Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Antihiphop

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:MužGabriel Pilgrim
hobit

Príspevky 36
Príspevok18.10.2007 - 20:36     Citovať
Hah! Odhalil som fatalnu a neospravedlnitelnu chybu uz na zaciatku diskusie! Ze hyzdi svet hudby Laughing Laughing Laughing ! Vsak to hudba ani nie je Laughing Laughing Laughing .

Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal thats real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air!

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
hobit

Príspevky 36
Príspevok18.10.2007 - 20:45     Citovať
"Vsak to nema ani logiku, ani cveng, ba ani len hlavnu myslienku! A ten vers? To je vers - invalid, ktory iba pokrivkava za umenim!" (Lasica a Satinsky - V kralovskom parku - aspon myslim, dufam ze si to pamätam dobre Very Happy )

Hip hop proste nie je umenie. Po prve - spev. Hip-hopu chyba spev. Neda sa hovorit ani o recitacii, prednes vyzera uplne inak. Po druhe - hudba. 4-sekundovy, synteticky, opakujuci sa motiv hudba nie je. Po tretie - texty. Vsetky su na jedno kopito a vsetky su prazdne (Winnetou by povedal - prazdne ako usta starej zeny Laughing ). Nic mi nehovoria. Kazde druhe slovo je vulgarizmus. Gramatika tymto ludom tiez moc nehovori.

No, aby som bol uplne spravodlivy.... V pripade americkeho techna, ako Prodigy, Chemical Brothers atd. by sa este dalo povedat, ze proste zacali pri tvorbe hudby skusat nieco nove. Ale tomu je hip-hop na mile vzdialeny.

...Hide in the shadows, awaiting defeat, or live by the sword and choose to be free...
(Megadeth)

...Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack!...
(Amon Amarth)
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok18.10.2007 - 21:02     Citovať
Ja sa musím ohradiť, že v hip-hope je trocha hudby, je tam rytmus, ten je dôležitý, kto nemá cit pre rytmus, nepochopí. Bohužiaľ, pretože hip-hop by mohol byť dobrý, možno veľmi dobrý, ale ja mám z drvivej väčšiny tých, čo sa ho pokúšajú robiť, blbý pocit, že oni to nepochopili, síce je o rytme, ale oni tento štýl sčudili a všetko robia na jedno kopyto a dokonca sa ani na to kopyto netrafili, smutné. A v človeku tie ich "hity" zabíjajú chuť hľadať v tomto štýle nejaké skutočné perly, ak vôbec také sú.
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok18.10.2007 - 21:07     Citovať
Gabriel Pilgrim Napísal(a):
Hah! Odhalil som fatalnu a neospravedlnitelnu chybu uz na zaciatku diskusie! Ze hyzdi svet hudby Laughing Laughing Laughing ! Vsak to hudba ani nie je Laughing Laughing Laughing .

Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal thats real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air!

Gabriel, hoci hip-hop sa neda nazvat hudbou, co je fakticky fakt, este neznamena, ze sa nepokusaju hyzdit svet pravej hudby!...Oni to totiz robia!!! Laughing

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok20.10.2007 - 14:17     Citovať
konecne sa nieco deje proti tym frajerom s trciacimi trenirkami
vid THIS clanok

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužAiwendill
vala

Príspevky 1721
Príspevok20.10.2007 - 14:38     Citovať
Juuuuuuj, skoda ze tu uz nie je Netro, ten by vam dal...
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok20.10.2007 - 15:05     Citovať
StaÄŤĂ­ povedaĹĄ a Netro sa tu mĂ´Ĺľe objaviĹĄ Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 2821
Príspevok20.10.2007 - 15:33     Citovať
Ja si zasa myslim, ze Netro uz nevie, co ma povedat, tak radsej onemel (ked ho Mash vyzvala, nech nam ozrejmi, co to teda ten hiphop je, ked, podla jeho slov, my to nevieme)

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok20.10.2007 - 15:36     Citovať
Oki, takĹľe poviem Netrovy nech sa tu zastavĂ­ Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
hobit

Príspevky 36
Príspevok24.10.2007 - 21:59     Citovať
Menelya Napísal(a):

Gabriel, hoci hip-hop sa neda nazvat hudbou, co je fakticky fakt, este neznamena, ze sa nepokusaju hyzdit svet pravej hudby!...Oni to totiz robia!!! Laughing

Jo, tak to mas uplnu pravdu :applause: Very Happy

Radeon Napísal(a):
Oki, takĹľe poviem Netrovy nech sa tu zastavĂ­ Smile

Zemetras nieeeeeee, :wacko: :disgus: . Ako som pisal vyssie (hop-hipicky "horejsie"), jedna vec mi na hop-dupe vadi, a tou je mrsenie "gramatYky", ja som clovek citlivy a Netrovi sa pletu pismenka. Evil or Very Mad Twisted Evil

(Megadeth)

(Amon Amarth)
Reklama
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok24.10.2007 - 22:34     Citovať
dokelu maedhros tento obrazok ma dostal Very Happy Very Happy tak toto je uz vrchol Laughing Laughing

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok24.10.2007 - 22:36     Citovať
Maedhros Napísal(a):
vid THIS clanok

no to je fakt huste, spravny hiphoper ,
inak gabriel dufam ze sa nehnevas za spojenie postov Rolling Eyes

Môj blog

vala

Príspevky 2821
Príspevok25.10.2007 - 15:34     Citovať
Maedhros Napísal(a):
vid THIS clanok

No doparoma, do toho zadku uz len kopanec chyba! Laughing ...Cudujem sa, ze ten chlapik, ked tak velmi chce vystavovat verejnosti svoje treirky, naco ma na kolienkach spustene tie gate??....Zeby kvoli tomu opasku? Laughing Divim sa vsak, ze este nespadol, lebo posobi na mna dojmom, ako keby zdeseny rychlo vyleletl zo zachoda a este sa nestihol obliect! :crazy: Laughing ...Nuz co, HOPHOP su "Frajeri" :disgus:

hobit

Príspevky 36
Príspevok25.10.2007 - 17:11     Citovať
Eldar Napísal(a):
Maedhros Napísal(a):
vid THIS clanok

no to je fakt huste, spravny hiphoper ,
inak gabriel dufam ze sa nehnevas za spojenie postov Rolling Eyes

Aaach, obcas vo vire pisania zabudam na to zazracne tlacidlo edit :baby: :wacko:

(Megadeth)

(Amon Amarth)
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok25.10.2007 - 17:21     Citovať
Panvicar s vybijanym opaskom? To je urazka punku? Utratit panvicara! Evil or Very Mad

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2821
Príspevok25.10.2007 - 20:22     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Panvicar s vybijanym opaskom? To je urazka punku? Utratit panvicara! Evil or Very Mad

Inak ze?..to je poriadne divna kombinacia - panvicak a vybijany opasok :crazy: ..ten chlap sa asi pozabudol, alebo nema celkom jasno v tom, co vyznava...

vala

Príspevky 962
Príspevok25.10.2007 - 20:32     Citovať
podla mna sa obliekol podla toho co je "in" a nie podla toho co vyznava Very Happy

vala

Príspevky 2821
Príspevok25.10.2007 - 20:53     Citovať
Maedhros Napísal(a):
podla mna sa obliekol podla toho co je "in" a nie podla toho co vyznava Very Happy

Tak v tom pripade zmixoval teda poriadnu divocinu :crazy:

vala

Príspevky 962
Príspevok25.10.2007 - 21:02     Citovať
hm...co ja viem....ma spoluziaka, ktory ma napr doma hudbu asi tak ze 10 albumov kabata, potom nejaky punk, slobodnu europu a potom mikimora a kontrafakt....a niektori maju v mobiloch hiphop, punk, rock pop a vsetko dokopy, takze ja sa vobec necudujem....dokonca jeden nosil trigovicu slipknot a vybyjany opasok a pocuval hiphop Laughing Laughing akoze no moja trieda je divocina, nie henten Laughing Laughing

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok25.10.2007 - 21:29     Citovať
možno som už mimo témy, ale myslím, že je úprimnejší ten, kto počúva "divočinu", lebo sa pri výbere hudby spolieha na sluch a nie nejaké frázy a "štýl", a o to vlastne ide. Ale ked sa už niekto nahodí do niečoho, mal by vedieť, čo to asi znamená :crazy:
Reklama
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok26.10.2007 - 06:38     Citovať
inak moja triedna frci na hip-...
no bolo by to normalne, ale kedze vyucuje tanecnu a je raholna sestra , tak sa niekedy vrti viac nez mi(sestra v akcii3) Very Happy

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok26.10.2007 - 14:40     Citovať
Niromwell Napísal(a):
možno som už mimo témy, ale myslím, že je úprimnejší ten, kto počúva "divočinu", lebo sa pri výbere hudby spolieha na sluch a nie nejaké frázy a "štýl", a o to vlastne ide. Ale ked sa už niekto nahodí do niečoho, mal by vedieť, čo to asi znamená :crazy:

Ja mam siroky hudobny zaber, no oblecenim podla niektorych pripominam satanistu (pozor, nikdy, naozaj nikdy nenosim obratene krize ani podobne veci co by symbolizovali sympatizaciu s nimi, ale co si mozete mysliet o clovekovi, ktory v jednom kuse chodi cely v ciernom? ). Dalsi ma zas typuju na EMO typka, vacsina vsak nema ponatie kam ma zaradit. Ja osobne mam kmenove hudobne zanre metal, punk a rock, vsetko zvysne je len prilezitostne popocuvanie. Takze viem aj co na seba a nie som zamerany len na jeden zaner- normalne prototyp Laughing Laughing Laughing

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok09.11.2007 - 17:37     Citovať
Eldar Napísal(a):
No musim sa vyjadrit aj ja , na vychode sa hovori tym ich "rovnym siltom" kelne , to je murarska pomocka, takze "hip-hop" disko = murarska disko.
Dobre ale k teme ja osobne neodpisujem hip-hop ako celok , to treba rozlisit vazeny , myslim ze sa najdu pesnicky ktore by sa pacili aj vam to mio verte, ale su tu aj taky ktorych ste opysovali, nadavky, blbe texty, blby vyzor, a pod.
Nehadzte vsetkych do jedneho vreca !!!
Povedzte nieco zle na Mike-a z Linkin Park :unsure:
Je dobry hiphop a zly hiphop, pod tem zly by sa dal zaradit rap , pod dobry aspon podla mna beatbox(ci ako sa to pise) , je uzasne co dokazu zrobit len s ustami , pokial ide len o toto , ked sa do toho zapocitaju naadavky "OUT"

Lp forever.A este tak hiphoperi no cital som prieskum ze zo vsetkych hip-hop pesniciek najviac nadavok obsahuju Slovenske.
Nech zije metal
Pohlavie:MužFaramir
vala

Príspevky 206
Príspevok09.11.2007 - 17:54     Citovať
Metal vladne světem hip-hop nechte detem,Grunge 4ever,Nirvana4ever,Linkin4ever,LORDI4ever,Kabat4ever a pod.
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok10.11.2007 - 00:51     Citovať
Faramir Napísal(a):
Metal vladne světem hip-hop nechte detem,Grunge 4ever,Nirvana4ever,Linkin4ever,LORDI4ever,Kabat4ever a pod.
EE, ani hip hop, ani metal. :disgus:

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 3 z 5

Google