Chceš sa zapojiť do diskusií na našom fóre a
stať sa členom komunity panprstenov.com?
Tak neváhaj a registruj sa.

Fórum Pán Prsteňov » Cintorín

YAKUZA

1, 2, 3  
Pohlavie:ŽenaMenelya
vala

Príspevky 2820
Príspevok10.10.2007 - 15:50     Citovať
Len si robte posmesky, no prosim!...Ak mate dobry pocit z nevyrovnaneho boja, prosim...to je teda "hrdinstvo"!....Traja modi sa nam tu vysmievaju....Ale nech, toto sa da lahko prezit. ...Ale my, hoci nemame zelenu farbu mien, a sme iba radovi clenovia, nenechame sa vami zastrasit ani znechutit...takze si rypte dalej, nas to iba spoji a zoceli! Very Happy :ccc:

!!!KAMPAŇ - ZACHRÁŇME STREDOZEM!!!
Viac info: www.lotrgame.forumup.sk

...Najuniverzálnejším príborom je lyžica Smile...
Pohlavie:MužFealiath
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.10.2007 - 16:11     Citovať
No, my sme tu nezalozili konkurencnu mafiu, nemame tu velke ambicie, takze pokial chcete konkurovat, potom ratajte aj s nejakymi tymi neprijemnostami Smile. Neboj, nas to omrzi (mozno, ale nespoliehal by som sa Very Happy ).

Join the battle side by side with the King of the Reunited kingdom.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok10.10.2007 - 16:19     Citovať
aj ja sa chcem pridat do boja proti mafii Cool musime ich z loterie vysackovat Laughing
Pohlavie:MužMaedhros
vala

Príspevky 962
Príspevok10.10.2007 - 16:30     Citovať
jo jasne......berieme....kazda dobra dusa sa zide Wink
a mafia nech si dava pozor Exclamation nase uslachtile dielo nabera na sile :naughty: uz to dlho trvat nebude a porazime zradu nasej Ardy :iconlick:

The evil is back in Earth
info: www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok10.10.2007 - 16:34     Citovať
Maedhros Napísal(a):
a mafia nech si dava pozor Exclamation nase uslachtile dielo nabera na sile :naughty: uz to dlho trvat nebude a porazime zradu nasej Ardy :iconlick:

"zradu nasej Ardy" ???
Evil or Very Mad

Môj blog

Pohlavie:Ženaalayn
vala

Príspevky 346
Príspevok10.10.2007 - 16:36     Citovať
Maedhros Napísal(a):

tak teda vdaka Crying or Very sad som dojata ale teraz od slov k cinom Exclamation a ja vravi (a budem aj konat)mafia majte sa napozore Laughing
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.10.2007 - 16:38     Citovať
Laughing Laughing Laughing
:taunt: :taunt: :taunt:
To, ze tu mame nejaku inu mafiu ako nasu Corleonovsku uzname az vtedy, ked ovladnete loteriu v tom case, ked sa o to pokusime aj my, inak ste neni nic okrem tlupy, ktora ma silne reci a ziadne skutky.

A samozrejme musite mat aj nejaky roleplay k tej mafii, inak je vam nanic aj ovladanie loterie.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:Ženamashishka
admin

Príspevky 3193
Príspevok10.10.2007 - 17:07     Citovať
Fealiath Napísal(a):
To, ze tu mame nejaku inu mafiu ako nasu Corleonovsku uzname az vtedy, ked ovladnete loteriu v tom case, ked sa o to pokusime aj my, inak ste neni nic okrem tlupy, ktora ma silne reci a ziadne skutky.

A samozrejme musite mat aj nejaky roleplay k tej mafii, inak je vam nanic aj ovladanie loterie.

Klud lebo Vam loteriu zatrhnem!!!

vala

Príspevky 3697
Príspevok10.10.2007 - 17:13     Citovať
Mne jedno, ja mam prachov tolko, ze si ich mozem mithrilovou lopatou prehadzovat, ale co ti ostatni? To potrestas skor ich ako mna alebo Radeona alebo Eldara.

www.lotrgame.forumup.sk
Pohlavie:ŽenaNiromwell
vala

Príspevky 1736
Príspevok10.10.2007 - 17:16     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Toto mi povie nejake zelene ucho? :taunt: Co ma uz ta vasa "mafia" za sebou? Co uz dokazala? Ake organizacie za nou stoja, ake firmy ma? Co za akcie organizuje a za cim stoji?

áno, hned ti všetko poviem, ako si sa rozkecal aj ty, tvoji druhovia sú isto hrdí na tak dobrého informátora ich "tajného" spolku. Takže: nepoviem, čo teba do toho? Nekonkurujeme, naprávame a udržujeme rovnováhu a ak chceš ako, pridaj sa k nám :naughty:

Fealiath Napísal(a):

A čo nás po tom, že nás neuznáte Laughing :ups:
Vaša chyba, ak si nepripustíte nebezpečenstvo!
Reklama
vala

Príspevky 1736
Príspevok10.10.2007 - 17:18     Citovať
Eldar Napísal(a):
Niromwell Napísal(a):
áno, vaša "dovolenka sa predlži", nemá to nič spoločné s tým, že sa bojíte konkurencie, nieee... ved ako by sa aj mohol báť niekto, kto nevydrží trochu vetríku a červené líčka pri Forocheli :naughty: :ups:

myslis ? preco vravis za inych a neideme sa stavit kto z nas dvoch najblizsie vyhra ?

Lebo sila nášho spolku nemá ťažisko v kapitále
vala

Príspevky 3697
Príspevok10.10.2007 - 17:39     Citovať
Ja snad zomriem od smiechu dneska Laughing Laughing Laughing

A pokial ide o to, co som napisal, tak vsetko som napisal s plnym vedomim a schvalenim dalsich dvoch clenov. Neviem o tom, ze by nasa mafia bola tajna, my sa kludne a radi pochvalime. A pokial vy chcete robit tajnosti, mne je to jedno, lebo to znamena, ze ste bud lenivi, alebo nemate nikoho, kto by nieco podobne vymyslel a dal si s tym tu pracu, takze kludne nepovedzte. A pokial ide o to, ako ste nebezpecny, tak miera vasho nebezpecenstva pre nas by sa dala prirovnat ku krabici s prave narodenymi maciatkami.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 962
Príspevok10.10.2007 - 19:18     Citovať
len aby tie maciatka nevyrastli a nevyskriabali vam oci :naughty:

vala

Príspevky 2820
Príspevok10.10.2007 - 19:57     Citovať
Maedhros Napísal(a):
len aby tie maciatka nevyrastli a nevyskriabali vam oci :naughty:

Presne tak! :evil2:

A este jedno VELKE mimochodom, pre tych menej chapavych:Yakuza nie je mafia, dokonca ani v uvodzovkach, takze takyto titul si vyprosujeme!...My totiz nie sme ako vy, ale ako uz povedala Niromwell, len napravame a udrzujeme rovnovahu....A este pre informaciu menej chapavych, my sme iba odboj proti mafii

vala

Príspevky 962
Príspevok10.10.2007 - 20:19     Citovať
Fealiath Napísal(a):

nemusime mat NIC!!!nemame potrebu vymyslat si nepravdy a bludy a neviem co vsetko, len aby sme zaujali......zato ze mafia nema nic ine na praci ako pisat roleplay.....naco by nam bol? aby sme sa mohli ukazat aku mame fantaziu? jasne....zjem kefu...co....dve kefy ak mafia vlastni co len jeden podnik z uvedenych v teme corloneiovci (alebo jak sa to pise).....naozaj ak ich vlastni.....my sa s vami nehrame online rpg, ako je v teme stredezem....nie sme len nejaka vymyslena hatlanina.....myslime to vazne, tak POZOR!!!!

zaroven pozyvam vsetkych , ktory maju chut a odvahu postavit sa mafii, nech sa k nam pridaju. Sme otoreni kazdemu dobremu cloveku Smile

vala

Príspevky 1736
Príspevok10.10.2007 - 21:18     Citovať
Maedhros Napísal(a):
Fealiath Napísal(a):

nemusime mat NIC!!!nemame potrebu vymyslat si nepravdy a bludy a neviem co vsetko, len aby sme zaujali......zato ze mafia nema nic ine na praci ako pisat roleplay.....naco by nam bol? aby sme sa mohli ukazat aku mame fantaziu? jasne....zjem kefu...co....dve kefy ak mafia vlastni co len jeden podnik z uvedenych v teme corloneiovci (alebo jak sa to pise).....naozaj ak ich vlastni.....my sa s vami nehrame online rpg, ako je v teme stredezem....nie sme len nejaka vymyslena hatlanina.....myslime to vazne tak POZOR!!!!

[b]zaroven pozyvam vsetkych , ktory maju chut a odvahu postavit sa mafii, nech sa k nam pridaju. Sme otoreni kazdemu dobremu cloveku Smile

Konečne niekto, kto vysvetlil podstatu veci, takže nech si tu hockto píše kadejaké spami, ak sa mu to páči, ale my sa nahráme, tak to tak prosím berte, iste, sranda musí byť a bude, ale nie je cieľom
vala

Príspevky 3697
Príspevok11.10.2007 - 06:09     Citovať
Vy sa s nami nehrate? :taunt: No, ked vy nie s nami, potom sa budeme my s vami hrat, nam je to jedno... A pokedy sa budete rozculovat, potedy sa my budeme na vas smiat ako pominuti, takze len tak dalej, skvelo sa zabavame... Cool. Ked uz sme pritom, asi ste si nevsimli, ze toto cele je obycajna sranda, takze vsetko, co sme napisali do temy Corleonovci (Maedhros nauc sa pisat a citat) je pravda kedze ide o roleplay. Kto nechape, na co je roleplay, nech sa ide hanbit pod zem. Akakolvek hra bez poriadneho roleplaya je hra o nicom. A kto mi povie, ze toto nie je hra, ale ze to mysli vazne... No koniec, skoro som spravil pod sebou mlacku od smiechu. Laughing Laughing Laughing

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1736
Príspevok11.10.2007 - 13:11     Citovať
No comment, kto nepochopí na prvý raz, nepochopí ani na druhý, takže toto je môj posledný komentár k vtojej nechápavosti.

TakĹľe, chcela by som zaviesĹĄ do YAKUZY poriadok, a to navrhnutĂ­m funkciĂ­. Potrebujeme:
tajomníka/informátora - bude uchovávať záznamy projektov a podávať záujemcom správy o činnosti, záznam môže viesť aj v hlave(ak si trúfa), alebo akokoľvek inak

hovorcu - narozdiel od informátora komunikuje s verejnosťou a adminmi, a to až po zhodnutí sa ostatných členov na zverejnení informácii

pokladníka - takže, ak ktokoľvek chce investovať zlatky do YAKUZY (kedže členské v žiadnom prípade nebudeme vyberať), nech o tom pošle iba správu oznamujúcu sumu cez PM pokladníkovi, nikdy nech neposiela zlatky samotné. V podstate podávajú takto členovia správu, s koľkými ich zlatkami môže YAKUZA počítať. (Ide o to, aby sa nemuselo zbytočne veľa platiť za vyberanie zlatiek z banky, straty by nastali, ak by členovia chceli prispievať viackrát, výhodnejšie je to vybrať naraz, ked budú zlatky potrebné) Tieto budú použité napr. na lotériu (nie často), organizovanie projektov alebo podporu členov v ťažkostiach.
vala

Príspevky 962
Príspevok11.10.2007 - 13:18     Citovať
a na mna sa nehodi ani jedno Crying or Very sad Laughing

vala

Príspevky 3697
Príspevok11.10.2007 - 14:09     Citovať
Niromwell Napísal(a):
No comment, kto nepochopí na prvý raz, nepochopí ani na druhý, takže toto je môj posledný komentár k vtojej nechápavosti.

Jeeeej, to je mile. Takze z toho, co som si precital mi logicky vychadza, ze tu de facto nebudete robit nic zasadne, len sa tvarit ako mafia, no pritom to bude dobrovolna prispevkova charita. To je celkom sympaticke... Very Happy . Ale potom ste si nemali dat nazov Yakuza, ale Cerveny kriz, alebo OSN. Cool

www.lotrgame.forumup.sk
Reklama
Pohlavie:MužEldar
vala

Príspevky 874
Príspevok11.10.2007 - 14:37     Citovať
Ku tomu vasmu nazvu "yakoza" by ma zaujimalo podla coho ste to vyberali ? ked nieste mafia preco ste si vybrali take meno ?

Môj blog

vala

Príspevky 2820
Príspevok11.10.2007 - 19:29     Citovať
Eldar Napísal(a):
Ku tomu vasmu nazvu "yakoza" by ma zaujimalo podla coho ste to vyberali ? ked nieste mafia preco ste si vybrali take meno ?

Nuz preto, lebo nazvy OSN a Cerveny kriz ci Nadacia Markiza, su uz, bohuzial obsadene Wink Smile

vala

Príspevky 3697
Príspevok11.10.2007 - 20:12     Citovať
Aj Yakuza je obsadena pokial je mi zname. Kludne stacilo dat si nazov Charita, v jednoduchosti je totiz krasa. Preto sa mi volame Mafia, Corleonovci je len na upresnenie.

www.lotrgame.forumup.sk
vala

Príspevky 1736
Príspevok12.10.2007 - 12:37     Citovať
Fealiath Napísal(a):
Aj Yakuza je obsadena pokial je mi zname. Kludne stacilo dat si nazov Charita, v jednoduchosti je totiz krasa. Preto sa mi volame Mafia, Corleonovci je len na upresnenie.

že si to napísal v čase, ked si nevedel, na čo sme tu, je ti odpustené a neberie sa to ako prúser
čo si budeme klamať, voláme sa tak pre efekt, a až taký nezmysel to nie je
vala

Príspevky 1736
Príspevok12.10.2007 - 12:50     Citovať
tak snáď je načase zhrnúť náš program:
YAKUZA je združenie radových členov fóra, aby vytvorilo protipól mafii ovládanej správcami. Radový člen na fóre takto získava početnú oporu. Je to demokratické združenie, ktoré bude organizovať projekty navrhnuté a odsúhlasené členami fóra, a obhajovať jednotlivca. Kedže vznikla v čase, v akom vznikla, jej momentálne prvoradým cieľom je dosiahnuť vyplatenie výhercov Ardawardu.

A aby sme povzbudili ducha súťaĹľivosti a druĹľnosti všetkĂ˝ch ÄŤlenov na tomto fĂłre, navrhujem menšiu súťaĹľ, ktorá by zaÄŤala v piatok 10.10.07 o polnoci a skonÄŤila presne o 2 dni, ÄŤiĹľe 14.10.07, teda by trvala celĂ˝ vĂ­kend a zároveĹ? sa odohrávala na neutrálnej pĂ´de, kde nepomĂ´Ĺľe vplyv správcov ani vĂ˝hoda väčšiny t.j.: súťaĹľ typu Otázky a rĂ˝chle odpovede tĂ˝kajĂşca sa prĂ­sne Tolkienovho fiktĂ­vneho sveta.
výhercom sa stane mafia alebo YAKUZA podľa toho, ktorej skupine bude patriť väčší počet odpovedí v stanovenom časovom rozmedzí.
Ak ÄŤlenovia YAKUZY i mafie prijĂ­majĂş vĂ˝zvu, mĂ´Ĺľe mafia daĹĄ v stanovenom ÄŤasovom rozmedzĂ­ prvĂş otázku v rovnomennej tĂ©me alebo nech si podÄľa ÄľubovĂ´le zaloĹľia na tento účel novĂş. Prirodzene sa spolieham na ich športovĂ©ho ducha a verĂ­m, Ĺľe mazaĹĄ tu prĂ­spevky je pod ich ĂşroveĹ?
Nová téma Nová téma   Odpoveď Pošli odpoveď Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
  1, 2, 3  
Strana 2 z 3

Google