|
|
atalanta

|
 11.10.2007 - 18:05
|
| mashishka Napísal(a): | Hip Hop nepocuvam, tento styl ma vobec neoslovil... | ...podobne

|
|
 |
Melherucorma

Príspevky 615
|
 11.10.2007 - 18:48
|
| Netro Napísal(a): | | Melherucorma Napísal(a): | Cakal som len kedy sa tu Netro prida a nesklamal ma. Hip-hop velmi nepocuvam, to sa da vsak povedat takmer o kazdom style, proste co ma zaujme to si pustam. Z takeho Kontrafaktu si robim srandu, v ziadnom pripade ho nepocuvam. Inak je mi jedn ci ho niekto pocuva, ked sa to niekomu paci, tak nech, nikoho nebudem preto odsudzovat, i ked mi obcas lezu na nervy tie hiphoperske slova. |
kašša a Aragorn že?  |
Jj, som to ja. 
 The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day. |
|
 |
Zeppelin

|
 12.10.2007 - 12:59
|
Ja hip-hop tiez povazujem za neporovnatelni z inymi zanrami ale nechcem odsudzovat cely styl.Ako na tejto stranke:
http://antihiphop.war4fun.com
ktoru som navstivil ked mi uz liezli detsky hoperi na nervy.Ked sa chce niekto vyjadrit cez rap nie je to nic zle ale vätsina su nikto.
No nasiel som aj takych co nenadavaju
Ceska vynimka
Plan B Ja som nepochopil o co tu ide...tiez sa chcem zasmiat  .Vysvetlite niekto? |
|
 |
Nienor

|
|
 |
Menelya

|
 12.10.2007 - 17:20
|
| Nienor Napísal(a): | Ja len pridám obrázok z photobucketu ktorĂ˝ je dosĹĄ vĂ˝stiĹľnĂ˝
TUTO |
Pravda, Nienor, ten obrazok je velmi vystizny, suhlasim.
A na margo Netrovych prispevkov: to, ze sme vyjadrili svoj negativny nazor na tento styl este neznamena, ze sme deti, ako si nas nazval (ak som spravne pochopila, co presne si tym myslel)
Poskakovat do rytmu a nadavat pri tom jak ozranisko v dedinskej krcme, nepovazujem za nijake umenie. Ale ti, co si pisu piesne sami (a nemyslim texty, ale hudu, ktora ma ducha a melodiu) a este vedia hrat na hudobne nastroje a maju hudobne vzdelanie, takym patri moj obdiv a ucta. ...ale o rovnych siltoch sa to povedat veru neda 
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Nienor

|
|
 |
Menelya

|
 12.10.2007 - 17:29
|
| atalanta Napísal(a): | Len takyto dodatok k tomu co napisala Menelya)
(inak suhlasim):
Hudobne vzedalanie nie je nutne, pokym ma niekto talent.  |
Jasne, Atalanta, mas pravdu, ale ceni sa to 
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
GrRrg

Príspevky 476
|
|
 |
Leya

Príspevky 486
|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Mablung

|
 12.10.2007 - 21:21
|
| Nienor Napísal(a): | | Netro Napísal(a): |
DETI:D ani som to neÄŤital vy deti:D
ale ne šetci zasa deti ale určite vačšina z tychto tu ludi čo to sem dalo a prispelo  
jaaaj detiii |
Aka ironia Ĺľe prave teraz Hip hop poÄŤuvaju najviac deti pretoĹľe je to IN (a ostatna poloviaca su emo). No ÄŤo uĹľ blbiatka  |
ty si to teraz vystihla uplne na 100%
tiez mam pocit ze na slovensku je trend Hip hop a Emo,a vacsina ludi to pocuva len koli tomu ze je to IN a chcu zapadnut medzi ostatnych.
a myslim ze mam pravo nadavat na Hip Hoperov ked som bol parkrat obetou telesneho kontaktu s nimi na zaklade toho ze povedali "aha metlak,podme ho zbit" nuz co,dopadlo to zle pre nich...aj nedavno som siel ku freyji,stal som pred jej vchodom vonku pred panelakom a dosli nejaki dvaja "cooleri" a zacali "kamos ty si metlak? preco sa tak obliekas? vies ze ja metlakov nenavidim?" ale potom sa otocili a odisli ked som im oponoval..
tak primitivny styl reci uz neuvidim asi u nikoho ineho nez u Rovnych siltov
 Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Netro

|
 13.10.2007 - 09:54
|
| Mablung Napísal(a): | | Nienor Napísal(a): | | Netro Napísal(a): |
DETI:D ani som to neÄŤital vy deti:D
ale ne šetci zasa deti ale určite vačšina z tychto tu ludi čo to sem dalo a prispelo  
jaaaj detiii |
Aka ironia Ĺľe prave teraz Hip hop poÄŤuvaju najviac deti pretoĹľe je to IN (a ostatna poloviaca su emo). No ÄŤo uĹľ blbiatka  |
ty si to teraz vystihla uplne na 100%
tiez mam pocit ze na slovensku je trend Hip hop a Emo,a vacsina ludi to pocuva len koli tomu ze je to IN a chcu zapadnut medzi ostatnych.
a myslim ze mam pravo nadavat na Hip Hoperov ked som bol parkrat obetou telesneho kontaktu s nimi na zaklade toho ze povedali "aha metlak,podme ho zbit" nuz co,dopadlo to zle pre nich...aj nedavno som siel ku freyji,stal som pred jej vchodom vonku pred panelakom a dosli nejaki dvaja "cooleri" a zacali "kamos ty si metlak? preco sa tak obliekas? vies ze ja metlakov nenavidim?" ale potom sa otocili a odisli ked som im oponoval..
tak primitivny styl reci uz neuvidim asi u nikoho ineho nez u Rovnych siltov |
kaša    :
a deti važne nevjete čo je to hh:D počuvam hh ale ne rep kašša  
 D:D

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja |
|
 |
mashishka

|
 13.10.2007 - 10:47
|
| Netro Napísal(a): |
kaša    :
a deti važne nevjete čo je to hh:D počuvam hh ale ne rep kašša  
 D:D
 |
No tak nam teda vysvetli co je Hip Hop... A pekne detailne. Dve - tri vety nestacia, ale vsak Ty to vsetko ovladas, takze to pre Teba problem nebude.
Cakame...

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Menelmacar

|
 15.10.2007 - 20:26
|
Takze ja sice hophop nepocuvam, a ani nemam rad tu kulturu, no zopar pesniciek je vcelku fajn(asi 3, ktore sa mi pacia). No ako tu uz par krat odznelo, vacsina ludi to pocuva, aj ked ako hovori Netro nemam absolutne ponatia o co tam ide. No nemozem hadzat vsetkych ludi, na ktorych ma tento pre mna nepochopitelny styl, do jedneho vreca. Ako povedal Mablung, niektory su proste husty, a si myslia, ze ked ti povedia zopar drsnych slov, tak su neviem co, no osobne poznam viacerych ludi, ktori hh pocuvaju, no napriek tomu su uplne normylny. Samozrejme, ze vela ludi sa chce podobat svojim idolom, ktori sa v USA zaplietaju do roznych potyciek, atd. no podla mna zavisi aj od ludskeho charakteru. A na margo EMO - tito ludia ma vytacaju hlavne koli tomu, ako sa obliekaju, aku maju filozofiu zivota, a hlavne tym, ze vycsina su vymlete hlavy bez nazoru, a len preto, ze je nieco prave in, tak budu mat tu priblblu ofinu az kdesi v prdeli. No proste punak a neopunk rulles
tot moj nazor  Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej. |
|
 |
Nienor

|
 16.10.2007 - 19:48
|
Viem že je toto téma o hip hope ale iba sa chcem vyjadriť.
Najprv bol In Hip hop nehovorim Ĺľe ani teraz sa nepoÄŤuva ale pomaly to upadlo a najnovšà hit je Emo. Za Emo sa povaĹľuje aj Mchr ako viem. Ešte dosĹĄ davno keÄŹ to nikto nepoznal a netvrdil Ĺľe je to emo zdalo sa mi to celkom v pohode akoĹľe dalo sa to poÄŤuvaĹĄ. No potom keÄŹ im vyšiel novĂ˝ klip a bolo to zrazu veÄľke emo ktore sa kaĹľdemu druhemu decku neuveriteÄľne páči tak sa to prestalo paÄŤiĹĄ mne. To ÄŤo sa paÄŤi väčšine sa mne straaašne nepáči- proste sa mi to zhnusi. Brrr. A keÄŹĹľe niÄŤ netrvá veÄŤne aj Emo raz prejde. A JedinĂ© ÄŤo mi ostalo je Metal- takĹľe mám blbe tušenie Ĺľe najbližšà rok bude IN metal- a mĹ?a porazi keÄŹ mi skazia nazor na metal. Dufam, dufam Ĺľe sa strašne mĂ˝lim, vážne dĂşfam.
A aby sme boli aj k teme tak Netro sa neako nehlási. MoĹľno sa snažà vypotiĹĄ nejake dlhšie a rozumne vysvetlenie hiphopu ÄŤo je podÄľa mĹ?a nemoĹľnĂ©.
A ešte niečo k teme som veľmi rada že v našej triede je hiphop absolutna volovina nenavidi ho skoro každy takže si z hiphoperov robime srandu napr.:
TemeraĹľ
Nejeme pšenicu ale raž Hoho som Riťhnus
Mam svoj plan jak zmaturvaĹĄ sam a ÄŤasom nemrham. H531lj
TOTO
A TOTO je proste supeer moĹľno ste uĹľ videli no niektori moĹľno nie http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc
http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912 |
|
 |
MaryMacka

|
|
 |
Maedhros

|
 16.10.2007 - 20:43
|
| MaryMacka Napísal(a): | hoperi,neberte si ma k srdcu  |
ale co...tych sa bat nemusis....ked si precitaju predchadzajuce prispevky, tak sa zlaknu a ujdu 

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
MaryMacka

|
 16.10.2007 - 20:47
|
| Maedhros Napísal(a): | | MaryMacka Napísal(a): | hoperi,neberte si ma k srdcu  |
ale co...tych sa bat nemusis....ked si precitaju predchadzajuce prispevky, tak sa zlaknu a ujdu  | pekne sme im to tu nachystali |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Menelya

|
|
 |
Laurellin

|
 17.10.2007 - 17:50
|
Mne sa hip-hop hnusĂ,v našej triede to poÄŤuva pomaly kaĹľdĂ˝,asi si myslia,Ĺľe ked budu to poÄŤuvaĹĄ ,Ĺľe buducoolovĂ˝,alebo ÄŤo.
Mno,preto ,lebo to vĂ´bec nieje umenie spotitĹĄ dajakĂ© slová tam hlavne veÄľa hrešenĂ a taká melodia,Ĺľe to aĹľ bolĂ,dnes v škole jeden robil na hudobnu projekt drvivá menšina,lebo rytmusa a tak uÄŤka nedovolila,Ĺľe neslušnĂ©  a pustil jednu pesniÄŤku,akoĹľe keby aspon normálny text,ale takĂ©,Ĺľe tvoje nahĂ© telo je ako leporelo,alebo tboja koĹľa je ako vosk daj mi bozk  ÄŤi jakĂ© voloviny ja som sa tam na celu triedu smiala jak postihnutá,lebo ja som z toho nemohl ÄŤiĹľe
FUCK OF HIP-HOP   Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin
http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385 |
|
 |
Almiel

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Mablung

|
 17.10.2007 - 21:37
|
| Maedhros Napísal(a): | sranda? mna vzdy hlava boli ked pustaju tie somariny.....hra to tam jak keby mali nahraty koncert trianglu a vsetci su z toho "na vetvy"......nikdy nepochopim tych blaznov co to pocuvaju a o hudbe nemaju ani paru.....normalne je mi ich luto, ze podlahli takemu klamu ako je hh....pretoze ako uz viaceri spominali, zavret sa niekde do studia, nablit nejaky rytmus a odrecitovat tam nake neslusne basnicky podla mna nemozno povazovat za umenie.....aj ked je umenie (podla mna) priznat to ze je hiphoper....strasne sa mi ta hudba hnusi......no a emo .....to musim zaklopat.......to je jasna paka, emo je tu na to aby sme si my, co nie sme emaci mohli robit srandu z tych co su aj ked niektore emo kapely sa daju pocuvat...alebo skor dali sa pocuvat...kym neboli moc emo....  |
to je pravda...dali sa pocuvat az dovtedy kym im prilis nepodrastli ofinky a zatienili rozum ak nejaky mali
 Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
|
|