|
|
Niromwell

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Menelia

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Menelia

|
 09.10.2007 - 18:46
|
| Maedhros Napísal(a): | no...ja na loteriu FINANCNE pripraveny nie som  |
Maedhros, ani ja...a ironiou je fakt, ze prave kvoli nasej vydarenej mafii.... 
 ...Najuniverzálnejším príborom je lyžica ... |
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Maedhros

|
|
 |
Eldar

|
 09.10.2007 - 18:59
|
| Maedhros Napísal(a): | to ked zalozis temu tak sa ti pridavaju zlatky aj za to ked tam niekto napise?  |
necem tu pisat ved ste yakooza
nie nepridava peniaze autorovi temy za vsetky posty len za zalozenie ,
 Môj blog
 |
|
 |
Menelia

|
 09.10.2007 - 19:02
|
| Niromwell Napísal(a): | nie, ale ak si založÚ tĂ©mu, o ktorej vieš pĂsaĹĄ celĂ© strany, máš vyhratĂ©
Dalšim krokom by mohlo byĹĄ zĂskanie nováčikov, to je budĂşcnosĹĄ nášho fĂłra! |
S novacikmi je to dost problem (a to som uz urobila nasmu foru aj reklamu na jednom portale, ale prisla odtial iba jedna bytost) Ale ved vynasnazime sa 
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Fealiath

|
|
 |
Menelia

|
 09.10.2007 - 21:03
|
| Fealiath Napísal(a): | Nie je dolezita kvantita, ale kvalita clenov. My si vystacime traja na to, aby sme ovladali loteriu. No a vas moze byt aj 500m ked si my zmyslime, ze ju ovladneme, tak to aj spravime a hotovo, nic nas nezastavi a urcite nie banda odniekial z Japonska .Kde travite dovolenku? Niekde pri zatoke Forochel? No, tak potom pozdravujeme z juznych ostrovov Stredozeme. Corleonovci zdravia a posielaju srdecne pozdravy z exotickej dovolenky. Uzite si zvysok tej vasej. |
No ved uvidime, Feli, ved uvidime!
A mimochodom, co mas proti zatoke Forochel??? Je to miesto leziace mojej risi, a o to lepsie ..O okrem toho, Yakuza ma severske krajiny rada...A Forochel je krasny! 
|
 |
Fealiath

|
 09.10.2007 - 21:14
|
Jasne, ja nic, ja mam tiez zimu rad, no keby tam pobehujem v kratkych nohaviciach a opalujem sa ako tu u nas, tak tak zamrznem, ani v mori by som sa neokupal. Ako dobre, ze sme si nasli ostrovcek s rozlohou nejakych 50 km2, s piesocnou plazou na ktorej je biely piesok a azurove more, dokonca je tu aj les s palmami, nejaka ta skala, aby to nebola sama rovina a kopec, skala trciaca do neba, na upati ktorej mame chatu postavenu tak, ze z mora ju nevidno a mame tu pekne ticho a klud, kedze tento ostrov nie je na ziadnej z namornych map a je v sukromnom vlastnictve nasej spolocnosti po prave objavitela. Myslim, ze nasa dovolenka sa este predlzi, mame v plane chytat ryby a poflakovat sa a opekat sa. Prijemne opalovanie sa a kupanie v mori  .   |
|
 |
Reklama
|
|
 |
Niromwell

|
|
 |
Menelia

|
 09.10.2007 - 21:29
|
| Fealiath Napísal(a): | Jasne, ja nic, ja mam tiez zimu rad, no keby tam pobehujem v kratkych nohaviciach a opalujem sa ako tu u nas, tak tak zamrznem, ani v mori by som sa neokupal. Ako dobre, ze sme si nasli ostrovcek s rozlohou nejakych 50 km2, s piesocnou plazou na ktorej je biely piesok a azurove more, dokonca je tu aj les s palmami, nejaka ta skala, aby to nebola sama rovina a kopec, skala trciaca do neba, na upati ktorej mame chatu postavenu tak, ze z mora ju nevidno a mame tu pekne ticho a klud, kedze tento ostrov nie je na ziadnej z namornych map a je v sukromnom vlastnictve nasej spolocnosti po prave objavitela. Myslim, ze nasa dovolenka sa este predlzi, mame v plane chytat ryby a poflakovat sa a opekat sa. Prijemne opalovanie sa a kupanie v mori . |
My nemame potrebu opekat si sunky nahorucom slnku (fuj, to ja doslova neznasam), Forochel nie je totalny sever, lebo este severnejsie bol Beleriand a neviem o tom, ze by tam byvala az taka zima, ..neviem o tom, ze by kralovna Meliana v Doriathe nosievala kozuch ...inymi slovami, hoci tu neni zrovna 40 stupnov nad nulou, neznamena, ze my tu mrzneme...ani napad!...Obdivujeme krasy tunajsich lesov a relaxujeme pri pohlade na hviezdy, pocuvame spev mora a rec lesa...Ovela lepsia dovolenka, ako ta vasa, mafiaska, ... v horucave ..PS:A Mafia, nezabudnite na ochranne faktrory a kvalitne slnecne okuliare!
|
 |
Eldar

|
 09.10.2007 - 21:35
|
| Niromwell Napísal(a): | áno, vaša "dovolenka sa predlĹľi", nemá to niÄŤ spoloÄŤnĂ© s tĂ˝m, Ĺľe sa bojĂte konkurencie, nieee... ved ako by sa aj mohol báť niekto, kto nevydržà trochu vetrĂku a ÄŤervenĂ© lĂÄŤka pri Forocheli  |
myslis ? preco vravis za inych a neideme sa stavit kto z nas dvoch najblizsie vyhra ?
 Môj blog
 |
|
 |
Radeon

|
 10.10.2007 - 06:30
|
| Menelya Napísal(a): | ...Este stale mi totiz dlhuje balik prachov a este sa aj vyhovara, ze oni to na sedomi nemaju...no tudle! ....som znechutena! |
Mafia nikomu niÄŤ nesľúbila a ani nikomu niÄŤ nedlhuje. Ak si pozrieš tento prĂspevok a pozrieš sa na Generálneho sponzora Ardawardu 2007, tak uvidĂš Ĺľe to nie je mafia. TakĹľe sĹĄaĹľovaĹĄ sa treba ĂsĹĄ niekde inde
A trocha ma svrbĂ prstĂk asi sa kuknem do lotĂ©rie 
 Už aj ja mám svoj blog http://radeonx850.blogspot.com/ |
|
 |
Fealiath

|
 10.10.2007 - 14:25
|
| Niromwell Napísal(a): | áno, vaša "dovolenka sa predlĹľi", nemá to niÄŤ spoloÄŤnĂ© s tĂ˝m, Ĺľe sa bojĂte konkurencie, nieee... ved ako by sa aj mohol báť niekto, kto nevydržà trochu vetrĂku a ÄŤervenĂ© lĂÄŤka pri Forocheli  |
Toto mi povie nejake zelene ucho? Co ma uz ta vasa "mafia" za sebou? Co uz dokazala? Ake organizacie za nou stoja, ake firmy ma? Co za akcie organizuje a za cim stoji? Ak dokazes aspon na jednu otazku uspokojivo odpovedat, potom prosim. My ako Corleonovci sme sa dohodli, ze spravime akciu na loteriu a potom si dame dovolenku kolko nam bude chutit a ziadne posmievacne kecy nas neprinutia ju zrusit, ani nam ju neznechutia, zvlast nie od zelenacov. A co sa tyka zimy pri Forocheli, tak ak tam nie je zima, potom mi povedzte, ze preco sa tam utopil Arnorsky kral pri pokuse o utek. Ak to nebolo kvoli tomu, ze sa strepal do vody ktora bola studena, dostal sok a nemohol plavat a ako nasledok sa utopil, tak potom neviem neviem. Ano, je pravda ze este dalej kedysi bol Beleriand, lenze kedysi bol na zapad od Stredozeme aj Aman, ze? A dalo sa don doplavat klasicky po mori a kazdemu, takze ked sa potopil Beleriand, tak nepochybujem o tom, ze sa zmenili aj klimaticke podmienky, kedze v Beleriande boli horstva, rieky a podobne a toto vsetko malo na klimu tu v Stredozemi vlyv, takze ked to zmizlo, urcite sa to pomenilo. A nebojte, nasa firma nezahala a aj teraz su v moriach okolo Stredozeme a po celej Arde lode, ktre patraju po novych a neobsadenych ostrovoch na severe, aby sme si mohli aj vyberat, ci si chceme uzit letnu, ci zimnu dovolenku, takze nebudeme odkazani na to, ake rocne obdobie vladne momentalne u nas doma. Ma nieco taketo aj ta vasa "mafia"? Hmm, nie? No, smola, tak sa snazte...

|
|
 |
|
|