Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Hudba

Antihiphop

1, 2, 3, 4, 5  
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok09.10.2007 - 19:36     Antihiphop Citovať
Pre všetkých, ktori nemaju radi hip hop a myslia si, že hyzdí svet dobrej hudby...Vulgarizmy ani nadavky sa tu netoleruju, to je porusovanie pravidiel...Ale nazor na "rovne silty" povedat mozte.

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok09.10.2007 - 19:39     Citovať
smrt rovnym siltom!!! smrt o niekolko cisel vacsim veciam!!! smrt shitnej hudbe!!! smrt raperom!!! smrt dementnym textom!!! smrt Hiphopu!!! :thumbd: :thumbd:

Hail Metal!!! vivat Metal!!! nech zije metal!!!

hlasim sa do prvej legie odboja proti hip hopu :beer:

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok09.10.2007 - 19:42     Citovať
Ťažké... nie preto, že nemám názor na hiphop, práve naopak, len neviem či ozaj hyzdí ten svet dobrej hudby, to je príliš relatívne, no za seba: áno, hyzdil by môj svet dobrej hudby, keby som mu to dovolila, ale ja si ho nepúšťam, takže mi ho nehyzdí. Imho, najväčší problém je v tom, že každý si myslí, že ak vie povedať sto zväčša vulgárnych rýmujúcich sa slov, je rapar alebo hiphoper, ale to je hlúposť, tých dobrých je fakt málo a na Slovensku ja ich málo. Uznávam jedine Eminema, aj to možno len preto, že nerozumiem jeho textom Laughing ale proste preto,že má každú skladbu špecifickú a niektoré idú fakt pod kožu
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2821
Príspevok09.10.2007 - 19:44     Citovať
Aj ja hip hop neznasam...Je to vysmech hudbe, rychlokvaseny nepodarok a otrasny image celkovo.
A neznasam, ked to v autobuse niekto pusti z mobilu uplne nahlas....Vtedy zakrocim tak, ze si pustim na plne pecky Korpiklaani alebo Stratovarius.

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok09.10.2007 - 19:49     Citovať
rovne silty? jaich nazyvam zlodeji maminych panvic na palacinky Laughing Laughing a potom......ja som si tym presiel....pocuval som hiphop......bol to taky prirodzeny vyvoj.....ale to len zato, ze som nemal moznost pocuvat nieco ine, kedze ani moje okolie to nepocuvalo.....potom som objavil punk, rock, hardrock, metal a potom len metal metal a metal :wub: ....a teraz sa divim kazdemu kto pocuva hiphopovu hudbu, pretoze uz len pri vysloveni mena 50cent a podobne sa mi dviha zaludok....a tak sa ma minule ked som bol v poprade jeden chalan pytal ze ci pocuvam black eyed peas, ze lebo ked mam na taske odznak sachovnice Laughing tak som sa zabavil a potom sa ma pytal ze ci poznam mikimoru....a vtedy som vyzeral asi tak ze: :shocking: to kto je? a potom ze a co mas rad sa ma opytal....a ja mu ze: hranolky s kecupom (nic lepsie ma v tej rychlosti nenapadlo Embarassed ) ale on asi myslel aku skupinu alebo spevaka mam rad....nuz co, ale takych typkov milujem...hlavne ked si z nich mozem spravit srandu.... Laughing a potom spoluziaci....ti su cely divny, pretoze nevydrzali metal na volume 40!!! ze ci som neni hluchy..... Laughing ale tak no....oni ma nikdy nepochopia a su to dute hlavyskopove....alebo skor panvicoskopove.....no koncim lebo som sa nejak rozbehol moc....
Howgh dohovoril som Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaCelebril
vala

Príspevky 822
Príspevok09.10.2007 - 19:54     Citovať
juuuu aj ked tuto temu nam zachvilu zmazu hip hopers will burn in heeeeell!!!! :grindance: heavy metal im skruti tie ich rovne silty! Laughing ale vazne su uplne hnusni vobec nerespektuju ostatnych a hovadia cely svet...smrt hip hopu a rapu! (tomuto sa tusim hovori nerespektovanie nazoru inych Very Happy )
vala

Príspevky 1736
Príspevok09.10.2007 - 19:57     Citovať
ja si nemyslím, že by sme malihnať do horúcich pekiel každého so šiltkou na hlave alebo ich prehlasovať hlupákmi len preto, že nemajú vkus, ale tie ich vulgarizmy, to je trefa do čierneho Evil or Very Mad Mám 6-9 ročných bratrancov, ktorí si púšťajú Krímeš (inak, tí to skvelo parodujú), len kvôli tomu jednému slovíčku... toto je od tých "pánov spevákov" drzosť! Twisted Evil
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok09.10.2007 - 20:03     Citovať
Skveláááááá tema. I hate hip-hop. To ako rozpravaju, chodia, spievaju (no recituju) všetko ma to irituje. Och brrrrrr Wink

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
Pohlavie:MužAmrafel
vala

Príspevky 315
Príspevok09.10.2007 - 20:04     Citovať
aj tak su vsetci slovenski hip-hoperi iba pozeri...

aura entuluva! zase svitne deň!
baruk khazad! khazad ai-menu! sekery trpaslíkov! idú na vás trpaslíci!
vala

Príspevky 1736
Príspevok09.10.2007 - 20:05     Citovať
Amrafel Napísal(a):
aj tak su vsetci slovenski hip-hoperi iba pozeri...

ako keby im niekto pomedzi dvere zaÄŤal vysvetÄľovaĹĄ, ÄŤo je hip-hop, ale pointu im nestihol povedaĹĄ :crazy:
Reklama
vala

Príspevky 962
Príspevok09.10.2007 - 20:07     Citovať
no...ja stale nemozem prist na to ako oni utekaju ked ich niekto nahana.....lebo sak ked ma niekto nohavice tak ze ma zisp na kolenach, tak nechapem ako chodia......a potom.....este su aj exhibicionisti....sak ked si hentak daju nohavice je im vidno spodnu bielizen Laughing :ups: jednym slovom: DEGEĹ I!!!!!!!!

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok09.10.2007 - 20:18     Citovať
No musim sa vyjadrit aj ja , na vychode sa hovori tym ich "rovnym siltom" kelne , to je murarska pomocka, takze "hip-hop" disko = murarska disko.
Dobre ale k teme ja osobne neodpisujem hip-hop ako celok , to treba rozlisit vazeny , myslim ze sa najdu pesnicky ktore by sa pacili aj vam to mio verte, ale su tu aj taky ktorych ste opysovali, nadavky, blbe texty, blby vyzor, a pod.
Nehadzte vsetkych do jedneho vreca !!!
Povedzte nieco zle na Mike-a z Linkin Park :unsure:
Je dobry hiphop a zly hiphop, pod tem zly by sa dal zaradit rap , pod dobry aspon podla mna beatbox(ci ako sa to pise) , je uzasne co dokazu zrobit len s ustami , pokial ide len o toto , ked sa do toho zapocitaju naadavky "OUT"

Môj blog

Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok09.10.2007 - 20:41     Citovať
Linkin Park by som zaradil pod New Metal Wink

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 874
Príspevok09.10.2007 - 21:37     Citovať
Mablung Napísal(a):

ja som nezaradzoval LP pod hiphop , iba ze mikerobi nieco pod. a ze nech niekto skusi nieco zle nato poevdat ked sa to skombinovalo s ostatnym ten jeho HH

Môj blog

Pohlavie:MužFero
elf

Príspevky 172
Príspevok10.10.2007 - 13:44     Citovať
Maedhros Napísal(a):
no...ja stale nemozem prist na to ako oni utekaju ked ich niekto nahana.....lebo sak ked ma niekto nohavice tak ze ma zisp na kolenach, tak nechapem ako chodia......a potom.....este su aj exhibicionisti....sak ked si hentak daju nohavice je im vidno spodnu bielizen Laughing :ups: jednym slovom: DEGEĹ I!!!!!!!!

ja som hip hop pocuvaval.to bolo pred niekolkymi mesiacmi ked som este chodil von s kamararmi.ale potom mi mama s nimi nedovolila chodit a prestal som pocuvat hip hop.ale mam doma originalne cd-ÄŤka.mne nadavanie nevadi iba ak niekto stale nadava ako moj mladsi brat.
a Maedhros to co si napisal o tych nohaviciah tak ja to tak nosim,ale nie as zips na kolenach.
moj nazor na hiphop je taky ze mne to nevadi. Idea

http://s8.bitefight.cz/c.php?uid=62406
www.knihy-zaklinac.wgz.cz
http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117073201
vala

Príspevky 962
Príspevok10.10.2007 - 14:57     Citovať
no co uz...aj taky ludia su Rolling Eyes
ale radim ti tuto temu necitat Laughing Laughing

vala

Príspevky 874
Príspevok10.10.2007 - 15:00     Citovať
no ja povazujem fera za dost odvazneho takto sa ku tomu priznat potom vsetkom co sme tu popisali , :thumbsup:
inak hiphop pocuvam tak trochu aj ja ,
KUBA Ruleeeeeeeeez

Môj blog

Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok10.10.2007 - 17:04     Citovať
Hip Hop nepocuvam, tento styl ma vobec neoslovil...

Pohlavie:MužNetro
elf

Príspevky 169
Príspevok10.10.2007 - 18:17     Citovať
jaaa deti:DVery HappyVery Happy
Netro sem par mesacov nedojde a hen ÄŤo deti vymislja:DVery Happy

jedna vec len dementi nejsu ty ÄŤo poÄŤuvaju hh ale ti ÄŤo na hh davaju negativne vecii a ne smrt hip hopu ale smrt tym ÄŤo chcu smrt hh

a ešte raz

DETI:DVery Happy ani som to neÄŤital vy deti:DVery HappyVery Happy
ale ne šetci zasa deti ale určite vačšina z tychto tu ludi čo to sem dalo a prispelo Very HappyVery HappyVery Happy
jaaaj detiii

ale aspon sa mam na ÄŤom haluzit:DVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:MužMelherucorma
vala

Príspevky 615
Príspevok10.10.2007 - 19:12     Citovať
Cakal som len kedy sa tu Netro prida a nesklamal ma. Very Happy Hip-hop velmi nepocuvam, to sa da vsak povedat takmer o kazdom style, proste co ma zaujme to si pustam. Z takeho Kontrafaktu si robim srandu, v ziadnom pripade ho nepocuvam. Inak je mi jedn ci ho niekto pocuva, ked sa to niekomu paci, tak nech, nikoho nebudem preto odsudzovat, i ked mi obcas lezu na nervy tie hiphoperske slova.

The world was fair, the mountains tall,
In Elder Days before the fall
Of mighty kings in Nargothrond
And Gondolin, who now beyond
The Western Sea have passed away:
The world was fair in Durin's Day.
Reklama
Pohlavie:ŽenaNienor
vala

Príspevky 796
Príspevok10.10.2007 - 19:35     Citovať
Netro Napísal(a):

DETI:DVery Happy ani som to neÄŤital vy deti:DVery HappyVery Happy
ale ne šetci zasa deti ale určite vačšina z tychto tu ludi čo to sem dalo a prispelo Very HappyVery HappyVery Happy
jaaaj detiii

Aka ironia Ĺľe prave teraz Hip hop poÄŤuvaju najviac deti pretoĹľe je to IN (a ostatna poloviaca su emo). No ÄŤo uĹľ blbiatka Wink

http://www.youtube.com/watch?v=RaiNWRunTUc

http://www.travian.sk/?uc=sk1_39912
elf

Príspevky 169
Príspevok11.10.2007 - 17:41     Citovať
Melherucorma Napísal(a):
Cakal som len kedy sa tu Netro prida a nesklamal ma. Very Happy Hip-hop velmi nepocuvam, to sa da vsak povedat takmer o kazdom style, proste co ma zaujme to si pustam. Z takeho Kontrafaktu si robim srandu, v ziadnom pripade ho nepocuvam. Inak je mi jedn ci ho niekto pocuva, ked sa to niekomu paci, tak nech, nikoho nebudem preto odsudzovat, i ked mi obcas lezu na nervy tie hiphoperske slova.

kašša:iconlick: a Aragorn že? Smile

Hip - Hop je hudba tak nenuť ma vysvetlovať ti to ešte raz tym ukluď ma ked povješ že chapeš je v pohode inak truhla tvoja ne moja sa nevzdam umna to čislo jedna rap je to prave tak to chapte ludja
Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok11.10.2007 - 17:44     Citovať
tak tak skveleeee som nevedel kolko ludi neznasa hip-hop lebo v mojom okoli na tom ludia ziju

ja tez neznasam hip.hop ani rap ja nehcaem ako sa to moze vydavat za hudbu sak to ani hudba neni

SMRT ROVNYM SILTOM!!!!

elf

Príspevky 169
Príspevok11.10.2007 - 17:46     Citovať
no deti som si to preÄŤital:DVery Happy
a haluze:D
a som zistil Ĺľe vlastne nevjete ani ÄŤo je to hip hop:DVery HappyVery Happy jaaaj deti
kde ste o tom poÄŤuli v telke?Very HappyVery HappyVery Happy

Laughing Laughing

teraz sa ja moĹľem smjat na Vas Laughing Laughing Laughing Laughing

Pohlavie:MužDannilo
vala

Príspevky 548
Príspevok11.10.2007 - 17:51     Citovať
Eldar Napísal(a):
Mablung Napísal(a):

ja som nezaradzoval LP pod hiphop , iba ze mikerobi nieco pod. a ze nech niekto skusi nieco zle nato poevdat ked sa to skombinovalo s ostatnym ten jeho HH

no to je rpavda mike je celkm v pohode a mas prevdu eldar neni hip-hop ako hip.hop ale nenavidim ten slovensky hip.hiop toj e cisto kravina nadavky,zipopo kolena no proste otras a vraj hudba a rytmus akoze k....

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
1, 2, 3, 4, 5  
Strana 1 z 5

Google