|
|
Almiel

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
Indil

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Fingolfin Naermarth

|
|
 |
Menelmacar

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Sivy putnik

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
Sharky

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Fealiath

|
 01.10.2008 - 14:01
|
| Sivy putnik Napísal(a): | Oddychujem a radujem sa, kedze zajtra moje dvojtyzdnove trapenie(vstavanie o 4 a cestovanie na vysku do Zvolena) skonci lebo mam Intrak.
Najviac zaujimave je to, ze intrak nie je vysokoskolsky(tam uz nebolo ziadne volne miesto) ale stredoskolsky.  |
Chapem tvoje utrpenie ohladom stredoskolskeho intraku, sam na jednom byvam, ale zatial este zijem . Vela stastia aby si prezil, podobne ako ja . Myslim, ze na konci si budeme moct povedat, ze sme si prezili svoje Ardeny 

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Almiel

|
|
 |
dunadan

Príspevky 99
|
 01.10.2008 - 21:01
|
| Fealiath Napísal(a): | | Sivy putnik Napísal(a): | Oddychujem a radujem sa, kedze zajtra moje dvojtyzdnove trapenie(vstavanie o 4 a cestovanie na vysku do Zvolena) skonci lebo mam Intrak.
Najviac zaujimave je to, ze intrak nie je vysokoskolsky(tam uz nebolo ziadne volne miesto) ale stredoskolsky.  |
Chapem tvoje utrpenie ohladom stredoskolskeho intraku, sam na jednom byvam, ale zatial este zijem . Vela stastia aby si prezil, podobne ako ja . Myslim, ze na konci si budeme moct povedat, ze sme si prezili svoje Ardeny  |
Jj chapem bol som par krat sa pozriet u ujov na intraku a nieje to nic extra(inak s ardenami daj pls pokoj lebo je dobre si robit srandu ale vezmi si ako na to musia spominat ti co to zazili(aj ked takeho tu asi nemam mno a mozno uz nikto z nich ani nezije ale mno ucta padlim...))

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna. |
|
 |
Fealiath

|
 02.10.2008 - 07:53
|
| dunadan Napísal(a): | | (inak s ardenami daj pls pokoj lebo je dobre si robit srandu ale vezmi si ako na to musia spominat ti co to zazili(aj ked takeho tu asi nemam mno a mozno uz nikto z nich ani nezije ale mno ucta padlim...)) |
Pozri, podla mna je dostatocna ucta uz len to, ze Bitka o Ardeny sa pouziva ako okridleny vyraz, pre tazke situacie, takze ked sa na to pozries z tohto hladiska, tak moj post vzdava padlym dostatocnu uctu, nikoho neuraza a nepoburuje. Neviem sice aky mas s druhou svetovou vojnou problem, ale zial ostava neodskriepitelnym historickym faktom a udalostou a to, ze meno niektorej bitky sa pouzije na oznacenie nejakej situacie, je dostatocna ucta padlym... Ked uz sme pri tom, ked niekto o niecom povie, ze je to jeho Waterloo, aj to je urazenie pamiatky mrtvych? Ja myslim ze nie a preto nabuduce nezacinaj offtopic a ak v nom chces pokracovat, tak mi napis PMku.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Menelya

|
|
 |
Indil

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Maedhros

|
 03.10.2008 - 16:39
|
waaaaa Nir, spravila si zo mna zavislaka....

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Sivy putnik

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Niromwell

|
 03.10.2008 - 18:29
|
| Maedhros Napísal(a): |
waaaaa Nir, spravila si zo mna zavislaka.... |
nie si prvý a ani posledný... už mám viac obetí
inak, včera som to mastila asi do pol dvanástej, ale zase nie v kuse, trochu som závislačila aj na telke
konečne doma! po volejbale, tak si dávam troch pohov a chystám sa pozrieť Priateľov  |
|
 |
Leya

Príspevky 486
|
 03.10.2008 - 19:43
|
| Sivy putnik Napísal(a): | Oddychujem a radujem sa, kedze zajtra moje dvojtyzdnove trapenie(vstavanie o 4 a cestovanie na vysku do Zvolena) skonci lebo mam Intrak.
to byvas v ziline na stredoskolskom? na rosinskej 4?
prave som dosla domov zo skoly a rovno som sa hodila na net, pomasirovala mamku a uz ma caka len pohodovy vecer pri uzasnom filme (pravdepodobne pri Vrane alebo Starduste )
nj doma je doma 
 All I want and all I need, is to see my enemies bleed... |
|
 |
Almiel

|
|
 |
Sivy putnik

|
 04.10.2008 - 10:45
|
| Leya Napísal(a): | | to byvas v ziline na stredoskolskom? na rosinskej 4?[ |
Nie. Byvam na stredoskolskon vo zvolene. Presnejsie na ulici nejakeho Svermu. 
 "Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul." |
|
 |
Leya

Príspevky 486
|
 04.10.2008 - 21:18
|
| Sivy putnik Napísal(a): | | Leya Napísal(a): | | to byvas v ziline na stredoskolskom? na rosinskej 4?[ |
Nie. Byvam na stredoskolskon vo zvolene. Presnejsie na ulici nejakeho Svermu.  |
jaaaaj tak nist ved ja len tak
 All I want and all I need, is to see my enemies bleed... |
|
 |
|
|