|
|
Glamdring

|
 25.10.2008 - 19:10
|
Sedim za pocitacom konecne potom, ako sme dooberali jablka.Tesim sa z toho, ze sa posuva cas, mam hodinu k dobru   Oh Well, wherever, wherever you are,
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far.
See the blood flow watching it shed up above my head.
Iron Maiden wants you for dead. |
|
 |
Mablung

|
 25.10.2008 - 21:42
|
| Fealiath Napísal(a): | | Nechuti, nie je doma horcica, vsetka padla... Ale 7 parok padlo v boji a dve este padnu, ale momentalne mame docasne primerie... |
teda ty si dobry kontajner ja zjem tri a som plny 
 Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
Leya

Príspevky 503
|
|
 |
Mablung

|
 26.10.2008 - 18:33
|
| Leya Napísal(a): | a tak si opakujem zaklady francuzstiny  |
inspiroval som ta?
tato osoba je taka zlata ze ma so mnou nervy ucit ma jazyk cez internet! 
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Menelia

|
 26.10.2008 - 21:31
|
| Mablung Napísal(a): | | Fealiath Napísal(a): | | Nechuti, nie je doma horcica, vsetka padla... Ale 7 parok padlo v boji a dve este padnu, ale momentalne mame docasne primerie... |
teda ty si dobry kontajner ja zjem tri a som plny  |
Mab ver, ze co sa potravin tyka, poznam este jeden lepsi kontajner
Som na intarku, porobim tu trochu poriadok a zaleziem sa do postele ucit,...aaach jaj, bez toho ucenia by to znelo ako pohodovy nedelny vecer,...ale takto je to len pohodova nedelna praca
 ...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Mablung

|
 27.10.2008 - 00:10
|
| Menelya Napísal(a): | Mab ver, ze co sa potravin tyka, poznam este jeden lepsi kontajner |
tak o tom som presvedceny.videl som to na vlastne oci a zazil na vlastnych usporoch 
|
 |
Sivy putnik

|
|
 |
Leya

Príspevky 503
|
 27.10.2008 - 15:29
|
| Mablung Napísal(a): | | Leya Napísal(a): | a tak si opakujem zaklady francuzstiny  |
inspiroval som ta?
tato osoba je taka zlata ze ma so mnou nervy ucit ma jazyk cez internet!  |
isteze inspiracia musi byt a kedze uz ani poriadne neviem zakladne casovanie musim nieco robit no ale treba uznat ze ti to ide skvele 
 All I want and all I need, is to see my enemies bleed... |
|
 |
Monka

|
 02.11.2008 - 18:16
|
Práve som prišla aj so sesterkou z prechádzky. Boli sme na cintoríne. Je to nádherné miesto, keď je takto vysvietené ako teraz.
A po ceste sme sa pristavili pri jednom dome, kde býva taký jeden chalan (DJ) a púšťal tam na plné gule Nightwish, Metallicu... Hneď mi zdvihol náladu   Nie každý, kto sa túla je stratený.
--J.R.R.Tolkien-- |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Sivy putnik

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Sivy putnik

|
 03.11.2008 - 16:34
|
| Fealiath Napísal(a): | | Normalne mam nutkanie ti napisat nieco v zmysle "lucky bastard" ale radsej budem len ticho zavidiet a nic take ti nenapisem. |
Ak ty mozem daj jednu radu tak kazdy den chod na ubytovacie na vysokoskolskom a stale sa pytaj ci nemaju nieco volne. Mne stacil len mesiac a uz mam intrak. Za opytanie nic nedas. 
 "Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul." |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
dunadan

Príspevky 99
|
 04.11.2008 - 10:23
|
| Mablung Napísal(a): | | Fealiath Napísal(a): | | Nechuti, nie je doma horcica, vsetka padla... Ale 7 parok padlo v boji a dve este padnu, ale momentalne mame docasne primerie... |
teda ty si dobry kontajner ja zjem tri a som plny  |
Ja zjem 7 to je pravda ale ked nejem ani ranajky ani obed a pridem domov o 18:00.Mablung taka malicka otazocka jaky si velky lebo neverim ze v tvojom veku zjes 3 a koncis.
Som doma lebo ma hnacka zastihla nepripraveneho.A som smutny lebo si o mne jedna nice holka mysli ze som D**** a ja som jej potom dakus vynadal az som sa nespoznal ze som to pisal ja.Ahh co dokaze zufalost a hnev.Ahh a ja mam tu kamosku rad .Okrem toho strazim brata lebo aj jeho zastihla hnacka nepripraveneho.

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna. |
|
 |
Xaron

|
 04.11.2008 - 12:16
|
Sedím ako poväčšinu času v PC miestnosti na fakulte a bezvýsledne už viacmenej "surfuujem" A budem asi ešte cca do pol 3keď mám anglinu(na kt.ževraj je aj nejaká úloha,ale tú sa mi robiť veru nechce, a keď bych povedal, čo na nej vlastne berieme,budeme brať atď väčšina z vás by padla mrtvo smiechom,taže ne:D)
Je pravda, že aj učiť by sa trebalo, ale ani do tej Latiny sa mi nece práve kukať..taaze ak niekto napise chod sa ucit,to neradim, bo mu zavrem usta lembasom!! (ved ja sa i tak pojdem..na jeden predmet uz pojdem predtermin)  I´m fearless, honourable and beautiful because>>
"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei" |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Indil

|
|
 |
Fealiath

|
 06.11.2008 - 08:58
|
| Indil Napísal(a): | Koonecne nerobim nic . Po brutalnom dni, ked ma hned rano na ceste do prace capli policajti Samozrejme mi nesvietilo predne svetlo (vietnamsky vyrobok), ktore sa ale nastastie po troch uderoch o bicykel nastartovalo. Pani prislusnicka na mna pri tom udierani pozerala, ako keby neverila vlastnym ociam, vynadala mi, ze co za kram to mam, ale pustila ma . Potesenie hned na uvod dna... |
No gratulujem, to mi pripomina jednu citaciu z lamer.cz o tom, ako bola prislusnicka zelenych spokojna, ked jedneho nejakeho tipka sfungala tak, ze mu ani nedala pokutu a poslala ho dalej s dobrym pocitom, ze mu vzala posledne zbytky zivotneho optimizmu 

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
alayn

Príspevky 346
|
 07.11.2008 - 17:31
|
balim sa na animatorsky kurz do Milochova   !!!NENECHAJME STREDOZEM PADNÚŤ!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Noví hrdinovia sú výtaní  |
|
 |
Menelia

|
|
 |
Mablung

|
|
 |