Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Čo robíte?

1, 2, 3 ... 63, 64, 65, 66  
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 95
Príspevok05.10.2008 - 09:47     Citovať
ako obvikle, nič. A inak rozmýšľam kam pojdem robiť, lebo v predchádzajúcom zamestnaní som podala výpoveď.

You will find adventure
Adventure will find you
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok09.10.2008 - 16:23     Citovať
Som znicena. Zo stryroch prednasok (kde ranna sa nekonala, lebo prednasajuci sa nejak neunuval :disgus: ) som mrtva, ale totalne. A potom dalsie dve a pol hodky v knizici a prekladala som nie velmi prijemnu anglictinu,...skoda len, ze tak vela je toho Crying or Very sad ...a terz zaleziem do sprchy a potom (ak nezaspim, co vlastne si nemozem dovolit), pojdem sa dal ucit a vypracovavat si cvika,....poooomoooooc!!!!! :wacko: :wacko:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok09.10.2008 - 16:33     Citovať
Ja som zase raz nasr*ty ako doberman, lebo moja agentura mi supla brigadu zajtra medzi 14:00 a 18:00, co znamena ze stale drepim v Nitre a domov sa dotrepem zajtra o 21:00 (ak budem mat stastie), a to som chcel zajtra ist na stretko Spolocenstva Tolkiena. Nastvany som a este netusim, co vsetko budem robit na tej brigade...

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMonka
dunadan

Príspevky 95
Príspevok09.10.2008 - 19:38     Citovať
Oddychujem po práci na záhrade, t.j. hrabanie lístia, zbieranie orechov (prsty mám čierne jak keby som neviem čo robila), a tak. Inak kecám so sesterkou o kadečom Cool

You will find adventure
Adventure will find you
vala

Príspevky 2820
Príspevok16.10.2008 - 17:18     Citovať
Zrovna som dojedla moju veceru, co som si uvarila (t.j. ryza s tuniakom a zeleninkou z konzervy, prikorene a ochutene a premiesane dokopy :drool: )...a teraz sa idem ucit Crying or Very sad ...a mam z toho prisrenu depku, lebo som mala byt niekde inde a nie nad knihami trcat Twisted Evil ...aaa piatok je hnusny den!!!(az poobedie sa da)...

vala

Príspevky 3697
Príspevok16.10.2008 - 22:48     Citovať
Piatok je na hov... ehm na nic den, hlavne ak musite ist na UPSVaR kvoli sprostemu podpisu... Lezie mi to na nervy... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok17.10.2008 - 19:03     Citovať
dajte si vy dvaja po hube.Piatok je najlepsi den v tyzdni!! :naughty:

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok17.10.2008 - 19:17     Citovať
hlásim sa do klubu vyznávačov piatka, ale tých lenivých, čo v piatok nič nerobia :icecream:
vala

Príspevky 3697
Príspevok17.10.2008 - 20:27     Citovať
Mablung Napísal(a):
dajte si vy dvaja po hube.Piatok je najlepsi den v tyzdni!! :naughty:

Houbeles je najlepsi den v tyzdni, je to nieco strasne tento den... Lezie mi na nervy, dneska som v kuse lietal a lietam takto kazdy piatok, tak ma to irituje...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok17.10.2008 - 20:43     Citovať
došla som domov, pobalila som sa na zajtrajší výstup(s mojou svalovkou to bude dobrá zostava) a teraz akurát rozmýšľam, či sa nejdem prebaliť do iného ruksaka Wink

Reklama
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok18.10.2008 - 16:38     Citovať
ty voe, dnes bol ale den... najskor som hral futbalovy zapas- dali proti nam (15 a menej rocnym) dorastencov (15-18 ) a tak prehrali kontumacne...
okej, idem zo zapasu a nastupim do elektricky. Zistim, ze nemam listok, tak vystupim na najblizsej zastavke. Ale zamyslel som sa a tak som musel vystupit az na dalsej. A to sa mi nepodarilo, lebo... revizor Laughing Tak sme si pokecali, musim zaplatit pokutu 1000Sk. Nakoniec som bol z toho viac vyhukany ako nasi doma. Len otec o tom este nevie. Laughing
No a predchvilou som bol na prehratom hokejbalovom zapase. Prasiaci, zabetonovali sa Laughing

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 3697
Príspevok18.10.2008 - 17:00     Citovať
Mno, to si mal pestry den, ja som mal ale lepsi Smile . Najskor som sa zobudil, potom som sa naranajkoval s notebookom a robil som si poriadok v pocitaci... Potom som siel k starkemu, kde som mal vyrylovat zvysok repy, no miesto toho som spolu so starkym stacal vino. Samozrejme ze do hadicky som vino tahal ja, takze som sa aj par razy celkom slusne napil, co vzhladom na to ze som soferoval bolo zrovna nie moc dobre, ale tak co uz. Mno a potom som cistil mrkvu so starkym a nakoniec som si hodil po dobrej veceri na chvilu slofika a ked som sa zobudil, tak som siel od starkeho domov. Takze celkom pohoda...

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 980
Príspevok18.10.2008 - 19:53     Citovať
takže makači, ja tak trošku oddychujem z tej dnešnej túri , na ktorej bolo fakt dobre...kvalitne nám pošibkávalo,ale to musí byť, pekný výhľad, plno zážitkov, kľučkovanie medzi kamenmi , bolesť nohy, čo viac si človek môže priať Laughing možno hodím nejaké fotky

vala

Príspevky 3697
Príspevok18.10.2008 - 20:04     Citovať
Ja momentalne pisem dalsiu zo svojich poviedok, alebo presnejsie povedane, prepisujem jej rukopis do notebooku a upravujem a dotvaram co je treba. Ak budete dostatocne otravovat cez PM tak to som mozno aj niekedy nahadzem, ale len niektore, lebo mam jednu co ma 32 stran a to je vazne trosku dlhe na to, aby som to sem mohol nahadzat v prispevkoch.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2820
Príspevok19.10.2008 - 07:45     Citovať
Taak. Ja som mala vcera krasnu sobotu (a to nie len kvoli pocasiu). Kedze moja laska mala meniny vcera, spravili sme si teda mensi vylet na hrad Cerveny Kamen. Ked sme tam prisli, divili sme sa nad pozoruhodnou vecou: na nadvori bolo pocut soundtracky z LOTRa, piratov, narnie...A videla som pavy - aj bieleho (ten bol kraasny)....No a uz priamo v hrade som sa kochala krasnym drahym a starym nabytkom. Po prehliadke nasledovalo nacerpanie sil v cukrarni (kde sme si kupili okrem ineho aj jeden jedly papier Very Happy ) a potom paradna vecera. A potom take ze - cesta naspat. Lenze nic akosi neslo. Tak sme sa vypravili peso na dalsiu zastavku ibaze,....isli sme zlym smerom Laughing ...A mne bolo dost nanic, v tej kose slapat este naviac. Tak sme si stopli a jeden chlapik nas zobral na pozadovanu zastavku ale,...ani tam nic neslo. Po dost dlhej chvili sme si stopli zasa jedno auto, odviezlo nas cast cesty a potom uz konecne isiel bus a my sme dosli spat do BA,....kraaasny den! :applause:

Pohlavie:ŽenaIndil
elf

Príspevky 162
Príspevok23.10.2008 - 16:21     Citovať
Ja som prave vyprevadila z bytu poistovacku, ktora ma uhanala cely tyzden koli jednemu podpisu. A som rada, ze ma konecne uhnala, bo budu peniazky na novy fotacik a trekingove botky zimneho charakteru :grindance: .

Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok23.10.2008 - 19:09     Citovať
jeej sa mas Smile ja som prave zjedla dva parky a som totalne plna...a to sa teraz musim sustredit na ulohu z matiky Sad

!!!NENECHAJME STREDOZEM PADNÚŤ!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Noví hrdinovia sú výtaní Smile
vala

Príspevky 3697
Príspevok23.10.2008 - 20:02     Citovať
alayn Napísal(a):
jeej sa mas Smile ja som prave zjedla dva parky a som totalne plna...a to sa teraz musim sustredit na ulohu z matiky Sad

Dve? Myslis dve tie kuracie tenke? Ja som totiz na obed zjedol takych tusim 9-10 Smile

A momentalne rozmyslam nad dalsim pokracovanim dalsej zo svojich poviedok...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok23.10.2008 - 20:40     Citovať
Shocked teda... Laughing no uloha je dorobena a ja sa chystam do postielky Smile inak drzim palce pri pisani poviedky Fealiath Smile

!!!NENECHAJME STREDOZEM PADNÚŤ!!!
viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Noví hrdinovia sú výtaní Smile
vala

Príspevky 980
Príspevok24.10.2008 - 15:03     Citovať
takže som došla domov, patrične som sa najedla Very Happy a opäť sa chystám preč až do asi deviatej... hmm, nejak sa mi to nepáči, že je to tak natesno Wink ..inak aj ja bežne zjem tak 1-2 párky, nejak ich moc nemusím... a Feli mohol by si mi to poslať?? Smile

Reklama
vala

Príspevky 3697
Príspevok24.10.2008 - 17:01     Citovať
To co mam teraz rozpisane? Nie Smile Kym to nie je hotove, tak to nerozposielam, okrem par vynimiek... Ked to dokoncim tak potom mozno snad hej Smile

Ja momentalne idem jest a potom zase idem prec, aj napriek tomu ze som sa pred chvilou vratil.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok24.10.2008 - 21:23     Citovať
menim struny na akustike a idem si zacvicit na elektriku

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 3697
Príspevok24.10.2008 - 21:36     Citovať
Pustam sa do likvidacie taniera s parkami, ktorych je celkovy pocet kusov 9 Smile

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 980
Príspevok24.10.2008 - 21:57     Citovať
že ti to ešte chutí Feli.. ja si idem umyť zuby a idem sa hodiť do postielky :pillow: :pillow:

vala

Príspevky 3697
Príspevok24.10.2008 - 22:06     Citovať
Nechuti, nie je doma horcica, vsetka padla... Ale 7 parok padlo v boji a dve este padnu, ale momentalne mame docasne primerie...

www.lotrgame.forumup.sk
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 63, 64, 65, 66  
Strana 64 z 66

Google