|
|
Sivy putnik

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Estel

Príspevky 271
|
 30.08.2008 - 21:22
|
kukam ako si spatite vlastne forum ked robite z niektorych postov more v ktorom su cervene ryby
zrazu dokonca aj prve pismeno v poste ste mi uznali za zle zato , ze bolo male aj ked uz len prispevky v tejto teme nad tymto prispevkom su male ale ok , to prehliadnem
len tak rozmyslam ci toto je forum o panovi prstenov alebo forum " naucme sa pravopis"
mna nebavi ked ma bude niekto drbat aj za male - velke pismeno ktore ked treba viem pouzit co sa vam mozno nezda , ale ak to niekomu robi problem v citani asi by sa mal skor zamysliet nad sebou... ved toto je o panovi prstenov a kazdy tu pochopi Gondor a gondor DUFAM
ovsem ak si zakladate na pisani tak mi to tu jednoducho teraz vysvetlite a neni o com   "Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta." |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Fealiath

|
 31.08.2008 - 13:48
|
Nevidim dovod, preco ja by som si musel zvykat na to, ze ty si lenivy spravit o par klikov navyse. Jedine co tu spati forum su prispevky bez urovne a s chybami a ty ich produkujes, takze v zaujme udrzania urovne tohoto fora si laskavo zvykni pisat ako clovek, alebo sa nestazuj. Kazdy chape ze sa to tak cita lepsie, tak to pochop aj ty... A ako si si isto stihol vsimnut, tak si tu zakladame na tom, aby sa spravne gramaticky pisalo, aspon velke a male pismena, ciarky a bodky. Ciarky ani tak velmi nie, ako bodky a velke pismena. S diakritikou pisat nemusis, to od teba nikto nechce, lebo potom to moze sposobovat problemy v zobrazovani, takze ked tu uz mame taku slobodu, ze nemusim pouzivat interpounkcne znamienka ako su makcene, dlzne a podobne, tak dodrziavaj aspon zvysne pravidla spravneho pisania. 
Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Estel

Príspevky 271
|
 31.08.2008 - 17:30
|
zatial som si to az tak nevsimol feli preto som sa pytal
a jedine vlastne o co mi slo je to ze ako uzivatelovi sa mi nepacia tie cervene pismena ovela lepsie vyzeraju tie male pismena ked nie su zvyraznene
pokial viem uzivatel moze povedat nazor na forum :wink  "Z Veľkého mora do Stredozeme prichádzam. Na tomto mieste budem prebývať ja a moji dediči až do skonania sveta." |
|
 |
Sharky

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Mablung

|
 31.08.2008 - 20:53
|
| Estel Napísal(a): |
pokial viem uzivatel moze povedat nazor na forum  |
To ti ani nikto neberie,ale vazne to nevyzera prave najlepsie ked clovek nevie pisat gramaticky spravne.Ked to tu potom clovek cita tak ma pocit ze sa bavi s negramotnymi imbecilmi (sorry ak som niekoho urazil ale je to jednoducho tak ) velke a male pismena ked sa nepisu spravne sice vyzeraju zle ale este to nieje take hrozne ako ked niekto nevie kde sa pise makke a kde tvrde I,Y
Tym ze ti to zvyraznuje cervenym ta chce upozornit na chybu aby si si na to nabuduce daval pozor.Keby ti to opravil ciernym,ani by si si to nevsimol a zelenaci by mali zase o starost navyse 
 Axor cotumolmavar ilcuvar anaresse
Fíre cotumonyan! Fíre orquim! |
|
 |
Fealiath

|
 31.08.2008 - 21:16
|
| Estel Napísal(a): | zatial som si to az tak nevsimol feli preto som sa pytal
a jedine vlastne o co mi slo je to ze ako uzivatelovi sa mi nepacia tie cervene pismena ovela lepsie vyzeraju tie male pismena ked nie su zvyraznene
pokial viem uzivatel moze povedat nazor na forum :wink |
To, ze sa ti to takto paci nie je dovod porusovat gramatiku, ked chces, pis si do Wordu a pis vsetko malymi pismenkami, ale tu to dodrziavaj, naozaj to potom nevyzera ze tu je nejaka uroven ked sem pride niekto novy a len tak s ito cita...
Mimochodom, mas pravo povedat nazor na toto forum, to ti nikto neberie, ale urob tak aspon GRAMATICKY SPRAVNE
A aby som nezabudol, tak dakujem vsetkym za podporu 

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Almiel

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Sivy putnik

|
 02.09.2008 - 18:52
|
| Maedhros Napísal(a): | uzivam si posledny volny vecer predtym, ako zacne novy rezim na novej skole  |
Si prestupil ci nastupujes na strednu ? 
 "Ash nazg durbatuluk, asg nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul." |
|
 |
atalanta

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
atalanta

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Radeon

|
|
 |
Maedhros

|
 02.09.2008 - 20:03
|
| Sivy putnik Napísal(a): | | Maedhros Napísal(a): | uzivam si posledny volny vecer predtym, ako zacne novy rezim na novej skole  |
Si prestupil ci nastupujes na strednu ?  |
nastupil samozrejme
a ano atalanta, ani si nevies predstavit ako ti zavidim....ja som tam bol este len raz a stacilo mi to do konca zivota....
a prave som prisiel zvonka, vylepsoval som kondicku tvrdym behom 

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Glamdring

|
 05.09.2008 - 14:38
|
| atalanta Napísal(a): | Prave som sa vratila z BB Rockfestu, konkretne som bola na Kabate. Fajne bolo.  |
Ty si bola? Ja tiez!
 Oh Well, wherever, wherever you are,
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far.
See the blood flow watching it shed up above my head.
Iron Maiden wants you for dead. |
|
 |
Sivy putnik

|
|
 |
Menelya

|
|
 |
|