Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » U Plávajúcej klady

Čo robíte?

1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 64, 65, 66  
Pohlavie:MužSivy putnik
elf

Príspevky 173
Príspevok26.08.2008 - 20:46     Citovať
Takze z banskej. Pekne mesto - parkrat som tam bol ked sme skocili do Europa cinemas. S tou bakalarkou - aj ked predcastne - drzim palce. :thumbsup: A dufam ze aj u mna na to raz prijde. Very Happy
A nezabudni sa nielen "biflit" ale aj zit. :grindance:

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."

Naposledy upravil Sivy putnik dňa 01.09.2008 - 19:08, celkom upravené 1 krát
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok27.08.2008 - 16:03     Citovať
Houuu skola, nech uz to je, ale do zaciatku semestra si este taky necely mesiac pockame,..co uz Rolling Eyes

Mno, sedim v kafe a kontrolujem to tu...seetko Cool

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok29.08.2008 - 11:10     Citovať
no, práve som si pozrela nové príspvky, čo pribudli, trval mi to asi 2 HODINY!!! vy ste sa teda napísali...
no, a teraz hor sa zbierať padanky! Very Happy
Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok29.08.2008 - 12:25     Citovať
no , došli sme z týždňovej chaty, vybalili sme sa a teraz , trochu na zabehanie ideme zbierať(vyorávať) švábku, krumple, zemiaky(všetko v jednom) :disgus:
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok29.08.2008 - 21:10     Citovať
ja som prisiel uz ani neviem odkial, pomaly neviem ani ako sa volam a zajtra rano vstavam a ideme behat po slovenskych hradoch a robit bordel...eh...teda...bleskove vystupenia.... Smile

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok30.08.2008 - 21:22     Citovať
kukam ako si spatite vlastne forum ked robite z niektorych postov more v ktorom su cervene ryby

zrazu dokonca aj prve pismeno v poste ste mi uznali za zle zato, ze bolo male aj ked uz len prispevky v tejto teme nad tymto prispevkom su male ale ok, to prehliadnem :crazy:

len tak rozmyslam ci toto je forum o panovi prstenov alebo forum "naucme sa pravopis"

mna nebavi ked ma bude niekto drbat aj za male - velke pismeno ktore ked treba viem pouzit co sa vam mozno nezda, ale ak to niekomu robi problem v citani asi by sa mal skor zamysliet nad sebou...ved toto je o panovi prstenov a kazdy tu pochopi Gondor a gondor DUFAM

ovsem ak si zakladate na pisani tak mi to tu jednoducho teraz vysvetlite a neni o com Wink

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
Pohlavie:Ženaatalanta
vala

Príspevky 1666
Príspevok30.08.2008 - 22:33     Citovať
Musis si zvyknut, ze Feli si potrpi na gramatiku(nic v zlom, Feli).

Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok31.08.2008 - 13:48     Citovať
Nevidim dovod, preco ja by som si musel zvykat na to, ze ty si lenivy spravit o par klikov navyse. Jedine co tu spati forum su prispevky bez urovne a s chybami a ty ich produkujes, takze v zaujme udrzania urovne tohoto fora si laskavo zvykni pisat ako clovek, alebo sa nestazuj. Kazdy chape ze sa to tak cita lepsie, tak to pochop aj ty... A ako si si isto stihol vsimnut, tak si tu zakladame na tom, aby sa spravne gramaticky pisalo, aspon velke a male pismena, ciarky a bodky. Ciarky ani tak velmi nie, ako bodky a velke pismena. S diakritikou pisat nemusis, to od teba nikto nechce, lebo potom to moze sposobovat problemy v zobrazovani, takze ked tu uz mame taku slobodu, ze nemusim pouzivat interpounkcne znamienka ako su makcene, dlzne a podobne, tak dodrziavaj aspon zvysne pravidla spravneho pisania.

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužEstel
vala

Príspevky 271
Príspevok31.08.2008 - 17:30     Citovať
zatial som si to az tak nevsimol feli preto som sa pytal Wink

a jedine vlastne o co mi slo je to ze ako uzivatelovi sa mi nepacia tie cervene pismena ovela lepsie vyzeraju tie male pismena ked nie su zvyraznene
pokial viem uzivatel moze povedat nazor na forum :wink

"Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta."
Pohlavie:MužSharky
dunadan

Príspevky 82
Príspevok31.08.2008 - 19:57     Citovať
No Feli aby niesiel po tvojich stopach Laughing

Hey! Come derry dol! Hop along, my hearties!
Hobbits! Ponies all! We are fond of parties.
Now let the fun begin! Let us sing together!

Reklama
Pohlavie:MužMablung
vala

Príspevky 1113
Príspevok31.08.2008 - 20:53     Citovať
Estel Napísal(a):

pokial viem uzivatel moze povedat nazor na forum Wink

To ti ani nikto neberie,ale vazne to nevyzera prave najlepsie ked clovek nevie pisat gramaticky spravne.Ked to tu potom clovek cita tak ma pocit ze sa bavi s negramotnymi imbecilmi (sorry ak som niekoho urazil ale je to jednoducho tak Laughing ) velke a male pismena ked sa nepisu spravne sice vyzeraju zle ale este to nieje take hrozne ako ked niekto nevie kde sa pise makke a kde tvrde I,Y
Tym ze ti to zvyraznuje cervenym ta chce upozornit na chybu aby si si na to nabuduce daval pozor.Keby ti to opravil ciernym,ani by si si to nevsimol a zelenaci by mali zase o starost navyse Wink Rolling Eyes

Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim!
vala

Príspevky 3697
Príspevok31.08.2008 - 21:16     Citovať
Estel Napísal(a):
zatial som si to az tak nevsimol feli preto som sa pytal Wink

a jedine vlastne o co mi slo je to ze ako uzivatelovi sa mi nepacia tie cervene pismena ovela lepsie vyzeraju tie male pismena ked nie su zvyraznene
pokial viem uzivatel moze povedat nazor na forum :wink

To, ze sa ti to takto paci nie je dovod porusovat gramatiku, ked chces, pis si do Wordu a pis vsetko malymi pismenkami, ale tu to dodrziavaj, naozaj to potom nevyzera ze tu je nejaka uroven ked sem pride niekto novy a len tak s ito cita...

Mimochodom, mas pravo povedat nazor na toto forum, to ti nikto neberie, ale urob tak aspon GRAMATICKY SPRAVNE

A aby som nezabudol, tak dakujem vsetkym za podporu Smile

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1666
Príspevok31.08.2008 - 23:20     Citovať
Prave som sa vratila z BB Rockfestu, konkretne som bola na Kabate. :headphonedance: :guitar: Fajne bolo. Smile

Pohlavie:ŽenaAlmiel
vala

Príspevky 980
Príspevok31.08.2008 - 23:45     Citovať
jú At, tam muselo byť...ja som sa vrátila z jednjej akcie pre deti, čo sme organizovali a cyhstám sa konečne lahnúť do postielky (vstávanie 5:50 - príchod domov 0:13) to bol deň
:yawn: :yawn: :pillow: :sleepy: :shocking:
vala

Príspevky 2820
Príspevok01.09.2008 - 16:12     Citovať
Kontrolujem si net v net caffee - ako obycajne Smile

Na margo chyb: Feli, nestacim sa divit tvojej moderatorskej iniciative - ze by si chytil druhy dych,kolega, co? Laughing :thumbsup: ...Ale vazne. Suhlasim s tebou vo vsetkom. Ved predsa mame uroven. A gramatika je vizitkou fora.Tak to prosim respektujte a nekazme si toto forum analfabetnymi vykrikmi do tmy. Inak ich my zeleni spravcovia budeme aj nadalej neuprosne editovat a pokial sa vam to nepaci, tak stale mate sancu nieco s tym urobit Wink

vala

Príspevky 962
Príspevok02.09.2008 - 18:47     Citovať
Uzivam si posledny volny vecer predtym, ako zacne novy rezim na novej skole Crying or Very sad

elf

Príspevky 173
Príspevok02.09.2008 - 18:52     Citovať
Maedhros Napísal(a):
uzivam si posledny volny vecer predtym, ako zacne novy rezim na novej skole Crying or Very sad

Si prestupil ci nastupujes na strednu ? Very Happy

"Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."
vala

Príspevky 1666
Príspevok02.09.2008 - 19:26     Citovať
Skola? To slovo mi nieco pripomina...aha uz viem, to je ta budova do ktoroj pojdem az koncom septembra a cely buduci semester ju budem navstevovat len 2 dni do tyzdna. Cool Dufam, ze mi teraz vsetci zavidite. :evil2:

vala

Príspevky 3697
Príspevok02.09.2008 - 19:33     Citovať
Nie, my ti to z hlbky nasich ciernych dusi prajeme Laughing

Kecam. Cool Na druhej strane, mozeme niekedy spravit stretko v Nitre, mozno splasime aj dlasich Smile

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1666
Príspevok02.09.2008 - 19:40     Citovať
To by sme mohli niekedy. Smile Mozno si najdem cas. Very Happy
Ale budem v Nitre casto, planujem si najst pracu alebo aspon prilezitostu brigadu, ked uz mam tolko casu. Smile

Reklama
Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1249
Príspevok02.09.2008 - 20:03     Citovať
Práve skúšam prehliadač od Googlu. Napodiv to vyzerá celkom dobre, len ešte mi tam pár vecí chýba. Ale na betu je to dobré Smile

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 962
Príspevok02.09.2008 - 20:03     Citovať
Sivy putnik Napísal(a):
Maedhros Napísal(a):
uzivam si posledny volny vecer predtym, ako zacne novy rezim na novej skole Crying or Very sad

Si prestupil ci nastupujes na strednu ? Very Happy

nastupil samozrejme Smile
a ano atalanta, ani si nevies predstavit ako ti zavidim....ja som tam bol este len raz a stacilo mi to do konca zivota.... Sad

a prave som prisiel zvonka, vylepsoval som kondicku tvrdym behom :disgus:

Pohlavie:MužGlamdring
elf

Príspevky 123
Príspevok05.09.2008 - 14:38     Citovať
atalanta Napísal(a):
Prave som sa vratila z BB Rockfestu, konkretne som bola na Kabate. :headphonedance: :guitar: Fajne bolo. Smile

Ty si bola? Ja tiez!

Oh Well, wherever, wherever you are,
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far.
See the blood flow watching it shed up above my head.
Iron Maiden wants you for dead.
elf

Príspevky 173
Príspevok08.09.2008 - 19:48     Citovať
"Brazdim vlny" internetu v (asi) marnej snahe na poslednu chvilu zohnat nejaky 2-3 izbovy bytik kedze intrak som nedostal. Horsie je ze ked ho aj najdem tak este nemam vyhrate. Posledny dvaja ktory ponukali bytiki na prenajom na moj vkus rychlo zmenili nazor potom co sa dozvedeli o bande 7 studentov, ktory si dany byt chcelo prenajat. A tak hladam a dufam ... ved nadej umiera posledna!

P.S Kukol som na Divne prec (U Zeleneho draka) a zistil ze este nikdo neprisiel na moj hlavolam ... ze by to bolo take tazke. Very Happy

vala

Príspevky 2820
Príspevok08.09.2008 - 20:05     Citovať
Tak. Ja som dnes zariadovala kopec veci - zapis v skole, sprevadzany nefalsovanymi prvackymi trapasmi Laughing Embarassed...no co, ved kazdy tym presiel :iconlick: ...potom ubytovanie. Tam bola sranda, lebo fronty take ako volakedy na maso a este mi aj venovali nespravne kluce :crazy: ...no ale na druhy pokus uz v pohode. Nastastie ani na vybaveni prechodneho pobytu nebolo vela ludi, takze som dnes vsetko obehla v relativne dobrom case, ale moje nohy su ako po vystupe na Rysy :wacko: :yawn: Laughing Laughing

Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 64, 65, 66  
Strana 61 z 66

Google