnke neznamena ze aj v telocvicni spi... kopa ludi je aj z ba a zopar ich ma byvavene ubytko aj inde;)
 I will not move, yet
I'll stand still instead
 |
|
 |
Menelya

|
|
 |
Ramgad

|
 23.03.2008 - 14:42
|
Kazdy kto chce spat v telocvicni, si ju zarezervuje na stranke pri registracii. Ale nie kazdy z tych registrovanych bude spat v telocvicni, niektori budu spat aj doma alebo v hoteloch. To znamena, ze zo 100 registrovanych ucastnikov si telocnicnu rezervuju trebars len 50.
No a samozrejme ak sa kapacita telocvicne naplni, na stranke sa to dozviete a nebude mozne si ju uz rezervovat. Cize vyhodu maju ti, ktori sa zaregistruju co najskor.
Ak sa kapacita nenaplni, bude mozne prihlasit sa na spanie do telocvicne aj priamo na SC. môj WEB O TOLKIENOVI, FANTASY A HISTÓRII |
|
 |
Daan

|
 23.03.2008 - 15:01
|
| Almiel Napísal(a): | | ja?? Liptov, je to trosku bokom a mna by asi samu rodicia nepustili, ani som im to nespominala, lebo viem aka by bola ich reakcia :o :( |
odkial z liptova? 8) ... inak, vzdy stoji zato, aspon vyslusat. premysliet si rozumne argumenty, rozumne vysvetlit ako sa veci maju. :)
 Blb sa cita z kazdej strany rovnako :) |
|
 |
Almiel

|
 23.03.2008 - 16:14
|
| Daan Napísal(a): | | Almiel Napísal(a): | ja?? Liptov, je to trosku bokom a mna by asi samu rodicia nepustili, ani som im to nespominala, lebo viem aka by bola ich reakcia  |
odkial z liptova? ... inak, vzdy stoji zato, aspon vyslusat. premysliet si rozumne argumenty, rozumne vysvetlit ako sa veci maju.  |
okres RK.. no ake ,,rozumne dovody"??
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Daan

|
 24.03.2008 - 19:33
|
| Almiel Napísal(a): | | okres RK.. no ake ,,rozumne dovody"?? |
Priamo z RK, alebo niekde inde? :)
A rozumne dovody.. Prides za rodicmi a povies, ze by si sa chcela s nimi porozpravat. Vysvetlis, ze existuje jeden festival s tvojimi zaujmami, co organizuju podobne naladeni ludia. Mozes im ukazat oficialnu stranku, nech si precitaju napr. ten uvod, aby pochopili, ze je to seriozna akcia, kde sa ti nemoze nic stat. Povies im, ze to pre teba vela znamena a ze by si bola velmi rada ak by ste sa mohli nejak dohodnut... Experimentuj, nepoznam tvojich rodicov, takze ti nemozem celkom presne poradit. In general im vsak ide o to, aby sa dieta nestratilo, zaujimaju sa o organizaciu a o ludi, s ktorymi sa stretnes. Musis ich presvedcit, ze sa nemaju coho obavat.
 Blb sa cita z kazdej strany rovnako :) |
|
 |
Xaron

|
|
 |
Almiel

|
 24.03.2008 - 20:05
|
| Xaron Napísal(a): | Obcas pomoze ak teda tam ides s kamaratmi,prip.mozno niekoho ak aj poznaju aby vedeli ze nejdes len medzi cudzich ludi kt.si nikdy nevidela a tak..  |
No veňd o to ide... v mojom okolí nieje nikto taký , dá sa povedať zažratý do pp.Možno by som išla so sestrou, lenžč ke´d má maturitky a ešte jedna vec... many, many. Je to proste bieda...
Daan.. inak som z okolia RK...jedna bližšia dedinka.
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Xaron

|
|
 |
Fealiath

|
 25.03.2008 - 11:04
|
| Celebril Napísal(a): | Ale Feli no neviem neviem...ako poznam Maba...
inac btw bude tam mat niekto z fora prednasku?  |
Dalsia stepna koza sa ozvala, nevytvorite nam tu s Tilionom chovny parik?
Mimochodom, prednsaku mozno budem mat ja, ak sa zmesti do programu, ale kedy tak to je vo hviezdach, mozno v nedelu poobede.
| Almiel Napísal(a): | ja?? Liptov, je to trosku bokom a mna by asi samu rodicia nepustili, ani som im to nespominala, lebo viem aka by bola ich reakcia  |
Almiel, ja som to pred svojim prvym conom spravil tak, ze som sa proste zaregistroval a potom som to ozamil nasim, cim som ich vlastne postavil pred hotovu vec... No a potom sa len islo... A ked som potom v septembri siel na Istrocon, tak uz mi ani nic nepovedali. Ale je pravda zase ze som to takto spravil az ked som mal 18 a kompletne cely con si financujem z vlastneho vrecka, aj ked na prvy mi este nejake tie bubaky dolozili...

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Nenwen

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Indil