Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Čo robíte?

1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 71, 72, 73  
Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 134
Príspevok25.10.2008 - 19:10     Citovať
Sedim za pocitacom konecne potom, ako sme dooberali jablka.Tesim sa z toho, ze sa posuva cas, mam hodinu k dobru Smile

Oh Well, wherever, wherever you are,
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far.
See the blood flow watching it shed up above my head.
Iron Maiden wants you for dead.
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1143
Príspevok25.10.2008 - 21:42     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Nechuti, nie je doma horcica, vsetka padla... Ale 7 parok padlo v boji a dve este padnu, ale momentalne mame docasne primerie...

teda ty si dobry kontajner Laughing ja zjem tri a som plny Laughing

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 503
Príspevok25.10.2008 - 23:26     Citovať
prave som dotelefonovala s mojou milovanou spolubyvajucou ktora je v kanade Very Happy a kedze sa den len zacina neviem co od radosti a tak si opakujem zaklady francuzstiny Laughing

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
vala

Príspevky 1143
Príspevok26.10.2008 - 18:33     Citovať
Leya Napísal(a):
a tak si opakujem zaklady francuzstiny Laughing

inspiroval som ta? Laughing
tato osoba je taka zlata ze ma so mnou nervy ucit ma jazyk cez internet! Laughing :kiss:

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3839
Príspevok26.10.2008 - 19:01     Citovať
Ja prave oddychujem po hokejbalovom zapase, ktory som vychytal uplne fenomentalne a to 8:0 (ehm, ale v skutocnosti to bolo 18:10) Smile . Ale som spokojny, mal som dobrych obrancov a este lepsich utocnikov Smile

Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok26.10.2008 - 21:31     Citovať
Mablung Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):
Nechuti, nie je doma horcica, vsetka padla... Ale 7 parok padlo v boji a dve este padnu, ale momentalne mame docasne primerie...

Mab ver, ze co sa potravin tyka, poznam este jeden lepsi kontajner Laughing Laughing

Som na intarku, porobim tu trochu poriadok a zaleziem sa do postele ucit,...aaach jaj, bez toho ucenia by to znelo ako pohodovy nedelny vecer,...ale takto je to len pohodova nedelna praca

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1143
Príspevok27.10.2008 - 00:10     Citovať
Menelya Napísal(a):
Mab ver, ze co sa potravin tyka, poznam este jeden lepsi kontajner Laughing Laughing

tak o tom som presvedceny.videl som to na vlastne oci Laughing a zazil na vlastnych usporoch Laughing Laughing

Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 193
Príspevok27.10.2008 - 14:54     Citovať
Sedim v jednej net cafe a pocuvam Pink. A tesim sa kedze mi na dnesok uz skoncila skola. Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 503
Príspevok27.10.2008 - 15:29     Citovať
Mablung Napísal(a):
Leya Napísal(a):
a tak si opakujem zaklady francuzstiny Laughing

inspiroval som ta? Laughing
tato osoba je taka zlata ze ma so mnou nervy ucit ma jazyk cez internet! Laughing :kiss:

isteze inspiracia musi byt a kedze uz ani poriadne neviem zakladne casovanie musim nieco robit Very Happy no ale treba uznat ze ti to ide skvele Laughing Laughing :thumbsup:

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Pohlavie:ŽenaMonka
vala

Príspevky 250
Príspevok02.11.2008 - 18:16     Citovať
Práve som prišla aj so sesterkou z prechádzky. Boli sme na cintoríne. Je to nádherné miesto, keď je takto vysvietené ako teraz.
A po ceste sme sa pristavili pri jednom dome, kde býva taký jeden chalan (DJ) a púšťal tam na plné gule Nightwish, Metallicu... Hneď mi zdvihol náladu :naughty:

Nie každý, kto sa túla je stratený.
--J.R.R.Tolkien--
Reklama
vala

Príspevky 3839
Príspevok02.11.2008 - 18:24     Citovať
Ja momentalne diskutujem s mojou dusou na temu, ci ma odist alebo ostat, nakolko som brutalne unaveny po hokejbalovom zapase, kde sa mi podarilo vychytat na konci trestne strielania a vyhrali sme Smile

elf

Príspevky 193
Príspevok03.11.2008 - 16:14     Citovať
Sedim v kniznici na nete a tesim sa kedze dneska som sa konecne predstahoval zo stredoskolskeho na vysokoskolsky intrak. Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
vala

Príspevky 3839
Príspevok03.11.2008 - 16:22     Citovať
Normalne mam nutkanie ti napisat nieco v zmysle "lucky bastard" ale radsej budem len ticho zavidiet a nic take ti nenapisem.

Ja sedim v N centre v Nitre a pocuvam tu z reprakov hrajucu pesnicku "Coz takhle dat si spenat" ktora prave dohrava. No idylka Very Happy

elf

Príspevky 193
Príspevok03.11.2008 - 16:34     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Normalne mam nutkanie ti napisat nieco v zmysle "lucky bastard" ale radsej budem len ticho zavidiet a nic take ti nenapisem.

Ak ty mozem daj jednu radu tak kazdy den chod na ubytovacie na vysokoskolskom a stale sa pytaj ci nemaju nieco volne. Mne stacil len mesiac a uz mam intrak. Za opytanie nic nedas. Very Happy

vala

Príspevky 3839
Príspevok03.11.2008 - 16:40     Citovať
Daj pokoj, mam dost inych behaciek... A co by som robil na vysokoskolskom intraku, ked nie som vysokoskolak? Very Happy

A aby som nezabudol, momentalne sa hrabem v administracii fora LOTR game a hladam take zazracne tlacitko ze zamknut forum, ale nakolko mi konci na notasi baterka, tak to uz asi nestihnem najst, co je skoda.

Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok04.11.2008 - 10:23     Citovať
Mablung Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):

Ja zjem 7 to je pravda ale ked nejem ani ranajky ani obed a pridem domov o 18:00.Mablung taka malicka otazocka jaky si velky lebo neverim ze v tvojom veku zjes 3 a koncis.
Som doma lebo ma hnacka zastihla nepripraveneho.A som smutny lebo si o mne jedna nice holka mysli ze som D**** a ja som jej potom dakus vynadal az som sa nespoznal ze som to pisal ja.Ahh co dokaze zufalost a hnev.Ahh a ja mam tu kamosku rad Crying or Very sad .Okrem toho strazim brata lebo aj jeho zastihla hnacka nepripraveneho.

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
Pohlavie:MužXaron
elf

Príspevky 149
Príspevok04.11.2008 - 12:16     Citovať
Sedím ako poväčšinu času v PC miestnosti na fakulte a bezvýsledne už viacmenej "surfuujem" A budem asi ešte cca do pol 3keď mám anglinu(na kt.ževraj je aj nejaká úloha,ale tú sa mi robiť veru nechce, a keď bych povedal, čo na nej vlastne berieme,budeme brať atď väčšina z vás by padla mrtvo smiechom,taže ne:D)

Je pravda, že aj učiť by sa trebalo, ale ani do tej Latiny sa mi nece práve kukať..taaze ak niekto napise chod sa ucit,to neradim, bo mu zavrem usta lembasom!! (ved ja sa i tak pojdem..na jeden predmet uz pojdem predtermin):thumbsup:

I´m fearless, honourable and beautiful because>>

"Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
vala

Príspevky 3839
Príspevok04.11.2008 - 14:45     Citovať
Ja pocuvam zase v mojom oblubenom N centre z reprakov hrajuci Holubi dum od Selingera, skoncil som v skole a prisiel som s brutalne dobrou naladou, o ktoru sa postarala jedna velmi vtipna hadka s mojou spoluziackou na temu ako a ci sa da niekoho zamknut na jeho izbe proti jeho voli (samozrejme ze som nemal problem s tym ze by sa nedalo a mam aj vymysleny postup Very Happy ) a tiez ma moju dobru naladu na svedomi aj jedna konverzacia ktora sa nedala odignorovat a ktora vychadzala z istych kabinok na istom inkriminovanom mieste pri istej inkriminovanej cinnosti. Proste krasny den... Very Happy .

Pohlavie:ŽenaIndil
elf

Príspevky 169
Príspevok05.11.2008 - 17:41     Citovať
Koonecne nerobim nic Very Happy . Po brutalnom dni, ked ma hned rano na ceste do prace capli policajti Twisted Evil Samozrejme mi nesvietilo predne svetlo (vietnamsky vyrobok), ktore sa ale nastastie po troch uderoch o bicykel nastartovalo. Pani prislusnicka na mna pri tom udierani pozerala, ako keby neverila vlastnym ociam, vynadala mi, ze co za kram to mam, ale pustila ma Smile . Potesenie hned na uvod dna...

vala

Príspevky 3839
Príspevok06.11.2008 - 08:58     Citovať
Indil Napísal(a):
Koonecne nerobim nic Very Happy . Po brutalnom dni, ked ma hned rano na ceste do prace capli policajti Twisted Evil Samozrejme mi nesvietilo predne svetlo (vietnamsky vyrobok), ktore sa ale nastastie po troch uderoch o bicykel nastartovalo. Pani prislusnicka na mna pri tom udierani pozerala, ako keby neverila vlastnym ociam, vynadala mi, ze co za kram to mam, ale pustila ma Smile . Potesenie hned na uvod dna...

No gratulujem, to mi pripomina jednu citaciu z lamer.cz o tom, ako bola prislusnicka zelenych spokojna, ked jedneho nejakeho tipka sfungala tak, ze mu ani nedala pokutu a poslala ho dalej s dobrym pocitom, ze mu vzala posledne zbytky zivotneho optimizmu Very Happy

Reklama
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 1074
Príspevok06.11.2008 - 20:22     Citovať
zabávam sa z jedným plagátom na súťaž Wink Smile
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 899
Príspevok07.11.2008 - 15:37     Citovať
balim sa na hokejbalovy turnaj do Michaloviec Very Happy

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok07.11.2008 - 17:31     Citovať
balim sa na animatorsky kurz do Milochova Laughing

!!!NENECHAJME STREDOZEM PADNÚŤ!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Noví hrdinovia sú výtaní Smile
Pohlavie:ŽenaMenelia
vala

Príspevky 2912
Príspevok07.11.2008 - 18:43     Citovať
A ja sa nebalim, ale vybalujem, lebo som prisla domov zo skoly. Dnes bl zabijacky den - dve nepriejmne zapoctovky. Som rada, ze uz mam za tym Smile

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
vala

Príspevky 1143
Príspevok08.11.2008 - 01:41     Citovať
A ja niekoho balim Laughing Laughing

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 71, 72, 73  
Strana 65 z 73

Google