Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Antihiphop

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok11.10.2007 - 18:05     Citovať
mashishka Napísal(a):
Hip Hop nepocuvam, tento styl ma vobec neoslovil...
...podobne

Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok11.10.2007 - 18:48     Citovať
Netro Napísal(a):
Melherucorma Napísal(a):
Cakal som len kedy sa tu Netro prida a nesklamal ma. Very Happy Hip-hop velmi nepocuvam, to sa da vsak povedat takmer o kazdom style, proste co ma zaujme to si pustam. Z takeho Kontrafaktu si robim srandu, v ziadnom pripade ho nepocuvam. Inak je mi jedn ci ho niekto pocuva, ked sa to niekomu paci, tak nech, nikoho nebudem preto odsudzovat, i ked mi obcas lezu na nervy tie hiphoperske slova.

kašša:iconlick: a Aragorn že? Smile

Jj, som to ja. Smile

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Pohlavie:MužZeppelin
dunadan

Príspevky 64
Príspevok12.10.2007 - 12:59     Citovať
Ja hip-hop tiez povazujem za neporovnatelni z inymi zanrami ale nechcem odsudzovat cely styl.Ako na tejto stranke:
http://antihiphop.war4fun.com

ktoru som navstivil ked mi uz liezli detsky hoperi na nervy.Ked sa chce niekto vyjadrit cez rap nie je to nic zle ale vätsina su nikto.

No nasiel som aj takych co nenadavaju Smile

Ceska vynimka

Plan B

Ja som nepochopil o co tu ide...tiez sa chcem zasmiat :icecream: .Vysvetlite niekto?
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok12.10.2007 - 17:12     Citovať
Ja len pridám obrázok z photobucketu ktorý je dosť výstižný
TUTO

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok12.10.2007 - 17:20     Citovať
Nienor Napísal(a):
Ja len pridám obrázok z photobucketu ktorý je dosť výstižný
TUTO

Pravda, Nienor, ten obrazok je velmi vystizny, suhlasim.

A na margo Netrovych prispevkov: to, ze sme vyjadrili svoj negativny nazor na tento styl este neznamena, ze sme deti, ako si nas nazval (ak som spravne pochopila, co presne si tym myslel)
Poskakovat do rytmu a nadavat pri tom jak ozranisko v dedinskej krcme, nepovazujem za nijake umenie. Ale ti, co si pisu piesne sami (a nemyslim texty, ale hudu, ktora ma ducha a melodiu) a este vedia hrat na hudobne nastroje a maju hudobne vzdelanie, takym patri moj obdiv a ucta. :thumbsup:...ale o rovnych siltoch sa to povedat veru neda :disgus:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1666
Príspevok12.10.2007 - 17:24     Citovať
Len takyto dodatok k tomu co napisala Menelya)
(inak suhlasim):
Hudobne vzedalanie nie je nutne, pokym ma niekto talent. Smile

vala

Príspevky 796
Príspevok12.10.2007 - 17:28     Citovať
Menelya ma važne pravdu- hip hoper može byť každý jediné čo potrebujete je mať dosť veľkú zásobu nadávok a ešte musíte byť sprostý Wink

vala

Príspevky 2821
Príspevok12.10.2007 - 17:29     Citovať
atalanta Napísal(a):
Len takyto dodatok k tomu co napisala Menelya)
(inak suhlasim):
Hudobne vzedalanie nie je nutne, pokym ma niekto talent. Smile

Jasne, Atalanta, mas pravdu, ale ceni sa to Smile

Pohlavie:MužGrRrg
vala

Príspevky 476
Príspevok12.10.2007 - 18:07     Citovať
nie to neni pravda chyba uz len rovny slit Laughing

Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok12.10.2007 - 21:16     Citovať
ja osobne som hip hop dokonca chvilu pocuvala(hip hop, nie rap ani podobne blbosti) dokonca som to chvilu tancovala a po case sa zamyslam sama nad sebou ako som mohla byt taka sprosta....

hip-hop zabija Surprised

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Reklama
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok12.10.2007 - 21:21     Citovať
Nienor Napísal(a):
Netro Napísal(a):

DETI:DVery Happy ani som to neÄŤital vy deti:DVery HappyVery Happy
ale ne šetci zasa deti ale určite vačšina z tychto tu ludi čo to sem dalo a prispelo Very HappyVery HappyVery Happy
jaaaj detiii

Aka ironia Ĺľe prave teraz Hip hop poÄŤuvaju najviac deti pretoĹľe je to IN (a ostatna poloviaca su emo). No ÄŤo uĹľ blbiatka Wink

ty si to teraz vystihla uplne na 100% Very Happy
tiez mam pocit ze na slovensku je trend Hip hop a Emo,a vacsina ludi to pocuva len koli tomu ze je to IN a chcu zapadnut medzi ostatnych.
a myslim ze mam pravo nadavat na Hip Hoperov ked som bol parkrat obetou telesneho kontaktu s nimi na zaklade toho ze povedali "aha metlak,podme ho zbit" nuz co,dopadlo to zle pre nich...aj nedavno som siel ku freyji,stal som pred jej vchodom vonku pred panelakom a dosli nejaki dvaja "cooleri" a zacali "kamos ty si metlak? preco sa tak obliekas? vies ze ja metlakov nenavidim?" ale potom sa otocili a odisli ked som im oponoval..
tak primitivny styl reci uz neuvidim asi u nikoho ineho nez u Rovnych siltov

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 1666
Príspevok12.10.2007 - 21:25     Citovať
musim ale priznat, ze v poslednom case mi emo decka lezu na nervy viac ako hh

Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok13.10.2007 - 09:54     Citovať
Mablung Napísal(a):
Nienor Napísal(a):
Netro Napísal(a):

DETI:DVery Happy ani som to neÄŤital vy deti:DVery HappyVery Happy
ale ne šetci zasa deti ale určite vačšina z tychto tu ludi čo to sem dalo a prispelo Very HappyVery HappyVery Happy
jaaaj detiii

Aka ironia Ĺľe prave teraz Hip hop poÄŤuvaju najviac deti pretoĹľe je to IN (a ostatna poloviaca su emo). No ÄŤo uĹľ blbiatka Wink

ty si to teraz vystihla uplne na 100% Very Happy
tiez mam pocit ze na slovensku je trend Hip hop a Emo,a vacsina ludi to pocuva len koli tomu ze je to IN a chcu zapadnut medzi ostatnych.
a myslim ze mam pravo nadavat na Hip Hoperov ked som bol parkrat obetou telesneho kontaktu s nimi na zaklade toho ze povedali "aha metlak,podme ho zbit" nuz co,dopadlo to zle pre nich...aj nedavno som siel ku freyji,stal som pred jej vchodom vonku pred panelakom a dosli nejaki dvaja "cooleri" a zacali "kamos ty si metlak? preco sa tak obliekas? vies ze ja metlakov nenavidim?" ale potom sa otocili a odisli ked som im oponoval..
tak primitivny styl reci uz neuvidim asi u nikoho ineho nez u Rovnych siltov

kašaVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy Very HappyVery Happy:Very Happy
a deti važne nevjete čo je to hh:DVery HappyVery Happy počuvam hh ale ne rep kaššaVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Very HappyVery HappyD:D
Laughing Laughing Laughing

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok13.10.2007 - 10:47     Citovať
Netro Napísal(a):

kašaVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy Very HappyVery Happy:Very Happy
a deti važne nevjete čo je to hh:DVery HappyVery Happy počuvam hh ale ne rep kaššaVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Very HappyVery HappyD:D
Laughing Laughing Laughing

No tak nam teda vysvetli co je Hip Hop... A pekne detailne. Dve - tri vety nestacia, ale vsak Ty to vsetko ovladas, takze to pre Teba problem nebude.

Cakame...

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok14.10.2007 - 16:15     Citovať
ja osobne hip-hop nepocuvam....interpreti maju velmi duchaplne texty cest vinimkam.. inak neviem co na tom ludia vidia.. ja na to neviem ani tancovat,poskakobanie na jednom mieste ma nebavi :crazy:

Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok15.10.2007 - 20:26     Citovať
Takze ja sice hophop nepocuvam, a ani nemam rad tu kulturu, no zopar pesniciek je vcelku fajn(asi 3, ktore sa mi pacia). No ako tu uz par krat odznelo, vacsina ludi to pocuva, aj ked ako hovori Netro nemam absolutne ponatia o co tam ide. No nemozem hadzat vsetkych ludi, na ktorych ma tento pre mna nepochopitelny styl, do jedneho vreca. Ako povedal Mablung, niektory su proste husty, a si myslia, ze ked ti povedia zopar drsnych slov, tak su neviem co, no osobne poznam viacerych ludi, ktori hh pocuvaju, no napriek tomu su uplne normylny. Samozrejme, ze vela ludi sa chce podobat svojim idolom, ktori sa v USA zaplietaju do roznych potyciek, atd. no podla mna zavisi aj od ludskeho charakteru. A na margo EMO - tito ludia ma vytacaju hlavne koli tomu, ako sa obliekaju, aku maju filozofiu zivota, a hlavne tym, ze vycsina su vymlete hlavy bez nazoru, a len preto, ze je nieco prave in, tak budu mat tu priblblu ofinu az kdesi v prdeli. No proste punak a neopunk rulles

tot moj nazor

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
vala

Príspevky 796
Príspevok16.10.2007 - 19:48     Citovať
Viem že je toto téma o hip hope ale iba sa chcem vyjadriť.
Najprv bol In Hip hop nehovorim Ĺľe ani teraz sa nepoÄŤuva ale pomaly to upadlo a najnovší hit je Emo. Za Emo sa povaĹľuje aj Mchr ako viem. Ešte dosĹĄ davno keÄŹ to nikto nepoznal a netvrdil Ĺľe je to emo zdalo sa mi to celkom v pohode akoĹľe dalo sa to poÄŤuvaĹĄ. No potom keÄŹ im vyšiel novĂ˝ klip a bolo to zrazu veÄľke emo ktore sa kaĹľdemu druhemu decku neuveriteÄľne páči tak sa to prestalo paÄŤiĹĄ mne. To ÄŤo sa paÄŤi väčšine sa mne straaašne nepáči- proste sa mi to zhnusi. Brrr. A keÄŹĹľe niÄŤ netrvá veÄŤne aj Emo raz prejde. A JedinĂ© ÄŤo mi ostalo je Metal- takĹľe mám blbe tušenie Ĺľe najbližší rok bude IN metal- a mĹ?a porazi keÄŹ mi skazia nazor na metal. Dufam, dufam Ĺľe sa strašne mĂ˝lim, vážne dĂşfam.

A aby sme boli aj k teme tak Netro sa neako nehlási. MoĹľno sa snaží vypotiĹĄ nejake dlhšie a rozumne vysvetlenie hiphopu ÄŤo je podÄľa mĹ?a nemoĹľnĂ©. Laughing
A ešte niečo k teme som veľmi rada že v našej triede je hiphop absolutna volovina nenavidi ho skoro každy takže si z hiphoperov robime srandu napr.:
TemeraĹľ
Nejeme pšenicu ale raž Hoho som Riťhnus
Mam svoj plan jak zmaturvaĹĄ sam a ÄŤasom nemrham. H531lj
TOTO
A TOTO je proste supeer moĹľno ste uĹľ videli no niektori moĹľno nie

Pohlavie:ŽenaMaryMacka

Príspevky 11
Príspevok16.10.2007 - 20:08     Citovať
Ja hip hop a tieto vecicky ani neberem ako hudbu,omg to sa neda porovnavat...hudba je predsa o niecom inom Laughing ide o melodiu,a krasny spev..hudobne nastroje a tak Smile ako mam potom nieco ako neustale dristanie a nejakeho podivneho rytmu zaradit medzi pesnicku...hehe a to som sa este nevyjadrila o textoch Rolling Eyes

hoperi,neberte si ma k srdcu Wink
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok16.10.2007 - 20:43     Citovať
MaryMacka Napísal(a):

ale co...tych sa bat nemusis....ked si precitaju predchadzajuce prispevky, tak sa zlaknu a ujdu Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMaryMacka

Príspevky 11
Príspevok16.10.2007 - 20:47     Citovať
Maedhros Napísal(a):
MaryMacka Napísal(a):

ale co...tych sa bat nemusis....ked si precitaju predchadzajuce prispevky, tak sa zlaknu a ujdu Laughing Laughing
Laughing pekne sme im to tu nachystali
Reklama
vala

Príspevky 2821
Príspevok17.10.2007 - 16:43     Citovať
Nuz co, ked hip-hoperi mozu do kazdeho rypat, mozme rypat aj my do nich....ja neostanem nic dlzna :evil2: Laughing

Pohlavie:ŽenaLaurellin
vala

Príspevky 1098
Príspevok17.10.2007 - 17:50     Citovať
Mne sa hip-hop hnusí,v našej triede to počuva pomaly každý,asi si myslia,že ked budu to počuvať ,že buducoolový,alebo čo. Laughing
Mno,preto ,lebo to vôbec nieje umenie spotitť dajaké slová tam hlavne veľa hrešení a taká melodia,že to až bolí,dnes v škole jeden robil na hudobnu projekt drvivá menšina,lebo rytmusa a tak učka nedovolila,že neslušné Laughing a pustil jednu pesničku,akože keby aspon normálny text,ale také,že tvoje nahé telo je ako leporelo,alebo tboja koža je ako vosk daj mi bozk Laughing či jaké voloviny ja som sa tam na celu triedu smiala jak postihnutá,lebo ja som z toho nemohl čiže
FUCK OF HIP-HOP Evil or Very Mad

Smrť jedného človeka je tragédia, smrť miliónov štatistika.
Stalin

http://s1.bitefight.sk/c.php?uid=42385
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok17.10.2007 - 21:00     Citovať
musela byt sranda Laughing no veru ako som uz spomynala tie duchplne texty mi nedavaju spavat Laughing

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok17.10.2007 - 21:28     Citovať
sranda? mna vzdy hlava boli ked pustaju tie somariny.....hra to tam jak keby mali nahraty koncert trianglu a vsetci su z toho "na vetvy"......nikdy nepochopim tych blaznov co to pocuvaju a o hudbe nemaju ani paru.....normalne je mi ich luto, ze podlahli takemu klamu ako je hh....pretoze ako uz viaceri spominali, zavret sa niekde do studia, nablit nejaky rytmus a odrecitovat tam nake neslusne basnicky podla mna nemozno povazovat za umenie.....aj ked je umenie (podla mna) priznat to ze je hiphoper....strasne sa mi ta hudba hnusi......no a emo Laughing .....to musim zaklopat.......to je jasna paka, emo je tu na to aby sme si my, co nie sme emaci mohli robit srandu z tych co su Laughing Laughing aj ked niektore emo kapely sa daju pocuvat...alebo skor dali sa pocuvat...kym neboli moc emo.... Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok17.10.2007 - 21:37     Citovať
Maedhros Napísal(a):
sranda? mna vzdy hlava boli ked pustaju tie somariny.....hra to tam jak keby mali nahraty koncert trianglu a vsetci su z toho "na vetvy"......nikdy nepochopim tych blaznov co to pocuvaju a o hudbe nemaju ani paru.....normalne je mi ich luto, ze podlahli takemu klamu ako je hh....pretoze ako uz viaceri spominali, zavret sa niekde do studia, nablit nejaky rytmus a odrecitovat tam nake neslusne basnicky podla mna nemozno povazovat za umenie.....aj ked je umenie (podla mna) priznat to ze je hiphoper....strasne sa mi ta hudba hnusi......no a emo Laughing .....to musim zaklopat.......to je jasna paka, emo je tu na to aby sme si my, co nie sme emaci mohli robit srandu z tych co su Laughing Laughing aj ked niektore emo kapely sa daju pocuvat...alebo skor dali sa pocuvat...kym neboli moc emo.... Laughing

Laughing to je pravda...dali sa pocuvat az dovtedy kym im prilis nepodrastli ofinky a zatienili rozum ak nejaky mali

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3, 4, 5  
Strana 2 z 5

Google