|
|
Menelya

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
alayn

Príspevky 346
|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Eldar

|
 10.10.2007 - 16:34
|
| Maedhros Napísal(a): | jo jasne......berieme....kazda dobra dusa sa zide
a mafia nech si dava pozor nase uslachtile dielo nabera na sile uz to dlho trvat nebude a porazime zradu nasej Ardy  |
"zradu nasej Ardy" ???

Môj blog
 |
|
 |
alayn

Príspevky 346
|
 10.10.2007 - 16:36
|
| Maedhros Napísal(a): | jo jasne......berieme....kazda dobra dusa sa zide
a mafia nech si dava pozor nase uslachtile dielo nabera na sile uz to dlho trvat nebude a porazime zradu nasej Ardy  |
tak teda vdaka som dojata ale teraz od slov k cinom a ja vravi (a budem aj konat)mafia majte sa napozore  |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
mashishka

|
 10.10.2007 - 17:07
|
| Fealiath Napísal(a): |
To, ze tu mame nejaku inu mafiu ako nasu Corleonovsku uzname az vtedy, ked ovladnete loteriu v tom case, ked sa o to pokusime aj my, inak ste neni nic okrem tlupy, ktora ma silne reci a ziadne skutky.
A samozrejme musite mat aj nejaky roleplay k tej mafii, inak je vam nanic aj ovladanie loterie. |
Klud lebo Vam loteriu zatrhnem!!!

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Niromwell

|
 10.10.2007 - 17:16
|
| Fealiath Napísal(a): | Toto mi povie nejake zelene ucho? Co ma uz ta vasa "mafia" za sebou? Co uz dokazala? Ake organizacie za nou stoja, ake firmy ma? Co za akcie organizuje a za cim stoji? |
áno, hned ti všetko poviem, ako si sa rozkecal aj ty, tvoji druhovia sú isto hrdà na tak dobrého informátora ich "tajného" spolku. Takže: nepoviem, čo teba do toho? Nekonkurujeme, naprávame a udržujeme rovnováhu a ak chceš ako, pridaj sa k nám
To, ze tu mame nejaku inu mafiu ako nasu Corleonovsku uzname az vtedy, ked ovladnete loteriu v tom case, ked sa o to pokusime aj my, inak ste neni nic okrem tlupy, ktora ma silne reci a ziadne skutky. |
A čo nás po tom, že nás neuznáte
Vaša chyba, ak si nepripustĂte nebezpeÄŤenstvo! |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Niromwell

|
 10.10.2007 - 17:18
|
| Eldar Napísal(a): | | Niromwell Napísal(a): | áno, vaša "dovolenka sa predlĹľi", nemá to niÄŤ spoloÄŤnĂ© s tĂ˝m, Ĺľe sa bojĂte konkurencie, nieee... ved ako by sa aj mohol báť niekto, kto nevydržà trochu vetrĂku a ÄŤervenĂ© lĂÄŤka pri Forocheli  |
myslis ? preco vravis za inych a neideme sa stavit kto z nas dvoch najblizsie vyhra ? |
Lebo sila nášho spolku nemá ťažisko v kapitále |
|
 |
Fealiath

|
 10.10.2007 - 17:39
|
Ja snad zomriem od smiechu dneska
A pokial ide o to, co som napisal, tak vsetko som napisal s plnym vedomim a schvalenim dalsich dvoch clenov. Neviem o tom, ze by nasa mafia bola tajna, my sa kludne a radi pochvalime. A pokial vy chcete robit tajnosti, mne je to jedno, lebo to znamena, ze ste bud lenivi, alebo nemate nikoho, kto by nieco podobne vymyslel a dal si s tym tu pracu, takze kludne nepovedzte. A pokial ide o to, ako ste nebezpecny, tak miera vasho nebezpecenstva pre nas by sa dala prirovnat ku krabici s prave narodenymi maciatkami. 
Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.
www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Menelya

|
 10.10.2007 - 19:57
|
| Maedhros Napísal(a): | len aby tie maciatka nevyrastli a nevyskriabali vam oci  |
Presne tak!
A este jedno VELKE mimochodom, pre tych menej chapavych:Yakuza nie je mafia, dokonca ani v uvodzovkach, takze takyto titul si vyprosujeme!...My totiz nie sme ako vy, ale ako uz povedala Niromwell, len napravame a udrzujeme rovnovahu....A este pre informaciu menej chapavych, my sme iba odboj proti mafii
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Maedhros

|
 10.10.2007 - 20:19
|
A samozrejme musite mat aj nejaky roleplay k tej mafii, inak je vam nanic aj ovladanie loterie. |
nemusime mat NIC!!!nemame potrebu vymyslat si nepravdy a bludy a neviem co vsetko, len aby sme zaujali......zato ze mafia nema nic ine na praci ako pisat roleplay.....naco by nam bol? aby sme sa mohli ukazat aku mame fantaziu? jasne....zjem kefu...co....dve kefy ak mafia vlastni co len jeden podnik z uvedenych v teme corloneiovci (alebo jak sa to pise).....naozaj ak ich vlastni.....my sa s vami nehrame online rpg, ako je v teme stredezem....nie sme len nejaka vymyslena hatlanina.....myslime to vazne, tak POZOR!!!!
zaroven pozyvam vsetkych , ktory maju chut a odvahu postavit sa mafii, nech sa k nam pridaju. Sme otoreni kazdemu dobremu cloveku

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk |
|
 |
Niromwell

|
 10.10.2007 - 21:18
|
| Maedhros Napísal(a): | | Fealiath Napísal(a): |
nemusime mat NIC!!!nemame potrebu vymyslat si nepravdy a bludy a neviem co vsetko, len aby sme zaujali......zato ze mafia nema nic ine na praci ako pisat roleplay.....naco by nam bol? aby sme sa mohli ukazat aku mame fantaziu? jasne....zjem kefu...co....dve kefy ak mafia vlastni co len jeden podnik z uvedenych v teme corloneiovci (alebo jak sa to pise).....naozaj ak ich vlastni.....my sa s vami nehrame online rpg, ako je v teme stredezem....nie sme len nejaka vymyslena hatlanina.....myslime to vazne tak POZOR!!!!
[b]zaroven pozyvam vsetkych , ktory maju chut a odvahu postavit sa mafii, nech sa k nam pridaju. Sme otoreni kazdemu dobremu cloveku |
KoneÄŤne niekto, kto vysvetlil podstatu veci, takĹľe nech si tu hockto pĂše kadejakĂ© spami, ak sa mu to páči, ale my sa nahráme, tak to tak prosĂm berte, iste, sranda musĂ byĹĄ a bude, ale nie je cieÄľom |
|
 |
Fealiath

|
 11.10.2007 - 06:09
|
Vy sa s nami nehrate?  No, ked vy nie s nami, potom sa budeme my s vami hrat, nam je to jedno... A pokedy sa budete rozculovat, potedy sa my budeme na vas smiat ako pominuti, takze len tak dalej, skvelo sa zabavame...  . Ked uz sme pritom, asi ste si nevsimli, ze toto cele je obycajna sranda, takze vsetko, co sme napisali do temy Corleonovci (Maedhros nauc sa pisat a citat) je pravda kedze ide o roleplay. Kto nechape, na co je roleplay, nech sa ide hanbit pod zem. Akakolvek hra bez poriadneho roleplaya je hra o nicom. A kto mi povie, ze toto nie je hra, ale ze to mysli vazne... No koniec, skoro som spravil pod sebou mlacku od smiechu.  
|
 |
Niromwell

|
 11.10.2007 - 13:11
|
No comment, kto nepochopà na prvý raz, nepochopà ani na druhý, takže toto je môj posledný komentár k vtojej nechápavosti.
TakĹľe, chcela by som zaviesĹĄ do YAKUZY poriadok, a to navrhnutĂm funkciĂ. Potrebujeme:
tajomnĂka/informátora - bude uchovávaĹĄ záznamy projektov a podávaĹĄ záujemcom správy o ÄŤinnosti, záznam mĂ´Ĺľe viesĹĄ aj v hlave(ak si trĂşfa), alebo akokoÄľvek inak
hovorcu - narozdiel od informátora komunikuje s verejnosťou a adminmi, a to až po zhodnutà sa ostatných členov na zverejnenà informácii
pokladnĂka - takĹľe, ak ktokoÄľvek chce investovaĹĄ zlatky do YAKUZY (kedĹľe ÄŤlenskĂ© v Ĺľiadnom prĂpade nebudeme vyberaĹĄ), nech o tom pošle iba správu oznamujĂşcu sumu cez PM pokladnĂkovi, nikdy nech neposiela zlatky samotnĂ©. V podstate podávajĂş takto ÄŤlenovia správu, s koÄľkĂ˝mi ich zlatkami mĂ´Ĺľe YAKUZA poÄŤĂtaĹĄ. (Ide o to, aby sa nemuselo zbytoÄŤne veÄľa platiĹĄ za vyberanie zlatiek z banky, straty by nastali, ak by ÄŤlenovia chceli prispievaĹĄ viackrát, vĂ˝hodnejšie je to vybraĹĄ naraz, ked budĂş zlatky potrebnĂ©) Tieto budĂş pouĹľitĂ© napr. na lotĂ©riu (nie ÄŤasto), organizovanie projektov alebo podporu ÄŤlenov v ĹĄaĹľkostiach. |
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Fealiath

|
 11.10.2007 - 14:09
|
| Niromwell Napísal(a): | | No comment, kto nepochopĂ na prvĂ˝ raz, nepochopĂ ani na druhĂ˝, takĹľe toto je mĂ´j poslednĂ˝ komentár k vtojej nechápavosti. |
Jeeeej, to je mile. Takze z toho, co som si precital mi logicky vychadza, ze tu de facto nebudete robit nic zasadne, len sa tvarit ako mafia, no pritom to bude dobrovolna prispevkova charita. To je celkom sympaticke... . Ale potom ste si nemali dat nazov Yakuza, ale Cerveny kriz, alebo OSN. 

|
 |
Reklama
|
|
 |
Eldar

|
|
 |
Menelya

|
 11.10.2007 - 19:29
|
| Eldar Napísal(a): | | Ku tomu vasmu nazvu "yakoza" by ma zaujimalo podla coho ste to vyberali ? ked nieste mafia preco ste si vybrali take meno ? |
Nuz preto, lebo nazvy OSN a Cerveny kriz ci Nadacia Markiza, su uz, bohuzial obsadene 
 !!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk
...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Niromwell

|
 12.10.2007 - 12:37
|
| Fealiath Napísal(a): | | Aj Yakuza je obsadena pokial je mi zname. Kludne stacilo dat si nazov Charita, v jednoduchosti je totiz krasa. Preto sa mi volame Mafia, Corleonovci je len na upresnenie. |
Ĺľe si to napĂsal v ÄŤase, ked si nevedel, na ÄŤo sme tu, je ti odpustenĂ© a neberie sa to ako prĂşser
čo si budeme klamať, voláme sa tak pre efekt, a až taký nezmysel to nie je |
|
 |
Niromwell

|
 12.10.2007 - 12:50
|
tak snáď je načase zhrnúť náš program:
YAKUZA je zdruĹľenie radovĂ˝ch ÄŤlenov fĂłra, aby vytvorilo protipĂłl mafii ovládanej správcami. RadovĂ˝ ÄŤlen na fĂłre takto zĂskava poÄŤetnĂş oporu. Je to demokratickĂ© zdruĹľenie, ktorĂ© bude organizovaĹĄ projekty navrhnutĂ© a odsĂşhlasenĂ© ÄŤlenami fĂłra, a obhajovaĹĄ jednotlivca. KedĹľe vznikla v ÄŤase, v akom vznikla, jej momentálne prvoradĂ˝m cieÄľom je dosiahnuĹĄ vyplatenie vĂ˝hercov Ardawardu.
A aby sme povzbudili ducha súťaĹľivosti a druĹľnosti všetkĂ˝ch ÄŤlenov na tomto fĂłre, navrhujem menšiu súťaĹľ, ktorá by zaÄŤala v piatok 10.10.07 o polnoci a skonÄŤila presne o 2 dni, ÄŤiĹľe 14.10.07, teda by trvala celĂ˝ vĂkend a zároveĹ? sa odohrávala na neutrálnej pĂ´de, kde nepomĂ´Ĺľe vplyv správcov ani vĂ˝hoda väčšiny t.j.: súťaĹľ typu Otázky a rĂ˝chle odpovede tĂ˝kajĂşca sa prĂsne Tolkienovho fiktĂvneho sveta.
vĂ˝hercom sa stane mafia alebo YAKUZA podÄľa toho, ktorej skupine bude patriĹĄ väčšà poÄŤet odpovedĂ v stanovenom ÄŤasovom rozmedzĂ.
Ak ÄŤlenovia YAKUZY i mafie prijĂmajĂş vĂ˝zvu, mĂ´Ĺľe mafia daĹĄ v stanovenom ÄŤasovom rozmedzĂ prvĂş otázku v rovnomennej tĂ©me alebo nech si podÄľa ÄľubovĂ´le zaloĹľia na tento účel novĂş. Prirodzene sa spolieham na ich športovĂ©ho ducha a verĂm, Ĺľe mazaĹĄ tu prĂspevky je pod ich ĂşroveĹ? |
|
 |
|
|