Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Obsah fóra forum.panprstenov.com » Cintorín

YAKUZA

Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 17:48     YAKUZA Odpovedať s citátom
Vzniká organizácia, ktorá má za úlohu zakročiť proti občas nekalým praktikám mafie, najmä čo sa lotérie týka. Pridaj sa!
názov môžeme neskôr aj zmeniť
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2741
Príspevok09.10.2007 - 18:32     Odpovedať s citátom
No, s loteriou som sice ja uz pred casom skoncila, ale ak mozem proti mafii nieco urobit, mile rada, som tu pre vas Very Happy :applause: ...Este stale mi totiz dlhuje balik prachov a este sa aj vyhovara, ze oni to na sedomi nemaju...no tudle! :disgus: :disgus: ....som znechutena!

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 18:38     Odpovedať s citátom
nj, počítam, že sa prvý prihlásia tí niekoľkí, čo ešte stále nedostali svoju výhru, no ak nás bude dosť, možno skôr či neskôr vytlčieme aj úroky Cool

Laughing vypomáham si týmto smajlíkom, lebo tu nie je žiaden na diabolský smiech
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 935
Príspevok09.10.2007 - 18:40     Odpovedať s citátom
aj ja sa pridavam......uvidime kto je lepsi Cool :eek2: :evil2:

.....................x
vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 18:43     Odpovedať s citátom
Môžeme podniknúť nejaké kroky, ale na niečo také ako je lotéria asi ešte nie sme pripravení...

No náš čas príde! :beer:
vala

Príspevky 2741
Príspevok09.10.2007 - 18:44     Odpovedať s citátom
Veru, mali by sme podniknut nejaky krok a nemusi to byt loteria...stacilo by, aby vyprazdnili vrecka, pre zaciatok Twisted Evil

...On nás zo svojej vôle zrodil slovom pravdy, aby sme boli ako prvotiny jeho stvorenia...
vala

Príspevky 935
Príspevok09.10.2007 - 18:45     Odpovedať s citátom
no...ja na loteriu FINANCNE pripraveny nie som Embarassed

.....................x
vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 18:46     Odpovedať s citátom
Problémom je, že mafiu v tejto veci zjavne zastupuje Aiwe, a ten má menšiu absenciu...
I ked mafia by to na seba mohla zobrať a potom nech to vymáha od neho ona, ale pochybujem, že sa na to podujme
vala

Príspevky 2741
Príspevok09.10.2007 - 18:46     Odpovedať s citátom
Maedhros Napísal(a):
no...ja na loteriu FINANCNE pripraveny nie som Embarassed

Maedhros, ani ja...a ironiou je fakt, ze prave kvoli nasej vydarenej mafii.... :disgus:

vala

Príspevky 935
Príspevok09.10.2007 - 18:47     Odpovedať s citátom
hm...ja nie kvoli mafii, ale este tu nie som dostatocne dlho na to aby som mal dost zlatiek

.....................x
Reklama
vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 18:51     Odpovedať s citátom
Ničto, zlatky sa dajú zarábať dobrou investíciou, t.j.: založením dobrej témy. taká Čo počúvate? proste sype a založenie inej, nemusí byť podobná, by to ešte podporilo takže by bolo fajn v prvom rade zaútočiť na témy.
:naughty: šarmom a nápaditosťou našich príspevkov budeme boháči :naughty:

:yawn: diabolskĂ˝ smiech
vala

Príspevky 935
Príspevok09.10.2007 - 18:54     Odpovedať s citátom
to ked zalozis temu tak sa ti pridavaju zlatky aj za to ked tam niekto napise? :shocking:

.....................x
vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 18:56     Odpovedať s citátom
nie, ale ak si založíš tému, o ktorej vieš písať celé strany, máš vyhraté Idea

Dalšim krokom by mohlo byť získanie nováčikov, to je budúcnosť nášho fóra!
vala

Príspevky 935
Príspevok09.10.2007 - 18:59     Odpovedať s citátom
jaaaj....jasneee......no jo parada......normalne....som zacal pisat pribeh cez prazdniny.....asi to sem hodim....ale az ked toho budem mat viac.....,mam slabu muzu Laughing resp. malo casu na to.... Sad

.....................x
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok09.10.2007 - 18:59     Odpovedať s citátom
Maedhros Napísal(a):
to ked zalozis temu tak sa ti pridavaju zlatky aj za to ked tam niekto napise? :shocking:

necem tu pisat ved ste yakooza Laughing

nie nepridava peniaze autorovi temy za vsetky posty len za zalozenie ,

Môj blog

vala

Príspevky 2741
Príspevok09.10.2007 - 19:02     Odpovedať s citátom
Niromwell Napísal(a):
nie, ale ak si založíš tému, o ktorej vieš písať celé strany, máš vyhraté Idea

Dalšim krokom by mohlo byť získanie nováčikov, to je budúcnosť nášho fóra!

S novacikmi je to dost problem (a to som uz urobila nasmu foru aj reklamu na jednom portale, ale prisla odtial iba jedna bytost) Ale ved vynasnazime sa :thumbsup:

vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 19:05     Odpovedať s citátom
Jedna bytosť je dosť, videla som fóra, čo zívali prázdnotou, toto je dobré a naši nováčikovia sú dosť zvedavý, takže si túto tému určite pozrú Very Happy
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3619
Príspevok09.10.2007 - 20:18     Odpovedať s citátom
Nie je dolezita kvantita, ale kvalita clenov. My si vystacime traja na to, aby sme ovladali loteriu. No a vas moze byt aj 500m ked si my zmyslime, ze ju ovladneme, tak to aj spravime a hotovo, nic nas nezastavi a urcite nie banda odniekial z Japonska Laughing Cool .Kde travite dovolenku? Niekde pri zatoke Forochel? No, tak potom pozdravujeme z juznych ostrovov Stredozeme. Corleonovci zdravia a posielaju srdecne pozdravy z exotickej dovolenky. Cool Uzite si zvysok tej vasej.

I carry the light & fire. I and the storm...

Ticho, nevidím!
vala

Príspevky 2741
Príspevok09.10.2007 - 21:03     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Nie je dolezita kvantita, ale kvalita clenov. My si vystacime traja na to, aby sme ovladali loteriu. No a vas moze byt aj 500m ked si my zmyslime, ze ju ovladneme, tak to aj spravime a hotovo, nic nas nezastavi a urcite nie banda odniekial z Japonska Laughing Cool .Kde travite dovolenku? Niekde pri zatoke Forochel? No, tak potom pozdravujeme z juznych ostrovov Stredozeme. Corleonovci zdravia a posielaju srdecne pozdravy z exotickej dovolenky. Cool Uzite si zvysok tej vasej.

No ved uvidime, Feli, ved uvidime! Very Happy Cool
A mimochodom, co mas proti zatoke Forochel??? Je to miesto leziace mojej risi, a o to lepsie :naughty: ..O okrem toho, Yakuza ma severske krajiny rada...A Forochel je krasny! :ccc:

vala

Príspevky 3619
Príspevok09.10.2007 - 21:14     Odpovedať s citátom
Jasne, ja nic, ja mam tiez zimu rad, no keby tam pobehujem v kratkych nohaviciach a opalujem sa ako tu u nas, tak tak zamrznem, ani v mori by som sa neokupal. Ako dobre, ze sme si nasli ostrovcek s rozlohou nejakych 50 km2, s piesocnou plazou na ktorej je biely piesok a azurove more, dokonca je tu aj les s palmami, nejaka ta skala, aby to nebola sama rovina a kopec, skala trciaca do neba, na upati ktorej mame chatu postavenu tak, ze z mora ju nevidno a mame tu pekne ticho a klud, kedze tento ostrov nie je na ziadnej z namornych map a je v sukromnom vlastnictve nasej spolocnosti po prave objavitela. Myslim, ze nasa dovolenka sa este predlzi, mame v plane chytat ryby a poflakovat sa a opekat sa. Prijemne opalovanie sa a kupanie v mori Very Happy Cool .

Ticho, nevidím!
Reklama
vala

Príspevky 1643
Príspevok09.10.2007 - 21:27     Odpovedať s citátom
áno, vaša "dovolenka sa predlži", nemá to nič spoločné s tým, že sa bojíte konkurencie, nieee... ved ako by sa aj mohol báť niekto, kto nevydrží trochu vetríku a červené líčka pri Forocheli :naughty: :ups:
vala

Príspevky 2741
Príspevok09.10.2007 - 21:29     Odpovedať s citátom
Fealiath Napísal(a):
Jasne, ja nic, ja mam tiez zimu rad, no keby tam pobehujem v kratkych nohaviciach a opalujem sa ako tu u nas, tak tak zamrznem, ani v mori by som sa neokupal. Ako dobre, ze sme si nasli ostrovcek s rozlohou nejakych 50 km2, s piesocnou plazou na ktorej je biely piesok a azurove more, dokonca je tu aj les s palmami, nejaka ta skala, aby to nebola sama rovina a kopec, skala trciaca do neba, na upati ktorej mame chatu postavenu tak, ze z mora ju nevidno a mame tu pekne ticho a klud, kedze tento ostrov nie je na ziadnej z namornych map a je v sukromnom vlastnictve nasej spolocnosti po prave objavitela. Myslim, ze nasa dovolenka sa este predlzi, mame v plane chytat ryby a poflakovat sa a opekat sa. Prijemne opalovanie sa a kupanie v mori Very Happy Cool .

My nemame potrebu opekat si sunky nahorucom slnku (fuj, to ja doslova neznasam), Forochel nie je totalny sever, lebo este severnejsie bol Beleriand a neviem o tom, ze by tam byvala az taka zima, ..neviem o tom, ze by kralovna Meliana v Doriathe nosievala kozuch Laughing...inymi slovami, hoci tu neni zrovna 40 stupnov nad nulou, neznamena, ze my tu mrzneme...ani napad!...Obdivujeme krasy tunajsich lesov a relaxujeme pri pohlade na hviezdy, pocuvame spev mora a rec lesa...Ovela lepsia dovolenka, ako ta vasa, mafiaska, ... v horucave Laughing ..PS:A Mafia, nezabudnite na ochranne faktrory a kvalitne slnecne okuliare!

Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok09.10.2007 - 21:35     Odpovedať s citátom
Niromwell Napísal(a):
áno, vaša "dovolenka sa predlži", nemá to nič spoločné s tým, že sa bojíte konkurencie, nieee... ved ako by sa aj mohol báť niekto, kto nevydrží trochu vetríku a červené líčka pri Forocheli :naughty: :ups:

myslis ? preco vravis za inych a neideme sa stavit kto z nas dvoch najblizsie vyhra ?

Môj blog

Pohlavie:MužRadeon
vala

Príspevky 1244
Príspevok10.10.2007 - 06:30     Odpovedať s citátom
Menelya Napísal(a):
...Este stale mi totiz dlhuje balik prachov a este sa aj vyhovara, ze oni to na sedomi nemaju...no tudle! :disgus: :disgus: ....som znechutena!

Mafia nikomu nič nesľúbila a ani nikomu nič nedlhuje. Ak si pozrieš tento príspevok a pozrieš sa na Generálneho sponzora Ardawardu 2007, tak uvidíš že to nie je mafia. Takže sťažovať sa treba ísť niekde inde :iconlick:

A trocha ma svrbí prstík Laughing asi sa kuknem do lotérie Cool

Už aj ja mám svoj blog :iconlick: http://radeonx850.blogspot.com/
vala

Príspevky 3619
Príspevok10.10.2007 - 14:25     Odpovedať s citátom
Niromwell Napísal(a):

Toto mi povie nejake zelene ucho? :taunt: Co ma uz ta vasa "mafia" za sebou? Co uz dokazala? Ake organizacie za nou stoja, ake firmy ma? Co za akcie organizuje a za cim stoji? Ak dokazes aspon na jednu otazku uspokojivo odpovedat, potom prosim. My ako Corleonovci sme sa dohodli, ze spravime akciu na loteriu a potom si dame dovolenku kolko nam bude chutit a ziadne posmievacne kecy nas neprinutia ju zrusit, ani nam ju neznechutia, zvlast nie od zelenacov. A co sa tyka zimy pri Forocheli, tak ak tam nie je zima, potom mi povedzte, ze preco sa tam utopil Arnorsky kral pri pokuse o utek. Ak to nebolo kvoli tomu, ze sa strepal do vody ktora bola studena, dostal sok a nemohol plavat a ako nasledok sa utopil, tak potom neviem neviem. Ano, je pravda ze este dalej kedysi bol Beleriand, lenze kedysi bol na zapad od Stredozeme aj Aman, ze? A dalo sa don doplavat klasicky po mori a kazdemu, takze ked sa potopil Beleriand, tak nepochybujem o tom, ze sa zmenili aj klimaticke podmienky, kedze v Beleriande boli horstva, rieky a podobne a toto vsetko malo na klimu tu v Stredozemi vlyv, takze ked to zmizlo, urcite sa to pomenilo. A nebojte, nasa firma nezahala a aj teraz su v moriach okolo Stredozeme a po celej Arde lode, ktre patraju po novych a neobsadenych ostrovoch na severe, aby sme si mohli aj vyberat, ci si chceme uzit letnu, ci zimnu dovolenku, takze nebudeme odkazani na to, ake rocne obdobie vladne momentalne u nas doma. Ma nieco taketo aj ta vasa "mafia"? Hmm, nie? No, smola, tak sa snazte...

Ticho, nevidím!
Odoslať novú tému Nová téma   Odpovedať na tému Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

c

Google