Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Čo robíte?

1, 2, 3 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66  
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 173
Príspevok08.09.2008 - 20:18     Citovať
Menelya Napísal(a):
Tak. Ja som dnes zariadovala kopec veci - zapis v skole, sprevadzany nefalsovanymi prvackymi trapasmi

Ja si spominam ze ked som sa ja zapisoval v prvaku na intrak tak som stal v rade asi 2 hod. ked vybehla jedna zenska a zacala na nas kricat ze co to je tu za b....l a ak nej pride este jeden bez fotky (na preukaz) tak to zrusi ... no a kedze ani ja som nemal ziadne foto tak som rychlo bezal do mesta aby som sa kdesi odfotil. Po viac ako hodinke som ich ziskal a prisiel som na intrak aby som sa mohol postavit na koniec radu a cakat dalsie 2 hodinky. Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
Pohlavie:MužFingolfin Naermarth
vala

Príspevky 890
Príspevok09.09.2008 - 20:29     Citovať
Hm, pripravujem sa na zajtrajšiu písomku z ruštiny. Zrazu ma napadá, že je už veľa hodín, či sa mi náhodou nechce ísť spať (dnes bol ťažký tréning a zajtra máme ťažký zápas). Mám fakt dilemu Rolling Eyes

Zabi ohyzda, zachrániš Stredozem!
www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 82
Príspevok09.09.2008 - 21:15     Citovať
No ja spominam na super vikend s capoeirou v Olomouci...sice este sa trosku zotavujem no nevadi Very Happy..trosku to nezvladlo koleno a zapastie no uz to je celkom ok Smile...hm radsej by som tam bol dlhsie no co skola vola Very Happy...aspon ze sa mozem tesit na stretnutie s jednou dievcinou a na IC Smile...

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok09.09.2008 - 23:29     Citovať
Menelya Napísal(a):
Tak. Ja som dnes zariadovala kopec veci - zapis v skole, sprevadzany nefalsovanymi prvackymi trapasmi Laughing Embarassed...no co, ved kazdy tym presiel :iconlick: ...potom ubytovanie. Tam bola sranda, lebo fronty take ako volakedy na maso a este mi aj venovali nespravne kluce :crazy: ...no ale na druhy pokus uz v pohode. Nastastie ani na vybaveni prechodneho pobytu nebolo vela ludi, takze som dnes vsetko obehla v relativne dobrom case, ale moje nohy su ako po vystupe na Rysy :wacko: :yawn: Laughing Laughing

Ja mam zapis vo stvrtok. A tesim sa taaaaaaaaaakto velmi! :grindance:

Ehm ja sa citim ako si divne, som chora a imho mi doktorka predpisala velku davku liekov. Idea

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok10.09.2008 - 13:59     Citovať
čítam knihu tak na zrelaxovanie a oddychujem po praxi(hlavne moje nohy) Very Happy
vala

Príspevky 890
Príspevok10.09.2008 - 17:54     Citovať
Som dobehol domov a pri pohlade do obrazovky vytriasavam nohy zo zapasu. Neviem, ci som niekedy bol po zapase taky zniceny, chvilu som mal pocit, ze ma boli takmer vsetko.
Asi skocim do sprchy... Very Happy

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.09.2008 - 21:38     Citovať
Ja sa este teraz spamatavam z 3 a pol hodinoveho hokejbaloveho maratonu, ktory som podstupil v nedelu a svalovicu mam este teraz. Najskor som dve hodiny chytal, z coho som si uhnal svalovicu na slabinach, nohach a vlastne aj na chrbte a potom som este hodinku a pol lietal po ihrisku ako drak a rozdaval som golove prihravky, z ktorych najviac obdrzal moj byvaly ucitel technickych prac zo zakladnej skoly, ktory ma (predpokladam) ani nespoznava po tych rokoch. Mno a ako som tak lietal po ihrisku ako drak, a mal som na sebe cesky extraligovy dres s menom Beranek, tak som sa na tom brutalne dobre bavil Very Happy

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok10.09.2008 - 22:21     Citovať
Fingolfin Naermarth Napísal(a):

Nie vobec nemusis,po takom tazkom zapase.Kludne si smrd dalej ved pocitac neumrie Laughing to ako vahas? Uz si tam mal byt

momentalne cvicim na klavir Forresta Gumpa tretiu cast skladby

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 980
Príspevok11.09.2008 - 09:02     Citovať
sedím v škole na administratíve a pozerám nejaké veci, pravdepodobne sa začnem za chílku nudit a inak hokejbyl by som si rada zahrala :thumbsup:
vala

Príspevky 890
Príspevok11.09.2008 - 16:25     Citovať
Mablung Napísal(a):
Fingolfin Naermarth Napísal(a):

Nie vobec nemusis,po takom tazkom zapase.Kludne si smrd dalej ved pocitac neumrie Laughing to ako vahas? Uz si tam mal byt

momentalne cvicim na klavir Forresta Gumpa tretiu cast skladby

To som myslel ironicky, uz som bol jednou nohou v kupelni (mam dlhe nohy Laughing )
Teraz sa zase chystam na trening a brutalne sa mi nechce, mam svalovku este od pondelka Cool

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok11.09.2008 - 18:32     Citovať
Prave sa balim na Istrocon 2008 a neskutocne sa na tuto akciu tesim Very Happy

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaGilraen Faelivrin
dunadan

Príspevky 103
Príspevok12.09.2008 - 16:45     Citovať
pozeram si videa a fotocky z ruska Very Happy Rolling Eyes

Мой родной дом есть РОССИЯ!!!
vala

Príspevky 2820
Príspevok14.09.2008 - 12:01     Citovať
Prave som na intraku po dobrych obedo-ranajkach a idem na program IC Smile

elf

Príspevky 173
Príspevok14.09.2008 - 15:52     Citovať
Drtim jednu Flash game. Very Happy

http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
vala

Príspevky 980
Príspevok14.09.2008 - 16:53     Citovať
snažím sa niečo naučiť popri tom čítaní :coverlaugh:
Pohlavie:ŽenaIndil
elf

Príspevky 162
Príspevok14.09.2008 - 18:14     Citovať
Po depresivnom tyzdni, ked som zistila, ze predsa len musim ist byvat na hrozostrasny intrak, ked mi na transfuzke povedali, ze som anemicka, ked som zistila, ze v robote ma volaju mumia, sa konecne tesim. A straaaaasne sa tesim :grindance: . A preco? Bo Enya o dva mesiace vydava novy album :yahoo: Juch, ako malo staci k detskej radosti :coverlaugh:

vala

Príspevky 2820
Príspevok15.09.2008 - 16:18     Citovať
ENYA O DVA MESIACE VYDAVA NOVY ALBUM????

FIESTAAAAAAA!!!!!!!!....Prave som vdaka Indil zstila, ze dnes mam vlastne sviatok - tato informacia mi skoro sposobila infarkt! :grindance: :cheer: :yahoo:

Pohlavie:Muždunadan
dunadan

Príspevky 99
Príspevok16.09.2008 - 13:55     Citovať
Akurat pisem s kamoskami a uzivam si den volna a oplakavam neboheho klavesaka Pink Floydu ktory dneska rano podlahol rakovine

The family of Richard Wright, founder member of Pink Floyd, announce with great sadness, that Richard died today after a short struggle with cancer.

Ak si niekto mysli ze je to mala popka tak hrajem na army a ta je silna.
elf

Príspevky 173
Príspevok16.09.2008 - 19:08     Citovať
Uzivam si posledny tyzden prazdnin. Very Happy

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok17.09.2008 - 11:41     Citovať
Poctivo som zacal zarezavat v skole v NR, som nascipany ako mamut a rozmyslam ako prezijem zajtrajsi den v skole s takou nadchou, na intraku so zimou ako v Rusku a s celkovou zimou ktora ma asi dokope k tomu, ze ked zajtra pridem z intry v Nitre domov do PE, tak asi budem lezat. :aid:

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
vala

Príspevky 2820
Príspevok17.09.2008 - 11:50     Citovať
Zima - tak ta je aj u nas. Naobliekana som ako kozmonaut a stale sa nejako klepem :shiver: ...no nemam odvahu sama v krbe zakurit Laughing Embarassed ..Ale horuca kava,moja denna davka, to isti :thumbsup: Laughing

dunadan

Príspevky 99
Príspevok17.09.2008 - 13:41     Citovať
Ach zotavujem sa zo skoly a neviem to spravne vyjadrit ci sa smejem alebo sucitim pani asi mala chorobu a vrtela hlavou s dlhymi vlasmi tak to vyzeralo jak keby pocuvala akurat metal a videl som jezka ktory mal vypadane picliace a mal iba jednu radu a vyzeral jak punkac

vala

Príspevky 980
Príspevok17.09.2008 - 15:12     Citovať
doašla som konečne domov , som unavená a uťahaná...prax dá zabrať a ešte ked máme 9 hodinu konverzácie :crazy: nám tak hrabalo, že to nebola ani hodiny, len nejaké výkriky a smiech a popri tom sme písali Laughing

a teraz sa ešte učiť a dorábať praxový, ktorý ako just chce zajtra Twisted Evil
dunadan

Príspevky 99
Príspevok18.09.2008 - 16:00     Citovať
Zotavujem sa zo skoly po 7 hodinach a z toho ze som takmer prizabil jedneho primana co sa nestane pri florbale ked z 3 troch metrov z prvej strielam ach tiez som mohol urobit krok to zadu cele sa to skoncilo tak ze mu preletela lopticka centy od masky a nic sa mu nestalo ale branka posunuta o 20 cm o tom stasti vraviet nemoze

vala

Príspevky 2820
Príspevok19.09.2008 - 13:20     Citovať
Zrovna nervacim, som zufala zo svojho rozvrhu. Lebo mam len polovicne info (delime sa na skupiny a netusim, v ktorej som), ale aj tak sa snazim nejako si to sklbit s casmi, aby sa to neprekryvalo. No mam dost,...hruuuza des :wacko: :crazy: :disgus:

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66  
Strana 62 z 66

Google