Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Antihiphop

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok10.11.2007 - 12:13     Citovať
atalanta Napísal(a):
ani hip hop, ani metal. :disgus:

pozor, nie je metal ako metal, dokonca ani jednotlivé kapely sa niekedy nedajú škatuľkovať do jedného žánru, stačí si zobrať Metallicu a vypočuť Nothing else matters a porovnať s The four horseman, nedá sa.
Hiphop naproti tomu nie je takĂ˝ rĂ´znorodĂ˝, máte rap, kde sa ÄŤasto tvária smrteÄľne vážne a skladby sĂş zväčša nerozlíšiteÄľnĂ© a potom hiphop, kde sa podskakuje na vtieravĂ˝ rytmus, takĂ© prĂ­liš "šantivĂ©" veciÄŤky ma vĂ´bec nelákajĂş, aj ked sa nájdu vĂ˝nimky, no máliÄŤko. Samozrejme, to je len takĂ© od oka delenie, kto sa v tom trochu vyzná, nech ma za to nekameĹ?uje.
Osobitne mám najradšej Eminema, ten sa vyhýba fádnosti, jeho skladby by sa dali rozdeliť na 3 typy: paródie(Without me), vážne(Cleaning out my clothes) a neutrálne (Superman), a ani v rámci tohto delenia sa nezlievajú :bowdown:
Toto mi v hiphope asi najviac chýba, obzvlášť v SR, rôznorodosť, vypočujete si jednu pesničku a ak vás neosloví, zbytočne by ste nejaký album počúvali ďalej, nič nové tam nebude. Al sú tu aj iné veci, ktoré mi nesedia a už boli spomínané
Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok10.11.2007 - 21:24     Citovať
Nech si vo svojom súkromí každý počúva čo chce, ale nech nevyrušuje pri tom ostatných. Osobne nemám rada, ak sa v triede zapne mobil s hip-hopom, ľudia proste nerešpektujú, že sú tu istí jedinci, ktorí tento typ hudby nemajú najradšej.
Ale nájdu sa aj dobré pesničky v hip-hope či rape, osobne počúvam všetko, len niektoré veci proste pomenej. ( napr. taký Heroes come back http://youtube.com/watch?v=99xWMZmSlOk ) Metal je tiež otázkou vkusu, niektorí obdivujú majstrovské ovládanie nástrojov pri tvorení týchto "diel", niektorým sa zasa páči samotná melódia.
Zostávam neutrálna, lebo je len na človeku, čo bude počúvať a každý má iný vkus, nemali by sa ľudia za to odsudzovať, ale zase musia byť zachované pravidlá rešpektovania okolia =)

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok10.11.2007 - 21:31     Citovať
Ja napriklad neocudzujem ani metal, ale nemam rada tie vykriky do tmy typu: Smrt hip-hopu, nech zije metal.
Alebo to, ze niekto nepocuva hh, este neznamena, ze musi milovat metal. Vsak je tolko roznych stylov...

vala

Príspevky 1736
Príspevok10.11.2007 - 21:33     Citovať
atalanta Napísal(a):
Ja napriklad neocudzujem ani metal, ale nemam rada ie vykriky do tmy typu: Smrt hip-hopu, nech zije metal.
Alebo to, ze niekto nepocuva hh, este neznamena, ze musi milovat metal. Vsak je tolko roznych stylov...

Súhlasím obzvlášť s tými výkrikmi, čo je horšie, objavujú sa aj v tejto téme, ked už je tu taká téma, tak sa v nej treba vedieť vyjadrovať
vala

Príspevky 1666
Príspevok10.11.2007 - 21:34     Citovať
Niromwell Napísal(a):
atalanta Napísal(a):
Ja napriklad neocudzujem ani metal, ale nemam rada ie vykriky do tmy typu: Smrt hip-hopu, nech zije metal.

Súhlasím obzvlášť s tými výkrikmi, čo je horšie, objavujú sa aj v tejto téme, ked už je tu taká téma, tak sa v nej treba vedieť vyjadrovať
Ano, aj kritika ci nesuhlas sa da vyjadrit slusne.

Pohlavie:ŽenaAmarante
vala

Príspevky 1660
Príspevok10.11.2007 - 21:34     Citovať
Súhlasím, lenže ľudia sú už natoľko "ovplyvnení" dobou, že odsudzujú každého, LEN kvôli tomu, že počúva ten a ten štýl, zatiaľ čo to môže byť dobrý človek...
Možno ľudia nemajú proste dostatočnú slovnú zásobu v týchto veciach, aby slušne povedali svoj názor, tak sa hneď obracajú na urážky...

Ak chceš vidieť oceán, musíš prejsť morom.
- Amarante

Naposledy upravil Amarante dňa 10.11.2007 - 21:42, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok10.11.2007 - 21:40     Citovať
Slusne vyjadrenie nazoru, aj kritiky, bolo mojim zamerom, pri zakladani tejto temy...Mozem iba suhlasit s vasimi nazormi, ze toleranica by v prvom rade mala byt na prvom mieste, az potom to, co kto pocuva. Ved nech ma akazdy to, co chce a k comu inklinuje. Lenze toleranciu nerespektuju vsetci. Uz som bola velakrat svedkom, ze privrzenci hiphopu sa spravali voci okoliu nepristojne a pohorsujuco. Zatial mam s nimi iba negativne skusenosti, taky je moj nazor.

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok10.11.2007 - 21:43     Citovať
Nech si kazdy pocuva to co sa mu luubi
vala

Príspevky 1736
Príspevok10.11.2007 - 21:45     Citovať
Menelya Napísal(a):
Slusne vyjadrenie nazoru, aj kritiky, bolo mojim zamerom, pri zakladani tejto temy...Mozem iba suhlasit s vasimi nazormi, ze toleranica by v prvom rade mala byt na prvom mieste, az potom to, co kto pocuva. Ved nech ma akazdy to, co chce a k comu inklinuje. Lenze toleranciu nerespektuju vsetci. Uz som bola velakrat svedkom, ze privrzenci hiphopu sa spravali voci okoliu nepristojne a pohorsujuco. Zatial mam s nimi iba negativne skusenosti, taky je moj nazor.

Neber to, Ĺľe sa do teba obĂşvam, ja len, Ĺľe v tvojom okolĂ­ (ako všade) je urÄŤite viac ÄľudĂ­, ÄŤo hiphop poÄŤĂşva a urÄŤite nie kaĹľdĂ˝ sa správa hrubo. Aj ked to, ÄŤo píšeš, je dobrĂ˝ prĂ­klad toho, Ĺľe kaĹľdĂ˝ si všimne skĂ´r to zlĂ©, ÄŤo nech je vĂ˝zva pre tĂ˝ch, ÄŤo pri obraĹ?ovanĂ­ toho "svojho" štĂ˝lu zabĂşdajĂş na slušnosĹĄ, lebo aj tĂ˝m ho reprezentujĂş
vala

Príspevky 2821
Príspevok10.11.2007 - 21:46     Citovať
Faramir Napísal(a):
Nech si kazdy pocuva to co sa mu luubi

Ano, s tym suhlasim,..ale zasa nech s tym ten dotycny nelezie na nervy svojmu okoliu, pokial sa hudobne vkusy nezhoduju Wink

Niromwell: isteze, nie vsetci, najdu sa aj fajn vpohode ludia,ktori pocuvaju hiphop. Proti nim nic nemam, ani proti tomu, co pocuvaju...Ale zasa zopakujem, ze takych nie je vela.

Reklama
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok11.11.2007 - 19:10     Citovať
Co do tolerancie, ja som moc tolerantny, pokial mi s tym daju pokoj. Cool

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužDaan
elf

Príspevky 153
Príspevok28.11.2007 - 10:42     Citovať
Nezalezi mi na tom kto aku hudbu pocuva. Dolezite je, aky je to clovek a ci sa s nim da vychadzat.. Niekedy davno som strasne skatulkoval, ale jednoducho to nikam nevedie... Smile

Casiophea: Mas genialny avatar aj podpis... Smile Videla (alebo precitala) si uz celu seriu Death Note? ^^

Blb sa cita z kazdej strany rovnako :)

Naposledy upravil Daan dňa 28.11.2007 - 16:30, celkom upravené 1 krát
vala

Príspevky 3697
Príspevok28.11.2007 - 14:53     Citovať
Hej, mas pravdu. Kedysi davno sa dokonca dal pocuvat aj hip hop, no to bolo este na zaciatku a v strede 90-tych rokov, v casoch, ked najvacsi frajeri chodili v ciernych kozennych bundach, modrych vysuchanych rifliach a so slnecnymi okuliarmi posuchnutymi na nose, zuli zuvacky podobne. Vtedy som hip hop pocuval aj ja a rad sa k nemu obcas vratim (samozrejme len z tohoto obdobia, lebo potom to uz zacalo byt :thumbd: ). Takze sa pomaly ale isto zacinam tesit na to, co sa bude pocuvat v desiatych rokoch dvadsiateho prveho storocia, ked hip hop skonci a bude len neprijemnou spomienkou a skvrnou.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Mužv_l_a_d_o
elf

Príspevky 144
Príspevok12.12.2007 - 14:09     Citovať
PodÄľa mĹ?a je najlepšie poÄŤĂşvaĹĄ FAJN HUDBU a nezaraÄŹovaĹĄ sa do nejakĂ˝ch skupĂ­n. MĂ´Ĺľe to byĹĄ rock, klasika, hiphop(no, aj keÄŹ málokedy), metal, alebo ÄŤokoÄľvek inĂ©, ÄŤo sa dá poÄŤĂşvaĹĄ. Je jedno, z akĂ©ho žánru to je, ak sa ti to páči, poÄŤĂşvaj to. MĂ´j názor. :iconlick:

Hlasujte v Laurelin alebo Telperion? 2. KOLO
vala

Príspevky 3697
Príspevok12.12.2007 - 16:17     Citovať
Lenze kazdy ma hudbu, ktoru miluje a hudbu, ktoru nenavidi. My milujeme metal a neznasame hopkanie, my sme sa zaradili dobrovolne.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1666
Príspevok12.12.2007 - 16:39     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Lenze kazdy ma hudbu, ktoru miluje a hudbu, ktoru nenavidi. My milujeme metal a neznasame hopkanie, my sme sa zaradili dobrovolne.
Hovor za seba. Ja napriklad metal nemilujem.

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok12.12.2007 - 16:45     Citovať
atalanta Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):
Hovor za seba. Ja napriklad metal nemilujem.

Ja sa pridavam k atalante.

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok12.12.2007 - 16:49     Citovať
No tak zas aby tu nepisali vsetci co s fealom nesuhlasia tak tym "MY" urcite myslel iba skupinku ludi na fore co pocuvaju metal, je samozrejme ze niektory ho nepocuvaju , ja mimochodom tiez.

Môj blog

vala

Príspevky 3697
Príspevok12.12.2007 - 16:59     Citovať
A ja som dufal, ze to moje my bolo take jednoznacne, ze je nespochybnitelne. Ano, myslel som my metalisti... Very Happy

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok12.12.2007 - 17:12     Citovať
Suhlasim s Felim v tom, ze kazdy ma hudbu, kt. miluje a kt. nenavidi. Snad len doplnim, ze medzi tym je este hudba, kt.mame len tak radi....Ja napr. po hip-hope asi nezatuzim nikdy, uz ked som po nom nezatuzila ani v 40-ke hrucke, a to som bola dost mimo...Ale zaroven suhlasim s nazrom, nech si kazdy pocuva, co mu vkus raci, premna zamna aj zvuk pily, pokial s tym neotravuje a vylozene nerobi napriek a zle svojmu okoliu, je to OK Wink

Reklama
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok12.12.2007 - 18:16     Citovať
Menelya Napísal(a):
nech si kazdy pocuva, co mu vkus raci, premna zamna aj zvuk pily

kto ma co proti zvuku pily? Laughing najmelodickejsi a najkrajsi zvuk na svete Laughing Laughing ale az po metale Laughing Laughing dobre....uz kecam takze koncim Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaVrana
dunadan

Príspevky 68
Príspevok18.12.2007 - 17:12     Citovať
hip hop? no fujtajbl, nemám rada týpkov, ktorý do čudesných beatov recitujú slovníky vulgarizmov Laughing

metal, tomu hovorím hudba (ok, plus rock a punk, aj tie sú dobré) :heart:
vala

Príspevky 3697
Príspevok18.12.2007 - 18:01     Citovať
Heheheeeee, konecne niekto dalsi podla mojho gusta :thumbsup: Very Happy

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok30.12.2007 - 23:20     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Heheheeeee, konecne niekto dalsi podla mojho gusta :thumbsup: Very Happy

Takych je nas na tomto fore viac Wink (mozno, ze uz aj tvorime dokonca vacsinu)

Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok31.12.2007 - 10:36     Citovať
Vrana Napísal(a):
hip hop? no fujtajbl, nemám rada týpkov, ktorý do čudesných beatov recitujú slovníky vulgarizmov Laughing

metal, tomu hovorím hudba (ok, plus rock a punk, aj tie sú dobré) :heart:

Moja rec. :thumbsup:
Ale aj tak hudobny styl je vec vkusu.
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 4 z 5

Google