Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Čo robíte?

1, 2, 3 ... 62, 63, 64, 65, 66  
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok20.09.2008 - 17:30     Citovať
chystám sa na dobrý rockovo-metalový koncert , na ktorý sa fakt teším :grindance:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok21.09.2008 - 20:37     Citovať
Tak, ja som dosla na intrak,...vybalila som sa, zoznamila som sa so spolubyvajucou a teraz som konecne nastartovala pripojko na net Smile Som na seba hrda Cool Laughing Laughing

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaIndil
elf

Príspevky 162
Príspevok26.09.2008 - 18:32     Citovať
Ja sa "tesim", pretoze po prisernom tyzdni si neuzijem ziadny vikend a zajtra musim ist zase do BA. Toz, ked si niekto po tyzdni zmysli, ze mu denne studium nevyhovuje... :disgus:

Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok28.09.2008 - 18:14     Citovať
pozeram Step by Step Laughing Laughing
to je uplne super serial....tie hlasky Laughing Laughing

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok29.09.2008 - 19:09     Citovať
No ja som teraz s kamošmi hral u mňa doma DrD. Z pôvodnej družiny (šiesti) dnes prišli traja a ani neviem ako sa presekali príšerami, ktoré som na nich ako Pán jaskyne nastražil. Pomaly sa ale blížia k drakovi heheeee :coverlaugh:

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMenelmacar
vala

Príspevky 364
Príspevok29.09.2008 - 19:58     Citovať
riesim stuzkovu, ktorej mam byt vraj reziser Sad

Mors unisera non est, abitus ad mortem est miser.
Smrť nie je zlá, zlá je iba cesta k nej.
vala

Príspevky 980
Príspevok29.09.2008 - 20:30     Citovať
Menel to vie potešiť :coverlaugh: chystám si trochu uhodiť izbu, nech to tu vyzerá civilizovane Rolling Eyes

Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 173
Príspevok30.09.2008 - 17:50     Citovať
Oddychujem a radujem sa, kedze zajtra moje dvojtyzdnove trapenie(vstavanie o 4 a cestovanie na vysku do Zvolena) skonci lebo mam Intrak. :grindance:
Najviac zaujimave je to, ze intrak nie je vysokoskolsky(tam uz nebolo ziadne volne miesto) ale stredoskolsky. Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
vala

Príspevky 2820
Príspevok30.09.2008 - 19:28     Citovať
Nooo, tak to si uzi, na stredoskolskom Smile..Poznam ludi z vysokej, co su na stredoskolaku, a teda nic moc (samozrejme, lepsie ako nic),..ale kazdy piatok do tej a tej opustit intrak :crazy: ...by mi teda nebolo po voli.

Ja som na intraku, po dobrom jedle, pri dobrej hudbe, za chvilu si pojdem pre jedny skripta a potom take mensie forum stretko s Hurinom Very Happy Cool Laughing

Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 82
Príspevok30.09.2008 - 21:44     Citovať
akurat som dosiel zo super koncertu Smile... Matus Jakabcic CZ-SK big band...a teraz ma cakaaa moja postel takze bruuu Smile

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Reklama
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok01.10.2008 - 14:01     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Oddychujem a radujem sa, kedze zajtra moje dvojtyzdnove trapenie(vstavanie o 4 a cestovanie na vysku do Zvolena) skonci lebo mam Intrak. :grindance:
Najviac zaujimave je to, ze intrak nie je vysokoskolsky(tam uz nebolo ziadne volne miesto) ale stredoskolsky. Very Happy

Chapem tvoje utrpenie ohladom stredoskolskeho intraku, sam na jednom byvam, ale zatial este zijem Smile . Vela stastia aby si prezil, podobne ako ja Very Happy . Myslim, ze na konci si budeme moct povedat, ze sme si prezili svoje Ardeny Laughing

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 980
Príspevok01.10.2008 - 16:17     Citovať
Došla som konečne domov... z toho úžasneho mesta. Ráno pršalo a moje botasky to ,,mierne" nezvládli, hotový bazín. Čvrkala som po ceste ako nejaký vodník. Samozrejme sa počas praxe nestihli vysušiť, lebo naša šaťňa má rozmery asi 1,5 * 5 metra-maxi pristor ked sú tam ešte podávané mokré matrace a delíme sa o to s bakalármi. radiator nemal na výber, rifle sa sušili jedna radosť....a ešte k tomu som si zabudla desiatu Twisted Evil

Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok01.10.2008 - 21:01     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Sivy putnik Napísal(a):

Chapem tvoje utrpenie ohladom stredoskolskeho intraku, sam na jednom byvam, ale zatial este zijem Smile . Vela stastia aby si prezil, podobne ako ja Very Happy . Myslim, ze na konci si budeme moct povedat, ze sme si prezili svoje Ardeny Laughing

Jj chapem bol som par krat sa pozriet u ujov na intraku a nieje to nic extra(inak s ardenami daj pls pokoj lebo je dobre si robit srandu ale vezmi si ako na to musia spominat ti co to zazili(aj ked takeho tu asi nemam mno a mozno uz nikto z nich ani nezije ale mno ucta padlim...))

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
vala

Príspevky 3697
Príspevok02.10.2008 - 07:53     Citovať
dunadan Napísal(a):
(inak s ardenami daj pls pokoj lebo je dobre si robit srandu ale vezmi si ako na to musia spominat ti co to zazili(aj ked takeho tu asi nemam mno a mozno uz nikto z nich ani nezije ale mno ucta padlim...))

Pozri, podla mna je dostatocna ucta uz len to, ze Bitka o Ardeny sa pouziva ako okridleny vyraz, pre tazke situacie, takze ked sa na to pozries z tohto hladiska, tak moj post vzdava padlym dostatocnu uctu, nikoho neuraza a nepoburuje. Neviem sice aky mas s druhou svetovou vojnou problem, ale zial ostava neodskriepitelnym historickym faktom a udalostou a to, ze meno niektorej bitky sa pouzije na oznacenie nejakej situacie, je dostatocna ucta padlym... Ked uz sme pri tom, ked niekto o niecom povie, ze je to jeho Waterloo, aj to je urazenie pamiatky mrtvych? Ja myslim ze nie a preto nabuduce nezacinaj offtopic a ak v nom chces pokracovat, tak mi napis PMku.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 2820
Príspevok02.10.2008 - 08:27     Citovať
:mod: Na margo 2 prispevkov vyssie: chalani, temu o svet. vojnach mame u Skakaveho ponika, tak ak chcete diskutovat, presunte sa tam. Inak ako Feli uz nacrtol, OT sa da riesit aj prostrednictvom PM...

Momentlne mam po prednaske a hodinu a pol mam dalsiu, potom dalsiu a este dalsiu. Cas si vyplnam pri PC a dobrej automatovej kave Very Happy (fakt je dobra, jedine co ma irituje, je ten makky plastovy poharik :disgus: Laughing )..Zatial pohodka, ale vezmem iniciativu do vlastnych ruk konecne, a budem si studovat ucebnicu...mozno Rolling Eyes ...

Pohlavie:ŽenaIndil
elf

Príspevky 162
Príspevok02.10.2008 - 17:43     Citovať
Palim vonnu tycinku a rozmyslam, co si spravim na veceru Rolling Eyes

Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok02.10.2008 - 18:56     Citovať
ja závislačím Very Happy na hre: http://www.superhry.cz/games/863/
a na Iron maiden
a na PP, kedže som na fore
Kto sa má lepšie?
vala

Príspevky 3697
Príspevok02.10.2008 - 20:16     Citovať
Ja, lebo som si spravil playlist z kompletnych pesniciek co mam v notasi a teraz nechavam winamp, nech mi vybera. Je to sice len 680 pesnickovy playlist o velkosti prehravaneho obsahu cca. 4 GB, no obsahuje velmi dobre veci ako napriklad Guano Apes - Break the Line, ktori mi tu zrovna hraju. No a vyvalujem sa na posteli a pred chvilou som dojedol cipsy a zapijam ich vodou s bazovym sirupom Smile . Proste idylka...

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok03.10.2008 - 16:39     Citovať
Niromwell Napísal(a):
a na Iron maiden
Kto sa má lepšie?

waaaaa Nir, spravila si zo mna zavislaka....

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
elf

Príspevky 173
Príspevok03.10.2008 - 16:42     Citovať
Pocuvam soundtracks z Return of the king a makam na svojom profile (vlastne mojej postavy) na Lort game. Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Reklama
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok03.10.2008 - 18:29     Citovať
Maedhros Napísal(a):
Niromwell Napísal(a):
a na Iron maiden
Kto sa má lepšie?

waaaaa Nir, spravila si zo mna zavislaka....

nie si prvý :evil2: a ani posledný... už mám viac obetí
inak, včera som to mastila asi do pol dvanástej, ale zase nie v kuse, trochu som závislačila aj na telke Very Happy

konečne doma! po volejbale, tak si dávam troch pohov a chystám sa pozrieť Priateľov Smile
Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok03.10.2008 - 19:43     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):

to byvas v ziline na stredoskolskom? na rosinskej 4?

prave som dosla domov zo skoly a rovno som sa hodila na net, pomasirovala mamku Very Happy a uz ma caka len pohodovy vecer pri uzasnom filme (pravdepodobne pri Vrane alebo Starduste Very Happy)

nj doma je doma Crying or Very sad

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
vala

Príspevky 980
Príspevok03.10.2008 - 21:35     Citovať
oddychujem za compom a za chvíľku(pre mňa je to veeeľmi relatívny pojem) si pôjdem asi ľahnúť, dnešný deň bol zabijácky,drží ma svalovka zo včerajšej telesnej a teraz keď som išla domov sa spustil ,,menší" dažd.. z bundy len tak tieko, rifle mokré z oboch strán, malá taška premočená, botasky = plaváreň, ale inak žijem :grindance:

elf

Príspevky 173
Príspevok04.10.2008 - 10:45     Citovať
Leya Napísal(a):
to byvas v ziline na stredoskolskom? na rosinskej 4?[

Nie. Byvam na stredoskolskon vo zvolene. Presnejsie na ulici nejakeho Svermu. Very Happy

Pohlavie:ŽenaLeya
vala

Príspevky 486
Príspevok04.10.2008 - 21:18     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Leya Napísal(a):
to byvas v ziline na stredoskolskom? na rosinskej 4?[

Nie. Byvam na stredoskolskon vo zvolene. Presnejsie na ulici nejakeho Svermu. Very Happy

jaaaaj tak nist Smile ved ja len tak

All I want and all I need, is to see my enemies bleed...
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 62, 63, 64, 65, 66  
Strana 63 z 66

Google